Adet günüm gelmişti, adet olacakmışım gibi hiçbir belirti yoktu sadece kasık ağrısı vardı. O gün test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı ama yaklaşık 10 saat sonra silindi. Ertesi gün kan testi yaptırmaya gittim %100 hamileyim dedim kanda negatif çıktı. Defalarca kan testi yaptırdım Adetimden 9 gün geçti hala kanda negatif çıkıyordu ama gögüslerim ağrımaya başladı. Dedim heralde adet olucam. O gün bir doktora göründüm adet olmam gereken günden 9 gün geçti ama kanda negatif dedim.
Bana hem kan testi yaptırdı hemde progesteron hormon testi yaptırdı. Sonuç yine negatif. Yumurtlaman gecikmiş dedi. Gebelik görünmüyor ama bugünlerde yaşanan ilişkiden hamile olma ihtimalin çok yüksek dedi. Yumurtlama günündesin dedi. O gün ilişki yaşandı.
Bundan 6 gün sonra yani adetimden 15 gün geçmişti hala adet olmamıştı hala belirtim yoktu sadece kasıklarımda ağrı ve gögüslerimdeki ağrı çok fazlalaşmıştı. Kendi kendime zaten çıkmayacak boşuna özele gitmiyim acile gidip bir kanımda baktırayım geçerken dedim. Geçerken kan verdim ama eşim anneme eşyalarımı almak için uğrayacağım için geç kalıcam eve sanıyor. Oradan anneme uğradım oyalandım 1 saat kan verdiğimi hiç kimseye söylemedim.
Eve giderken boşver uğramıyayım zaten yok dedim kendi kendime ama dayanamadım. Elimde kocaman valizle gittim acile sonucum çıkmış dedim alabilir miyim ? Adam çıkarttı hiç sonuca bakmıyorum sadece 0,100 arıyorum daha öncekilerde öyle çıkmıştı çünkü. Aaa bir baktım 135,7 (H) yazıyor. Şoka girdim ama gülüyorum saçma sapan bir şekilde herkes bana bakıyor valizi falan bıraktım orada öylece doktorun yanına gittim. Adam aldı sonucu ben saf gibi şaşkınlıkla '' biliyorum hamileyim '' dedim. :)))) Adam güldü içinden demiştir ne manyak karı :))))))
Sonra hemen ablamı aradım napıyosun dedim iyiyim sen napıyosun dedi iyi işte ya hastanedeyim dedim. Neden ? Noldu ? falan deyince 'Yok birşey bee karnımda bebek varmış '' dedim. Şoka girdi. Aynı şekilde görümcemi, kuzenimi falan aradım.
Sonra eve gittim hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum eşim iyiki de hemen geldin he aşkım ölcem şimdi açlıktan dedi. Tamam ne yapıyım dedim gözleme yapsana eyince işime geldi uzun sürecek zaten diye oda televizyona dalmış :) önünden geçip giyindim süslendim makyaj falan, biberonla emzik geçiriyorum önünden hiç farketmedi bile manyak :) Sonra aldım kağıt kalemi bir yandan gözlemeleri pişiriyorum bir yandan mektup yazıyorum. Kapıyı açtım kapı çalıyor ya duymnuyor musun dedim yooo dedi. Elimde kağıt sanki yerden almışım gibi yaptım. O ne ? dedi Bilmiyorum okuyorum dedim suratımı astım kötü birşey sandı.
Al da oku neymiş dedim kızgın kızgın aldı okumaya başladı. 2. cümlede gülmeye başladı gözleri doldu. Sarıldı falan artık yemek yiyebiliriz. gözlemeleri renkli tepsilerim var tek kişilik onlara koydum. Benimki pembe, onunki yeşil, bir tanede sarı ( kız yada erkek bilmediğim için ) biberon ve emziği koydum üzerine not yazdım '' 9 ay sonra aynı sofrada babacığım '' çok mutlu oldu çok sevindi. Çok şükür :)
Mektubun içeriği de böyleydi.
Birbirimizi henüz tanımıyoruz ama tanıyınca hemen seveceğimizi hatta şu andan itibaren sevmeye başladığımızı söyleyebilirim. 8-9 ay sonra dışarı çıkarak ikinizi de görmek için sabırsızlanıyorum. Şu an bulunduğum ortam küçük, huzurlu ve güvenli olsa da büyük dünyanıza gelmek için can atıyorum. Çünkü acısıyla tatlısıyla beraber güzel günler yaşayacağımızı ve beni her türlü tehlikeden koruyacağını şimdiden görüyorum. Zaman zaman bana kızacak olsan da beni pikniğe götüreceğini, derslerimde bana yardımcı olacağını, yüzmeyi öğreteceğini biliyorum. Oldukça uzun bir süre yanınızda kalacağım için bana iyi bir gelecek sağlamakla ilgili endişelerin olduğunun farkındayım ama tüm bunları merak etmeni istemiyorum. Çünkü minik bedenim ve kocaman yüreğimle yanına geliyorum babacığım. ( netten bulmuştum acelem vardı kendim yazma fırsatım olmadı :) )