Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

EVLENDIM GUNDEN BERİ BEBEK İSTEYENLERDENDİM ADETLERİM HEP DUZENSIZDI6 AY GECTI BEN DR YOLU TUTTUM DR PKO OLDUMU VE TEDAVI ILE ANCAK HAMILE KALABILECEGIMI SOYLEDI COK UZULDUM AMA basladım teDAVIYE 1-2-3 KLOMEN KULLANISIMDANDAN SONRA DR KONTROLUNE GITIM VE YUMURTAN CATLAMIS DEDI VE BEN O AN KESIN BU AY HAMILEYIM DEDİİİM VE ANNEME ESIME SOLEDIM NEYSE ARADAN 15 GÜN GEÇTİ DR ADET GUNU TEST YAP DEDİ AMA BEN BEKLEYEMEDIM ADETIME 4 GÜN KALA BAYRAMIN 3. GÜNÜ ANNECİĞİMLEEE TIP MERKEZINE GIDIP KAN VERDİK YOLDADA ANNEME GALIBA HAMILE DEGILIM DEDIM ANNEM KIZIM UZULME DAHA GENCSIN DEDI DAHA SONUCU ALMADAN NEGATIF YAA KESIN NEGATIF DIODUM 1,5 YIL OLE COK KAN VERDIM KI ANNEMLE EVE GIDERKEN KOMSUYA UGRAYALIM DEDİ BAYRAMLASMAYA GITIK OTURDUK KOMSUYA EŞİMDE BU OLAYLAR OLURKEN DIŞARIDA ABISIYLE BİR İŞİ VA ROLANDAN BITENDEN HABERI YOK DR 1 SAAT SONRA ARAYIN DEDİ TAM 1 SAAT SONRA ARADIM HEMSIRE LABORANTA BAGIRDI ZEYNELİM TEST SONUCU NEDİR DİYE ADAM ÖYLE BİR POZİTİF DEDİKİ BEN SALYA SUMUK AGLADIM ANNE POZITIFF ANNE POZOTIFFF BIR YARIM SAAT KENDIME GELEMEDIM SONRA ESIMI BEKLEDIM NE SUPRIZLER VARDI AKLIMDA AMA HEPSIIIII UCTUUUUUU ARABANIN ICINDE BAGIRAAA BAGIRAAA HMILEYIM HAMILEYIM HAMILEYIM DIYE BAGIRDIM AGLADI KOCACIM VE BANA OLE BIR SARILIP OPTUKUUUU SUAN PRENSES GIBI BAKILIORUM RABBIM SAG SAGLIM KUCAGIMIZA ALAMAYI NASIP ETSIN RAABIIM ISTEYEN HERKEZE ARATMADAN VERSIN BEN O GUNLERIMI HIC UNUTMAM KK DA OKUDUM HER HIKAYEYI AGLAYA ZIRLAYA OKURDUM

Zaman bu gün neden bu kadar yavaş geçiyor acaba. Bir an önce akşam olsa. Eşime söylerken güler miyim yoksa ağlar mıyım bilmiyorum. Ya o ne cevap verecek ne yapacak heyecanla bekliyorum. İçimde bebeğim benim hislerimi bilmeden büyüyor şimdi. Onu görene kadar uzun bir yolumuz var. Sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin Rabbim. Dua edin ne olur.

dualarm sennlle güzellik..

eeee ne yaptınız dün.nasıl geçti aklım sendeydi:))))

