Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

Düzensiz adet olduğum için, 6 günlük gecikmem beni umutlandırmamıştı ama yine de evde test yaptım, kenara koydum. Beş dakika bekleyeyim dedim o sırada eşim girmiş wc ye. Bi dakka gelir misin dedi sakince, gittim gülüyodu. Baktım çift çizgi dona kaldık. Emin olamadık giyindiğimiz gibi acile gittik, orada kan testi yaptık. 1 saat sonuç beklemek korkunçtu :) sonuç 187,60 çıktı, emin olamadık hala :KK53: doktorumu aradım, hayırlı olsun diyince birbirimize sarılıp eve döndük. Daha önceden dış gebelik yaşadığım için; korkudan mıdır nedir çok coşkulu sevinemedik.... Çok şükür bugünümüze diyelim....Rabbim isteyen herkese nasip etsin, hamile tüm kardeşlerimin de bebeklerini kucaklarına sağlıkla almayı kısmet etsin dilerim... :nazar:

:KK49:cok güzeldi ya o ann süpperr ya süpper bişiy:KK49:
babam benı cok seviyoo yazan bebe önlüğü aldım ve 3 5 güzel söz pasta ile kutlama falan...:KK52:

Ben hamile oldugumu, ovulasyon testlerinin adetime 5 gun kalana kadar cift cizgi vermesinden tahmin etmistim aslinda. Adetime 3 gun kala gebelik testi yaptim, silik bir ikinci cizgi gordum. Sabrettim, esime hicbi sey soylemedim. Adetimi 3-4 gun gece tekrar test yaptim, baktım bu sefer net bir sekilde cift cizgi :) 4 gun sonra yilbasiydi, dur dilimi tutayim dedim :) esime, uzerinde DUNYANIN EN HAVALI BABA ADAYI yazan bir sweatshirt bastirdim. Yilbasi hediyesi olarak hazirladim. Yilbasi gecesi de, kalabalik bir arkadas grubu icinde hediyesini verdim. Durumu bilen bi kac arkadasim videoya cekmisler. Gercekten harika bi andi. Gülmek, aglamak, inanamamak, sasirmak, mutluluktan deli olmak ne varsa yasadi taze baba adayi :) 10 gündür ondan saklayabildigim icin de sabrimi kutladi :) gercekten güzeldi :)

Benim eşim fanatik fenerbahce taraftarı.ogrendigim gun mac izlemeye gidecekti.
Aksam 11 gibi gelecekti eve.ciktim fenerbahcenin bebek çoraplarını, patigini aldim.
Paket yaptirdim.esimi aradim cok hastayim ne olur hemen gel dedim.bu tabi bir panikle kostura kostura gelmis.
Paketin icine testide koydum.birde not yazdım. Kapinin önünde paketi görünce bunu kim koymuş diye iceri girdi.ac bakalim dedim sok oldu.
Anlamadi once.sonrasi malum iste.ikimizde ailesiz buyudugumuz icin biraz duygusallastk biz.huzunluydu biraz

Süper yaaaa.
Harikasınız kızlar...
İnanki gözlerim acıdı ağlamamak için kendimi sıkmaktan..
Allahım mutluluğunuzu daim etsin.
Bebişi olmayanlara da (bana da) Allahım tez zamanda versin inşallah...

inan bende gözyaşlarımı tutamadım su anda iş yerindeyim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın (benimde)

Offf her seferinde kendime söz veriyorum bu topik'e girmicem yazılanları okumucam diye, çünkü salya sümük ağlıyorum...
Gene sözümü tutamadm...
Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin.

eminol bende aynı şeyi söylüyorum ama her ay girp bu yazıları okuyup ağlıyorum ustelik iş yerindeyim

bende bi emzik alıp paket yaptım yanında da sonuçlar.yatagın ustune koymustum.gorunce bagırarak yanıma geldı saka dımı dıye cunku bız hıc beklemıyorduk:) sonrada gece boyu gülümsemekten yanakları ağrıdı boş boş gülüyordu sadece:) bilseydım boyle muutlu olacagını daha erken yapardık aşkım dedım:)

