Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

günaydınlar herkese.. bizde iki yıla yakın uğraşıp umutlarımızı tüketip tüp bebek için randevu almışken , randevuma 2 ay kala bir hafta adetim geçti eşimde yarın test yap dedi, (tabi evde düzinelerce ovülasyon ve gebelik testim mevcuttu her zaman) sabah iş için eşimden yarım saat önce uyanırım, testi yaptım anında pozitif çıkınca geçici bir şok yaşadım , dakikalarca durup izledim, sonra gidip yatan kocama sarılıp testim pozitif çıktı dedim, tabi salya sümüktüm.. eşimle ağlaştık o da testi kontrol etti ve resmen hayatımız değişti bambaşka bir çift olduk :)
allahım isteyen her kadına tattırsın bu duyguyu..
tarif edilmez bir mutluluk :)
bu arada eşimde uyanıkmış ve her hangi bir çığlık duymayınca yine negatif sandım demişti sonrasın da :)

bu arada eşimde uyanıkmış ve her hangi bir çığlık duymayınca yine negatif sandım demişti sonrasın da :)
bende öyleydim canım evde test yaptım çift çizgi birdaha yaptım çift çizdi eşim geldi işden ben kızardım bozardım ağlaya ağlaya galiba gamileyim dedim o da hadi canım dedi inanamadı bizde 7 aydır ugraşıyorduk birde eşim varikosel olunca stresli bir süreçdi :)
sonra acilde kan verdik öğrendik 133 çıkdı ertesi gün aynı saatlerde tekrar verdik 269 çıkdı
Allah isteyen herkese versin

-bizede bu sevinci eşimle tam 10 yıl sonra tatmak nasip oldu... 2 aşılama 2 tüp bebek denemesi bir dünya ilaç tedavisi...tam artık bizim çocuğumuz olmuyor belki evlatlık alabiliriz derken, bir gün çok midem bulanıyor ne yesem çıkarıyorum şikayetiyle dahiliye doktoruna gittim kan testi yaptı 2 aylık gebeymişim tabi şok olduk donup kaldık doktor bile halimize bir anlam veremedi istenmeyen bir gebelik durumumu var sevinmediniz dedi...tabi ben (sevinçten) başladım ağlamaya sonra 1 saatte beni susturmaya sakinleştirmeye çalıştılar...hoş ben hala aklıma gedikçe ağlıyorum oda ayrıda :KK66: bunlar sevinç ve yaradana şükür gözyaşları...

-bizede bu sevinci eşimle tam 10 yıl sonra tatmak nasip oldu... 2 aşılama 2 tüp bebek denemesi bir dünya ilaç tedavisi...tam artık bizim çocuğumuz olmuyor belki evlatlık alabiliriz derken, bir gün çok midem bulanıyor ne yesem çıkarıyorum şikayetiyle dahiliye doktoruna gittim kan testi yaptı 2 aylık gebeymişim tabi şok olduk donup kaldık doktor bile halimize bir anlam veremedi istenmeyen bir gebelik durumumu var sevinmediniz dedi...tabi ben (sevinçten) başladım ağlamaya sonra 1 saatte beni susturmaya sakinleştirmeye çalıştılar...hoş ben hala aklıma gedikçe ağlıyorum oda ayrıda :KK66: bunlar sevinç ve yaradana şükür gözyaşları...

Hayırlı olsun canim bende esime süslü püslu soylemk isterdim ama ağlayrk soyledim mutlluktan ve her ani birlikte yasalim istedim onunla kan verip sonucu birlikte aldik :-)
Allah cumlemizin yawrularini korusun

