- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
ayyy siteye girene kadar canım çıktı.. hata verdi durdu.. C CilekRecelim canım bir önceki hastanın kalmıştır kaydı. onu takma.. hatta 6 gün geriden gelmesini de takma.. ilerleyen günlerde o açığı kapatır merak etme :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm benim gecti bu ay 3 guntest yapim dedim ckmcaktı eminim ve ckmadı cok sanszm harbi olmuyor hic goremedim o cift cizgiyi :) hayrli olsun canm sennİnşallah vardır senin için dua edecem en yakın zamanda sen de bize mutlu haberi ver die seni anlayabiliyorum olmayınca ben de diyordum bu ayda tutmadi die regl 3 4 gün geçince bişey durttu beni daha fazla bekleme test yap die dedim gene cikmicak ama bakiyim sok oldum ikinci çizgi silik çıkmıştı olacak ben inanıyorum senin en yakın zaman da umudunu asla kaybetme onun tarihi vardir eğer regl olursan 1 hafta sonraki ilişkiye dkkat et canım
olucak cnm bnmm olucak sabırrr sabırrCanm benim gecti bu ay 3 guntest yapim dedim ckmcaktı eminim ve ckmadı cok sanszm harbi olmuyor hic goremedim o cift cizgiyi :) hayrli olsun canm senn
Kuzum artk bekliyorum sabrediyorum baska carem yok canm is aryrm kafami dagıtmaya calsyrm cok takmamaya calsyrm cnmolucak cnm bnmm olucak sabırrr sabırr
Merhaba arkadaşlar cinsiyet hakkında merakınız varmı belli olanlar
Az bana da öyle geldi ama çok üzüldüm benim bebeğime ait olan hafta yazılsaydı keşke ilk usg fotosu bidekuzum senden önce giren hastanın kalmış ekranda silmemiştir doktor
Bende aynı sorunu yaşadım . 4 haftalıkmış sıpa allahtan kese göründü eşimde yanımdaydı tarif edilemez bi mutlulukya gözleri parlıyodu resmen. Dr da keşke dikkat etseymiş ekrana üzüldüm açıkçasıayyy siteye girene kadar canım çıktı.. hata verdi durdu.. C CilekRecelim canım bir önceki hastanın kalmıştır kaydı. onu takma.. hatta 6 gün geriden gelmesini de takma.. ilerleyen günlerde o açığı kapatır merak etme :)
Bende aynı sorunu yaşadım . 4 haftalıkmış sıpa allahtan kese göründü eşimde yanımdaydı tarif edilemez bi mutlulukya gözleri parlıyodu resmen. Dr da keşke dikkat etseymiş ekrana üzüldüm açıkçası
Hayirli akşamlar herkese Tum hamiş ve hamiş adaylarina Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin ben daha cok yeniyim keseyi 5+2 de gördüm kalp atışı icin sabirsiz bi sekilde beklemedeyimm zaman benim icin gecmiyo
Ay insallahh :)) dr 8 haftalik olcagim zaman cagirdi kap atisi icin ama ben yine de pzt gidip bakicam cok merak ediyorummamin canım.. hayırlı olsun hoş geldin :) kalp atışını bir tel ben 10. haftada dinledim sanırım doktor öncesinde dinletmedi gösterdi sadece :) her doktor farklı işte.. o mucize sesi duyduğunda çok başka bir duygu yaşayacaksın canım
Dr um çok iyi çok zaten ama ebeler çok suratsız gıcık iticiler kendini beğenmişler hepsidoktorun değil ebesinin hatası. benim doktorun ebesi her hasta geldiğinde sıfırlayıp gelen kişinin bilgilerini giriyor. hatalı o yani.. yoksa sana uyumsuz falan derdi.. ki 4 hafta nerde 27 nerde.. takma sıkma canını