hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Ben bile heyecanlandım şimdi senin adına :) inşallah kolay bi doğum olur sonra yazarsın buraya nasıl doğurduğunu :) hayırlı olsun şimdiden sağlıkla al kucağına inşallah darısı da bize :)

Amin canım inşallah:)) yazarım kendime geldiğimde ayrıntıları :)

Aynen canım :)) amin amin inşallah darısı sizlere zamanında inşallah :))) odamızı da normal oda istedik tek kişilik:) vip istemedim gerek yok diye :)) +400 fark zaten mama alırım ona kuzuma :) unutmazsam normal odanın fotosunu çekerim sizin için :))
doğum ücreti n kadar istedi peki odanında fotosunu bebişinde fotosunu sabırsızlıkla bekliyorzzzz

doğum ücreti n kadar istedi peki odanında fotosunu bebişinde fotosunu sabırsızlıkla bekliyorzzzz

1400 dedi canım. Gayet iyi bence.. zam gelmiş zaten:) odanın fotosu garanti de ben bebişin elini falan koyarım sanırım.. :) sosyal medyaya da koymam da ondan:)) abisini bile koymuyorum da ben :olamaz:

Kızlaaaaaar ben geldiiiimmmmmmmm:halay: tarihimizi aldık çok şükür:KK76: odamızı da ayarladı doktorumuz.. 10.07.2017 de geliyor kızım :KK76: pazartesi sabah yatış yapacağım 12.30-13.00 arası da doğum:anneadayı::anne: ayyy çok heyecanlıyıııız oğlum benden heyecanlı :KK49:
Valla senin yerine ben heyecan yaptım :KK70: çok sevindim. Allah kavuştursun canım. Ayyyhh:KK200:

sweetwitch01 sweetwitch01 cnm heycamdan uykuda sarmıyordur seniii allahımmmm cnm bnm yaaa dualarımız seninle hbrdar et bizi bakkk merakta koyma

hadi bakalım anneler anne adayları iyi gecelerrrrrr

Kızlaaaaaar ben geldiiiimmmmmmmm:halay: tarihimizi aldık çok şükür:KK76: odamızı da ayarladı doktorumuz.. 10.07.2017 de geliyor kızım :KK76: pazartesi sabah yatış yapacağım 12.30-13.00 arası da doğum:anneadayı::anne: ayyy çok heyecanlıyıııız oğlum benden heyecanlı :KK49:
Allah gönlüne göre versin cnm :emir_bebek:sağsalim alasın kucağına :KK49:

X