Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

güzellerim; doğumu bekleyen ve doğum yapmış güzel anneler, hepinize mutluluklar;
benim gibi bebek isteyen ve dört gözle bekleyenlere de daha çok sabır ve umut dilerim.
Hikayeleriniz öyle samimi ve güzel ki, itiraf ediyorum ben de ağladım senağlama
Teşekkürler :1hug:

kıslar yazdıklarınızın hepsini ağlayara okudum o kadar güzel bir duygu oldugunu bu yazılardan sonra bir kez daha anladım biz 3 ayımızı bitirdik 4 aya başladık ama bizim bebeğimiz de nazlı çıktı allah bana ve benim gibilere sabır versin sizleri çok kıskandım ama yanlı anlamayın lütfen kötü yönden değil bu kıskançlık keşke hiç korumasaydım bilseydim olmayacağını korunurmuydum şimdide o günlerde belkide gelmek isteyen bebişimizi gelmemesini istediğimiz için bize küstü gönlünü almaya çalışıyorum ama kime çektiyse yada çekecekse inatçı çıktı hayırlısı bir gün o da annesinin üzülmesine dayanamayacak gelecek o zaman soracağım ben ona gözünüde korkutmayayım ama yeterki gelsin 9 ay boyunca yatayım midem bulansın her şeyine razıyım

bende 5 aydan beri ilaç tedavisi görüyordum yumurtlama bozukluğu yüzünden. gonaphone kullandım.son goanphone kullandığım ay doktor bana gonal-f iğne verdi. piyasada pahalı bir ilaç.doktorumun hastasının biri hamila kalınca bayan elinde kalan iğneleri doktora vermiş doktorda bana.iğneleri yaptım hiç umuudum yok ama doktorumda aynı şekilde.biz bi dahaki ay için planlama yapıyoruz. iğnelerden sonra çatlatma iğnemide yaptım. 2 tane murtam gelişmişti.iğneden 15 gün sonra belli olacaktı.hamile olup olmadığım. 15 gün sonra edet kanamam olmadı. doktoruma gittim.hemen kan testi verdi. ama sonuç ertesi gün çıkacakmış.nasıl dayanacağım derken hastanenin laboratuvarına gittim akşam 8 de çıkar dediler.eşimle eve gittik. biz iyi bir haber beklerken çok az kanamam geldi. adet oldum diye biz bütün ümidimizi kestik kısmetse bi dahaki aya dedik. eşimde dedi hastaneyi aramana gerk kalmadı.biz ama tamamen ümidi kestik. eşim bi ara lavaboya gitti. nasıl oldu anlamadım kandimi telefonun başında buldum. hastaneyi aradım .sonuç pozitifti. b hcg 194 çıkmıştı.ben çığlık atmaya başladım. eşim geldi. ikimizde şok olduk. ben biyandan bağırıyorum çığlık atıyorum bi yandan eşimle sarılıyoruz. o anı ömrümce unutamam herhalde. şimdi 5 haftalık hamileyim.8 ay sonra bebeğimizi kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz.

merhabalar;bende sizlerle hikayemi paylasmak istedim.guzel baslayan hikayem malesef aci bir sekilde sonuclandi.biz 4 senelik evliydik.hep soyle bir sey gecerdi aklimdan cocuk nasilsa olur bir sure kari koca yanliz olalim diye.simdi anliyorum ne kadar yanlis bir dusunce icindeymisim.cunku istedigin zaman olmuyormus.4 senenin sonunda artik dusunmeye baslamistik ve ilk olarak doktor kontrolunden gecmek istedim.ve o ay yumurtlamamda bir problem gordu doktor.ve beni aldi bir telas.biranda panik olmustum cocugum olmayacak diye.ama o ay kullandigim ilac ve igne sonucunda adetim 10 gun gecti.doktorumu aradim.eczaneden test alip yapmami ve sonucu kendisine bildirmemi istedi.hemen eczaneye kostum test yaptim ve sonuc pozitif cikti.hemen doktorumu aradim sonucu soyledim.ve ertesi gun
beni sonucu kesinlestirmek icin cagirdi.ben hemen telefona saldirdim teyze olmayi iple
ceken ablami aradim telefonda aglastik.ve o sirada kapi caldi esim gelmisti.aglayarak hamileyim dedim o kadar normal bisekilde karsilamisti ki.ama ben inanamiyordum
ertesi gun doktora gittim hersey yolundaydi bende hamileydim artik.hayaller kurmanin havalara ucmanin zamaniydi artik.ama bu hayallerim ne yazik ki 26 hafta surdu.bebegimi 26.haftamda kaybettim butun hayallerimiz umutlarimiz tukenmisti artik.onun varligina o kadar alismistiki yokluguna nasil alisacaktik bilmiyorum.simdi yeni bir Bebek istiyoruz.insallah bir dahakine guzel hikayemle aranizda olurum.

