İnternetten mi alcan cnm sen? Bende büyüyen beşikleri beğendim ama baktığım yerlerde büyüyen beşik 1500 e falandı ,sen ne kadara buldun?cnmm bende gelecek ay alucam ben büyüyen beşik istyrm biri yatmazsa kıza kuracagımm kısmett babyhope marka gzl onu kestirdim gözümee ayrıca baktım bazı ayrıntıları var çok ii
Bende ne zamandır gidecem çocukistana ama bi türlü fırsat olmuyor cnm ..internetten almak kolayıma geliyor galibabu arada ben hala bebeğin beşiğini almadım ..en fazla 500 tllik limit ayırdım beşiğe..çünkü zaten park yatağı falan var onun için önerebileceğiniz yer var mı Canm ?
Kızlar sosyal medya hesaplarınız var mı ?
Birbirimizi ekleyelim. Güzel olma mı :)
Ben bu gidişle bu sıcaklarda doğuramadan eriyip gidicem
Mecburen dışarı çıkmak zorunda olsam üstümü giyinmeye başladığım anda boğuluyo gibi oluyorumAhh ahh bende aynı durumdayım.. vantilatör açmasam nefes alamıyorum açsam öksürüğüm geçmedi amaann sıcak işte boğulup duruyoruz bu havalarda
Mecburen dışarı çıkmak zorunda olsam üstümü giyinmeye başladığım anda boğuluyo gibi oluyorum
Aynen aynen.. evde sütyen takmıyorum bile dışarı çıkarken bunalım sebebi oluyor odoktora gidip gelmek dışında dışarı çıkmıyorum. Banka işi olursa bir de o kadar. O da zaten ayda yılda bir. Valla dışarı cehennem fragmanı misali..
Dün bi çıkalım dolaşalım dedik sıcaktan beynim mi kaynadı nolduysa artık mağzanın birine girince gördüğüm bebek battaniyesini almak için eğildim ama önümde duran ürün astıkları demir çubukları görmemişim gözüm çıktı resmen
Saol canm dün pek sakardım vallaAyy geçmiş olsun canım.. dikkat et aman aman..
Saol canm dün pek sakardım valla
850 buldum cnmmmm ama kredi kartı ile bu fiyatt peşin vericem belki uygu olurrİnternetten mi alcan cnm sen? Bende büyüyen beşikleri beğendim ama baktığım yerlerde büyüyen beşik 1500 e falandı ,sen ne kadara buldun?
Gerçekten öyle sallanıp sağa sola çarpıp duruyorumAğırlık merkezin de artık değişiyor yürürken falan dikkat et canım sakarlıklar başlar..
Bu nasıl nette gördüm hem uygunda..güvenilir bi site mi ki acaba
he kız insan hamileyken sakar oluyoooo gecen servis tabagımı kırdım aglayacaktımm resmen
Gerçekten öyle sallanıp sağa sola çarpıp duruyorum
Ben de neyi elime alsam düşürüyorum :) hatta dedim eskiden eğilip alabildiğim için mi düşürdüğüm de bu kadar üzülmüyordum :)he kız insan hamileyken sakar oluyoooo gecen servis tabagımı kırdım aglayacaktımm resmen
Bende habire deviriyorum dünde bardak altı kırdım takımlarımı bozmasam barihe kız insan hamileyken sakar oluyoooo gecen servis tabagımı kırdım aglayacaktımm resmen
Evet maalesef kızlar acı gerçek :)) şaka gibi ama evde düz yolda yürürken takılıyorumbanyoda falan hep zorlanıyorum :)) önümü göremediğimden dışarı tek çıkmıyorum düşerim falan