Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

Biz eşimle evleneli çok kısa bir süre olduğu için bebek beklemiyorduk açıkcası... Böyle de bir planımız yoktu zaten. Evlenmeden öncede uzun süreli adet gecikmelerim olurdu kistlerimden ötürü. O yüzden adetimin gecikmesini ilk başlarda çok önemsemedim. Ancak 2 hafta gecikince bir doktora gidip baktırayım dedim kist falan varsa önlem alırım düşüncesiyle. Doktor hamile olduğumu söyleyince çok şaşırdım. Akşam eşimin iş yerine gittim onu almaya. Ve ilk tanıştığımız yerde (İlk konuştuğumuz yer çalıştığı yerin bahçesiydi) ona aşkım ailemize minik bir üye daha katılıyor dedim. Eşimin ilk tepkisi şaka yapıyorsun oldu ve hemen eczaneden bir gebelik testi aldı. (Ben ilk geceden hamile kalanlardanım ancak biz ilk gecede dahil olmak üzere hep korunmuştuk o yüzden bu bebeğin nasıl olduğuna dair hep bir şaşkınlığımız var.) Neyse ben test yaparken o da kapıda bekliyordu. Çıkıp testi ona gösterdim. E burda çift çizgi var ne demek bu dedi. Testi alan sensin aç da bak bakalım ne demekmiş dedim. Ben salona geçerken o hala banyo kapısında bekliyordu. Sonra yanıma gelip bana sarıldı. :)

İşte Böyle oldu.. :))

bizim de evleneli çok kısa olduğu için hem beklemiyor hem de korunuyorduk. Benim adetim de düzensiz olduğu için birkaç günlük gecikmeyi önemsemedim ama garip bi bulantı halim vardı. Test yaptım çift çizgi çıkınca ben öylece kalakaldım.Sonra testi evde bi kutu bulup ona koydum hediye paket yaptım. Eşim hediyeyi görünce hayatım paranı harcamasaydın dedi ( o gün ilk iş günümdü) ben de pahalı bişey değil dedim. Açtı testi görünce şaşırdı çift çizgi olunca anlamı ne filan dedi ben de 3 kişi oluyoruz dedim. acaip şaşırdı ben bu arada onu kameraya çekiyordum sonra sarıldı filan biraz zaman geçti tepkini ölçmek için yaptım hamile değilim dedim. Gözleri doldu ağlamaya başladı ay ben bi tuhaf oldum yok yok hamileyim filan dedim kocamın şaftı kaydı bi karar ver filan dedi çok komikti :KK1::KK1:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu topiki ilk buldugumda saat 2 veya 3 tu ben sabaha kadar uyumadan tum sayfalarini okumusdum
Rabbime icden okadar yalvardimki banada nasib etsin
sukurler olsun Elhemdulillah etdi
:nazar::nazar:

