- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
Biz eşimle evleneli çok kısa bir süre olduğu için bebek beklemiyorduk açıkcası... Böyle de bir planımız yoktu zaten. Evlenmeden öncede uzun süreli adet gecikmelerim olurdu kistlerimden ötürü. O yüzden adetimin gecikmesini ilk başlarda çok önemsemedim. Ancak 2 hafta gecikince bir doktora gidip baktırayım dedim kist falan varsa önlem alırım düşüncesiyle. Doktor hamile olduğumu söyleyince çok şaşırdım. Akşam eşimin iş yerine gittim onu almaya. Ve ilk tanıştığımız yerde (İlk konuştuğumuz yer çalıştığı yerin bahçesiydi) ona aşkım ailemize minik bir üye daha katılıyor dedim. Eşimin ilk tepkisi şaka yapıyorsun oldu ve hemen eczaneden bir gebelik testi aldı. (Ben ilk geceden hamile kalanlardanım ancak biz ilk gecede dahil olmak üzere hep korunmuştuk o yüzden bu bebeğin nasıl olduğuna dair hep bir şaşkınlığımız var.) Neyse ben test yaparken o da kapıda bekliyordu. Çıkıp testi ona gösterdim. E burda çift çizgi var ne demek bu dedi. Testi alan sensin aç da bak bakalım ne demekmiş dedim. Ben salona geçerken o hala banyo kapısında bekliyordu. Sonra yanıma gelip bana sarıldı. :)
İşte Böyle oldu.. :))
İşte Böyle oldu.. :))