hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

bugun 25 haftalık olduk bakalım yarın dr dan randevu alabilirsem yer bulursam sabaha gidecegim yoksada salıya kalıcak kızlarrr..

İnşallah bulursun canım :))
ya ben yapılmışlarını gördüm bi nevi tas gibi hatta alçı gibi bu tip ayna bulursam çercevesini alır aynasını çıkarırım e düşünüyorum hiçnolmazsa düşerse kırılmaz uzun süreli saklanabilir hyr kırılacak birseye 75 80 olmasıda tuhaf pekte bi işçiliği yok yanii:)

bugun 25 haftalık olduk bakalım yarın dr dan randevu alabilirsem yer bulursam sabaha gidecegim yoksada salıya kalıcak kızlarrr..

Valla ben sadece orda mı diye arayıp direk gideceğim. Malum sancım var ve baksın bir an önce. Yoğunsa doktorun keşke cumadan alsaydın. Benim doktor yoğun olmuyor o kadar sabahtan. Seminere kongreye vs. gitmediği sürece de orda. Umarım vardır randevu. Siz de kocaman oldunuz..

ya ben yapılmışlarını gördüm bi nevi tas gibi hatta alçı gibi bu tip ayna bulursam çercevesini alır aynasını çıkarırım e düşünüyorum hiçnolmazsa düşerse kırılmaz uzun süreli saklanabilir hyr kırılacak birseye 75 80 olmasıda tuhaf pekte bi işçiliği yok yanii:)

Canım aynayla neden yapmıyorsun aynayı da süsleyebilirsin.. yazıyı aynaya yazarsın olmaz mı? İlla çerçevesi olmak zorunda değil. Boyalar var isim kalıbı alıp aynayı boyarsın farklı olur

Canım aynayla neden yapmıyorsun aynayı da süsleyebilirsin.. yazıyı aynaya yazarsın olmaz mı? İlla çerçevesi olmak zorunda değil. Boyalar var isim kalıbı alıp aynayı boyarsın farklı olur
hmm farklı olur ewet bi bulsaydımmm:) hangisi denk gelirse artıkkk

Biz bugün 35e girdik.. ara ara sancı vuruyor ama düzenli değil ve dinlenerek geçiyor. İlkinde sancı yaşamadım bu erken gelecek sanırım yani 37yi doldurursak canıma minnet..
Maşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah :) zaman çabuk geçse biz de büyüsek :)

Evet canim masallah cok hareketli bazen resmen canimi yakiyo tekmeleri allaha sukur o iyi olsun idare ediyorumda bi haftadir bel agrim artti ayaklarim sisiyor sen naslsn varmi bi skntin

aynen canım benim de öyle canımı yaktığı oluyor tekmeleri.. şişmeye başladım doktor bugün test yaptı canım. sonucu yarın alacağım. arada sancım oluyor nst çekildi bugün sonucu yarın göstereceğim :)

selam kızlar doktordan geldim. kilosu 2300 boyunu söylemedi. sancım oldu dedim suyun geldi mi dedi. şükür ki gelmemişti. hastaneye yönlendirdi nst için. nst çekildi. şişkinliğim için idrar tahlili yaptı. bir de kan tahlili yaptı tokluk şekerime de bakacak. kepekli ekmekle tost ve salatalık yemiştim umarım çok çıkmaz. sabah bakacak sonuçlara nst de dahil. son dakikalarda sancım çıkmaya başladı ama çok değil. bakalım sonuçları bekliyorum. kendini yorma dedi.. şişkinliğim umarım albümin değildir. 4 - 4,5 LT su içiyorum. aslında bu kadar şişmemem lazım ama işte :KK43: ekmek yedim diyeti bozdum tekrar eski halime döneceğim yemeyeceğim.. bakalım..

aynen canım benim de öyle canımı yaktığı oluyor tekmeleri.. şişmeye başladım doktor bugün test yaptı canım. sonucu yarın alacağım. arada sancım oluyor nst çekildi bugün sonucu yarın göstereceğim :)
Anladm cnum benimde oluyor sancilarim daha dogumum hakknda bi yorum yapmadi doktor endiseleniyorum. Bebegin kac kiloydu cnim ben gcen hafta pzartesi gittim doktora bugun bir hafta oldu gecen hafta 1900 gram dedi bana biraz az geldi sanki

Anladm cnum benimde oluyor sancilarim daha dogumum hakknda bi yorum yapmadi doktor endiseleniyorum. Bebegin kac kiloydu cnim ben gcen hafta pzartesi gittim doktora bugun bir hafta oldu gecen hafta 1900 gram dedi bana biraz az geldi sanki

gayet iyi kilosu bebeğinin ben bugün gittim 2300 dedi.. anca zaten. benim sezaryen ama gün vermedi bekleyip göreceğiz :)

X