- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
Ben bile heyecanlandım şimdi senin adına :) inşallah kolay bi doğum olur sonra yazarsın buraya nasıl doğurduğunu :) hayırlı olsun şimdiden sağlıkla al kucağına inşallah darısı da bize :)
Ay çok az kalmış rabbim kolaylıkla Doğum nasip etsin :)Pazartesiye inşallah canım :) şafak 2 :)
Ay çok az kalmış rabbim kolaylıkla Doğum nasip etsin :)
ohhhj darısı bize Allah analı babalı büyütsün nie yazmadın kaçgün oldu nasılsınız peki durumunz nasıllDoğurdum çok şükür))
doğum ücreti n kadar istedi peki odanında fotosunu bebişinde fotosunu sabırsızlıkla bekliyorzzzzAynen canım :)) amin amin inşallah darısı sizlere zamanında inşallah :))) odamızı da normal oda istedik tek kişilik:) vip istemedim gerek yok diye :)) +400 fark zaten mama alırım ona kuzuma :) unutmazsam normal odanın fotosunu çekerim sizin için :))
doğum ücreti n kadar istedi peki odanında fotosunu bebişinde fotosunu sabırsızlıkla bekliyorzzzz
Canım anca girebiliyorum Şen'de yaşayacaksın inşl büyük kızım daha ufak küçük zaten belli durumda kafamı kaşıyacak vakit Yok :)ohhhj darısı bize Allah analı babalı büyütsün nie yazmadın kaçgün oldu nasılsınız peki durumunz nasıll
Valla senin yerine ben heyecan yaptımKızlaaaaaar ben geldiiiimmmmmmmmtarihimizi aldık çok şükür odamızı da ayarladı doktorumuz.. 10.07.2017 de geliyor kızım pazartesi sabah yatış yapacağım 12.30-13.00 arası da doğum ayyy çok heyecanlıyıııız oğlum benden heyecanlı
Valla senin yerine ben heyecan yaptımçok sevindim. Allah kavuştursun canım. Ayyyhh
Amiinn :* :)Amin canım sağol :)) Darısı sizlere olsun :))
kız olmazmı 29 haftalık oldum ben bugun maşallah diyelimmm yanii gözünaydınn cnmKzlar bbgni hssedenler var mi ben dun hssettm 14 haftlgm
Ilk mi senn bnmki 2. Oglm var btane bklm hyrlsi bu neyse neyinn olckkız olmazmı 29 haftalık oldum ben bugun maşallah diyelimmm yanii gözünaydınn cnm
Pardn 2.yms sennki smdi gordmkız olmazmı 29 haftalık oldum ben bugun maşallah diyelimmm yanii gözünaydınn cnm
Allah gönlüne göre versin cnmKızlaaaaaar ben geldiiiimmmmmmmmtarihimizi aldık çok şükür odamızı da ayarladı doktorumuz.. 10.07.2017 de geliyor kızım pazartesi sabah yatış yapacağım 12.30-13.00 arası da doğum ayyy çok heyecanlıyıııız oğlum benden heyecanlı
sweetwitch01 cnm heycamdan uykuda sarmıyordur seniii allahımmmm cnm bnm yaaa dualarımız seninle hbrdar et bizi bakkk merakta koyma