bnm henüz bebeğim yok ama çok güsel bi duygu olmalı herhalde:)inanın ki yazdıklarınızı okurken bile gözlerimden yaşlar geldi.allahım herkese zamanı geldiğinde aratmadan yaşatsın bu duyguyu...gerçekten bi mucize anne olmak...

slm arkadaşlar hamile olduğumu öğrendiğim gün eşim şehir dışındaydı,sabah işe giderken test aldım ve hemen yaptım tabi testin sonucunu gördüğüm an şoktaydım masama oturdum ve deli gibi ağlıyordum.iş arkadaşlarım ne olduğunu anlamadı tabi,masada duran teste bakıp ağlıyodum sadece arkadaşlarım masadaki testi görünce sevinçten öldüler dayı oluyoruz diye,eşime mutlu haberide nası vereceğim o an aklıma geldi testi masama koydum bi kağıdada babacım ben geliyorum yazdım ve resmini çekip mesajla yolladım.hemen cevap beklemme rağmen aramıyodu dayanamayıp aradım uçaktan yeni inmiş ve mesajımı görmemeişti ona bakmasını önemli olduğunu yazdım aradan 2 saat geçince beni aradı ve o an konuşamıyordu bile şoktan kalakalmış mesaja bakıp duruyomuş ve inanamıyodu seyahat boyunca şaka yaptığımı düşünmüş herkezi aramış doğrumu babamı oluyorum diye benim için çok güzel bi gündü 08/02/2006 mutlu günümdü

merhabalar kizlar benim uc yasinda bi oglum var.ona ilk evlendigim gun hamile kaldim:1shok:aklimin ucundan gecmeszdi hamile olacagim neyse cok fena kasiklarim ariyodu.doktora gittim gorumcemle .meyerse hamileymisim tabiki uctum havalara.hemen kosa kosa bir cocuk mazasina girdim iki tane kucucuk penbe corap aldim.neyse eve geldim esim yeni isten gelmis oda beni hasta oldumda doktora gittigimi saniyor.sonra iceriye girdim .sessizce elini ac dedim gozlerini yum.acti eline coraplari koydum .esim gorunce bu ne dedi inanamadi .dedimki bebesimiz oluyo adam dondu kaldi.sonra cok sevindik.simdi 36 hafta uc gunluk hamileyim tekrar kizlar.:emir_bebek:bunda cok ilgincti.neyse esim korunmayi birakmis benim haberim yok tabi .korunmayi biraktigi ilk gun hamile kalmisim tabiki ben bilmiyorum.neyse ay halim gecti gunum dedimki olabilir norlaldir haziranin sekizinde dogum gunumdu neyse ogun esim bana dogum gunu hediyesi almamisti bende uzuldum ama taktirmadimsenağlama.sonra kulagima eyildi dediki sana hediyem bebeyimiz olsun dedi bende sakami bu dedim gorursun yarin dedi :1shok:tabi ben sok oldum.ertesi gun doktora gittim test yaptirdim bes haftalik hamileymisim meyer.muayine etti doktor keseyi gorduk ay esimin gozleri doldu inanamadi .orda bana sariliyor doktor dur diyo benimki yok deyip buir daha sariliyo sanki ilkkez baba olucak gibi .cok guzeldi kizlar mevlam herkese yasatsin.bu arada:teytey:simdide allah izin verirse kizimiz olucak kizlar

Yaa süper! aradan 2 yıl geçmiş ama olsun...yazma ihtiyacı hissettim.harikasınız valla.ilk gece hamile kalmışsın..sonra eşinin sana süprizi.süper! maaşallah hemen hamile kalabilmen ne güzelmiş...darısı başıma inş! kaydirigubbakcemile3