ben mucizemi esime nasil haber verdim
:emir_bebek:
supriz oldu bizim icin ama supriz yapamadim
08.11.2013 hic unutmamam:emir_bebek:
kar yagiyordu okadar guzeldiki yer gok sanki ruya gibiydi ama sogukdu
benim 2 gun once gelmiyen adetim beni supheye saldi bir test yapayim dedim
ama testim yoktu
cok az bir sey aldim ustume yola dusdum eczane uzakti esim evdeydi
ben gideyim istedim ve gitdim
eczaneci kadin o kadar guzelki sanki konusurken bile gulumsuyor insana yuzu
param azdi pahali test almak istedim olmadi orta olanini aldim yolda cikmazsa uzulmem diye kendimle konusa konusa geliyordum
insallah cikarda dedim
geldim eve ve testi yaptim
esim evde is yapiyordu
testi aldim elime cikti cikti diye bagirdim
hemen esimin koynuna sarildim deli gibi agladim
elim eyagim tum bedenim titriyordu
oyle agladimki inanin ben bu yasima kadar boyle aglamamisdim
sanki yeniden dogdum agladim agladim evi dorde dondum esime sarildik optuk bir birimizi esimde agladi inanamadim inanin
yillardir beklediyim mucizem gelmisdi
herkese soyledim anneme ablama nebiliyim kim vardi netde herkese
annem nasil sevindi tansiyonu kalkdi cok heyecanlandi
ve 1-2 saat gecdi ben hala soktayim deli gibi ev dolaniyorum
esim tik yok
sanki demin agliyan bu deyilmis gibi
neyse bende kustum ona
ah garibim inanmamis
kan sonucunu beklemis ve
biz
09.11.2013
kan vermeye gitdik
rus kizi cevap yarin cikar dedi
ay nasil beklerim hemde aksam 5 e kadar dedi moralim bozuldu
tamam dedim eve geldim uyuyamadim bile o gun gece
geldim eve yine gideyim test alayim aklima geldi
:KK28:
ve gitdim yoldan eczaneci kadina guzel cikolata aldim
ve bir yasli teyze cikti karsima yuzume bakti masumca bende test paramin yarisini ona verdim ekmem alirsin teyzem dedim okadar dua etdiki sagolsun
gitdim eczaneye cikolatami verdim elin cok iyi geldi cok teskkur etdim ve yine test istedim
eve geldim esim yoktu yaptim yine pozitifff
ay Rabbime nekadar sukurler etdim hala da ediyorum edicem de omruun sonuna kadar
sabah oldu bir netde bakayim dedim belki cevap gelmisdir
10.11.2013:emir_bebek:
bir baktim gelmis
simdi net gitdi esim ver bana sen beceremiyorsun dedi gecdi pc basina
acdi ve
247 aman Allahim yine agladim sevindim sarildik koklasdik
esim simdi inandi ve herkese ben baba oldum diye yazdi sevincinden
garibim etme eyleme 8.5 sonra baba olucam de dedim dinlemedi ben boyle yazarim dedi
cok sevindik evimize nese geldi
:emir_bebek::nazar::KK16:
esim artik evladim(balam azerice)diye tuturdu
evladima iyibak filan
insallah sagsalim dogsun evladim insallah amin insallah
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yani cok uzun oldu ama
arkadaslar bu sayfaya yazmak cok guzel birsey
:KK16:
umarim isteyen herkes yazar bura
sukurler olsun Allaha cok mutluyuz Rabbim sagsalim kucagimiza alacagim gunu de nasib etsin aminnnnnnnnnnnnnnn

ben bu topiki ilk buldugumda saat 2 veya 3 tu ben sabaha kadar uyumadan tum sayfalarini okumusdum
Rabbime icden okadar yalvardimki banada nasib etsin
sukurler olsun Elhemdulillah etdi
:nazar::nazar:

ben mucizemi esime nasil haber verdim
:emir_bebek:
supriz oldu bizim icin ama supriz yapamadim
08.12.2013 hic unutmamam:emir_bebek:
kar yagiyordu okadar guzeldiki yer gok sanki ruya gibiydi ama sogukdu
benim 2 gun once gelmiyen adetim beni supheye saldi bir test yapayim dedim
ama testim yoktu
cok az bir sey aldim ustume yola dusdum eczane uzakti esim evdeydi
ben gideyim istedim ve gitdim
eczaneci kadin o kadar guzelki sanki konusurken bile gulumsuyor insana yuzu
param azdi pahali test almak istedim olmadi orta olanini aldim yolda cikmazsa uzulmem diye kendimle konusa konusa geliyordum
insallah cikarda dedim
geldim eve ve testi yaptim
esim evde is yapiyordu
testi aldim elime cikti cikti diye bagirdim
hemen esimin koynuna sarildim deli gibi agladim
elim eyagim tum bedenim titriyordu
oyle agladimki inanin ben bu yasima kadar boyle aglamamisdim
sanki yeniden dogdum agladim agladim evi dorde dondum esime sarildik optuk bir birimizi esimde agladi inanamadim inanin
yillardir beklediyim mucizem gelmisdi
herkese soyledim anneme ablama nebiliyim kim vardi netde herkese
annem nasil sevindi tansiyonu kalkdi cok heyecanlandi
ve 1-2 saat gecdi ben hala soktayim deli gibi ev dolaniyorum
esim tik yok
sanki demin agliyan bu deyilmis gibi
neyse bende kustum ona
ah garibim inanmamis
kan sonucunu beklemis ve
biz
09.12.2013
kan vermeye gitdik
rus kizi cevap yarin cikar dedi
ay nasil beklerim hemde aksam 5 e kadar dedi moralim bozuldu
tamam dedim eve geldim uyuyamadim bile o gun gece
geldim eve yine gideyim test alayim aklima geldi
:KK28:
ve gitdim yoldan eczaneci kadina guzel cikolata aldim
ve bir yasli teyze cikti karsima yuzume bakti masumca bende test paramin yarisini ona verdim ekmem alirsin teyzem dedim okadar dua etdiki sagolsun
gitdim eczaneye cikolatami verdim elin cok iyi geldi cok teskkur etdim ve yine test istedim
eve geldim esim yoktu yaptim yine pozitifff
ay Rabbime nekadar sukurler etdim hala da ediyorum edicem de omruun sonuna kadar
sabah oldu bir netde bakayim dedim belki cevap gelmisdir
10.12.2013:emir_bebek:
bir baktim gelmis
simdi net gitdi esim ver bana sen beceremiyorsun dedi gecdi pc basina
acdi ve
247 aman Allahim yine agladim sevindim sarildik koklasdik
esim simdi inandi ve herkese ben baba oldum diye yazdi sevincinden
garibim etme eyleme 8.5 sonra baba olucam de dedim dinlemedi ben boyle yazarim dedi
cok sevindik evimize nese geldi
:emir_bebek::nazar::KK16:
esim artik evladim(balam azerice)diye tuturdu
evladima iyibak filan
insallah sagsalim dogsun evladim insallah amin insallah
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yani cok uzun oldu ama
arkadaslar bu sayfaya yazmak cok guzel birsey
:KK16:
umarim isteyen herkes yazar bura
sukurler olsun Allaha cok mutluyuz Rabbim sagsalim kucagimiza alacagim gunu de nasib etsin aminnnnnnnnnnnnnnn
12 ci ay olmali yalnis olmus 11 yazmisim
uyku sersemi serce uyuklayarak yazdim yalnis oldu
tarih
08.12.2013 olmali)) :nazar:

Son düzenleme:
Merhaba ben hamile olduğumu dün öğrendim 11.12.13 tarihi bile çok güzel. Test yaptım pozitif çıktı. Çok sevindim ama eşime söylemedim çünkü hem bi test daha yapıp emin olmak istedim hemde bugün 12.12.13 bizim tanışma yıl dönümümüz yedi yıl olacak . Bugün sabah testi yeniledim yine pozitif çıktı. Çok mutluyum eşime hala söylemedim. Akşama yemeğe davet ettim birde hediyem olacak dedim kesinlikle tahmin ettiğini sanmıyorum. çok merak ediyor eminim. Çok heyecanlıyım akşam nasıl olacak böyle saatler geçmiyor arkadaşlar. Aslında yemekten sonra başbaşa kalınca mı söyleyeyim yoksa yemekte mi söyleyeyim?? karar veremedim. Ama mutluluktan uçacağını biliyorum. Onu çok seviyorum hemde çoooo....k. İki gündür söylemediğim için üzülecek sonra ama olsun. Dün gece yatakta ona sarıldım ağladım ne olduğunu sordu söylememek için zor tuttum kendimi. Hüzünlendim dedim sarılıp uyuduk sabahta yüzümde güller açıyordu, uzun zaman yüzüne baktım ne oldu birşey mi var dedi yok dedim. Şimdi işyerimdeyim hiç çalışasım yok saatte geçmiyor ah ah gelse şu akşam bi. eşime söyledikten sonra yine yazarım neler yaşadığımı.

Merhaba ben hamile olduğumu dün öğrendim 11.12.13 tarihi bile çok güzel. Test yaptım pozitif çıktı. Çok sevindim ama eşime söylemedim çünkü hem bi test daha yapıp emin olmak istedim hemde bugün 12.12.13 bizim tanışma yıl dönümümüz yedi yıl olacak . Bugün sabah testi yeniledim yine pozitif çıktı. Çok mutluyum eşime hala söylemedim. Akşama yemeğe davet ettim birde hediyem olacak dedim kesinlikle tahmin ettiğini sanmıyorum. çok merak ediyor eminim. Çok heyecanlıyım akşam nasıl olacak böyle saatler geçmiyor arkadaşlar. Aslında yemekten sonra başbaşa kalınca mı söyleyeyim yoksa yemekte mi söyleyeyim?? karar veremedim. Ama mutluluktan uçacağını biliyorum. Onu çok seviyorum hemde çoooo....k. İki gündür söylemediğim için üzülecek sonra ama olsun. Dün gece yatakta ona sarıldım ağladım ne olduğunu sordu söylememek için zor tuttum kendimi. Hüzünlendim dedim sarılıp uyuduk sabahta yüzümde güller açıyordu, uzun zaman yüzüne baktım ne oldu birşey mi var dedi yok dedim. Şimdi işyerimdeyim hiç çalışasım yok saatte geçmiyor ah ah gelse şu akşam bi. eşime söyledikten sonra yine yazarım neler yaşadığımı.