İlk hamileliğimde tecrübesizdim.Adet olmayınca 3.gün işten çıkıp eve giderken eşime eczanenin önünde durmasını söyledim.3 tl ye uyduruk bir test aldım varsa onda da çıkar diye.Eve gittim yemek yedik banyoya gidip test yaptım pattt 2 sn içinde kopkoyu 2 çizgi :) Tabi ilk testim daha önce hiç yapmadım.Sanırım hamileyim dedim ve şapşal bir ifadeyle eşime baba oluyorsun dedim çok şaşırdı birbirimize uzun süre boş boş baktık....Mutluyduk...Şaşkındık...
2.Hamileliğimde 8 ay denemiştik ve olmamıştı.Umutlar tükenmeye başladı...Hayırlısı artık demeye başladık..Bu sefer biliyorum yaa adete 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif...Ertesi gün ucuz kaset testlerden sabah ilk idrarla yaptım 2.çizgi silik....Öğlen akşam sabah derken adet günüme kadar yaklaşık 10 test...Hepsinde 2.çizgi var evet artık hamileydim yanılıyor olamazdı hepsi...Ertesi gün kan testiyle onayladım...Eşim akşam işten almaya geldi.Arabaya bindik eve gidiyoruz...Yolumuzun üstünde çok meşhur bir restaurant vardı...Yaa buranın yemekleri çokkk güzel hadi bi kaçamak yapalım dedim.Tamam dedi..Oturduk sipariş verdik...Elime telefonumu aldım MUTLULUK ARTIK 4 KİŞİLİK BABA OLUYORSUN :)::) yazıp telefonun çaldı dedim yoo dedi baksana dedim çantasını açtı eline telefonu alır almaz gönder tusuna bastım ve kendi telefonumu kamerasını açıp onun o mesajı okuduğu anı ilk heyecanını ve ilk tepkisini kaydettim :):):)

Gecenin bir vakti hüngür hüngür ağlıyarak elimde predictor le, melekler gibi uyuyan kocamı uykusundan uyandırdım. Canım sevgilim nerden geldiğini şaşırdı. :KK48:

Akalın hayırlısı vermiş Tebrikler
bende hamile olduğumu daha çok yeni öğrendim bizimde 4 yılımız doktorlarda gecti yumurtatakipleri iğneler aşılamalar derken her ay aynı hüsranı yaşadık son olarakta tüp bebeğe karar verdik rabbime çok şükürki yüzümüzü güldürdü...transferin 11.günüydü bize 12.günü test yapmamaız söylenmişti ama ben birgün daha sabredemedim ve 11.günü yaptım eczaneden aldığım testti yaptım ve hiç beklemeden baktım tek çizgi başladım ağlamaya umudumu yitirmiştim sonra kan tahlili vermeye gitik emin olmak istedim eve geldiğimde yaptığım teste tekrar baktığımda ne göreyim ikinci çizgi silik elim ayağım titriyor bitarfatanda ağlıyordum hemen eşimi aradım aşkım ben galiba hamileyim dedim hemen eve geldi başladık birbirimize sarılıp ağlamaya akşam kan testti sonucumu almaya gittim ve değerim 634 çıkmıştı yani hamileydim kesindi artık durup durup ağladım harika bi duygu anlatmakla tarifi olmuyo rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah:emir_bebek:

18 kasımda reglı olmam gerekiyordu olmayınca esım ısteyken eşimi aradım.akşam eve gelirken eczaneden gebelik testi almasını söyledim.akşam geldi testi yaptım silik bir şekilde pozitif çıktı.silik olarak pozitif çıkması kafamızı karıştırdı.ben eşime test yanlış herhalde dedim.oda nöbetçi eczane bulup başka bir marka test aldı oda silik çıktı.ınternette baktık silik çıkmasının sebebi gebelıgın çok yeni olmasıymıs.ertesi gun doktora gittim kan tahlılınde bebegımızın müjdesini almıştım.eşimi aradım aşkım bebek yokmuş psikolojik o testler hormonlardan dolayı öyle çıkarmış dedim.esım üzüldü:) bende şaka şaka hamıleyım dedim.bizim hıkayemızde böyle :)

ben daha demedm ve daha benim dememede cok var ama ben leylek biblo alcam leylegin gagasina kucuk bebegi beze sarip koycam isten geldignde kapinin onunde paspasn.ustunde gorur ve anlar biseyler iceri gelincede derim nasil sizce:))))

suprız yapamadım malesef tup bebek yaptrıdık sonuc ıcın hastaneye gıdıp kan verdık 2 saat sora cıkar maıl atarız dedıler. cıktık gezdık sahılde kahvaltı yaptık. eve donmek ıcın yola cıktık eve yaklasmısken telefondan maıla bakıtm gelmıs hcg 274 hmn anıra anıra galamaya basladım esım araba kullanıyodu nooldu nooldu deyıp durdu dedım olmus olmus ıkımızde galıyrz hemde araba kullanıyo sarıldı optu aglama dedı ama duramadım cok agladım ılk ogrendıgımde aksama kdr agladım. cunku cok bekledım ve bebegım 24 yasında erkek kardesımı kaybettıkten 2 ay sonra geldı. hem huzun hem sevınc bır aradaydı.
Allah rahmet eylesin kardesiniz icin cok uzuldum Rabbim bebeginize hayirli guzel bir omur versin insaAllah..gece gece aglattin beni:KK43:

• Beğen
Reactions: nix
kızlar eski bir konu ama ben de bugün eşime müjdeyi vericem inşallah ama iş çıkışı geç saatte evde olucam ne yapabılırım sizce?? evdeki imkanlarla nasıl şaşırtablırım??

