Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

SLM HERKESE BEN EŞİME HAMİLE OLDUĞUMU SÖYLEMEK İÇİN 3 GÜN BEKLEDİM.ÇOK GÜZEL BİR DUYGU RABBİM HERKESE NASİP ETSİN.GÜNLERDEN PERŞEMBE GEÇEN AYDA ONDAN ÖNCEKİ AYDA ADETİM HEP GEÇİKİYORDU BEKARLIKTAN BERİDİR GÜNÜNDE ADET OLDUĞUMU BİLMİYORUM HATTA EVLENDİKTEN SONRA BİR AY OLMAYIP İKİNCİ AYIN ORTASINDA OLDUĞUMU BİLDİĞİM İÇİN YİNE GECİKTİNİ DÜŞÜNDÜM.ÇOK UYKUM GELİYORDU.SÜREKLİ UYUMAK İSTİYORDUM. ANNEMLERDE HAMİŞMİSİN SEN YOKSA DEDİLER .BEN YOK DEDİM YİNE DÜZENSİZ ANNE DEDİM VE EVE DOĞRU YOLA ÇIKTIM AKLIMA TAKILDI ACABA HAMİLE OLABİLRMİYDİM DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM.GİDERKEN ECZANE BAKAYIM Bİ TEST ALAYIM DEDİM. TESTİ ALDIM AKŞAM YAPACAKTIM MİSAFİR GELDİ YORGUNLUKTAN UYUDUM. ERKENDEN BAYGIN BİR ŞEKİLDE SABH İŞE GİTMEDEN TESTİ Bİ YAPAYIM DEDİM.UYKULU GÖZLERLE TESTİ ALALADE BİR ŞEKİLDE AYAPTIM HİÇ ÖNEMSEMEDEEN ...AYNANIN ÖNÜNE KOYDUM ELİMİ YÜZÜMÜ YIKADIKTAN SONRA ELİME ALDIM BİRİNCİ ÇİZGİ BELİRGİN İKİNCİ ÇİZGİ İSE SİLİK BİR ŞEKİLDE DURUYORDU BELLİYDİ AMA GÜVENEMEDİM SİLİK ÇIKMIŞTI YİNEDE GÖZLERİM YANLIŞMI GÖRÜYOR DEDİM IŞIĞA TUTTUM YİNE SİLİK BİR ŞEKİLDE TESTİ BIRAKIP BİR SAĞA BİR SOLA GİTTİM SEVİNÇTEN NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM.EŞİME SÖYLESEM Mİ YA NEGATİFSE BİLİYORUM O SEVİNÇTEN İŞYERLERİNDEKİNE ANNEMLERE YANİ HERKESE HABER EDER DEDİM SEVİNÇLE HAMİLEMİYİM HAMİLE DEĞİLMİYİM DİYE TESTİ DE ÇANTAMA ALDIM İŞYERİNE NE DÜŞÜNCELERLE GİTTİĞİMİ BİLEMEZSİNİZ.İŞYERİNDE KİMSENİN OLMADIĞI ZAMAN CEKMECEME KOYDUĞUM TESTİ ÇIKARTIP ÇIKARTIP BAKIYORDUM.EVDEDE BURDADA ÇİZGİ SİLİK BİR ŞEKİLDE DURUYORDU.YÜZÜM KIPKIRMIZI KAFAM KARIŞIK KALBİMİN ATMASİ ZATEN İNANILMAZ NEYSE AKŞAM OLDU CUMA 2,GÜNÜ EŞİM SAAT 11 DE GELECEK BİZİM EVE YAKIN SAĞLIK POLİKİLİNĞİNE GİTTİM .KAN TESTİ YAPTIRIP AKŞAMDA SÖYLEYECEKTİM.KAN TESTİNİ YARIM SAAT BEKLEDİKTEN SONRA ORDAKİ HEMŞİREYLE ARKADAŞ OLDUKTAN SONRA BEN GİDİP TESTİN SONUCUNU GETİREYİM DDİ KİMSE YOK AKŞAM SAATİ OLDUĞU İÇİN TEK BAŞIMA SAĞ SOL GİDİP GELİRKEN AYAKTAYIM KIZ İÇERDEN GELDİ NASIL SÖYLESEM DEDİ O AN AKLIMDAN HAMİLEYSEM BUNDAN SONRA NELER OLACAK EŞİM NASIL OLACAK YUVAM YA DİYESORULAR SIRALANDI KAFAMDA.YA HAMİLE DEĞİLSEM DÜNDEN BERİDİR NE HEYACANLIYIM İYİKİDE EŞİME SÖYLEYİPTE ONUDA HEYACANLADIRIP HEVESİNİ İÇİNDE KOYMAK İSTEMEZDİM .KIZA HADİ SÖYLEYİN ZATEN KALPDEN GİDİCEM BURDA DEDİM KIZ GÖZLERİMİN İÇİNE BAKARAKTAN İLKKEZ BÖYLE BİŞEY OLUYOR YENİ YENİ OLUŞUYOR DEDİ GALİBA NASIL YANİ YENİ YENİ NET Bİ CEVAP VERİNDE ONA GÖRE EVİME GİDİM DEDİM KIZ 2 GÜN SONRA YİNE GELİN BAKALIM AMA %50 DEDİ KIZIN 1. YILI DAHA ACEMİ DİYE DÜŞÜNÜP.KAFAM YİNE KARIŞIK BİR ŞEKİLDE DOKTORA GİDİM DEDİM EN İYİSİ KESİN SONUÇ:44: O VERİR KIZIN HAMİLE DEĞİLSİNİZ DEMEMESİ BİLE Bİ UMUTTU YANİ DIŞARDA HAVA KARANLIK YAĞMUR ATIŞTIRIYOR.GÖZLERİMDENDE YAŞLAR AKIYOR:2:BU ŞEKİLDE EVE GİTTİM.EŞİM GELDİ NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM NE DESEM NE YAPSAM SÖYLESEM Mİ YOKSA DOKTORA GİTTİKTEN SONRAMI SÖYLESEM ÖYLELİN KALDI SABAH OLDU.CUMARTESİ ÖĞLENE KADAR AÇIK OLAN DOKTORA KOŞTUM TEL AÇIP İŞTENDE İZİN ALDIKTAN SONRA BEKLEMEKTEYİM SIRA BANA GELDİ .