2014eylul ayindaydik,kpss ögretmen atamaliri kontenjanlarinin aciklanacagi gundu,stresten evde duramadim arkadasimla birlikte disari ciktik .arkadasima on gun geciktigimi soyledim cok heycanlandi kesin hamilesin diyip durdu.ben hic ihtimal vermedim cunku stresli oldugum zamanlarda hep gecikirdi zaten korunuyordum ve yumurtlama donemimi hep takip ederdim.arkadasimin israri ile eve gidip test yaptik ben testi tuvalete birakip mutfakta bulasik yikiyordum bAsinda beklemedim bile olmayacagindan eminim.sonra bi ciglik duydum ve ayaklarim kitlendi gidemedim yanina.kosturarak yanima geldi ve hamilesin dedi,cok farkli bi duygu anlatamam:)ben hala inanmamistim kostur kostur doktora gittik bebegin kesesini gordum :)hayatimin tamamen degistigini o an fark ettim,ultrason goruntusunu aldim,bebek ayakkabisi icine koydum ve hediye paketi yaptirdim 2 gun sonra 1.yil donumumuz vardi.esimi bekledim ve beklerken cok endiseliydim cunku bebek dusunmuyorduk,bizim icin erkendi.esum istemiyecek diye endise ediyordum.yatak odasina kamera koydum ,ileride bebegime hediye edicektim o goruntuleri.esim geldi,hediyeyi verdim,acti ve sok oldu 2 dakka hic konusmadi.o 2 dakka 2yil gibi geldi bana.sonra gozlerimin icine bakti ve gobegime sarildi,bana surekli soyledigi bi turku vardi ve her soylediginde benim agladigim.o turkuyu soylemeye basladi .ikimizde dakikalarca sarilip agladik.tamam hazir degildik ama o an dunyanin en büyük hediyesini aldigimizin farkina vardik. Aradan 2 saat gecti kontenjanlar aciklandi ve son on yilin en az alimi olmustu bizim bolumden.sattlerce agladim,uzuldum .mutlulugu ve uzuntuyu ayni anda yasadim,cok garip ve unutulmaz bir gundu benim icin.
Kizimi kucagima almama 3 hafta kaldi ,o kadar heyecanliyiz ki zaman bir turlu gecmiyor.bu arada ne zaman agrim sancim olsa esim o turkuyu soyluyor ve kizim onu anliyormus gibi hic hareket etmeden babasini dinliyor.allah herkese bu guzel duyguyu nasio eder insallah...