Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

beta hcg düzenli artmadı, 500 ken 5 günde 900 e çıktı, doktor ultrasondan sonra gelişmemiş bir gebelik üstelik kese de çok küçük, düşecek dedi, oysa ben cumartesi kalp atışlarını duymaya gidecektim... çok üzüldüm..

hamile olabileceğimi günümün geçtiğini söylemiştim oda test alıp getirmişti işten dönüşte ertesi sabah erkenden kalktım sabahın körüydü hemen testi yaptım çift çizgiyi gördüğümde elim ayağım birbirine dolandı eşim uykunun en tatlı yerindeydi öpücüklerle uyandırdım onu nolduu dedi kulağına baba oluyosun aşkım dedim fal taşı gibi açıldı gözleri sarıldık birbirimize gözlerimiz doldu seni çok seviyorum dedi.

Zaten hamile olduğumu implantasyon kanamam geldiğinde anlamıştım ama emin olmak için test yaptırmayı birkaç gün ertelemiştim. Eşimle memlekette olduğumuzdan test almak istediğimi ona söylemek zorunda kaldım. Birlikte aldık ve sonucu wc kapısında bekleyerek öğrenmiş oldu :) Çok mutlu olduk ve bizle birlikte ailemiz de o gün öğrendi. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Benim bir gece kasıklarım AĞRIDI ve acil kadin hastaluklari bölümüne gittik. Orada tahlil falan yaptilar ertesi gün sabah 7 gibi eşim sonuclqri almaya gitti ben evde yatıyordum. Geldiğinde elinde bir buket çiçek ve güller vardi :) mutluluktan uçuyordu... Arabada gelirken biraz aglamis... Ahh benim biricigim bana bu haberi verdi ben ona değil :) bizimki çok ilginç oldu boyle işte... :)

Bende cok hyaller kurmustum hatta planim bile hazirdi ama arife gunu ogrendim cift cizgiyi gorunce telefona sarildim cabuk gel cift cizgi cikti dedim :)) kan sonucunu beraber aldk zaten :) ciftr bayram yaptik rabbim dewamini getirsin insallah

ben hemşireyim eşimde anestezici acilde nöbetciyken hamile olduğumu söylemiştim :)tabi sonrasında sabaha kadar çalışmaya devam

Bende hamile deyilim olmayıda çok istiyorum. ama eğer hamiş olssydım. eşime güzel bi masa hazırlardım bide hediye kutusunda idrar testim ve kan testimi paketleyip verirdim oda havalara ucardı ama hamiş deyilim :KK43:

Bende hamile deyilim olmayıda çok istiyorum. ama eğer hamiş olssydım. eşime güzel bi masa hazırlardım bide hediye kutusunda idrar testim ve kan testimi paketleyip verirdim oda havalara ucardı ama hamiş deyilim :KK43:
olursun canım inşallah merak etme... Ben de senin dediğine benzer yapmıştım test sonucunu zarfa koyup üstüne ismini yazdım işten gelir gelmez eline tutuşturdum sana posta gelmiş diye hiç çakmadı güzelce açtı şaşırdı ve sevindi tabi :)

olursun canım inşallah merak etme... Ben de senin dediğine benzer yapmıştım test sonucunu zarfa koyup üstüne ismini yazdım işten gelir gelmez eline tutuşturdum sana posta gelmiş diye hiç çakmadı güzelce açtı şaşırdı ve sevindi tabi :)
Canum buqun bu cocuk yüzünden cok yıprandığımı farkettim. Adet olckmısım gibi oldu ama ne bel ağrısı ne bişe. Var. Ne kan. Hormonlrım bozuldu geldi die ağladım bakdım gelmemiş bide ona ağladım
cocuk

İş yerinde yaptım idrar testini, iki çizgi çıkınca hemen resmini çekip altına hoş geldin hayatımıza minik bebeğimiz dedim ve eşime yolladım :):)

Ne zaman
Canum buqun bu cocuk yüzünden cok yıprandığımı farkettim. Adet olckmısım gibi oldu ama ne bel ağrısı ne bişe. Var. Ne kan. Hormonlrım bozuldu geldi die ağladım bakdım gelmemiş bide ona ağladım
cocuk
Ne zaman düşünmeyi bırakıp rahatlarsan o zaman hamiş kalırsın canım.. Benim bir kızım var 5-6 ay uğraşmıştık epey sıkıntı yapmıştım sonra bir sınava girecektim ona ağırlık verdim biraz gebeliği unuttum ve o ay hamile kalmışım :)) herşey gönlünce olsun herşeyin bir vakti ve zamanı vardır..

ben hamile olduğumu hissetmiştim, gidip test yaptıralım pozitif çıkacak dedim. gittik test yaptırdık, sonuç pozitifti, gerisi ağlamalar, sarılmalar.. sürpriz olmadı yani... testi görünceye kadar inanmamıştı ama :KK70:

Bende ne hayaller kurmustum ama o cift cizgiyi gorunce elim ayagima dolandi testin resmini cekip esime yolladim.bebegimiz yolda galiba yazdim :) tabi o resmi gorene kadar ben kan testine bile gittim sonucu aldim eve gelmesini bekleyemedim isyerine gidip yuzune soyledim afalladi canim kocam :KK70:

X