- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
Tatlı yiyemiyorum ki zaten bayıla bayıla yediğim çikolatayı kontrole gidicem diye zorla yedimO zaman bilemem canım :)) ama sen dikkat et çok tatlı falan yeme:)
Tatlı yiyemiyorum ki zaten bayıla bayıla yediğim çikolatayı kontrole gidicem diye zorla yedim
Ah o pastalar tatlılar gözümün önünde uçuşurdu şimdi aklıma bile gelmiyo ☺☺Ayyy ilkinde bende öyle olmuştum.. şimdi çikolata :))))
sweetwitch01 cnm sen şeker yüklemesi yaptırmıştın ben hirada yaptırmadım bundada düşünmüyorum açıkçası dr gecen ayki.kontrolde aç gel bi erken dogum riski varmı die bide şekere bakarız dedi peki sen yaptırırken açmı gitmiştin onu anlamadım yaptırmayacagım ama merak ettim??
ay ben yaptırmak istemiyorum ee n olucak
Günaydın canm sana da hayırlı cumalargünaydın herkese hayırlı cumalarr❤❤❤❤
dr hangi hafta alırım dedi sezeryana hayırlısını iste cnm dua et sancılanınca Allahım seni ve bebişini korusunOlmaz mııı ??? Valla doğsa da görsem diyorum. Şurda ne kaldı.. inşallah sonuna kadar beklemez.. adet sancıları dünden beri yokluyor.. düzenli değil neyse ki :)) düzenli olsa durmam giderim.. gün içinde 2 ya da 3 kere geliyor. Oğlumda yaşamadım ama bu sancı yapıyor.. sancı gelince nefes alamıyorum kalbim sıkışıyor resmen.. ayy bugün 34 bitiyor yarın 35e giriyoruz.ooffd valla :)))
dr hangi hafta alırım dedi sezeryana hayırlısını iste cnm dua et sancılanınca Allahım seni ve bebişini korusun
bnmkide aynı seyi hemen hemen söyledi ben normal dogumu istediğimi söyledim gibi oda beklerim ama aksi durumda 10 gün öncesi alırım demişti bakacağız herşeyin hayırlısı cnm bnmAmin canım.. doktor bekletecek sinyal verinceye kadar:) gün vermedi.. 10 gün önce alabiliriz dedi ama beklesin 1 gün bile çok kıymetli dedi.. el mahkum kızımdan gelen sinyale bağlıyız:)
bnmkide aynı seyi hemen hemen söyledi ben normal dogumu istediğimi söyledim gibi oda beklerim ama aksi durumda 10 gün öncesi alırım demişti bakacağız herşeyin hayırlısı cnm bnm
Allahın bildiğini kulundan saklayacak değilim cnm bnm hayırlısını diliyorum bende ama normal dogumu çok istyrmmm cnm bnm yaNormali beklemeyecek ama o hazır olmadan da almak istemiyor.. kilosu falan tam giderse eğer sanırım sorun olmaz.. çok tombik olsun istemiyorum..hayırlısı bakalım.. doktor ne derse o ama bana kalsa 38 haftalık olduğunda alınabilir :) 13 gün önce oldu oğlum bu da öyle olsa sorun olmaz
Allahın bildiğini kulundan saklayacak değilim cnm bnm hayırlısını diliyorum bende ama normal dogumu çok istyrmmm cnm bnm ya