Merhaba kızlar :)) ben evde test yapip silik ciktigini gorunce emin olamadim. Hastanede calisan en yakin arkadasima da testin fotografini gonderip danisarak cok yeni oldugunu ogrendim ben Kan testi yaptirdiktan sonra esime soylemek istedim ancak aksam dayanamadim. Bi cay mi icsek deyip mutfaga gectik, o suyu koyarken ben de ona testin fotografini gonderip mutfak kapısında kendim telefonla oynuyormus gibi yapip kamerayi actim. Gelen mesajla ilgilenmeyince, hamileyiiiim diye bi mesaj daha attim tekrar kamerayi calistirdim. Okudu, saskin saskin yuzume bakip "vallaa mii" diye kucakladi beni. Tepkisini hala izleyip gulumsuyorum. Allah hepimize en guzel sekilde hamilelik gecirmeyi ve sag salim bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

Kizlar merhaba bende paylasmak istiyorum. Ben evlendigmiz ay /gun/ hamile kalmisim adet donemim baya gecdi ama hemilemiyim dilmiyim diye merak etmedigim icin test yapmak falan aklima gelmedi. Esim yurt disindaydi. Yeni yila girdigmiz gun eltimle test yaptik ve pozitif. Gözlerim yasardi cok mutlu oldum. Yilbasi oldugu icin telefinlar kilitlenmis sadece mesac atabiliyodum. Esime mesac atdim bebisimizin dilinden oda noldugnu anlamamis. Bende acikca soyledim bebisimiz geliyo baba oluyosun diye mesacla. Esimde keske sizin yanizida olsaydim sizi cok seviyorum vs.. diye mesac atmisti o gece arkadaslariyla disari cikip kutlama yapmis. Bende o gece uyuyamamistim sevincden. Simdi 3 yasinda dunayalar guzeli kizim var. Allahym hak eden isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba kızlar :)) ben evde test yapip silik ciktigini gorunce emin olamadim. Hastanede calisan en yakin arkadasima da testin fotografini gonderip danisarak cok yeni oldugunu ogrendim ben Kan testi yaptirdiktan sonra esime soylemek istedim ancak aksam dayanamadim. Bi cay mi icsek deyip mutfaga gectik, o suyu koyarken ben de ona testin fotografini gonderip mutfak kapısında kendim telefonla oynuyormus gibi yapip kamerayi actim. Gelen mesajla ilgilenmeyince, hamileyiiiim diye bi mesaj daha attim tekrar kamerayi calistirdim. Okudu, saskin saskin yuzume bakip "vallaa mii" diye kucakladi beni. Tepkisini hala izleyip gulumsuyorum. Allah hepimize en guzel sekilde hamilelik gecirmeyi ve sag salim bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Canim bu fikrini cok begendim bizde simdo bebis dusunyorus olursa boyle yapabilirim teşekkür ler paylasimin icin.

Günaydın hanımlar. Bende hamileliğimi yeni öğrendim.1,5 yıllık evliliğimin 1yılını vajinusmuslu olarak geçirdim. Sorunu aştıktan sonra artık çocuk istedik. Bundan bir hafta önceki pazartesi batımdı. Fakat dayanamayıp test yaptım. 2farklı markanın testini denedim ve silikte olsa ikinci çizgiyi her iki testte de gördüm. Eşim evdeydi ben çığlık çığlığa yanına gittim. Bebiş var dedim. Dur bi kan testi yaptıralım dedi. Emin olalım dedi. Kan verdim negatif dediler. Tam bir şoktu benim için. Ama ben emindim bebek vardı. Sonra eczaneye gittim eczacı pozitif sonuçların dedi bir hafta daha bekle emin ol dedi. Bekledim 1hafta. Tekrar test aldım yine 2farklı test bu sefer çift çizgi oldukça netti. Eşime söylemedim. Kan verdim ve sonuç 1433 çıktı. Beklemeden eşimi aradım telefonda Allah Allah diye çığlıklar attı iş arkadaşları tebrik etti. Sonra görümceme ve annemlere söyledim. Çok güzeldi bu anlar. Mutluluktan o kadar çok ağladımki o gece uyuyamadım hiç:anneadayı::KK76::KK76::anneadayı:

X