Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

seni gerçekten seven adamın gözü çoluk çocuk görmez emin ol.dr bana pkolusun çocuğun olmayabilir demişti.biz de o zaman nişanlıydık ve eşimle paylaştım bu durumu.ondan saklayamazdım. o da bana ''hayatımda sen ol yeter ben baba olmamaya razıyım.gezer dolaşırız kız,boşver.ben seni seviyorum bu hayatta senden başka her şey boş'' demişti.sonra Rabbim aratmadan bize evlat verdi çok şükür.doktorun söylediği de havada kaldı.o yüzden hiiiiç takılma.İnşallah hayırlı bi insanla evlenirsin sen de...

selam kızlar benim bebegimde 9 haftalık Rabbim hepimize nasip eder boyle güzel anları ınsallah bende adet olmayı bekliyordum hormon testi yapmak için leke geldi 2. gunu yaptrdım sonra 7 gun geçti yok hala leke leke geliyor sokulemiyorum ustune gormeyı ogrendım öle bişey oluyormus ertesi gun test yaptrcm eşim sakın bendne önce kimseye soyleme dedi bende ablama test aldırdım ablam illa yap yap diyor aksm yapıcm yok diyor diretiyor yap diye neyse ablamdn gizli gittim tuvalete kitledim kapıyı ablam kapıyı nasıl yumrukluyor aç diye telefonumda yanımda bi anda 2 çizgi cıktı hemen eşimi aradım elim ayagım titriyor askım yaptım yaptım dayanamadım ne yaptın diyor test 2 çizgi diyom nasıl yani dedi hamileyim hem aglıyoruz hem guluyoruz hemen test yaptr dedi kan gittim kan testi yaptrmaya 1 saaat sonra sonucu aldım ustte negatif yazıyor moralim sıfır ablam aradı noldu diye negatif yazıyor sonuca hiç bakmıyorum aglamaklıyım tutuyorum kendimi ablam kosa kosa geldi yanıma doktora giricz doktor a dedik idrarda çıktı fln dedik fakat kanda yok fln doktor var dedi hamilesin biz doktora baka kaldık şok olduk doktor anladı sasırdıgımızı bize guluyor öldum oldum dirildim çok kotu olmustum esime cıkıp soyledim hamileymisim diye oda ciddimisin şaşırıyor nediceginide bilemiyor aynı seykleri tekrarladı durdu

cocuk dusunuyorduk 10 ay gecmisti hapi birakali.. doktor diyordu zaten 1 sene surebilir.. bende artik bu gunlerde bekliyordum .. gittim kart aldim ve icine yazdim

Merhaba babacim,
artik zamani geldi ve rabbim gelmeme izin verdi.
Insallah 8 ay sonra ordayim.
Beni bekle ve anneme cok iyi bak, onu uzme, ben
gormesemde herseyi duyacagim.
Seni cok seviyorum ama annemi biraz daha cok :)
saka saka gorusuruz babisko

Adet olmadan bir kac gun kala kendimi iyi hissetmiyordum sanki aksamlari atesim cikiyor gibi migdem bulanmaya baslamisti.. dayanamadim gittim adet olacagim gun test aldim ve yaptim aman ALLAHIM dedim benmi gormek istedigmi goruyorum yoksa gercekmi.. birde baktimki hafif cizik. 2 gun daha test yaptim arka arkaya ve iyice koyulasti oylelikle verdim kartii esimde okuduktan sonra bana bakti ve dediki gercektenmii .. ve aglamaya basladi ALLAHIM sukurler olsun dedi ve anlimdan optu sarildi.. ondan sonraki gunlerde hala inanamiyor ya noldu adet oldunmu diyor yav diyorum hamileyim adet olmuyacagim ha iyi diyor:))

