Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

Merhaba ben yeni uye oldum ve ilk mesajim sizleri hep yakip ediyodum sonunda uye oldum..ben 11 haftalik hamileyim ilk Bebegim olacak ins bende tuhaf dehısıklıkler oluyordu şüpheleniyorduk esımle ve test Alıp beraber baktım o iki çizgiyi görünce inanılmaz Bi mutluluktu...

adetim normalde saat gibidir maşallah gecikmez o ay 3 gün gecikti biz de kayinvalidemlerdeydik biran önce eve dönmeyi bekliyodum bi de dönüş tarihimiz eşimin doğum gününe denk geliyodu, hediye alamamıştım içimden bi ses hamilesin diyodu. Eve döndük eşim işe gitti ben de eczaneye gidip test aldım habersiz yaptım ve çift çizgi çıktı güzelce paketledim akşam doğum günü hediyesi yaptım, nasıl sevindi hemen sarilip kucakladi, şükretti.. Ben de dedim ömrunde böyle doğum günü hediyesi almamışsındır diye :) Rabbim isteyen herkese hayırlarla kolaylıkla versin inşallah

Onu aradım ve aniden baba oluyosun dedim bi ses gitti onda sonra büyük kahkahalar atmaya başladı 10 dk sonrada eve geldi şok olmuştu :anneadayı::KK24:

İlk gebeliğimde eşim işteydi bende olmayacağını bıle bıle ıdrar testı yaptım cunku adet olacak gıbı ağrılarım vardı sonra çitf çizgiyi görünce elim ayağım titredi ne yapacağımı bılemedım eşimi aradım kan vermeye gıtcem dedım lutfen gıtme beraber gıdelım dedı neyse onu beklıyorum ama içim içime sığmıyo neyse geldı hastaneye gıttık verdık kanı 400 geldı sonuç sonra eşim bütün arkadaşlarına mesaj yazdı baba oluyorum yemeklerınız benden dıye gel gör ki düşük oldu malesef eşim benden çok ağladı bütün heyecanı yaşayıp sonra kaybetmek çok acı Allah kımseye yaşatmasın :KK43:

benimki biraz farklı oldu :) biz evliliğimizin ilk 9 ayını vajinismus belasını yenmekle gecirdik. tabiiki en büyük isteğimiz bir bebek sahibi olmaktı özellikle eşim çok istiyordu. çok şükür o illeti yendik 1 ay sonra benim adetim gecikti ama ben eşim boşa heveslenmesin die adetliymişim gibi davrandaım bir hafta sonrada test alıp yaptım vee benimde hiç olasılık vermediğim o muhteşem 2 çizgiyi görünce sevinçten ağladım. akşamı zor ettim. ve nihayet eşim gelir gelmez testi gösterdim ve hayatımın en büyük hayal kırıklıklarından birini yaşadım :KK43: eşim önce bi dondu sonrda ,sen hamile olamazsın inanamıyorum hani adet olmuştun dedi. e boşa ümitlenme die öyleymiş gibi davrandım desemde kan testini birlikte yaptırıp sonucu eline verene kadar ikna edemedim yaşadığım hayal kırıklığı tahmin edilemez. ama tabi sonra acısını fena çıkardım :) her ne olursa olsun allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin şu an 6 aylık hamileyim ve eşimde bende çok mutluyuz :)

bu üçüncü gebeliğim diğer ikisi düşükle sonuçlandı her zamanki gibi adet olmam gereken günün ertesi gün testi yaptım çünkü adetim hiç şaşmaz pazar günüydü sabah 8 de testi yaptım hemde iki tane baktım tek çizgi rezervuarın üstüne bıraktım eşim uyanınca soracak yok diyince inanmayacak kendi görsün bebek olmadığını diye orda bıraktım geri geldim yatağa yattım 10 gibi eşim uyandı test yaptın mı diye sordu evet yaptım tek çizgi dedim hayırlısı olsun ne yapalım dedi tuvalete gitti bir bağırdı ki anlatamam aşkııııııımmmm burda iki çizgi var diye koşarak getirdi yanıma yatakta öylece kala kaldım geldi öptü baktım şarkı söylüyor yine bebiş geliyor yine bebiş geliyor diye rabbim bunu hayırlısıyla nasip eder inşallah

Bizimki baya bir komik oldu :)
Kan testinde sonucu gördüğüm gibi Aşkımmmm diye yanına koşturdum Ağlayarak. Eşim tuvaletteydi :))
Bu haberi burda alacağımı hiç düşünmemiştim dedi:)
Tabi ki daha romantik bi ortamda Söylemek isterdim ama görünce kendimi tutamadım :)