Herkese günaydın. Dün eşimle yemeğe çıktık ve sonunda söyledim. Ama öncesini anlatayım. İşten erken çıktım koşa koşa gittim bir mağazaya pembe bilekleri fırfırlı mini minicik bir kız patiği aldım o kadar küçük ve öyle sevimliydi ki aldım bağrıma bastım kimselere göstermek istemiyordum neyse, sonra bir kırtasiyeye gittim şansa bakın elektrikler kesilmiş. El feneri ışığında küçük hediyem için mesaj kartı aradım minicik ayıcıklı kalpli bir mesaj kartı aldım. Hemen orada içine Bekle beni babacım dokuz ay sonra görüşürüz :) yazdım patiklere bağladım hediye paketi yaptım. Koşarak çıktım oradan. Böyle gitmek olmaz dedim perişan görünüyordum hemen kuaföre koştum bi kaş temizliği ve bi düz fön birazda makyaj yaptırırım diye, kuaför tıklım tıklım düğün varmış. kaş göz tamam da föne fırsat yok, kuaförüm aynı zamanda arkadaşım yalvardım resmen beni araya sıkıştır beş dk dedim. yok o kadar kalabalık ki kaşımı alırken varmı hamilelik falan dedi. Önce yok diyecek gibi oldum ama var çıktı ağzımdan ben hayatta yalan söyleyemem. Ellerini tuttum bir çırpıda anlattım herşeyi hediyeyi yemeğe çıkacağımızı tanışma yıl dönümümüz olduğunu, yemekte sürpriz yapacağımı Oda çok heyecanlandı çok sevindi, Hemen fönümü çekti sağolsun. Sıkı sıkı tembihledim kimseye söylemesin diye. sonra çıktım. Eşimi aradım geldi beni aldı. Çok güzel olmuşsun canım benim dedi. Ne kadar özenmişsin dedi. Bende eh işte bir şeyler yaptım senin için dedim. Yola çıktık benim içimde fırtınalar kopuyor tabi. Havadan sudan konuştuk gidene kadar ama ne konuştuk hiç hatırlamıyorum. Restoranta vardık masaya oturduk siparişlerimizi verdik. Ben hediyeyi çıkarttım Aşkım ben sana küçük bir hediye aldım ama istersen evde de açabilirsin dedim uzattım. Tamam dedi evde açayım dedi kenara koydu yani kendi sürprizinin zamanını kendi belirlesin istedim. Ama dayanamadı açayım bari dedi tabi benim yüreğim hopluyor ayağa kalktım o paketi açarken yanına gittim eğildim paketi açtı patikleri görünce yok artık dedi. yüzüme baktı gerçek mi dedi. Gözlerimin içine baktı gülerek, fısıldayarak evet dedim gerçek. Ellerimi tuttu yerime oturdum bende gülüyordum artık notumu da okudu çok beğendi. dakikalarca gözlerimizi birbirimizden ayırmadan bakıştık, güldük. Sonra ne zaman öğrendin dedi test yaptım dedim bu gün (dün de yaptım demedim nasıl derim üzülür sonra) Testte kız olduğu da çıkmıyordur sanırım, patikler pembe dedi bende gönlümden kız geçiyor bir oğlumuz var çok şükür allah birde kız verir inşallah dedim. ama kızı erkeği farketmez sağlıklı sıhhatli olsunda tek .annen bilyor mu dedi kesin önce ona söylemişsindir dedi. yemin ettim söylemedim diye gerçekten de söylemedim. Sen sabahtan beri biliyorsun da bana akşama kadar söylemedin öylemi alacağın olsun dedi. Sonra neşe içinde yemeğimizi yedik. İlk hamileliğimden konuştuk oğlumuzdan onun ne tepki vereceğinden herkese nasıl söyleyeceğimizden bazı çocuk isteyipte olmayan arkadaşlarımıza nasıl üzmeden söyleyebileceğimizden.... falan filan Doktora gitmekten kimseye söylememe ye karar verdik (annem hariç ona söylemeden duramam çünkü) Kalktık el ele arabaya yürüdük. Oğlumuz annemdeydi onu aldık eve vardık erken yattık oğluşum 5 yaşında ana okuluna gidiyor bu gün çok yorulmuş uykusu geldi. üçümüz beraber yattık yatakta eşim elini karnımın üstüne koydu Ona bak dördümüzde sığıyoruz yatağa dedim. güldük. oğlumuz uyumuştu aramıza aldık onuda sarıldık oğlumuza uyuduk. Çok güzel bir akşamdı anılarımın arasında yerini aldı bile. Allahım dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Bana burda fikir veren heyecanımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Hoşçakalın

heycanla okudum:))) çok güzel olmuş maşallah sizlere.her gününüz böyle güzel ve mutlu geçsin inşallah.dikkat et kendine.hoşçakal.