öncelikle hayırlı olsun :) Rabbim sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.bence eşine yemek de değilde eve gelince söylemelisin çünkü orda tam olarak tepkisini belli edemeyebilir diye düşünüyorum.aslında bide eve gelince gizliden kameraya alsan ilk söyleyeceğin anı çok güzel bir hatıra olur sizlere.
ben daha bir yıllık evliyim bebiş de düşünmüyorum şimdilik ama olursa ben öyle yapmayı düşünüyorum:))) sanada fikir vermek istedim.

öncelikle allah tamamına erdirsin,kucağına alacağın günü göstersin :) yemek meselesini çok iyi düşünmüşsün bende fikrimi sunmak istedim, burda topikte bir arkadaş şöyle yazmıştı;'' eşime gün içerisinde kargo yoluyla iki adet bebek patiği gönderdim içerisine de şu notu düştüm 7 ay sonra görüşmek dileğiyle babacığım'' çok hoşuma gitti, ikincim olursa bende buna benzer birşey yapmak istiyorum.. hediye ne aldın bilmiyorum ama bebek patiği ve notu da düşmen bence harika olurr... bizi merakta koyma anlatırsın neler olduğunu :):KK9:

Adetim 3 gün gecmisti bekliyorduk zaten idrar testi yaptım pozitif çıktı eşim işteydi o zaman. Ben çok sevindim tabi çubuğun resmini çekip eşime mesaj attım beni arayacak diye bekliyorum ama nerdee. Akşam geldi sordum niye tepki vermedin mesaja diye çok yoğundum dikkatli bakamadim ne demek oluyor yani o dedi hamileyım dedim. Dur bakalım kan testi yaptıralım bundan belli olmaz dedi. Tabi ben çok sevincek diye beklediğim için hayal kırıklığına uğradım. Sonraki gün kan testi yaptırdık. Sonucu Görümcem aldı kayınvalidem filan beraber öğrendik o sırada eşim annesini aradı hamileymiş dedi. Ben de bekliyorum beni de arasın diye aramadı. Akşam hayirlisi olsun filan dedi kuru kuru. Ben nasıl üzüldüm depresyona girdim resmen. Bi kaç gün sonra eşim arkadaşlarıyla şehir dışına çıktı. Artık ne olduysa ne konustularsa geri geldi bana bir ilgi bir sevgi :) benden daha heyecanlı sürekli bebekle alakali konuşuyor merak ediyor sorular soruyor. :) herhalde ilk başta kabullenemedi arkadaşlarıyla konuşmak iyi geldi ona.

rezıl etmıs gunnunu yani saolsun :KK43: cok uzuldm

Benim adetim henüz 1 gün geçmişti ki bazen zaten 29 gunde olurdum geçti denemez bile o gün evlilik yıldönümümüzdü sabah erkenden kalktım dedimki kendime testi yap yoksa yoktur ama varsa aşkıma bugün harika bi süpriz olur dedim ve hemen testi yaptim..bi baktım çift çizgi çıktı :) şok oldum tabi ama bi yandanda inanmafım yok canım ben yanılıyorumdur dedim geçiştirdim ama aklım hep ondaydı...emin olamadığımdan hiç kimseye bişey söylemedim işlerimize gittik ikimizde...benim aklım hiç yerinde diildi eşim evlilik yıldönümü için çiçekler gönderiyor çikolata gönderiyor ben sadece arayıp Teşekkürler hayatım diyip kapatıyormuşum telefonu farkında diilim :) sende bişey war ama dur bakalım dedi bilir çünkü beni süpriz yapmaya bayılıyorum ona 3.yılımız için bişeyler yapıyorum sanmış kuzum benim :) neyse sonra arkadaşım rahatsızlandı onu kadın doğumcuya göturmem gerekti orda sıra beklerken arkadaşıma söyledim testi gösterdim bi çığlık attı bu pozitiff dedi içeri doktora girince bide ona gösterdik testi o da hayırlı olsun pizitif dedi hadi yat san bi ultrason bakıyım dedi bakti rahim kendini hazırlamıs bi kan ver ögreniriz dedi kan değerimde yüksek çıkınca inandım ben ancak..akşam eve gelirken gittim uçan balon aldım 15-20 tane uçlarında ipleride vardı bi de emzik aldım sonra onlari odada tavana yerleştirdim uçlarına kısa kısa notlar yazdım seni çok seviyorum iyiki varsın falan gibi şeyler son iki balonada yaptığım testleri folyoya sarıp astım en son da masaya hediye paketi yaptığım emziği koydum bide slow müzik eşim geldi dedim sana süprizim var ve bu anı kameraya almak istiyorum dedim geçtim karşısına o notları görünce evlikik yıldönümü için yaptım sandı başladı okumaya hatta bana diyoki arada sen bu süpriz işinden iyi anlıyorsun hayatım dedimki birazdan göreceğiz anlayıp anlamadığımı :) testlere geldi 1.yi bi acti bi teste baktı bi bana baktı hadiiiii canıımmmmm aşkım ciddi misin sen diye tekrarlayıp durdu sonra heyecandan eli ayağı dolaştı gözleri doldu emziği de görünce sarılıp ağladıkk ve ben o heyecanla bi de bunlari kameraya aldim :)) annemlerede ertesi gün üzerinde 3.yılımızda 3 kişiyiz yazan bi pasta alıp gittik onlarda evlilik yıldönümü icin aldık sandılar sonra yazıyı okuyunca şok geçirdiler :)) çok güzeldi hepsii :)) Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu....

