hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Günaydın kızlar :))) zamanım çok kalmadı kızıma kavuşmaya :)) 8de hastaneye gideceğim 12.30 falan da doğum olacak :)) toparlanınca yazarım ayrıntılar eve geçince ya da boş anımda diyeyim :) Dua edin :) çok heyecanlı değilim ama hastaneye gidince kesin olurum :)) sizlere de dua edeceğim doğumda :))

Allah eli ayağı düzgün sağlıklı şekilde sana kavustursun inşallah. Sorunsuz sıkıntısız doğar da annesini üzmez inşallah canım. Senin yerine biz heyecan yapıyoz hele ki benimki ilk ya bi gör ben doğum yapacam sanki rahatsız edecek şeyler yeme canım :*
Bu arada sonunda yaptım o imza şeyini. Anca buldum

günaydın cnm aklımdasın hep dualarım seninle sag salim seni ve prensesi bekliyoruz uykum kaçtı bnmde gelir sanırım Allah yardıcınız olsun inşlhhh..

ohh be şükür 20.hafta içerisindeymişsin h.g tekrarrr

bugun çıkış yaptırırmıki cnm bnm metroda ben birgün kalmıştım sabah gittiğim halde ayy birdaha düşürmesin o hastaneye Allahım

İyi yapmışsın güzel olmuşş:)) kız ne yemeği açımmmm susuzummm bir süre daha da yemek yok.. anestezi alcam sonuçta yasak :))

Ay söylediğine göre şu sıralarda doğumdasın Rabbim yardımcın olsun sağlıklı hayırlı bişekilde yavrunu kucağna versin yine sağlıklı huzurlu uzun ömürleriniz olsun inşallah ben burda çok heycanlıyım inşallah bi an önce toparlanırsın

Rizeli-53 kız kaç gün oldu nasıl oldu bi anlatsaydın ya merak ettikk kızzz..

Kızlar cinsiyet kesinleşti bugün. Bi kızda benden geliyor :) sweetwitch01 haberlerini bekliyoz çiçeği burnunda :)
kızzz maşallah cnm kızlar çoğaldı anamm sağlıklı elini ayagını düz versin Rabbim arrık isim arayışına girersinizzz hayırlısı..

Selam kızlar. Mesajlara tek tek bakamıyorum biraz ağrım var. Henüz uyuşukluğum geçmedi ama hissediyorum biraz biraz. Miyomum varmış 4 tane onlar da yakıldı. Ağrım ondan dolayı mecvut. Ameliyatım güzel geçti. Kuzum 3500 gr doğdu. Boyunu ölçmüyorlarmış. Biraz cadı bi kızım var. Şimdiden sadece kucağıma gelmek için ağlıyor kucağımda susuyor :) baş ağrım yok. Henüz serum alıyorum akşam 9a kadar yeme içme yasak. Bizden haberler böyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…