Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya harika yaaC CilekRecelim @tulperde @Empatii sweetwitch01 @mormelodi aklıma gelenler bunlar dahada görüp yorum yapmak isteyenler yapabilir yorumları bekliyorumm...Eki Görüntüle 2004506
Günaydınn benim bu devamlı hiçbişey yememiş gibi hissetmelerim ne zaman geçerrkorkumdan çarşıya falan çıkamıyorum acıkıcam die yaa
çok sağolll cnm bnm isme kararverseydim bi hayırlısıylaaahiram2015 canım günaydınn :)) emzik zincirini sordum boncuğunu falan kendin seçiyorsun onlar sana yapıyorlar 15-20 arası değişiyor fiyat isme göre ve göre dedi..
çok sağolll cnm bnm isme kararverseydim bi hayırlısıylaaa
çok kıskanç bi kızım var cnm babası bazen karnıma elini koydugunu görünce vuruyor karnıma n yapacagız bilmemverirsin canım merak etme :)) ablasından da fikir al ama mutlaka :)
çok kıskanç bi kızım var cnm babası bazen karnıma elini koydugunu görünce vuruyor karnıma n yapacagız bilmem
İnsan 10 dk da 20 dk da bir acıkırmı yaaaSenin aşermen de böyle canım.. sen yanında nevalenle gez :))
İnsan 10 dk da 20 dk da bir acıkırmı yaaa
Resmen açlıkla sınanıyorumİnsan acıkmaz ama hamile insan acıkabiliiiiir
Resmen açlıkla sınanıyorum
Yemek yemedikçe olmuyo zaten abur cubur tarzı şeyleri fazla tüketmiyorum arada bi kaçamak yapıyorum ama☺☺Ye canım can boğazdan gelir.. ama dikkatli ye boğazdan da gidiyor.. en azından atıştırdıkların cips kola falan olmasın meyve kuruyemiş olsun
Yemek yemedikçe olmuyo zaten abur cubur tarzı şeyleri fazla tüketmiyorum arada bi kaçamak yapıyorum ama☺☺
S beden den direk l ye geçiş yaptım 42 beden etek giyer oldum 38 tam olur iken kilo almayı dert etmiyorum valla nasıl olur bilmem ama zaten kilo almak istediğimden ve çok da zor aldığımdan pek düşünmüyorum o kısmıBir lokma alıyorum canım isterse.. aslında oturup bir paketi bitiresim var ama az az sık sık ye o zaman sende ama kilo alımını da kontrol altında tut.. ne kadar çok kilo o kadar zor doğum.. sezaryen de olsa normal de olsa.. sonra verirsin okey ama doğum anında sıkıntı çekersin.. yaşadım biliyorum
S beden den direk l ye geçiş yaptım 42 beden etek giyer oldum 38 tam olur iken kilo almayı dert etmiyorum valla nasıl olur bilmem ama zaten kilo almak istediğimden ve çok da zor aldığımdan pek düşünmüyorum o kısmı