Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

ayyy benimm odun ama tatlı kocamla zaten şüpeleniyorduk o şehir dışndaydı bende adetim 2 hafta gecikmesine rağmen test yaptırmadm eşimi bekledm geldiği gece eczaneden alıp yaptk ben wcde o salonda bekliyorduk yüzümde tebessümle çıktm tahmin etmesini söledm ben bekliyodm hamile olduğumu ama o beklemiyomuş söleyince inanmadı :KK1: sonra şaşırdı yüzüme baktı öle ben çok üzülmüştmm sevineceğini düşünerek ama şoktan adam kaldı öle :KK53:neyseki o gece uyuduk uyumadk ertesi günü akşam elinde kocaman buketle gelip beni evden aldı ve 2-3 hafta kutlama yaptkk :KK1:

Allahim ne kadar guzel hikayeler bunlar..hepsini aglayarak okudum..insallah bir gun bende bu duyguyu yasarsam buraya mutlaka yazicam..

saat 5den okuyorum esimde uyuyamadi bugun bu gecemiz gunuz ben okuyup gozlerim doluyo kendimi zor tutyorum oda ne oldu diyor yani hikayeler cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook guzel Tanrim bende esime soyleyeceyim gunu iple cekiyorum bence esim hayatda aglayan adam diyil sevincden aglar cunki oda bende cok istiyoruz ama olmuyo eyer olursa mutlaka suprizz yapib bura yazacagim sozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Merhaba buraya ilk yazımı bu güzel haberi nasıl verdiğimi anlatarak yazıyorum.
Ben şiddetli mide ağrısıyla acil'e gittim işten izin alıp doktora şikayetlerimi anlattım daha sonra hemşire geldi iğne yapmak için hemşireye adetimin geciktiğini söledim oda ozaman git kadın doğum hastanesine emin ol öyle bize gel çünkü anlattıkların hamilelik belirtilerine de benzer dedi. tekrar kadın doğum hastanesine gitmeye gözüm almadı eve giderken bi test aldım ve yaptım anında çift çizgi çıktı meğer mide ağrılarım boşuna değilmiş :) daha sonra eşimin işten gelmesini bekledim bu sırada test'i hediye paketi yaptım evlilik yıldönümüze de 5 gün vardı bu arada eşim geldi aşkım daha fazla bekliyemicem dedim evlilik yıldönümü hediyeni şimdiden vereyim dedim açtı kutuyu şok oldu çığlık çığlığa evin içinde mutluluktan sonra sarıldı bana gözleri doldu Allahım sana şükürler olsun diyerek bi 10 dk öyle kaldık çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin

merhaba kızlarr
ben hamileliğimi adet günümden 1gün önce öğrendim. tabi bazı belirtilerim vardı ve yatmadan önce sabah erken saatte uyanırsam yapıcam uyanmazsam birkaç gün daha beklicem dedim. uyandığımda 4e 10 vardı ezana yarım saat yani. yapsam mı yapmasam mı derken gittim wc'e. öğrendiğimde saat 4dü ve evin bütün odalarını şaşkın şaşkın gezdim:KK52: hemen çok takıldığım topik arkadaşlarıma yazdım haberi. buarada ezan okudu ve sabah namazıyla beraber şükür namazımı kıldım. eşim uyuyordu ona sürpriz yaparak söylemek istiyordum. marketler açılana kadar kendimi oyaladım. tabi heyecandan o saati nasıl bekledim bilemezsiniz kaç kere söylesem mi die yanına gidip geri geldim.
neyse sonra gittim markete bir biberon aldım içine babacığım ben geliyorum yazılı bir kağıt koydum. pakete sararken test çubuğunu da yanına koydum. kamerayı açtım. eşimi uyandırıp salona getirdim hediye aldım sana deyip verdim. açtı uyku sersemiydi inanamadı rüya gördüğünü sandı heralde:KK1: kendine gelmeye başladıkça ikna oldu kocacım:KK16:
ama kamerayı hiç güzel ayarlayamamışım heyecandan. güzel bir anı olacaktı ilk öğrenişimiz ama artık bidahaki bebişee:KK1:

Offf her seferinde kendime söz veriyorum bu topik'e girmicem yazılanları okumucam diye, çünkü salya sümük ağlıyorum...
Gene sözümü tutamadm...
Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin.

Daha önce yazmıştım 1 yıl önce düşük yapmıştım diye. 5 aydır deniyorduk ama artık olmuyordu. O kadar çok dua etmiştim ki:) Adetim geçtiğinde gebelik testi yapıp sonucu öğrenmeye çalıştım. Sonuç pozitifti. Sevindim ama doktora gitmeden bunu eşime söylememeye karar verdim. Ertesi gün doktoruma gidip durumu anlattım. Kan testi yaptık yine pozitif çıktı.:) Ultrasondan baktığımızda fındık tanesi kadardı ve doktorum bana görüntüleri verdi. O kadar mutluydum ki anlatamam.... Hemen pembe bir kalemle bebişimizin çevresine kalp yaptım ve akşam eşim gelince ona gösterdim. Bütün sülalemizi aradık tabii. Şimdi hamileyim ve umarım bebeğim sağlıklı olur...