cok duygulandım gözlerımden yaşlar damladı... mutluluklar cnm benm

Benim adetim henüz 1 gün geçmişti ki bazen zaten 29 gunde olurdum geçti denemez bile o gün evlilik yıldönümümüzdü sabah erkenden kalktım dedimki kendime testi yap yoksa yoktur ama varsa aşkıma bugün harika bi süpriz olur dedim ve hemen testi yaptim..bi baktım çift çizgi çıktı :) şok oldum tabi ama bi yandanda inanmafım yok canım ben yanılıyorumdur dedim geçiştirdim ama aklım hep ondaydı...emin olamadığımdan hiç kimseye bişey söylemedim işlerimize gittik ikimizde...benim aklım hiç yerinde diildi eşim evlilik yıldönümü için çiçekler gönderiyor çikolata gönderiyor ben sadece arayıp Teşekkürler hayatım diyip kapatıyormuşum telefonu farkında diilim :) sende bişey war ama dur bakalım dedi bilir çünkü beni süpriz yapmaya bayılıyorum ona 3.yılımız için bişeyler yapıyorum sanmış kuzum benim :) neyse sonra arkadaşım rahatsızlandı onu kadın doğumcuya göturmem gerekti orda sıra beklerken arkadaşıma söyledim testi gösterdim bi çığlık attı bu pozitiff dedi içeri doktora girince bide ona gösterdik testi o da hayırlı olsun pizitif dedi hadi yat san bi ultrason bakıyım dedi bakti rahim kendini hazırlamıs bi kan ver ögreniriz dedi kan değerimde yüksek çıkınca inandım ben ancak..akşam eve gelirken gittim uçan balon aldım 15-20 tane uçlarında ipleride vardı bi de emzik aldım sonra onlari odada tavana yerleştirdim uçlarına kısa kısa notlar yazdım seni çok seviyorum iyiki varsın falan gibi şeyler son iki balonada yaptığım testleri folyoya sarıp astım en son da masaya hediye paketi yaptığım emziği koydum bide slow müzik eşim geldi dedim sana süprizim var ve bu anı kameraya almak istiyorum dedim geçtim karşısına o notları görünce evlikik yıldönümü için yaptım sandı başladı okumaya hatta bana diyoki arada sen bu süpriz işinden iyi anlıyorsun hayatım dedimki birazdan göreceğiz anlayıp anlamadığımı :) testlere geldi 1.yi bi acti bi teste baktı bi bana baktı hadiiiii canıımmmmm aşkım ciddi misin sen diye tekrarlayıp durdu sonra heyecandan eli ayağı dolaştı gözleri doldu emziği de görünce sarılıp ağladıkk ve ben o heyecanla bi de bunlari kameraya aldim :)) annemlerede ertesi gün üzerinde 3.yılımızda 3 kişiyiz yazan bi pasta alıp gittik onlarda evlilik yıldönümü icin aldık sandılar sonra yazıyı okuyunca şok geçirdiler :)) çok güzeldi hepsii :)) Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu....

valla bende çok duygulandımm...darısı isteyen tüm herkese

öncelikle hayırlı olsun :) Rabbim sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.bence eşine yemek de değilde eve gelince söylemelisin çünkü orda tam olarak tepkisini belli edemeyebilir diye düşünüyorum.aslında bide eve gelince gizliden kameraya alsan ilk söyleyeceğin anı çok güzel bir hatıra olur sizlere.
ben daha bir yıllık evliyim bebiş de düşünmüyorum şimdilik ama olursa ben öyle yapmayı düşünüyorum:))) sanada fikir vermek istedim.