İÇERİ GİTTİĞİMDE EN SON ADET TRHİMİ SORDU FALAN KENDİME YİNEE CEVAP ALAMICAM GALİBA BURDAN DA DEDİM ULTRASONLA BAKALIM DEDİ KAN TESTİ YAPALIM DEDİ ULTROSANLA BAKTI KAN TESTİNİ YAPALIM ONDAN SONRADA SONUÇ NETLEŞECEK DEDİ BEN TABİİ BAŞIMA GELEN İDRAR TESTİNİ KAN TESTİNİ ANLATTIM KAN TESTİNİ 1 SAAT SONRA DEDİ DIŞARI ÇIKTIM ÇOCUK BEBEK ŞEYLERİNE BAKIYORDUM İÇİM Bİ TUHAFTI BU KADAR İSTEKLİ OLDUĞU BİLMİYORUM BEBEĞE... ÇALIŞTIĞIM İÇİN SÜREKLİ KOŞTURMACA İŞ EV YEMEK MİSAFİRLİK GEÇİYORDU BEĞENDİM BEBEK EŞYALARINDAN FİYATLARINI SORUP FİKİR EDİNDİM NE ACELE BU KADAR TELAŞ SAATE BAKIYORDUM NİHAYET 1 SAAT SONRA HASTANEYE GİTTİM.TEST SONUCUNU ÖĞRENECEKTİM İÇERİ GİRDİM DOKTOR EVET HAMİLELİK DÖNEMİMİZ BAŞLAMIŞ DURUMDA PAZARTESİ TEKRAR GELİN DEDİ DOKTORA BAKIP EŞİME SÖYLEYEBİLİRMİYİM ARTIK DEDİM YÜZÜM YANIYOR.EVET DEDİ BAKIN SÖYLÜCEM DOKTOR GÜLDÜ HAMİLEYDİMMMMMMMM :AKŞAM MİSAFİRLİĞE GİDECEKTİK HALAMLARA YOLDA SÖYLEMEMELİYDİM EVE GİTTİĞİMDEDE HAZIRLANIRKENDE SÖYLEYEMEZDİM EN İYİSİ AKŞAM GEÇSİN GECE SÖYLEYECEM BU DEFA ALLAHIN İZNİYLE DEDİM.HALAMLARA GİTTİK OTURURKEN AMCAMLAR GELDİ,ÇAY İÇERKEN ANNEMLER DERKEN MEYVE YERKEN YAKIN TANIDIK AİLE EVİN İÇİ DÜĞÜN ALAYI GİBİ SÖYLEMELİMİYDİM TUTAMIYORDUM KENDİMİ EŞİM ABİMLERLE AMCAMLARLA OTURURKEN SOHBETLERİ İYİ GELİRMİSİN DEDİM ODA KALKALIM Mİ DİYECEĞİ DİYE DÜŞÜNMÜŞ ŞİMDİ OTURUYORUZ DEDİ BURDA İNAT BU YAA SÖYLEYECEKTİM HERKESTE BURDA HAZIR HERKESİN NE DİYECEĞİNİ NASIL TEPKİ VERECEKLERİNİ MERAK ETTİM KİMSE AYRILMADAN SÖYLEMELİYDİM EŞİME İİLK ONA KORİDORA ÇIKTIĞINDA KOLUNA GİRDİM GEL SANA BUGÜN NE OLDU ANLATIM SANA DEDİM ODA EVDE KONUŞURUZ BURDA ŞİMDİ MİLLET İÇERDE YOK DEDİM ANLATICAM EEE SÖYLE BAKALIM BENDE BÖYLE YAPINCA NASIL SÖYLÜM FALAN DERKEN HAMİLEYİMMMMMM DEDİM NE NE DEDİ KUCAKLADI SARILDI BİZİM DELİİİÇIKTIK O SIRADA BAYANLAR MUTFAKTA EŞİM ELİMDEN TUTTU KALABALIK KIZKARDEŞİM OTURUYOR ANNEMLER FALAN ELİMDEN TUTTU OTURDUM HERKES BAKIYO EŞİM DIŞARI ÇIKTI ANNEME HAMİLEYİM DEDİM ZATEN HERKES DUYDU ANLAMIŞLARDI EŞİM ÖYLE YAPINCA TEBRİKLER FALAN ÖPMELER SÜPERDİ.İŞTE BÖYLEEE HANIMLARR BENİM HAMİLE OLDUĞUMU EŞİME BÖYLE SÖYLEDİM VE AİLEME RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN ALLAHIM BİZİ BENİ BEBEĞİMİ NAZARLARDAN KORUSUN AMİN KÖTÜ GÖZLERDEN ESİRGESİN AMİNN UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN ANLATMAK İSTEDİM DETAYLARINIDA