Öğrendiğimde eşimin doğum Gününe 4 gün vardı. Tuttum kendimi:) söylemedim o güne kadar. Ikimize ismimiz yazılı Galatasaray forması almıştım. Bu hediye sadece senin için değil ikimiz için dedim. Formaların altına yine galatasaraylı bebek tulumu aldım, üzerine de " iyi ki doğdun babacım , 9 ay sonra kucağındayım inşallah :) " yazdım.. Gerçekten miiii ? Dedi:) sonra sarıldık faln öyle işte :) :)

Ben biraz kendi kendini umutsuzluğa kaptıranlardanım 1 yıl olmamıstı bile korunmayalı ama acelecilik vardı doktora gittik rahim testinde bir tupumun tıkalı oldugunu ogrendik dunya basıma yıkılmıstı her ay basında biten umutlar acabalar keskeler.... Artık kabullenmiştim catlatma iğnesiyle falan ugrasmak istemiodum haziranda tup bebek yaptırmayı kafama koymustum bi kere ve stresi attım uzermden. O ay hiç dusunmedim olcak mı acaba diye adetim 1 gun gecikmesine ragmen içimde buyuk bi heyecan vardı ve test aldım geldim hemen esim de inanmıyodu hiç olacagına girdim idrar testini yaptım ve sonuc cift cizgi heyecandan duramadım supriz yapmak istiodum hemen esimin yanına gittim ve basladım aglamaya esim inanmadı saka yapma diye gulmeye basladı soka girdi

Bende dogum kontrol haplarimi birakmistim, doktor biraktiktan sonra 6 ay falan sürer demisti hamile kalmam. Ama ben biraktim ve bir kac hafta sonra karnimda tuhaf agrilar falan olmaya baslamisti. Ic hastaliklara gittim her hangi birsey cikmadi kan testimde kan degerlerim düsük cikmisti sirf ve kadin doktoruna yönlendirildim. Ilk kontrolümde birsey cikmadi, saten bebek hemen olmaz diye düsündük. Sonra iki hafta daha gecince tekrar ayri bi doktora gideyim dedim kendi kendime, esimede ben neticeleri almaya gidiyorum dedim. Kadin doguma gittim ve 7 haftalik hamile ciktim, esim msj atip duruodu hic bisey yazmadim geri. Eve girdigimde kapida karsiladi neyin varmis dedi. Ben gayet ciddi hastaneye gitmem gerekiyormus dedim neden dedi korktu, merak etme hemen simdi degil saten dedim 14 mayista randevumuz dedim, niye o kadar gec dedi, bebek ozaman gelicekmis o yüzden dedim:) O anki yüz ifadesi cok güzeldi hamilemisin yani dedi sarildi..öyleydi iste malesef kaybettik o bebegimizi..

aslında 30 günde bir regl oluyorum ama, bebişi istediğimizden beri (3 yıldır ) belli aralıklarla bazen 7 gün, 10 gün hatta 15 gün geciktiği oldu. Bi çok kez test aldım üst üste hemde hatta kan testleri yaptırdım. Hep negatif. haziran 21 de regl olmalıydım tam 9 gün geçti ben test almak istemesemde üzülüyorum sonrasında diye. sonunda testi aldım eşimede söylemedim eve birlikte girdik ben hemen banyoya koştum. saniyeler içinde 2. çizgi koyu çıktı. hemen eşime gidip burda bişey çıktı. hemen git tesr al farklı marka olsun dedim oda koşarak evden çıktı. tabii ikinci testte pozitif bu böyle olmaz tabi. hemen kan testi yaptırdık pozitif olduğunu öğrendik. Hala öyle şaşkınız ki ne zaman geçecek bu şaşkınlık ...

tabii benimde öyle çok planım vardı ki şöyle söylerim böyle söylerin diye hepsi kaldı

Benim de klasik oldu sabredemedim esim askerdeydi izine gelmisti korunmadık hemen olmaz diyodum soruyodu devamlı gunum gecti yengemden test istedimkoyde kaynanamlardaydim cift cizgiyi gördum beklemiyodum hem guldum hem agladim telefonla soyledimne coksevinmisti hala inanamiyorum cok sukur

