Bilmiyorum canım doğumla ilgili hiç konuşmadık daha kendisiyle.
bnm fikrim yaptırıyordurrrrr
çok hoş bi duydu yaaa 20.haftadan sonra görsen pıt pıtları beni gece uyandırıyorr minik tekmeliyorrr anası gibi gececi anammm buda senin ilk mi cnmDün 16. Hafta bitti, dün gece yan uzandım bişey pıt etti sanki içimde gaz gibi değildi. Bu gün de sırt üstü yattım elim karnımda, vurdu sıpa hafiften elimle hissettim önce biri bastırır gibi hissettim sonra pıt attı yine :) erken hissettim sanırım :)
Dün 16. Hafta bitti, dün gece yan uzandım bişey pıt etti sanki içimde gaz gibi değildi. Bu gün de sırt üstü yattım elim karnımda, vurdu sıpa hafiften elimle hissettim önce biri bastırır gibi hissettim sonra pıt attı yine :) erken hissettim sanırım :)
Neden öyle düşünüyorsun ki bir sorun olmadığı sürece en güzeli normal doğum bence. Nat geo people da saniyede 4 bebek diye bir program var dünyanın dört bir yanından doğum anlarını gösteriyor. Ben onu izledikçe cesaretleniyorum doğuma tavsiye ederim izlemenizi. Biz çocukluğumuzdan beri doğumun aşırı acılı ve katlanamayacak derecede olduğu hilayeleriyle bilinçaltımıza işlenmişiz. Elbette zorluğu ve acısı vardır ama doğal bir şey sonrası çok güzel olacak inşallah ben böyle telkin ediyorum kendimi inşallah normal doğum yapabilirim. Yani sırf çatı muayenesi korkusundan da gidip sezaryen olma bence :) ben de spekulumdan çok korkardım ama 12.haftamda su geldiği için doktor rahimağzına bakmak istedi bebeğim için katlandım ve aslında hiç de söylendiği kadar korkunç bir şey olmadığını gördüm birkaç saniyelik bir şeydi eminim ki çatı muayenesi de öyle bir şey.
C CilekRecelim T tulperdeEmpatii sweetwitch01 mormelodi aklıma gelenler bunlar dahada görüp yorum yapmak isteyenler yapabilir yorumları bekliyorumm...Eki Görüntüle 2004506
sağol cnm henüz bitmediiiBence çok cicii çok beğendim ben
Insallah hakkimda hayirlisi olur ama korku var isteNeden öyle düşünüyorsun ki bir sorun olmadığı sürece en güzeli normal doğum bence. Nat geo people da saniyede 4 bebek diye bir program var dünyanın dört bir yanından doğum anlarını gösteriyor. Ben onu izledikçe cesaretleniyorum doğuma tavsiye ederim izlemenizi. Biz çocukluğumuzdan beri doğumun aşırı acılı ve katlanamayacak derecede olduğu hilayeleriyle bilinçaltımıza işlenmişiz. Elbette zorluğu ve acısı vardır ama doğal bir şey sonrası çok güzel olacak inşallah ben böyle telkin ediyorum kendimi inşallah normal doğum yapabilirim. Yani sırf çatı muayenesi korkusundan da gidip sezaryen olma bence :) ben de spekulumdan çok korkardım ama 12.haftamda su geldiği için doktor rahimağzına bakmak istedi bebeğim için katlandım ve aslında hiç de söylendiği kadar korkunç bir şey olmadığını gördüm birkaç saniyelik bir şeydi eminim ki çatı muayenesi de öyle bir şey.
Cok guzel olmus cnmn masallah :)C CilekRecelim T tulperdeEmpatii sweetwitch01 mormelodi aklıma gelenler bunlar dahada görüp yorum yapmak isteyenler yapabilir yorumları bekliyorumm...Eki Görüntüle 2004506
Insallah hakkimda hayirlisi olur ama korku var iste
Benim ilk ondan erken geldi bana da :)C CilekRecelim T tulperdeEmpatii sweetwitch01 mormelodi aklıma gelenler bunlar dahada görüp yorum yapmak isteyenler yapabilir yorumları bekliyorumm...Eki Görüntüle 2004506