hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

yaaaa rabbim miniğini sana bağışlasın kuzum benim :)

ohhh ohhhhhh kalp atısı cnmmm
yumurtlama günümden 3-4 gün sonra döllenmiş dedi sata göre 5+1 ama aslında 4+4 dedi kalp atışı için haftaya cumaya çağırdı ama büyük ihtimal erken daha duyamayabiliriz dedi olmazsa ondan sonraki hafta nasıl beklicem ben şimdi : ) bi de kesenin yanında ufak bi kanama alanı var ama önemli bi şey değil dedi

miniğini yesin teyzesiiii cnmmm bnmmm geç döllenmedir bende mesela pazar fünü atıyor sanıyordum günlerim dr a ilk gittiğimde dr 7+2dedim o hayr 7+1 dedii sonra pzts gününden başladım saylamaya haftamı 12 haftalıktım sözde yine gittiğimde 12+1 dedii bir türlü tutturamadım ama inan herşeyi yolunda olunca miniğinin insan sormayı unutuyorr cnm herseyin hayrlısını diliyorum Rabbimden sen takılma bebiğin iyiysee 4 haftalıksan takmaaa o iyi Rabbime emanetttt sen kendine ii bak emanetine sahip çıkk tammm cnmm

miniğini yesin teyzesiiii cnmmm bnmmm geç döllenmedir bende mesela pazar fünü atıyor sanıyordum günlerim dr a ilk gittiğimde dr 7+2dedim o hayr 7+1 dedii sonra pzts gününden başladım saylamaya haftamı 12 haftalıktım sözde yine gittiğimde 12+1 dedii bir türlü tutturamadım ama inan herşeyi yolunda olunca miniğinin insan sormayı unutuyorr cnm herseyin hayrlısını diliyorum Rabbimden sen takılma bebiğin iyiysee 4 haftalıksan takmaaa o iyi Rabbime emanetttt sen kendine ii bak emanetine sahip çıkk tammm cnmm

cnm bnm ben ilk randevuma 7 haftalıkken bekleyip gittim bide idrarınızı tutup gidin daha rahat duyuluyorrr tüyoo beklemek zor amaa n yapıcaksın cnm sabırrr

Arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum bugün doktor kontrolüm vardı 5+6 haftalık hamileyim çok şükür ama bugün sadece keseyi görebildik içi bomboştu.. kesenin içinde olması gereken diğer keseyi yolk kesesi diyorlarmıs heralde onu göremedik benim gibi bi durum yaşayan varmı

cnm benmm öncelikle tebrik ederim benim ilk gebeliğimde sadece keseyi gördüm doktor n dedi pekii bence 7 haftalıkken bir daha gittt...

cnm benmm öncelikle tebrik ederim benim ilk gebeliğimde sadece keseyi gördüm doktor n dedi pekii bence 7 haftalıkken bir daha gittt...
Teşekkür ederim canım haftaya bidaha gel suan normal dedi ama beni korkutmamak için bişey dememiş de olabilir diye düşünüyorum

artıkk öyle doktorlar kalmadı cnmm bnmmm sen üzüleceksin moralin 0 olucak kimsenin umrunda olmaz emin ol söylerdi yaniii sen moralini yüksek tut çünkü bebişin seninle suyunu bol iç yemegini ye ohh dinlenn mis misss tamamdır.

Sitede bi sıkıntı mı var anlayamadım önceki sayfaya gidince error veriyor canm yazdınız mı bilmiyorum ama usg fotonun sağ üstünde neden 27w1d yazıyor o hafta ve gün değil mi 4 haftalık benim bebeğim o yazması gerekmiyor mu? hiram2015

kuzum senden önce giren hastanın kalmış ekranda silmemiştir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…