ya ben yapılmışlarını gördüm bi nevi tas gibi hatta alçı gibi bu tip ayna bulursam çercevesini alır aynasını çıkarırım e düşünüyorum hiçnolmazsa düşerse kırılmaz uzun süreli saklanabilir hyr kırılacak birseye 75 80 olmasıda tuhaf pekte bi işçiliği yok yanii:)İnşallah bulursun canım :))
bugun 25 haftalık olduk bakalım yarın dr dan randevu alabilirsem yer bulursam sabaha gidecegim yoksada salıya kalıcak kızlarrr..
ya ben yapılmışlarını gördüm bi nevi tas gibi hatta alçı gibi bu tip ayna bulursam çercevesini alır aynasını çıkarırım e düşünüyorum hiçnolmazsa düşerse kırılmaz uzun süreli saklanabilir hyr kırılacak birseye 75 80 olmasıda tuhaf pekte bi işçiliği yok yanii:)
hmm farklı olur ewet bi bulsaydımmm:) hangisi denk gelirse artıkkkCanım aynayla neden yapmıyorsun aynayı da süsleyebilirsin.. yazıyı aynaya yazarsın olmaz mı? İlla çerçevesi olmak zorunda değil. Boyalar var isim kalıbı alıp aynayı boyarsın farklı olur
hmm farklı olur ewet bi bulsaydımmm:) hangisi denk gelirse artıkkk
Maşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah :) zaman çabuk geçse biz de büyüsek :)Biz bugün 35e girdik.. ara ara sancı vuruyor ama düzenli değil ve dinlenerek geçiyor. İlkinde sancı yaşamadım bu erken gelecek sanırım yani 37yi doldurursak canıma minnet..
Ramazan dolayısıyla kvlerdeyim hepHayırdır kız...? İyiysen sorun yok canım nolcak sanki ❤
Bende gidiyorum sabahh☺☺bugun 25 haftalık olduk bakalım yarın dr dan randevu alabilirsem yer bulursam sabaha gidecegim yoksada salıya kalıcak kızlarrr..
Evet canim masallah cok hareketli bazen resmen canimi yakiyo tekmeleri allaha sukur o iyi olsun idare ediyorumda bi haftadir bel agrim artti ayaklarim sisiyor sen naslsn varmi bi skntinHoş geldin :) seninle aramızda 3 gün var.. yaramazlık yapıyor mu minnoşun?
Maşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah :) zaman çabuk geçse biz de büyüsek :)
Bende gidiyorum sabahh☺☺
Evet canim masallah cok hareketli bazen resmen canimi yakiyo tekmeleri allaha sukur o iyi olsun idare ediyorumda bi haftadir bel agrim artti ayaklarim sisiyor sen naslsn varmi bi skntin
Anladm cnum benimde oluyor sancilarim daha dogumum hakknda bi yorum yapmadi doktor endiseleniyorum. Bebegin kac kiloydu cnim ben gcen hafta pzartesi gittim doktora bugun bir hafta oldu gecen hafta 1900 gram dedi bana biraz az geldi sankiaynen canım benim de öyle canımı yaktığı oluyor tekmeleri.. şişmeye başladım doktor bugün test yaptı canım. sonucu yarın alacağım. arada sancım oluyor nst çekildi bugün sonucu yarın göstereceğim :)
Anladm cnum benimde oluyor sancilarim daha dogumum hakknda bi yorum yapmadi doktor endiseleniyorum. Bebegin kac kiloydu cnim ben gcen hafta pzartesi gittim doktora bugun bir hafta oldu gecen hafta 1900 gram dedi bana biraz az geldi sanki
sağol canım bakalm bana ne diyecek dogumla ilgili sana ne icin sezeryan uygun gördügayet iyi kilosu bebeğinin ben bugün gittim 2300 dedi.. anca zaten. benim sezaryen ama gün vermedi bekleyip göreceğiz :)
sağol canım bakalm bana ne diyecek dogumla ilgili sana ne icin sezeryan uygun gördü
kız onu göremezsinde beni gördünmğ acaba kalabalıktı ben gittim 11;15 te randevum vardı 11;16 ordaydım :)bende ortadoğuya nst için gittim bugün acaba gördüm mü seni acaba
kız onu göremezsinde beni gördünmğ acaba kalabalıktı ben gittim 11;15 te randevum vardı 11;16 ordaydım :)bende ortadoğuya nst için gittim bugün acaba gördüm mü seni acaba