hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

evet canım hissediyorum darısı size :)) bazen içimi kazıyor sanki bazen sakin sakin vuruyor.. 16 haftada falan canımı acıtıyordu fena şimdi daha farklı.. ama midem öldümmm :KK70: pozisyon değiştirdi belli.. senin ilk bebiş mi?
Evet inşallah ilk olcaak :) ve ben ailedede en kucuk kizim bu zamana kadar bebek muamelesi gordum hala da ondan cok tuhaf geliyo bana :anneadayı::KK200:

Evet inşallah ilk olcaak :) ve ben ailedede en kucuk kizim bu zamana kadar bebek muamelesi gordum hala da ondan cok tuhaf geliyo bana :anneadayı::KK200:

hadi bakalım sağlıkla doğsun miniğin :) ayy bende öyleyim en küçük :) şimdi anneyim ikinci geliyor daha bir tuhafım.. gerçek mi bu diyorum bazen garip duygular :)

Canım benim üç kızım var prensesler gibi bununda erkek olmasını istiyorum allah nasip ederse bu rüyayı gördüm merak ettim baktım erkek bebek demekmiş ama hamile olduğumu bilmiyordum tekrar aynı rüyayı gördüm daha sonra hamile olduğumu öğrendim eşimin arkadaşı da oğlumuz olduğunu görmüş tabi hayırlısı allah bilir eşim herşeyin hayirlisi diyor öyle işte canım allah herkese hayırlı evlat versin
Evladin kizi da erkegi de tatlidir Rabbimden hayirlisi ins rabbim sana erkek banada bidaha nasip olursa kiz evlat nasip eder. Ruya alemi bazende yaniltiyor ruyamda gogusumden sut fiskiriyordu goguslerim kararmisti anlami kiz bebek demekmis ve bio zaman hamile degildim hamile kaldim bi cok kez kiz bebek gordum sonuc erkek ama yavrum saglikla gelsin tek dilegim :KK200:

Kalp atisini duymak istemeekten sonraki en zor bekleme sureci ne icin oluyo ? :)
Ben 6 haftalikken ogrendim bebisimi ogrendigim gun kalp atisini duydum cinsiyetini hic merak etmedim 14. Haftada erken buldum hatta sormadim bile dr kendiliginden soyledi. Sukur hic zorlu bekleme surecim olmadi annelik heyecani var belli ki ondan zorlaniyosunuz ama oluruna birakin zaman su gibi akip geciyo bigun bi bakcaksiniz miniginiz kucagizda boncuk gibi size bakiyor :-)

ben bir kez rüyamda erkek iki kezde kız gördüm hayırlısı cnm ya

Ben 6 haftalikken ogrendim bebisimi ogrendigim gun kalp atisini duydum cinsiyetini hic merak etmedim 14. Haftada erken buldum hatta sormadim bile dr kendiliginden soyledi. Sukur hic zorlu bekleme surecim olmadi annelik heyecani var belli ki ondan zorlaniyosunuz ama oluruna birakin zaman su gibi akip geciyo bigun bi bakcaksiniz miniginiz kucagizda boncuk gibi size bakiyor :-)
Ne guzel anlatmissinizz :) cinsiyetini merak ederim ama bu kadar tedirgin olmam sanirim suan korkularim var ya kese bossa diye falan :KK43: gereksiz endise iste :)

X