Yaa süper! aradan 2 yıl geçmiş ama olsun...yazma ihtiyacı hissettim.harikasınız valla.ilk gece hamile kalmışsın..sonra eşinin sana süprizi.süper! maaşallah hemen hamile kalabilmen ne güzelmiş...darısı başıma inş! kaydirigubbakcemile3

evet baya zaman geçmiş arkadaşın yazısından ama çok hoşuma gitti benimde
daha doğrusu bütün hikayeler hoşuma gitti helede diş kaşıyıcısı ve test sonucunu hediye olarak göndermek çok güzel bi olay yaaa...

benimde adetim geçiyodu
eşim git test al git test al diyodu benimde hiç umudum yoktu herzamanki gibi gecikti dedim
belkide kist olmuştur dedim almıcam dedim bir kaç güne adet olurum dedim morali bozuldu,içimden bir ses git gizlice test al çıkarsa süpriz olur diyordu
gittim test aldım sonuç pozitifti hemde çizgi kıpkırmızıydı
titreye titreye önce bir şükür namazı kıldım ve eşime mesaj yazdım "hamileyim" diye
oda dönderip dönderip okumuş hamileyimmmi yazıyo hamile değilim mi yazıyo
gözleri kör olmuş o an :)

evet baya zaman geçmiş arkadaşın yazısından ama çok hoşuma gitti benimde
daha doğrusu bütün hikayeler hoşuma gitti helede diş kaşıyıcısı ve test sonucunu hediye olarak göndermek çok güzel bi olay yaaa...

benimde adetim geçiyodu
eşim git test al git test al diyodu benimde hiç umudum yoktu herzamanki gibi gecikti dedim
belkide kist olmuştur dedim almıcam dedim bir kaç güne adet olurum dedim morali bozuldu,içimden bir ses git gizlice test al çıkarsa süpriz olur diyordu
gittim test aldım sonuç pozitifti hemde çizgi kıpkırmızıydı
titreye titreye önce bir şükür namazı kıldım ve eşime mesaj yazdım "hamileyim" diye
oda dönderip dönderip okumuş hamileyimmmi yazıyo hamile değilim mi yazıyo
gözleri kör olmuş o an :)

şok olmuş desene! ne güzel yaaa darısı başıma inşallah! :Saruboceq:

Altı aydır korunmayı bırakmstık.Ben haftasonu sınavdan donerken gebelık testı almıstım,O gun o kadar yorgundumki.Aksam yemegı oncesı testı yaptım pozıtıf cıktı ama hala olmaz yoktur dıyordum ıcımden de sevınıyordum.Hemen kuzenımı aradım havalara uctu :) Sonra yemeklerı hazırladıktan sonra esımın tabgının yanına peceteye sardım testı.O da bunu neden bu kadar katladınkı derken testı gordu,aa bu çift çizgi.. dedı ve o anda kahkahaları savurdu etrafa baba oluyorum dıye yemegı yeyene kadar gorumcem,arkadasları herkesı aradı,sonra hemen gıyındık,saat aksam 10da hastanedeydık,kan testi ıle hamıle oldugumu ogrendıgımızde saat 11di ve eşim o gun herkesi aradı. Çok mutluluk verıcıydı :KK70:

benim eşim test yapmamı istemiyordu çünkü bir ay önce günüm geçmişti 10 gün test yaptım ve negatif çıktı eşim o zaman urfada çalışıyodu bende adanadaydım 15 günde bir geliyodu eve en son gelip gittikten 3 gün test aldım ben doğum günümdede yaptım testi hiç kimseyede söylemedim çünkü önceki ay yaşadığımız hüsranı yine yaşatmak istemiyordum doğum günümde sabah saat 5 te kalktım k.validemlerdeydim herkes uyuyordu testi yaptım bekliyorum tabi 2. çizgiyi görünce ağlamaya başladım inanamadım bi süre eşimin mesai saatine kadar bekledim sonra aradım saat 6:30du bişey söylicem ama kızma dedim meraklandırcam ya ben test yaptım dedim o da negatif çıktı dimi dedi ben sana yapma demedim mi falan diyo tabi ben ağlıyorum bu arada dedim aşkım bebişim geliyo inanamadı yemin ettiriyo vallamı falan çok güzeldi yaaa o gün çok mutluymuş babası öle söledi işyerinde akşama kadr gülüp durmuş kendi kendine bitanecik kocam benim:dance:

regl dönemime 2 gün vardı gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı ama emindim artık hamile olduğuma eşime iş yerinden almaya gittiğimde arabanın yan koltuğuna geçtim ve stop ettirdim şöför koltuğuna oturup arabayı çalıştırdığında anahtarlıkta taklı olan emziği gördü(daha önceden düşünüp almıştım emziği) bu ne dedi bende ne anlama geliyor dedim inanamadı ve kan testi yaptırdık sonuç pozitifdi 07 07 2009

benim adetim hic bir zaman normal gününde gelmiyordu ama esimle bebek planladigimiz icin sprali cikardiktan sonra bir ay sonra adetim 10 gün gecmisti test aldim positif cikinca ben bile inanamadim o kadar erken beklemiyordum hastaneye gidip kan tahlili sonuclarinida aldim aksam eve gelip yemek yapip kiz arkadasima aldigim bebek esyalarinin oldugu kutunun icine testi ve hastane kagidini biraktim sana hediye aldim acti bu ne yior testi gördü inanmam diyor hastane kagidini alinca zaten soktaydi atlatiktan sonra sarildi o gün yüzünden gülücük eksik olmadi simdi de son haftamiz doguma her seyin hayirlisi

okurken gözlerim doldu herbirinde,tv de bile doğum sahnesi gördüğümde gözlerim dolar,yiğenimin doğduğunu öğrendiğimde de hüngür hüngür ağlamıştım çok hassasım bu konuda inanılmaz geliyor:)yeni evliyim ve sabırsızlıkla hamile kalacağım günü bekliyoruz umarım en kısa zamanda gerçekleşir:)Allah isiteyen herkese nasip eder inş.bebişlerinizle beraber sağlıklı bir ömür geçirirsiniz umarım.....

benimde regl dönemim geçeli 1 hafta olmuştu fakat hep hava değişikliğinden olabılır falan diye düşünüyoduk hamile olabilceğim aklımıza gelmiyordu bigün işyerinde arkadaşlarımla konurken onlar test yapmam için aklıma girdiler ve işyerine gider gitmez hemen eczaneye gönderdiler testi yaptım ve çift çizgi çıktı inanamadım hemen sevinçten ağlamaya başladım elim ayağım titredi eşimi aradım hemen söyledim telefonda ve şok oldu uzun bısure sesı cıkmadı :):) akşam eve geldıgımde ise sevinçten yerınde duramıyordu emin olmak için bidaha test yapmak istedi ve akşam saat 10 gibi nöbetçi eczane aramaya gittik gene çift çizgi çıkınca sevinçten saatlerce birbirimize sarıldık ve hemen ailelerimize koştuk teker teker...ertesi günde sabah erkenden ultrasonda bebeğimizi gördük :):) allah herkese böyle güzel bir duyguyu yaşamayı nasip etsin...

bizimde 2 senebebeğimiz olmadı tama ümitlerin bittiği andaa tamam artık olmuyacak dedik ve tedaviye başlamaya karar verdikk dört gözle adet beklerkenn adetim 1 gün geçtii eşime komşumla dışarı çıkcam diyerekk hastaneye gittim ve kan testi yaptırdım tabi o gün sonucu alamadım aksilikye ertesi sabah saat 10.30 da sonucu aldım hemşire sonucu verirken bugünlerini çok arasın dedii ve ben bi başladım ağlamayaa herkes bana bakıyodu ne oldu diye soruyorlardıı eşimin canı çok sıkkındı akşamı bekleyemedimm komşum aradı bana oluyosun dioo dalga geçtiğini sandı tersledi falan sonra ben dedim baba oluyosun diee işyerini birbirine kattı bağırıyoo şükrediyooo onun o şekilde sisini hiç duymamıştım ve anormal olan inanamadı kan testi daha doğru sonuç veriri birde bana idrar testi yaptırdı çift çizgi yani çok şükür umudumuzun bittiği anda RABBİM NASİB ETTİ İNŞALAH BÜTÜM OLMAYAN CANI GÖBÜLDEN İSTEYEN HERKESE NASİB ETSİN RABBİM