Tavsiyen için teşekkür ederim canım. Yemekten sonra söylemek daha doğru olabilir, ya sabredemezsem birde hediyem olacak dedim. evde vereceğim desem eve gelene kadar soru yağmuruna tutar beni iyice şüpelenir. Akşam olsa bi ne yapacağım ben kafam çok karışık heyecandan öleceğim.

uyandm sabah.uzun uzun yuzune bakdım...işte hayalınnı kurdugum tablo......gozunuzaydınnn

Teşekkür ederim canım Allah sana da nasip eder inşallah inşallah ... çok güzel bir duygu ama tek başıma yaşıyorum bu mutluluğu yani siz hariç. Eşim daha bilmiyor annem bilmiyor arkadaşlarım kimse... sadece sizinle paylaştım. Hem mutluyum hem heyecanlı ve birazda korkuyorum...

Teşekkür ederim canım Allah sana da nasip eder inşallah inşallah ... çok güzel bir duygu ama tek başıma yaşıyorum bu mutluluğu yani siz hariç. Eşim daha bilmiyor annem bilmiyor arkadaşlarım kimse... sadece sizinle paylaştım. Hem mutluyum hem heyecanlı ve birazda korkuyorum...

:))))))))))))))))))))))))))))) ne gusel korku ne gusel heyecandır o... bugulerı herkesın yasaması umıdıyle :)) b heveslendm acayip. BEBEGINI SAGLICAKLA GETIR INSALLAH DUNYAYA.eşinin tepkısınıde paylas bızımle...yanı tabı ıstersen:) bebişşşşşşşşşşşşş merabaaaaaaaa teyzzemmmm:)))

:))))))))))))))))))))))))))))) ne gusel korku ne gusel heyecandır o... bugulerı herkesın yasaması umıdıyle :)) b heveslendm acayip. BEBEGINI SAGLICAKLA GETIR INSALLAH DUNYAYA.eşinin tepkısınıde paylas bızımle...yanı tabı ıstersen:) bebişşşşşşşşşşşşş merabaaaaaaaa teyzzemmmm:)))

Canım yaaaa çok teşekkür ederim inan şimdi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. :2: İyi dileklerin için tekrar tekrar çok çok teşekkür ederim. Duygularım karma karışık heyecanımdan elim ayağıma dolanıyor. Eşime kavuşmak için dakikaları sayıyorum. Arayamıyorum da onu şimdi belli ederim diye. Sizlerle paylaşmak iyi geliyor ama teşekkür edeim iyiki varsınız.:KK16:

öncelikle allah tamamına erdirsin,kucağına alacağın günü göstersin :) yemek meselesini çok iyi düşünmüşsün bende fikrimi sunmak istedim, burda topikte bir arkadaş şöyle yazmıştı;'' eşime gün içerisinde kargo yoluyla iki adet bebek patiği gönderdim içerisine de şu notu düştüm 7 ay sonra görüşmek dileğiyle babacığım'' çok hoşuma gitti, ikincim olursa bende buna benzer birşey yapmak istiyorum.. hediye ne aldın bilmiyorum ama bebek patiği ve notu da düşmen bence harika olurr... bizi merakta koyma anlatırsın neler olduğunu :):KK9:

Amin canım teşekkür ederim. Kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin Rabbim. Patik yada emzik çok güzel bir hediye olabilr. işten erken çıkıp bi dolaşayım bakalım ne bulabilirim. Çok heyecanlıyım inşallah elime yüzüme bulaştırmam bu günü.

Canım yaaaa çok teşekkür ederim inan şimdi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. :2: İyi dileklerin için tekrar tekrar çok çok teşekkür ederim. Duygularım karma karışık heyecanımdan elim ayağıma dolanıyor. Eşime kavuşmak için dakikaları sayıyorum. Arayamıyorum da onu şimdi belli ederim diye. Sizlerle paylaşmak iyi geliyor ama teşekkür edeim iyiki varsınız.:KK16:
hıccccccccccc delilik edipde arama evet :)))))))) youndum dersın ... ben solerken yuzunu gozunu mımıklerını hep görmek ısterdım telde sölemek yerıne:)

X