Ben beklemediğim bir anda öğrendim hamile olduğumu. Adetim 1 hafta kadar gecikti ve kuzenimin ısrarları sonucu test yaptım. Pozitif çıktı. Bundan 15 gün önce de merdivenden düşmüştüm ve kanamam olmuştu. Hemen doktora gittim. Hiçbir sorun olmadığını söyledi. 1 hafta sonra eşimin doğum günüydü :) Tüm dostlarımızdan ve akrabalarımızdan fon kartonuna doğum günü mesajlarını yazıp fotoğraf çekilip o fotoğrafları bana göndermelerini istedim. 27 Haziran yani eşimin doğum gününde rengarenk uçan balonların ucuna sevdiklerimizden gelen o fotoğrafları bastırıp astım. Kırmızı bir balonun ucuna da ultrason kağıdını bir zarfa koyup astım. Ultrason kağıdını ters koyup arkasına "İyi ki doğdun babacım" yazdım. Sonrası mutluluk :)

Ayyy bende beklemekteyim 10gun sonra belli olcak hamile olup olmadigim cokkk heycanliyim .hayirlisiysa insallah hamileyimdir 3 agustos esimin dogum gunu ona muthis bi hediye olcak :)

Her ay günü gününe saati saatine adet olan ben o ay hasta olmadım. ilk gün eşime dedim ki ben adet olmadım, bekle olursun dedi. ikinci gün de aynı şey oldu üçüncü gün, dördüncü gün, beşinci gün derken dedim kesin hamileyim ama benim adam inanmadı :KK70: İlaç kullanırken hamile kalınmaz kesin stres yaptın falan dedi. Bende gittim doğum kontrol hapımı saydım bir tane fazla hap vardı. Sayıyorum sayıyorum bir tane fazla çıkıyordu , kesin hamileyim dedim. Eşimi götürdüm hastahaneye test verdik , tekrar gitmemek için orda çalışanın numarasını almıştım. Çalışana aradım test sonucum ne oldu diye hamilesiniz dedi, elim ayağım boşaldı birden telefonu eşime verdim. Oan öyle heyecanlıydım ki eşim başkasının ağzından duydu karınız hamile diye :KK70:

ben 8 senedir o anı bekleyenlerdendim. hep türlü türlü planlar yapardım şöyle süpriz yaparım böyle süpriz yaparım ama öyle olmadı :) adetim 2 gün gecikmişti ama ben herhalde tam gününde olucam diye bekliyordum o gün çok fenalaştım elim ayağım tutmadı resmen öyle olunca şüphelendim hamilemiyim acaba diye. gittim eczaneye test aldım geldim eve 1. yaptım anında çift çizgi çıktı inanamadım ağlayarak 2. sini yaptım oda aynısı çıktı. heycandan süprizmi kalır akılda hemen aradım eşimi oda eve doğru geliyomuş yoldaymış zaten sesimi duyunca ne oldu neden ağlıyosun dedi ben dedim test yaptım eeee dedi :)) dedim pozitif çıktı hıçkıra hıçkıra :))) ağlama ben geliyorum şimdi dedi geldi eve testleri gösterdim gözlerinin içi bile gülüyodu hemen doktora gittik sırada 3 kişi olmasına rağmen daha fazla bekleyemedi biz daldık doktorun odasına :KK70: hemen kesemiz gözüktü :nazar::nazar::nazar::nazar: odadan çıktığımızda herkesten özür diledi sırıta sırıta geldik eve :KK70: tabi anında herkez duydu

burdaki tum hikayeler cok guzel:KK43: Mevlan banada nasib etsin bura sevincli mesaj yazmayi heralde ilk haberi kk ya veririm bu topiki cok seviyorum :93::103::109::114::118::119::124::128:

ben de videoya çekenlerdenim.
telefonu tv ile sehpanın arasına sıkıştırdım.ama kaç kere prova yaptım deneme çekimi yaptım.kapı çalacak, kameraya basıcam falan.
Allahtan ramazan da, adamın ne zaman geleceği belli.kapı çaldı, elim ayağıma dolandı.videoyu "şişşt şimdi söylicem" lafıyla başlattım.
adamı salona çağırıyorum kadraja girsin diye, gelmiyo.garibim süt falan almış onları yerleştiriyor:)
ısrarla çağırdım bişey söyliycem diye. :KK49:benimki biraz saf, regl günü falan çok çakmaz o işlerden.o yüzden çoktandır aklından çıkmış, adam anca çalışma yapıyoruz diye biliyo:KK52:
kadraja girdi bizimkisi, baba oluyosun dedim.beni baya bi silkeledi gerçekten mi falan diye.
Allahım öyle tepkiler verdi ki videoyu kimseye izletemiyoum:26:
benimki de öyle bi anı işte

Tam 6 ay önceydi. Test yaptık. tabi kaynanamla oturuyorum o zamanlar. Test pozitif çıktı. Hemen aradı Koçişimi anne arama ben akşam gözlerine bakıp söylemek istiyorum dedim ama dinlemedi. Benim oğlumun çocuğu benim torunum ben söylerim dedi . Çok kötü olmuştum çok mutluydum ama o lafı duydum hüngür hüngür ağlamak istedim. Koçişim gelince bana sarıldı çok sevindi tabi ama ben söylemek isterdim. İşte öyle...

Bende her ay düzensizlik yaşıyordum.son ay test yaptım negatif çıktı.Bir hafta sonra gecikmem iyice uzayınca annem bir test daha yap dedi tekrar yapınca bu sefer pozitif çıktı.Hatırlıyorum o günü havalara uçmuştum.heyecandan ellerim titriyordu.Eşimde kapıda beni bekliyordu.Gözümün içine baktı sonuç ne diye bende şakadan negatif dedim git bak deyince üzüldü,gidip bakınca oda havalara uçtu.Çok güzel bi gündü hala hatırladıkça tebessüm ederim.Rabbim olmayan herkese versin inşAllah...

X