2014eylul ayindaydik,kpss ögretmen atamaliri kontenjanlarinin aciklanacagi gundu,stresten evde duramadim arkadasimla birlikte disari ciktik .arkadasima on gun geciktigimi soyledim cok heycanlandi kesin hamilesin diyip durdu.ben hic ihtimal vermedim cunku stresli oldugum zamanlarda hep gecikirdi zaten korunuyordum ve yumurtlama donemimi hep takip ederdim.arkadasimin israri ile eve gidip test yaptik ben testi tuvalete birakip mutfakta bulasik yikiyordum bAsinda beklemedim bile olmayacagindan eminim.sonra bi ciglik duydum ve ayaklarim kitlendi gidemedim yanina.kosturarak yanima geldi ve hamilesin dedi,cok farkli bi duygu anlatamam:)ben hala inanmamistim kostur kostur doktora gittik bebegin kesesini gordum :)hayatimin tamamen degistigini o an fark ettim,ultrason goruntusunu aldim,bebek ayakkabisi icine koydum ve hediye paketi yaptirdim 2 gun sonra 1.yil donumumuz vardi.esimi bekledim ve beklerken cok endiseliydim cunku bebek dusunmuyorduk,bizim icin erkendi.esum istemiyecek diye endise ediyordum.yatak odasina kamera koydum ,ileride bebegime hediye edicektim o goruntuleri.esim geldi,hediyeyi verdim,acti ve sok oldu 2 dakka hic konusmadi.o 2 dakka 2yil gibi geldi bana.sonra gozlerimin icine bakti ve gobegime sarildi,bana surekli soyledigi bi turku vardi ve her soylediginde benim agladigim.o turkuyu soylemeye basladi .ikimizde dakikalarca sarilip agladik.tamam hazir degildik ama o an dunyanin en büyük hediyesini aldigimizin farkina vardik. Aradan 2 saat gecti kontenjanlar aciklandi ve son on yilin en az alimi olmustu bizim bolumden.sattlerce agladim,uzuldum .mutlulugu ve uzuntuyu ayni anda yasadim,cok garip ve unutulmaz bir gundu benim icin.
Kizimi kucagima almama 3 hafta kaldi ,o kadar heyecanliyiz ki zaman bir turlu gecmiyor.bu arada ne zaman agrim sancim olsa esim o turkuyu soyluyor ve kizim onu anliyormus gibi hic hareket etmeden babasini dinliyor.allah herkese bu guzel duyguyu nasio eder insallah...

ben çok sabırsız bir insanım o yüzden hamilelik testini benzinliğin tuvaletinde yapmıştım eşim benzin oluyordu bu arada yanına gittim arabayı binmeden söyleyim ki bana sarılsın diye düşündüm ben hamileyim dedim bütün yüz mimikleri dondu tamam arabaya bin dedi arabaya bindim testi gösterdim ama inanamadım çünkü ablası 12 seni beklemişti hemen kan testi yaptırmak için tıp merkezine gittik hala inanamıyordu doktora çıktık keseyi gördük ama bebişimiz görünmüyordu ozaman.doktordan çıktığımızda kese içinde bebek var mı diye soruyordu yani hiç hayal ettiğim gibi bir şey olmadı bana sarılıp havalara uçmadı.amazaman içinde bu fikre alıştıkça çok mutlu oldu yani erkekler bizim gibi tepki vermeyi bilmiyormuş:)

Ben bu ozel gün icin oyle güzel hayaller kuruyordum ki:KK54:..Bebis patigi aldim sakladim aylarca hamile kalirsam is yerine kargoyla gonderecektim :anneadayı:sen dunyanin en iyi babasi olacaksin yazacaktim:KK37:
ama tabi oyle olmadi.ben adetime bir kac gun varken test yaptim aldi eline dikkatlice bakti valla ikinci cizgi silik kos hastaneye kan testi yaptircaz diye . Tutamiyorum ki ucuyoooor...nnese testi yaptirdik ikimizde kipir kipir :KK17:sonucu bir saat sonra alin dediler bekledik sonuc ciktidan cikarken ben kaptim pozitif gorunce beni bir aglama tuttu :cry:oda bakti kagida sarildi kocaman ve ikimizde hungur hungur mutluluktan hastanenin ortasinda agladik...:KK33:Allahima sonsuz şükürler olsun bu muhtesem duyguyu bize yaşattığı icin hayirlisiyla kucagimiza bebislerimizi almamizi nasib etsin Allahim isteyen herkese versin:nazar:

