- 28 Mayıs 2010
- 2.465
- 5.491
- 37
-
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
merhaba herkese,ben de 15+6 haftalık hamileyim öğrendiğimde hemen arayıp eşime söylemeliyim dedim çünkü insanın içinde tutması çok güç böyle birşeyi hele ki eşime söylemeden durmak sonra daha önce planladığım bişey aklıma geldi bebeğimizin adına babasına bir mektup yazmak :)) mektubu yazdım akşam olunca test sonucuyla birlikte masaya bıraktım sonra mektubu alıp okumaya başladı gözleri yaşardı ağlamaya başladı ben şimdi baba mı olucam diyebildi sadece sonra sarılıp ağlaştık :))) allahım hiçkimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın amin :)
en orjinali seninki galiba çok begendim bende üç senedir ugraşıyorum altı ay önce bir gebelik yaşadım ama kan pıhtısından karnımda öldü ikizlerim kendime yok bu ayda hamile degilim derken adetim geçince eşime söylemeden saglık ocagına kan testi yaptırdım söyleyince çok sters yapıyor üç senedir bakliyoruz haliyle sabah sonucu alınca önce kimseye söylemedim kendim inanmaya çalışıyordum sonrasında eşim normalde öglen eve gelmez eve ugraması gerekmiş o gün eve geecegini söyleyince aklıma seneler evvel aldıgım küçük patikler geldi onları gösterdim ve boynuna sarıldım agladım ama eşim sen adet degilmiydin ne zaman ögrendin diye sürekli soru soruyordu ve bir hafta her sabah dogru dimi diye soruyordu ama benim gebelik erken bitti ne diyelim rabbim tekrar yaşatır umarım ve tüm isteyenlere verir inşallah
canım ya üzüldüm allahım tekrarlarını nasip eder inşallah hayırlısıyla herşeyde bir hayır vardır böyle olması gerekiyormuş diye düşün allahım kucağımızı boş bırakmasın (amin)
Ben şüpheleniyordum adetim üç gün geçmişti normalde de pek düzenli değildi zaten o yüzden bir kaç gün daha geçmesini bekliyordum. O gün kavga etmiştik gittim test aldım iş yerinde yaptım testi ikinci çizgi silik çıktı. Yanına gittim ağlayarak test çubuğunu uzattım. bu ne demek yani dedi pozitif görünüyor ama emin olamadım dedim. Ne diyeceğini şaşırdı sarıldı. Ertesi gün dr gittim kan testi yaptırdım. Öğleden sonra sonuçları almak için iş yerinden çıkamadım eşim gitti sonucu almaya sonra telefonla haber verdi müjde hamilesin diye. yani ben ona değil o bana haber verdi biraz ters oldu yani