ben soruyorum mesela en son gittiğimde sormuştum boyunu kendini birşeylerle çarpup topluyo anlamadım ama genelde boy ve kg da yanılıyorlar cnm onu diyim bide ben n yapıyorum kızlar bnmle aynı dr gidenler gittiğim günden bubyana veriyom tlfnu sekretere o bizi video ya alıyooo sağoşsun kızımda pek böyle şeyler aklıma gelmemişti nasip kısmet artık o zaman tlfnumda dandikti ama yaniiBizim doktor boyunu söylemiyor baştan popoya kadar söylüyordu artık söylemiyor. Ben kendim hesaplıyorum :) fl uzunluğunu 7 ile çarptığımızda boy uzunluğu oluyormuş.
Kızlar beşik konusunu konuşmuşsunuz. Ben şu an için bebek odası yapamicam o yüzden oturma odasına park yatak düşünüyorum. Park adana ve realdeki ebebeğe baktık çok basit dandik bir şeymiş gibi duruyorlar halbuki aynıları ebebeğin internet sitesinde daha güzel görünüyo. Başka nerelere bakabilirim adanada? Bi buçuk yıldır adanada yaşıyorum ama daha pek bir yer bilmiyorum.
Bir de bebek arabası alıp almama konusunda çok kararsızım kışın doğacağı için dışarı çıkamayız diye düşünüyorum çıkarsak da arabayla gideriz. Bahara doğru mu alsam diyorum o da duruma göre bakacağım çünkü bazı bebekler hiç sevmiyormuş bebek arabasına binmeyi.
Kızlar bu arada haftasonu otobüs yolculuğu yapmam gerekiyor 10 saat sürüyor memleketime gideceğim inşallah. Aslında planımız kendi arabamızla gitmekti ama eşim maalesef işten izin alamadı : ( otobüste zorluk çeker miyim sizce molalarda iner yürürüm ama 3-4 saat mola vermediği olacak sıkıntı olur mu ki bu durum. Doktor yolculuk konusunda sıkıntı yok demişti ama arabamızla gideceğiz demiştim planlar değişince endişeleniyorum şimdi.
Sağ ol canım dediğin yerlere bakacağım.Canım turgut özal bulvarında e bebek var oraya bakabilirsin daha büyük orası. Çocukistan var real yolunda ve kenan evren bulvarında oraya bakabilirsin. Yine turgut özal bulvarında salih bebe var orada da bulabilirsin. Kenan evren bulvarı semt pazarının yanında görüş bebe var. Aklıma gelenler bunlar canım buralara bakabilirsin
cnmmm senin minik kaçıncı haftada dönmüştüü ??Selam kızlaaaaarr... ay ben çok heyecanlıyım yaaa :))) yarın kontrol var offf :))
cnmmm senin minik kaçıncı haftada dönmüştüü ??
hg cnm bnmmmm çokmsevindim Allahım bir solukta kurtarsın seni inşlh tarih güzelmiş hayırlısı hakkındaa oyyy çok hoş bi duygu yaKızlaaaaaar ben geldiiiimmmmmmmmtarihimizi aldık çok şükür odamızı da ayarladı doktorumuz.. 10.07.2017 de geliyor kızım pazartesi sabah yatış yapacağım 12.30-13.00 arası da doğum ayyy çok heyecanlıyıııız oğlum benden heyecanlı
Doğurdum çok şükürRizeli-53 kız nerdesin n yapıyon doğurdun mu yoksa??
hg cnm bnmmmm çokmsevindim Allahım bir solukta kurtarsın seni inşlh tarih güzelmiş hayırlısı hakkındaa oyyy çok hoş bi duygu ya
Doğurdum çok şükür))
Amin canım darısı başınıza :)Ay hadi gözün aydın canımmm sağlıkla büyüsün:))
Ben bile heyecanlandım şimdi senin adına :) inşallah kolay bi doğum olur sonra yazarsın buraya nasıl doğurduğunu :) hayırlı olsun şimdiden sağlıkla al kucağına inşallah darısı da bize :)Kızlaaaaaar ben geldiiiimmmmmmmmtarihimizi aldık çok şükür odamızı da ayarladı doktorumuz.. 10.07.2017 de geliyor kızım pazartesi sabah yatış yapacağım 12.30-13.00 arası da doğum ayyy çok heyecanlıyıııız oğlum benden heyecanlı
Amin canım darısı başınıza :)