- 3 Şubat 2017
- 218
- 181
- 32
Ayy canim yaa kiyamam vallahi cok zor olsa gerekk ama Rabbim sonunda nasip etmis ne guzell :) kac yillik evlisin ?Evet kesinlikle hani beklemeden hemen olsaydı belki yine farklı olurdu ama 2 sene bekleyişten sonra oldu kıymetlim o benim
Hepimiz icin hayirlisi olsun insallah benim gonlumden kiz geciyo cok istiyoruz ama nasip hayirli olsunda :) cok farkli cok guzel duygular ya :)
Arkadaslar mrb 17 haftalık hamile yim ikili Testim gayet güzel ama dortlu Testim de bi pürüz çıktı bebeğimin ense kalınlığı gayet normal ulturasyonda da bi sorun çıkmadı ama 3 ayri doktorda ulturasyonda bir sıkıntı gormediler sizce ne yapmalıyım bana yardım edin(((
sweetwitch01 manolyammmm hiram2015 kizlar sizlere bisey sorcam simdi benim 5+4 iken bu sitediki bebek haftam 6. Hafta gozukuyo ama 5 i doldurmadigim icin ben 5 diyorum hangisi dogru olmali ? Simdi ben yarin dr gitcem kalp atisi icin tam 6+1 olucak ama burda 7. Hafta diye gostericek bu sisteme gore ben 7. Hafta da mi dinlemeye gitmis olcam ?
Canim 6. Haftanin icindesin ama 6 haftalik deil 7. Haftadan gun alinca 6 haftalik olcaksweetwitch01 manolyammmm hiram2015 kizlar sizlere bisey sorcam simdi benim 5+4 iken bu sitediki bebek haftam 6. Hafta gozukuyo ama 5 i doldurmadigim icin ben 5 diyorum hangisi dogru olmali ? Simdi ben yarin dr gitcem kalp atisi icin tam 6+1 olucak ama burda 7. Hafta diye gostericek bu sisteme gore ben 7. Hafta da mi dinlemeye gitmis olcam ?
2 buçuk yıl oldu canm inşallah bebeğim kalır benimle hepAyy canim yaa kiyamam vallahi cok zor olsa gerekk ama Rabbim sonunda nasip etmis ne guzell :) kac yillik evlisin ?
Ya dortlu testte problem çıkınca ona üzüldüm Evet ikili test daha guvenilirmis herkes öyle diyodu da yinede insan endişe ediyor ilk bebeğim uzun bi bekleyisten sonra olunca bide melegim benim bi dogsa
cnm bnm bende mesela ilk kontrolümde 7+2idim dr bana 7+1 gibi birşey dedi bende bir gün geride başlayarak satmaya başladım 12 haftalıkken gidim dedim bu seferde gittiğim gün 12+1 dedii bebek gelişimi ii olunca açık kapanıyor cnm sat ndr senin?sweetwitch01 manolyammmm hiram2015 kizlar sizlere bisey sorcam simdi benim 5+4 iken bu sitediki bebek haftam 6. Hafta gozukuyo ama 5 i doldurmadigim icin ben 5 diyorum hangisi dogru olmali ? Simdi ben yarin dr gitcem kalp atisi icin tam 6+1 olucak ama burda 7. Hafta diye gostericek bu sisteme gore ben 7. Hafta da mi dinlemeye gitmis olcam ?
5 şubat canimm suancnm bnm bende mesela ilk kontrolümde 7+2idim dr bana 7+1 gibi birşey dedi bende bir gün geride başlayarak satmaya başladım 12 haftalıkken gidim dedim bu seferde gittiğim gün 12+1 dedii bebek gelişimi ii olunca açık kapanıyor cnm sat ndr senin?
İnşallah tatlimm uzme kendini dua et Rabbim herkese saglikli bi sekilde kucagina almayi nadip etsin insallah ben o konuda bisey diyemiycem cunku 2 li test 4 lu test ne onu bile bilmiyorum :)Ya dortlu testte problem çıkınca ona üzüldüm Evet ikili test daha guvenilirmis herkes öyle diyodu da yinede insan endişe ediyor ilk bebeğim uzun bi bekleyisten sonra olunca bide melegim benim bi dogsa
5 şubat canimm suan
sweetwitch01 canim o zaman ben 6+1 iken yarin 7. Haftam olmus olcak dimi doktorlarda mi boyle bakiyo acaba
Ay o zaman benim endise etmeme gerek yok yarin kalp atisi icin erken degil duyarim insallah :)evet 7.haftaya girmiş oluyorsun canım. örnek vereyim ben şeker yükleme yaptıracağım 29unda. 24 ve 28 haftalar arası yapılıyor. ben gittiğimde 23+4 olacak.. 24.haftada olacağım için yapılıyor.
Ay o zaman benim endise etmeme gerek yok yarin kalp atisi icin erken degil duyarim insallah :)
Kalp atisinin oldugunu soylesinde insaallah rahatlarim :) bos kese olmasindan kormuyorum ben acikcasi cunku keseyi gordugumde bombostu yolksac kesesi bile yoktuinşallah canım.. ben dinleyemedim doktorum sadece atımı gösterdi 10 haftalık 2 saniye dinletti. dinletmezse korkma yani :)
K
Kalp atisinin oldugunu soylesinde insaallah rahatlarim :) bos kese olmasindan kormuyorum ben acikcasi cunku keseyi gordugumde bombostu yolksac kesesi bile yoktu
Hayirlisi olsun napalim artik bekliycez :)usg cihazından kaynaklı bende ilk keseyi gördüm bebeği sonra gördük :) öğrendiğimde 5 gün gecikmeliydim gittiğimde kese için 10. günüydü :)
Ben o batmalari cok yasiyorum ama bugun yoktu bide daha benimki kucuk amabenim çok pis bu aralar batmalarım var özellikle sağ tarfım ilk gebeliğimde böyle olmamıştım dün gece uykumdan uyandım o derece yaniii yaşayan varmı bugun 13 haftalık oldum bu arada