hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

içindeki oynayan minik el ve ayakların sahibini kim merak etmezki

günaydınnnn herkeseeee❤❤❤❤❤

hiram2015 canım günaydınn :)) emzik zincirini sordum boncuğunu falan kendin seçiyorsun onlar sana yapıyorlar 15-20 arası değişiyor fiyat isme göre ve göre dedi..

Günaydınn benim bu devamlı hiçbişey yememiş gibi hissetmelerim ne zaman geçerrkorkumdan çarşıya falan çıkamıyorum acıkıcam die yaa

çok kıskanç bi kızım var cnm babası bazen karnıma elini koydugunu görünce vuruyor karnıma n yapacagız bilmem

Ayy ona anlatmalısın ama sanırım daha küçük yine de dene sen anlatmayı zor olacak senin için.. ama atlatır bence yaa alışır

Yemek yemedikçe olmuyo zaten abur cubur tarzı şeyleri fazla tüketmiyorum arada bi kaçamak yapıyorum ama☺☺

Bir lokma alıyorum canım isterse.. aslında oturup bir paketi bitiresim var ama az az sık sık ye o zaman sende ama kilo alımını da kontrol altında tut.. ne kadar çok kilo o kadar zor doğum.. sezaryen de olsa normal de olsa.. sonra verirsin okey ama doğum anında sıkıntı çekersin.. yaşadım biliyorum

S beden den direk l ye geçiş yaptım 42 beden etek giyer oldum 38 tam olur iken kilo almayı dert etmiyorum valla nasıl olur bilmem ama zaten kilo almak istediğimden ve çok da zor aldığımdan pek düşünmüyorum o kısmı

O zaman bilemem canım :)) ama sen dikkat et çok tatlı falan yeme:)

bende 64 olmuşum anam gecen sağlık ocagında ebe tartı bakalım n olucak bu halimiz suan 24+4 haftalıgız 5 kilo almışım ebe ii diyor gecen ay dr ii dedi çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…