hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Bizim doktor boyunu söylemiyor baştan popoya kadar söylüyordu artık söylemiyor. Ben kendim hesaplıyorum :) fl uzunluğunu 7 ile çarptığımızda boy uzunluğu oluyormuş.
ben soruyorum mesela en son gittiğimde sormuştum boyunu kendini birşeylerle çarpup topluyo anlamadım ama genelde boy ve kg da yanılıyorlar cnm onu diyim bide ben n yapıyorum kızlar bnmle aynı dr gidenler gittiğim günden bubyana veriyom tlfnu sekretere o bizi video ya alıyooo sağoşsun kızımda pek böyle şeyler aklıma gelmemişti nasip kısmet artık o zaman tlfnumda dandikti ama yanii

kışın doğum yapacaklar için diyorum canlar bende kızımıocakta doğurdum araba kullanmadım desem yeri pusette götürdüm sağlıkocaagına hastaneye falan hani şu fermuarlı olanlar varya ondan işte

Canım turgut özal bulvarında e bebek var oraya bakabilirsin daha büyük orası. Çocukistan var real yolunda ve kenan evren bulvarında oraya bakabilirsin. Yine turgut özal bulvarında salih bebe var orada da bulabilirsin. Kenan evren bulvarı semt pazarının yanında görüş bebe var. Aklıma gelenler bunlar canım buralara bakabilirsin

Yolculuk konusunu doktoruna mutlaka danış.. kendi aracımızla mersine bile zoraki izin verdi sık mola verilip her seferinde yürümek şartıyla izin almıştım. Arabaya gelince ben sık gezen biriyim oğlumda 4 yıl kullandım o yüzden aldım araba. Tabii oğlumun arabası artık pert olduğundan atmıştık. Buna yeni aldım travel sistemlerden. 2 çocukla travel daha rahat olur diye düşündüm:)

Sağ ol canım dediğin yerlere bakacağım.

cnmmm senin minik kaçıncı haftada dönmüştüü ??

En son perşembe döndü canım geçen hafta yani.. 17.haftada normal pozisyondaydı 28de makat. 31de normal 2 gün sonra tektat makata döndü. En son artık geçen hafta döndü yani bana bakma derim yaramazın önde gideni fırıldak gibi dönüyor içimde

hg cnm bnmmmm çokmsevindim Allahım bir solukta kurtarsın seni inşlh tarih güzelmiş hayırlısı hakkındaa oyyy çok hoş bi duygu ya

hg cnm bnmmmm çokmsevindim Allahım bir solukta kurtarsın seni inşlh tarih güzelmiş hayırlısı hakkındaa oyyy çok hoş bi duygu ya

Aynen canım :)) amin amin inşallah darısı sizlere zamanında inşallah :))) odamızı da normal oda istedik tek kişilik:) vip istemedim gerek yok diye :)) +400 fark zaten mama alırım ona kuzuma :) unutmazsam normal odanın fotosunu çekerim sizin için :))

Ben bile heyecanlandım şimdi senin adına :) inşallah kolay bi doğum olur sonra yazarsın buraya nasıl doğurduğunu :) hayırlı olsun şimdiden sağlıkla al kucağına inşallah darısı da bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…