- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.104
-
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
seni gerçekten seven adamın gözü çoluk çocuk görmez emin ol.dr bana pkolusun çocuğun olmayabilir demişti.biz de o zaman nişanlıydık ve eşimle paylaştım bu durumu.ondan saklayamazdım. o da bana ''hayatımda sen ol yeter ben baba olmamaya razıyım.gezer dolaşırız kız,boşver.ben seni seviyorum bu hayatta senden başka her şey boş'' demişti.sonra Rabbim aratmadan bize evlat verdi çok şükür.doktorun söylediği de havada kaldı.o yüzden hiiiiç takılma.İnşallah hayırlı bi insanla evlenirsin sen de...çok güzel sürprizler yapmışsınız güzel bi duygu olsa gerek hayallerimdeki gibi ama maalesef bende turner sendromu var ve bu yüzden doktor anne olamıcamı söyledi yani hayallerimi yıktı üstelik bekarken öğrenmek çok yıkıcı çok isterdim bende sevdiğimle evlenip ona güzel bi sürprizle baba oluyosun diyebilmeyi şimdi ise sadece evlenebilcekmiyim beni böyle kabul eden biri çıkarmı karşıma diye düşünüyorum kısmet işte :-(
seni o kadar iyi anlıyorum ki okurken ben bile agladım rabbim kimseyi ama kimseyi mahrum bırakmasın o duygudan müthiş bisey bu..Bnmde 1 bucuk yıldan beri uğraş rahim filmi ameliyatdı falan derken artık çok yorulmuştum her ay husranla bitiyordu ise girmeye karar werdim sonra aşılama dusunuordum neyse iş güç derken hiç yatmadim direk kalkıp banyomu yaptm yumurtlama günümü bile takip etmemistm adetin 5 gün gecikiordu her ay ve geciktığı gibi umursamiyordum iiş arkadasm test al test al diye diye agznda tuğ bitmişti o gün bna zorla test yaptrmsti lavaboya gdip ikinci czgiyi gördükten sonra inanamiyordum kendimi tokatladim cimcimkledm tekrar baktim ikinci cizgi yine war sonra başlamıştım aglamaya ama sze anlatamam elim ayağım titriyordu konusamiordum bile arkadasmla birbirimize sarilulip aglamstk esimi aradm ağlayarak noldu hayatım biseymi oldu dedi nie agliorsn dedi baba oluyorsunuz aglamakdan diyemedm bile eşim ne dedi ve sustu kaldı donmustuu ve kendine geldgindnde ciddimisn rabbine binlerce şükürler olsun demişti allahm kimseye aratmasin çok farklı bi duygu bunları yazarken de agliorm çok güzel bi mutluluk allahım tüm isteyene yasatsinnn