merhaba arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim ilk gebeliğimde 4 aylık evliydim test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı doktora gittim kan testi sonucu düşük çıktı doktor bana kimyasal gebelik bu boşuna ümitlenme düşükle sonuçlanacak dedi odadan nasıl çıktığımı bilemiyorum ağlaya ağlaya eşimi aramıştım çok kötüydü:KK43: 2 gün sonra kanama ile bebeğimi kaybettim eşimde bana destek çıkmıştı üzülme bir daha olur die ama ben tekrar bebek istiyordum korunma falan hiç yapmadık düşükten üç ay sonra oturduğumuz evden taşınmamız gerekiyordu ramazan bayramından yeni çıkmıştık hamile olacağım hiç aklımda yoktu neyse ben evi tek başıma topladım taşınacağımız evi temizlik yaptım o kadar çok ağırlık falan kaldırmış o kadar çok kimyasal temizleyicilerle uğraşmıştım ki ama bir yandanda kendimde böyle bi halsizlik iştah kaybı falan yaşamıştım yorgunluktan sanıyordum neyse taşındık yerleştik derken 3 gün olmuştu eve geçeli adet gümümdeyken birden aklıma hamile olabileceğim geldi ama yinede konduramıyordum çünkü o kadar iş güç ağırlık temizlik kafam o kadar yoğundu ki hamileliği unutmuştum eşime test alalım demiştim sabahın köründe eczaneye gidip testi aldık eşim beni eve bıraktıktann sonra işe geçti bende aylak aylak evin içinde dolaıyordum testi yapsam mı yapmasam mı die hem daha adet günüm geçmemişti hemde yoktur die öyle bi uyuzlandım neyse testi yaptım banyoda sonuçu bekliyordum birden ikinci çizgi öylesine net belirdi ki inanamadım ellerim titriyor başım dönüyordu ilk gebeliğimin hüsranından sonra buna inanmak baya bi güç olmuştu birini arayıp anlatmam gerekiyordu ama o kadar heyecanlıydım ki telefonumu bile nereye koyduğumu bulamadım biraz oturup kendime geldikten sonra annemi arayıp hamile olduğumu söyledim annem zavallım sevinmekle üzüntü arası bi ses tonuyla sordu ilk test gibi silik değil demi net çizgi var değilmi die ısarla soruyordu anne bu çok net silik falan değil hemen çıktı bu sefer yavrum benimle allahın izniyle dedim annem şükür allahıma dedi biraz sakinleş iş falan yapma dinlen sakin olunca eşini ara dedi bende annemle kapattıktan sonra eşimi aradım oda merakla sordu test sonucu ne oldu dedi bende hiç çaktırmadan amaann çıkmadı negatif dedim boştan yere aldık testi dedim üzülmüştü ama elli etmemeye çalışıyordu sonra birden hamileyiiiimm die telefonda bağırdım önce şaşırdı:KK53: vallaha mı yemin et falan dedi sonrada heyecandan sen kapat ben seni sonra ararım dedi 1 saat sonra aradı eve gelince detalı konuşuruz dedi hala sesi titriyordu akşam eve geldi kapıyı açar açmaz bana öyle bi sarıldı ki anlatamam işte böyle oldu benim anlatmam ....allah izin verirse kızıız olacak onu sabırsızlıkla bekliyoruz :emir_bebek::KK49::KK52:

nerden geldim girdim bu konuya hala inanamıyorum okudukça ağladım :KK14::KK14:Rabbim bana ve tüm isteyenlere bu anları yaşamayı nasip etsin hayırlısıyla

canım galiba sende annelik hasreti çekenlerdensin rabbim sana ve tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah hamiş olduğunuzu öğrendiğiniz gün eşinize bu büyük mutluluğu paylaşmayı nasip etsin :KK3:

canım galiba sende annelik hasreti çekenlerdensin rabbim sana ve tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah hamiş olduğunuzu öğrendiğiniz gün eşinize bu büyük mutluluğu paylaşmayı nasip etsin :KK3:

amin inşallah çokk saol canım güzel dileklerin için :KK16:inşallah bir gün bende anne olurum ve buraya yazarım nasıl :KK31:olduysa girdim bu topiğe ve çok duygulandım:85::85::85::85:

bende evleneli 5 ay oldu bi gün işe bıraktı eşim karnımda şişkinlik gibi patlayacak gibi bir ağrı hisseettim eşime dedim, doktora gidelim dedi izin aldım ve kadın doğumcuya gittik kan testi istedi sonuçlar çıktı doktora götürdüm hamilesin dedi:d ben de ciddimisiniz dedim evet dedi ultrasyondan bakalım dedi baktı kese oluşmuş dedi ben hala inanmadım bidaha sordum ciddmisiniz die evet dedi gülerek ama düşük riskin var dikkat et dedi sonra odadan dışarı çıktım yüzümde tuhaf bir gülümseme eşimde kapının önünde bekliyodu ben aldım başımı gidiyom arkamdan geliyo noldu die hamileyim dedim o da ciddimi dedi bi tuhaf oldu:KK70: biz napacamızı şaşırdık doktor 5 gün rapır vermişti onu imzalatmayı falan unuttuk yola çıktık :KK70: eve gelmeden önce ben hala inanmadığım için test alalım dedim 2 tane test aldık sen eve git yap bana haber ver dedi gelmedi eve sonra yaptım ilkini çift çizgi ikincisinide yaptım oda çift aradım çift çıktı dedimm tama geliyorum dedi kapı çaldı elinde bi çiçekle notda: iyiki varsın önce kendine sonra bebeğimize iyi bak yazıyordu o gece yarımyamalak uyuduk:KK70:

Ben annemlerdeyken öğrendim. Iki yıldır korunmuyorduk ve olmuyordu tedaviye başladık aşılama vs tutmadı. Bizde tedaviye ara verdik. O verdiğimiz arada olmuş prensesim. Daha sadece 4 gün geçmişti adetim ve hiç bir belirti yoktu ama demekki Allah tarafından birşey test yapmamı söyledi. Daha öncede adetim gecikmelerin oluyordu ancak hepsi hüsranla sonuçlanmıştı. Sonra iki idrar testinde pozitif çıktı. Akşam kan testi yaptırdık ondanda pozitif çıktı. Ben hala inanamıyordum dış gebelik mi yoksa falan diye eşim bile tam sevinememişti. Telefonda söyledim söylerkende aşırı sevinme ne olacağı belli değil sonuçta dedim. Gerçekten mi derken bile evet ama sen yinede çok sevinme diyordum. Neyse öyle saçma sapan bir söyleme şeklim olmuştu. O gün bu güne korkulara geldik az kaldı ama bu annelik duygusu bu evladına birşey olacak korkusu sanırım hayat boyu devam edecek. Darısı isteyen herkesin başına..:KK16:

ilk gebeliğimde heyecanla bende sürprizler düşünmüştüm nasıl söylesem nasıl söylesem diye neyse kalpli bir kutu aldım içine beyaz bebek patikleri (unisex olsun diye beyaz :) ) bir de not ekledim "babacığım ben yola çıktım geliyorum inşallah 9 ay sonra orda olacağım seni çok seviyorum" diye
kutuyu nereye koyacağımı bilemedim aslında yemeğe misafir gelecek diyip yemekte verecektim ama o gün yemeğe bir yere davetliydik neyse kutuyu buzdolabına koydum nasılsa su içmek için dolabı açar diye
dolabı açtı ve bu pasta kutusu ne dedi bende haberim yok benim pasta kutusundan falan dedim yemin etsem başım ağrmaz çünkü pasta kutusu değildi:) kutuyu açıp notu okuduğunda gözleri dolu dolu yanıma geldi .....
ilk gebeliğim çok sürmedi 2 ay sonra düşük oldu ama eşim kutuyu notuyla birlikte hala saklıyor
bu seferki hamileliğimi öğrenmeden önce eşimle küsmüştük ben ondan habersiz testi yaptım ve kutusunu banyonun çöpüne atmıştım kutuyu görmüş yanıma geldi ama hiç pas vermeden sen test mi yaptın diye sordu bende evet dedim biraz gülümseyerek eee ne çıktı dedi bende biz sana küsüz konuşma bizimle dedim ve bir sevinçle öyle bir sarıldı ki küslük falan kalmadı tabi....
Allah inşallah bu sefer kucağımıza almayı nasip eder.
Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde bir evlat verir inşallah

X