ben eşim sabah gider gitmez test yaptım pozitif çıkınca doktordan randevu aldım o da aksilik ya taaaa 13.30 verdiler randevuyu bende bu arada evde 4 test daha yaptım onlarda pozitif çıktı eşime arkadaşıma gidecğimi söyledim ama acayip heyecanlıydım saat 13.30 a kadar evde nasıl geçirdim bilmiyorum doktora gittim yaptığım testleride yanıma aldım hepsini gösterdim doktorum güldü bhcg istedi kan tahlili verdim çıkıncaya kadar meraktan çatladım sonucu alınca değeri görünce hemen anladım sonra doktorumda onayladı çarşıdan bir tane biberon aldım eşimin doğum günüde cumartesiydi ben pazartesi öğrendim biberonu hediye paketi yaptırdım iş yerine gittim iş yerinin çay bahçesine çıktık aşkım ben sana doğum günü hediyesi aldım ama dayanamayıp erken vermek istiyorum dedim o da açtı ki biberon anlamadı sonra idrar testlerini koydum masaya o zaman anladı gözleri doldu elimi tuttu çok muhteşem bir andı ikimizde ağladık çok mutluyum Allahım isteyen herekese nasip etsin

benim eşim askerde adet tarihimin gectigini biliyodu çünki izine gelip yeni gitmişti..:)))) heyecanla test yapmama bekliyordu ve ben adetimi iki gün geçtikden sonra test yaptım hamile oldugumu ögrendim çift çizgiyi gördüm...daha sonra eşimi yani askeriyeyi aradım eşimi istedim eşim görevdeymiş konusamadım telefonu acan arkadasına söledim ben yakup basolun eşiyim gelince ona söylermisiniz baba oluyo dedim ama lütfen alıştırarak söleyin bayılmasın dedim ...:)askerde tamam yenge allah hayırlı ugurlu etsin dedi...daha sonra yani 1saat sonra eşim aradı mutlu bi sesle aaaaşşşşşşkkkıımmm dogrumu dedi bende aglamaklı evet aşkım baba oluyorsun dedim......arkadası alıştırarak söylemiş ama eşim tüm alayı baba oluyorum die koşmuşşş sevincinden...RABBİM HERKESE YASATSIN BU DUYGUYU

Altı aydır korunmayı bırakmstık.Ben haftasonu sınavdan donerken gebelık testı almıstım,O gun o kadar yorgundumki.Aksam yemegı oncesı testı yaptım pozıtıf cıktı ama hala olmaz yoktur dıyordum ıcımden de sevınıyordum.Hemen kuzenımı aradım havalara uctu :) Sonra yemeklerı hazırladıktan sonra esımın tabgının yanına peceteye sardım testı.O da bunu neden bu kadar katladınkı derken testı gordu,aa bu çift çizgi.. dedı ve o anda kahkahaları savurdu etrafa baba oluyorum dıye yemegı yeyene kadar gorumcem,arkadasları herkesı aradı,sonra hemen gıyındık,saat aksam 10da hastanedeydık,kan testi ıle hamıle oldugumu ogrendıgımızde saat 11di ve eşim o gun herkesi aradı. Çok mutluluk verıcıydı :KK70:

allah tüm isteyenlere yaşatsın inşallah harika bi duygu :ecrin_bebek:

:ecrin_bebek:
ben eşim sabah gider gitmez test yaptım pozitif çıkınca doktordan randevu aldım o da aksilik ya taaaa 13.30 verdiler randevuyu bende bu arada evde 4 test daha yaptım onlarda pozitif çıktı eşime arkadaşıma gidecğimi söyledim ama acayip heyecanlıydım saat 13.30 a kadar evde nasıl geçirdim bilmiyorum doktora gittim yaptığım testleride yanıma aldım hepsini gösterdim doktorum güldü bhcg istedi kan tahlili verdim çıkıncaya kadar meraktan çatladım sonucu alınca değeri görünce hemen anladım sonra doktorumda onayladı çarşıdan bir tane biberon aldım eşimin doğum günüde cumartesiydi ben pazartesi öğrendim biberonu hediye paketi yaptırdım iş yerine gittim iş yerinin çay bahçesine çıktık aşkım ben sana doğum günü hediyesi aldım ama dayanamayıp erken vermek istiyorum dedim o da açtı ki biberon anlamadı sonra idrar testlerini koydum masaya o zaman anladı gözleri doldu elimi tuttu çok muhteşem bir andı ikimizde ağladık çok mutluyum Allahım isteyen herekese nasip etsin

allah tüm isteyenlere yaşatsın inşallah harika bi duygu:ecrin_bebek:

X