Benimde adetim 4 gün gecikti, havadan sudandır filan diye düşündüm. Yinede testi aldım bir deneyeyim dedim. İkinci çizgi o kadar belirgindi ki inanamadım. Hemen testi sardım sarmaladım, eşime sana hediyem var dedim. Tabi üzerinde küçük bir not: "Allah'ın izniyle 9 ay sonra yanınızdayım, babacım tahtında gözüm var haberin olsun." :) Eşimin surat ifadesini ömrümce unutmayacağım. Tabi biz garantici bir çift olduğumuz için ertesi gün doktordana laağımız kan testine daha çok umut bağladık. Bugün sonuç çıkınca öğrendik ki 5 haftadır küçük bir misafirimiz varmış meğersem Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...

benim öyle bir sansım olmadı malesef bebeğimzn olma umudum bile yoktu.. cenazemizden dolayı fenalaşınca acile kaldırıldım takılan serumlar fayda etmeyince testler yapıldı ben eşime değil eşim bana söyledi kendime geldiğimde anne oluyorsun demişti :) şimdide altı haftalık gebeyim.. rabbm bu duyguıyu herkese taddrsın

Adetim gecikmez hiç hatta hep önce olurum kardeşimin sözü olacaktı annem bendeydi telaşeden 5gün gecikmiş adetim haberim yok normalde 2,5yıldır her ay gecikmeyi bırak öncesinden başlıyodum acaba varmı bişey acaba diye heyecanlanmaya,sonra cumartesi günüydü test aldım bi yapayım dedim anında çift çizgi olmazmı ben şokkkk ağlayımmı güleyimmi çığlıkmı atayım evdede kimse yok karşıda kayınvalidemdeydi.hemen aradım çaktırmadan gel dedim noldu dedi ya sen gel bi dedim,gelince ağlamaklı gözlerle sevinçten tabi söyledim önce şok hali sonra temkinli yarın dra gidelim hemen kaptırma kendini dedi ahhhh ama inanılmaz bi andı beklenen bi bebek yıllardır Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin inşaallah

Bekarken bu konu ile ilgili çok güzel hayallerim vardı ama hastanede bi bebeğim olacağını öğrenince direk dayanamayıp telefonla söylemiştim

Bnmde 1 bucuk yıldan beri uğraş rahim filmi ameliyatdı falan derken artık çok yorulmuştum her ay husranla bitiyordu ise girmeye karar werdim sonra aşılama dusunuordum neyse iş güç derken hiç yatmadim direk kalkıp banyomu yaptm yumurtlama günümü bile takip etmemistm adetin 5 gün gecikiordu her ay ve geciktığı gibi umursamiyordum iiş arkadasm test al test al diye diye agznda tuğ bitmişti o gün bna zorla test yaptrmsti lavaboya gdip ikinci czgiyi gördükten sonra inanamiyordum kendimi tokatladim cimcimkledm tekrar baktim ikinci cizgi yine war sonra başlamıştım aglamaya ama sze anlatamam elim ayağım titriyordu konusamiordum bile arkadasmla birbirimize sarilulip aglamstk esimi aradm ağlayarak noldu hayatım biseymi oldu dedi nie agliorsn dedi baba oluyorsunuz aglamakdan diyemedm bile eşim ne dedi ve sustu kaldı donmustuu ve kendine geldgindnde ciddimisn rabbine binlerce şükürler olsun demişti allahm kimseye aratmasin çok farklı bi duygu bunları yazarken de agliorm çok güzel bi mutluluk allahım tüm isteyene yasatsinnn

seni o kadar iyi anlıyorum ki okurken ben bile agladım rabbim kimseyi ama kimseyi mahrum bırakmasın o duygudan müthiş bisey bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…