hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

sweetwitch01 manolyammmm hiram2015 kizlar sizlere bisey sorcam simdi benim 5+4 iken bu sitediki bebek haftam 6. Hafta gozukuyo ama 5 i doldurmadigim icin ben 5 diyorum hangisi dogru olmali ? Simdi ben yarin dr gitcem kalp atisi icin tam 6+1 olucak ama burda 7. Hafta diye gostericek bu sisteme gore ben 7. Hafta da mi dinlemeye gitmis olcam ?

Hepimiz icin hayirlisi olsun insallah benim gonlumden kiz geciyo cok istiyoruz ama nasip hayirli olsunda :) cok farkli cok guzel duygular ya :)

amin canım :) hayırlısı olsun :)

canım 2li testte sorun yok madem niye yapmış ki 4lü..sonuöta 2li en yüksek olasılıkta diğerleri değil.. bana 2li normal çıkınca usg yapıldı. 3lü gerek duyulmadı 4lüde tabii.. bence üzülme 4lü 2li gibi yüksek olasılıklı değil. usg normal gayet iyi diyorsun o zaman sorun yok demek ki.

canım aynen öyle.. bende 22+1 deyim ama 23.haftamdayım. 22 bitmiş oluyor. senin de7. haftan olacak.. şöyle göstereyim ;

10 haftalık hamilelik = 9+0 ve 9+6 demek

Canim 6. Haftanin icindesin ama 6 haftalik deil 7. Haftadan gun alinca 6 haftalik olcak

Ya dortlu testte problem çıkınca ona üzüldüm Evet ikili test daha guvenilirmis herkes öyle diyodu da yinede insan endişe ediyor ilk bebeğim uzun bi bekleyisten sonra olunca bide melegim benim bi dogsa

Ya dortlu testte problem çıkınca ona üzüldüm Evet ikili test daha guvenilirmis herkes öyle diyodu da yinede insan endişe ediyor ilk bebeğim uzun bi bekleyisten sonra olunca bide melegim benim bi dogsa

endişeni anlıyorum canım haklısın ama usg normal 2li normal gerisi de önemli değil. gelişimi iyiyse sorun yok içini ferah tut

cnm bnm bende mesela ilk kontrolümde 7+2idim dr bana 7+1 gibi birşey dedi bende bir gün geride başlayarak satmaya başladım 12 haftalıkken gidim dedim bu seferde gittiğim gün 12+1 dedii bebek gelişimi ii olunca açık kapanıyor cnm sat ndr senin?

5 şubat canimm suan
sweetwitch01 canim o zaman ben 6+1 iken yarin 7. Haftam olmus olcak dimi doktorlarda mi boyle bakiyo acaba

İnşallah tatlimm uzme kendini dua et Rabbim herkese saglikli bi sekilde kucagina almayi nadip etsin insallah ben o konuda bisey diyemiycem cunku 2 li test 4 lu test ne onu bile bilmiyorum :)

5 şubat canimm suan
sweetwitch01 canim o zaman ben 6+1 iken yarin 7. Haftam olmus olcak dimi doktorlarda mi boyle bakiyo acaba

evet 7.haftaya girmiş oluyorsun canım. örnek vereyim ben şeker yükleme yaptıracağım 29unda. 24 ve 28 haftalar arası yapılıyor. ben gittiğimde 23+4 olacak.. 24.haftada olacağım için yapılıyor.

evet 7.haftaya girmiş oluyorsun canım. örnek vereyim ben şeker yükleme yaptıracağım 29unda. 24 ve 28 haftalar arası yapılıyor. ben gittiğimde 23+4 olacak.. 24.haftada olacağım için yapılıyor.
Ay o zaman benim endise etmeme gerek yok yarin kalp atisi icin erken degil duyarim insallah :)

K
inşallah canım.. ben dinleyemedim doktorum sadece atımı gösterdi 10 haftalık 2 saniye dinletti. dinletmezse korkma yani :)
Kalp atisinin oldugunu soylesinde insaallah rahatlarim :) bos kese olmasindan kormuyorum ben acikcasi cunku keseyi gordugumde bombostu yolksac kesesi bile yoktu

K

Kalp atisinin oldugunu soylesinde insaallah rahatlarim :) bos kese olmasindan kormuyorum ben acikcasi cunku keseyi gordugumde bombostu yolksac kesesi bile yoktu

usg cihazından kaynaklı bende ilk keseyi gördüm bebeği sonra gördük :) öğrendiğimde 5 gün gecikmeliydim gittiğimde kese için 10. günüydü :)

benim çok pis bu aralar batmalarım var özellikle sağ tarfım ilk gebeliğimde böyle olmamıştım dün gece uykumdan uyandım o derece yaniii yaşayan varmı bugun 13 haftalık oldum bu arada

Ben o bat
benim çok pis bu aralar batmalarım var özellikle sağ tarfım ilk gebeliğimde böyle olmamıştım dün gece uykumdan uyandım o derece yaniii yaşayan varmı bugun 13 haftalık oldum bu arada
Ben o batmalari cok yasiyorum ama bugun yoktu bide daha benimki kucuk ama

walla cnm hamile kaldıgım günden bu yana hatta bat a günler vardı başlamıştııı hala çözmüş değilim hayırlısııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…