apandisit ameliyatı geçirdikten sonraki ilk ayımdı doktora gittim ve yumurta oluşumu göremediğini söylemişti ama ben geç yumurtlayan biriydim O yüzden yumurta daha görünebilecek büyüklükte değil herhalde dedim ama aradan bir kaç gün geçti yine doktora gün sonra yine doktor yumurta göremedi Bende ameliyattan dolayı düzenim değişti herhalde dedim

ama 18. gün ovulasyon testi yaptım ve pozitifti Çok şaşırdık ama kararsız kaldık Yine de değerlendirdik iki gün üst üste Sonra üçüncü gün eşim yapmayalım dedi ne de olsa yumurta yok boşuna yapmayalım diye karar aldık Ümitsizdik yani

sonra adet günümden 2 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı ben de moralim düzelsin diye spa&hamam a gitmiştim eğlendik vs Sonra adet günümde normal gebelik testi yaptım yine çıkmadı testi bir köşeye attım bir gün sonra hafif kahverengimsi lekem geldi Adet olacağım diye düşünürken arkası gelmedi Benim de adetlerim düzensizdir geç olurum hep o yüzden önemsemedim 3 gün sonra forumda bir arkadaş çok üşüdüğünden bahsetmiş bende battaniyenin altında klimanın karşısında titriyordum resmen

hemen bir köşeye attığım testi aldım bir de baktım incecik bir çizgi var ama ellerim titriyordu hemen erken gebelik testi yaptım çizgi daha belliydi Kan testi yapmadan eşime söylemeyeceğim demiştim ama çatlıyordum bir an önce söylemem lazımdı ertesi günü kan tahlili verdim dönüşte de bebek çorabı aldım

eşim eve geldi öbür odaya gitti Ben de bu arada hemen hastaneyi aradım sonuç pozitifti hemen masayı hazırladım bir tane fazladan servis açtım çorabı da kasenin içine koydum üzerine rezerve yazan bir kağıt koydum ve kamerayı açtım masayı çok fazla süsleyemedim çünkü vaktim yoktu esim geldi baktı baktı kaldı şaşkındı hem de çook Bir süre sonra anlamadın mı dedim hadiiii canııımmmm diye bir çığlık attı çooook mutlu oldu sarıldik herşeyi kameraya çektim

ama 1 hafta sonra Bebeğimi kaybettim Ne çok yazdım ya her ayrıntıya girmişim herhalde ilk olduğu için
20150227_172028.jpg

Ben esim isteyken gebelik testi yaptim pozitif cikti. Eve gelmesini beklicektim mecbur cunku is yerinde telefon kullanamiyor.o gun ne hikmetse arayacagi tuttu. Konustuk kendimi tuttum tuttum konusma uzadida uzadi :) en sonunda dayanamadim dedim alisverise cikmamiz lazim. Ne alisverisi ya dedi. Kucuk kucuk patikler almamiz lazim dedim.nasil yani dedi..dedim bebis geliyoooooooo!!!!!Nasil yani yaaaaaa dedi bana bide. Suan ciglik atman gerekiyo dedim bende :)

kıslar :nazar: benim 3 yıldır bebişim olmuyor her gecikmem de bunun hayalini kurup ama hüsrana uğrıyordum tüp bebek denedik neler düşündüm bu anı söylemek için ama yine hüsran olmuştu aradan 4 ay geçti tüp bebekden sonra bitmek bilmeyen kanamalar yaşadım ve ilaç kullanarak kanamam duruyordu geçen ay ilk defa adetim 6 gün sürdü ve bitti önümüzdeki ay dondurulmuş embiryo denemek için hormon tahlili istemişti doktorum bu ay bekliyorum gelmiyor hergün randevu alıp iptal ediyorum derken 1 hafta oldu gelmedi bende artık gideyim doktora benim hormonlar çıldırdı yine derken doktor beta hcg testide aldı tabi ben umutsuz ve üzgün.akşamıda anneme şehir dışına gidicez derken öyle ayaküstü netten bi bakayım çıktımı ki sonuçlarım dedim ve bi baktım beta hcg 98 inanamadım tekrar tekrar baktım ve hiç bi program yapmadan gitmeye hazırlanan bana da hadi neti kapat diye çekişen kocama ben hamileymişim dedim adam şoke oldu :rolleyes:

Ben adetimden 5 gun gectikten sonra test yaptim o sirada esim de cuma namazindaydi
test pozitif cikti hemen telefonla resmin cektim gönderdim :KK68:
ondan bi kac gun sonra 2 tane daha test yaptim ondan sonra gercekten emin oldum ki hamileyim :KK70:

Test çubuğunu gostermiştim çift çizgi pozitif mi negatif mi anlamadı safım :anneadayı: hamile oldugumu ogrenince cok sevinmisti o surat ifadesini hic unutmuyorum

Ben tüp bebek ile hamile kaldım (çok şükür) .. Yurt dışından Türkiye'ye izine gidince tedavi oldum.ve bu süreçte eşim Yanımda yoktu kendi memleketine gitti ailesi ile burada yaşasada o orada Olmayı tercih etti. Neyse ben hastaneye git gelleri ailem ile Yaptım. Tedavi bitmeden sonucu almadan geldi ve daha sonra test Gününe bir gün kala bende Lekelenme oldu. Eşimde İstanbul'da bu Sırada yine Yanımda yok.ben annemlerde Bursa'dayım. Umutsuz şekilde hastaneye gittim.. Leke geldiği için bütün umutlarım tükenmişti.. Oradaki bilgi işlemede ki çalışan bayanım sözünü hiç unutmam; umudunu asla yitirme, her zaman ümitvâr ol.. Desede ben hala mutsuzları oynuyorum.. Neyse sonra Üçte sonuç alırsın doktorun arar dediler. Dayanamadım ben Aradım ve çok şükür hamileydim .. Sonra ailem eşini ara söyle dediler,ben beni bırakıp gidiyor diye aramayacağım desemde arattırdılar. Aradım ve dedim ki, benden leke geldi bugün, durdum bekledim sonra test yapmaya gittim. Yine bekledim :)) kızgınım ya acı çeksin biraz .. Sonuç hamileyim pozitif dedim. Telde öğrendi .. Şimdilerde ise Kızımın Günlerini sayıyorum, Elif Hira'mı bekliyorum.. Rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin .. Benim kızımıda bana bağışlasın ..

bizim ki biraz sürprizli oldu.adet tarihime bir hafta kala bi leke geldi ve bir daha gelmedi.adet oluyorum sandım ama baktım gelen giden yok:)yıl başından bir gün önce erken gebelik testi aldım bir baktım ki ikinci çizgi çıkmış:rolleyes:hemen kan tahlili yaptırdım eşimden gizli veee betahcg 201 hastanede hemşireye bi şey diyemeden ağladım.hemen bir emzik aldım ve eşime küçük küçük hediyeler aldım.emzikle birlikte bebeğin ağzından bir mektup yazdım.yılbaşı eğlencesine gitmeden önce hadi hediyelerimizi verelim dedim.her hediyede eşimin resmini çektim(fb kupası,saat vs.)veee dedim en kıymetli hediyeeeen dedim ve foto çekmek yerine bu sefer kameraya almaya başladım.canım kocacım emziği görünce çocuk istiyorum diye aldım sanmış ve erken gebelik testini de bebek derecesi sanmış:KK70::KK70:ben de bekliyorum anlasın diye.sonra mektubu okumaya başladı.mektuptaki''annem geleceğime çok sevindi.ben annemin çocuğuyum şaşırtmaları sevicem galiba''kısmında jeton düştü.ne demek bu diye şaşkın şaşkın bakıyor.hamile msin yoksa dedi ve evet dedim gülerek. başladı ağlamaya:KK68:tabi kamera hala kaydediyor.sarıldık birbirimizeee hayatımızın en güzel yeni yılıydııııııı:KK9::KK9::KK9::KK9:darısı isteyen herkesin başınaaaaaa....

Son düzenleme:
14 subat sevgililer gunu ogrenmistim hamile oldugumu.Esim eve geldi. optum cnm sevgililer gunun kutlu olsun sana hediye aldim dedim.Ne aldin dedi ? Elimdeki cift cizgili testi gosterdim ve hamileyiiim dedim:)) Bi an gozleri parladi ya cok guzel bi andi:))

çok güzel sürprizler yapmışsınız güzel bi duygu olsa gerek hayallerimdeki gibi ama maalesef bende turner sendromu var ve bu yüzden doktor anne olamıcamı söyledi yani hayallerimi yıktı üstelik bekarken öğrenmek çok yıkıcı çok isterdim bende sevdiğimle evlenip ona güzel bi sürprizle baba oluyosun diyebilmeyi şimdi ise sadece evlenebilcekmiyim beni böyle kabul eden biri çıkarmı karşıma diye düşünüyorum kısmet işte :-(

X