ba ba ba hıc korkuomu dogurmakdan suna bak :) okurken yıne gozlerım doldu ah şu ara cok hassasım hof.mutluluklarrrrrrrrrrrrr

ba ba ba hıc korkuomu dogurmakdan suna bak :) okurken yıne gozlerım doldu ah şu ara cok hassasım hof.mutluluklarrrrrrrrrrrrr

Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. Canım benim şu an eşime söylemiş olmanın onunla ve annemle paylaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bir yandan da daha doktora gitmedim 2 hafta beklemeyi düşünüyorum bu arada zaman nasıl geçecek onun hesabında ve stresinde yim. Doğum şu anda çooook uzak görünüyor sıhhatli olduğunu bir öğreneyim şimdilik içim rahatlayacak. İnşallah sağlıklı bir hamileliktir, inşallah kalp atışlarını duyabiliriz. Bu aralar okadar sık duyuyorum ki dış gebelik boş gebelik falan. Neyse Allah korusun. Bu arada sen neden hassassın bir sorunun mu var??? anlat canım derdine ortak olalım Elimizden geldiği kadar.

ayni benim yadasiklarimi yasamissin
banada pko dediler
aylarca testler husran
ama sonunda Elhemdulillah hamileyim
bende oyleydim ne suprizler vardi aklimda ama yapamadim hemenceccik soyledim ve saatlere mutlulukdan agladim esimde agladi ilk kez onu aglarken gordum

cok guzel olmus suprizin tebrikler canim benim:))

'Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün'
ne gusel bı duadır bu..helekı hamılesın hamışlerın duası kabul olurmuşş okuyunca bı mutlu oldum .hep gul cnm benm.atama beklıorm cnm .olmuoda cok aglamaklıyım bugunlerde .onu bekle bunu bekle bı sonrakı atamayı bekle.ıstemıorm yanı olsun artk ( onun hassasıyetı.cok gergınım fılan.yapabılcem hıc bısı yok yani

ğ İnşallah herşey güzel gönlüne göre olur. Sen canını sıktıkÇa düzelecek bir durum değil bu malum. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Vardır onunda bir zamanı inancını kaybetme. Her gecenin bir sabahı yok mu? Seninde sabahın olacaktır elbet. Öğretmen misin?

Orijinal fikir diye buna derim...

ben test yaparken oda banyonun kapısında bekliyodu içerde testin sonucunu beklerken ona dışarda günler gibi geldiği belliydi :) ve test pozitifti dışarı çıkıp bağırmaya ve evin dört bir yanında koşmaya başladım oda salonun ortasında saçma sapan danslar ediyodu mükemmel di hala aklıma gelince gülerim . Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu .

Son düzenleme:
Kızlar çok endişeliyim kaç gündür.
Benim adetlerim düzenlidir. 29-30 günde bir adet olurdum ancak son kasım ayında adetim gecikti 36. gün adet oldum (üstüne görme miydi acab diyorum, ama baya normal adetlerimde ki gibi kanamam oldu, adet sancılarım oldu)
gebelik testi yaptım negatifti. ama bu ay yine 39. gündeyim hala adet olmadım. gebelik testide yapmadım henüz çünkü korkuyorum.
çünkü bu ay çok hastalandım üşütmüştüm. 1-2 tane soğuk algınlığı için ilaç almıştım eğer gebeysem ilaçlar etkiler diye çok korkuyorum.
Kasım ayında da bi kaç ilaç kullanmıştım ama adet olunca rahatlamıştım hamile değilim diye testte negatif çıkmıştı çünkü.

Ne yapsam bilmiyorum. Kullandığım ilaçlar zarar verir mi? benimle aynı durumda olanlar varsa cevap versin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…