- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
Ayy senin doğum ne zaman gözüküyor pek bişey kalmamış gibi☺
Cumartesi belli olacak canım bekliyorum bakalım.. sancılarım da var ara ara.. :)) yazarım buraya belli olduğunda:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy senin doğum ne zaman gözüküyor pek bişey kalmamış gibi☺
Gerçekten sinirden çatlicam bu kız güpür güpür hareket ederken neden videoya almaya kalktığım zaman gram hareket etmiyo yaaa
Cumartesi belli olacak canım bekliyorum bakalım.. sancılarım da var ara ara.. :)) yazarım buraya belli olduğunda:)
İşte ben buna kahkahayı patlatırım çünküüüüüü benim cimcime de aynı kıpır kıpır tam videoya alacağım sessizlik
Ya bi gör başka yere bakarken öyle bi vuruyorki artık kafa atıyo diyorum resmen o derece ama kamerayı ona çevirince tık yok hanımefendi den kaç oldu ağlicam ya
Az önce yakaladım bi kaç hareketini çok şükürrrr ama benden başkası farkedebilir mi onu bilememCanım ben sona yaklaştım hala videomuz yok yok yani çekemiyorum hemen sıpalık yapıp duruyor anlıyor gibi fotoğraf çekiyorum bende bol bol napim
Az önce yakaladım bi kaç hareketini çok şükürrrr ama benden başkası farkedebilir mi onu bilemem
Görmüş babası bi gelsin ısırcam heryerini diyo☺☺Büyüsün alırsın daha da görünür olur:)
Görmüş babası bi gelsin ısırcam heryerini diyo☺☺
Bence sen yine de doktoruna danış durumun değiştiğini bilsin...Kızlar bu arada haftasonu otobüs yolculuğu yapmam gerekiyor 10 saat sürüyor memleketime gideceğim inşallah. Aslında planımız kendi arabamızla gitmekti ama eşim maalesef işten izin alamadı : ( otobüste zorluk çeker miyim sizce molalarda iner yürürüm ama 3-4 saat mola vermediği olacak sıkıntı olur mu ki bu durum. Doktor yolculuk konusunda sıkıntı yok demişti ama arabamızla gideceğiz demiştim planlar değişince endişeleniyorum şimdi.
Bizim doktor boyunu söylemiyor baştan popoya kadar söylüyordu artık söylemiyor. Ben kendim hesaplıyorum :) fl uzunluğunu 7 ile çarptığımızda boy uzunluğu oluyormuş.Bence sen yine de doktoruna danış durumun değiştiğini bilsin...
Hamişler bende son 3 5 gündür bişey farkettim. Akşamları ya da gün içinde yatakta kitap okur gibi sırtımı başucuna yaslayıp popomu kaydırarak bacaklarımı uzatıyorum benim minik adam pıtır pıtır hareketleniyor. Acaba keyiften mi rahatsızlıktan mı ? Hareketler aralıklı ama sık gün içine göre ya da diğer pozisyonlara göre bu arada boyu 21 cm miş geçen hafta başka doktora gitmek zorunda kaldım 26 demişti o yazımı hatırlayan varsa bu da düzeltme olsun :)
Kızlar beşik konusunu konuşmuşsunuz. Ben şu an için bebek odası yapamicam o yüzden oturma odasına park yatak düşünüyorum. Park adana ve realdeki ebebeğe baktık çok basit dandik bir şeymiş gibi duruyorlar halbuki aynıları ebebeğin internet sitesinde daha güzel görünüyo. Başka nerelere bakabilirim adanada? Bi buçuk yıldır adanada yaşıyorum ama daha pek bir yer bilmiyorum.
Ayy bizim buda aynı gibi aramızda bi hafta var ama ben almayı düşündüğümden deil kv almanıza gerek yok benim küçük kızın (7yaşında şuan) arabası var zamanında çok pahalıya almıştık zaten yeni doğan bebeğe araba gerekmez onu kullanırsınız dedi bende bişey diyemedimBir de bebek arabası alıp almama konusunda çok kararsızım kışın doğacağı için dışarı çıkamayız diye düşünüyorum çıkarsak da arabayla gideriz. Bahara doğru mu alsam diyorum o da duruma göre bakacağım çünkü bazı bebekler hiç sevmiyormuş bebek arabasına binmeyi.
E güzel işte canım evde varsa bence tekrar masraf yapmayın zaten ne kadar kullanılıyor ki çocuk yürümeye başladığında pek binmek istemiyor arabaya. Ben de abimlerinkini mi yürütsem diyorum yeğenim büyüdü nasılsa :)Ayy bizim buda aynı gibi aramızda bi hafta var ama ben almayı düşündüğümden deil kv almanıza gerek yok benim küçük kızın (7yaşında şuan) arabası var zamanında çok pahalıya almıştık zaten yeni doğan bebeğe araba gerekmez onu kullanırsınız dedi bende bişey diyemedim
E güzel işte canım evde varsa bence tekrar masraf yapmayın zaten ne kadar kullanılıyor ki çocuk yürümeye başladığında pek binmek istemiyor arabaya. Ben de abimlerinkini mi yürütsem diyorum yeğenim büyüdü nasılsa :)
işte bende nette uygun diyordum ama insan bazı farkları görüyor arada ayakları yok mesela bunun ve yan tarafları ince mdfden tabiki besik bu görüp almk lazım park yatak almayacaksanız..Bu nasıl nette gördüm hem uygunda..güvenilir bi site mi ki acaba