allah analı babalı büyütsün inş.hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

allah analı babalı büyütsün inş.hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

AMİNNNNNNN CANIM DARISI İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN ..İYİ DİLEKLERİN İÇİN SAĞOL CANIM İNŞALLAH DOĞUMUMDA KOLAY OLUR.BEBEĞİM BENİ ŞİMDİYE KADAR YORMADI UMARIM BUNDAN SONRADA İYİ GİDER.

esim gectigimiz cuma trye uctu ucakta okumasi icin mektup yazdik ucakta ögrendi bebegimizin olacagini pazartesi test yaptim 4 gun arayla, esimin haberi yokdu, cok sevindi Allah herkese nasip etsin bole birseyy kelebegimiz saglicakla gel insallah

Son düzenleme:
En garibiniz benim sanırım. Tüp bebek tedavisine ara vermiştik Hocadan 4-5 ay dinlenmek için izin istedim. O hırsla spor salonun ayazıldım. Ama nasıl spor yaptım anlatamam. Vücut geliştirmecilerle aynı idmanı yapıyordum. 2 Ay adetim gecikti. O arada iş teklifi aldım izin alamam diye solumdaki kistin büyüdüğünü düşünüp hocama gittim. Ultrasonda bak burda ne var dediğinde yüzümün halini görmeliydiniz.
Hemen 2 li taramaları yaptılar. Herşeyin yolunda olduğunu öğrendikten sonra eşimi aradım. Hemen kistimi temizleyecekler dedi. Yok 3 aydır bebekle dolaşıyormuşum dedim Adam kalpten gidecekti :)))))

Son düzenleme:

allah tamamını erdirsin inş ben çok inanıyorum ya oluruna bıraktığında herşeyin güzel olucağna ve örnek işde sennkide benmkide.

Hamileliğimi ilk öğrendiğim zaman eşim şehir dışındaydı.
Önce annemlere söyledim sonra eşime telefon açtım ilk söylediğim şey içimde birşey varmış dedim oda bana nasıl birşey varmış dedi bebek gibi birşey dedim çıt yok 10 saniye kadar tepkisiz kaldı inanamadı tabi yalan söylediğimi zannetti ve yemin ettirdi.
İkimizde bekliyoruz kim var içimde çok merak ediyoruz.

Ahh ahh...Ben neler planlıyodum ama olmadı hamileliğimi öğrendiğim ilk anda çığlık çığlığa eşimi aradım geliyo geliyo dedimOysaki sabredecektim nerdeee

kızlarr ben de bugün öğrendim hamile olduğumu ve eşim de tabii..
adetim 3 gün gecikmişti. işteki arkadaşlar test yapsana dediler. sen kesin hamilesin dedi biri...
daha korunmayı yeni bırakmıştık. ilk denememizdi. hemen tutmaz ki dedim. psikolojik bir gelişmedir. 2 gün daha olmazsam o zaman giderim dr a dedim.:90::90: ama eve gelince duramadım... eşime her ihtimale karşı bulunsun diye test aldırmıştım.. onu yaptım.. iki çizgiyi gördüm... heyecanımdan ağlamaklı oldum ama yine de emin olamadım..:26::26:
sonra 2 haftadır çektiğim bel sancılarını, uykusuzlukları, yorgunlukları düşünüp kendimi inandırdım.
bebişimizin ağzından bir mektup yazdım babacığımıza
testi de pakete koyup yatak odası aynasının önüne bıraktım.
eşim gelince odaya çağırdım sana mektup gelmiş dedim.
okurken hep yüzüne baktım acaba ne yapacak diye. mektubun sonundaki canım babacığımı okuduktan sonra şaşkınlıktan ağzı bi karış açık kaldı canımın. sonra sarıldık ağladım ben o ağlamadı ama
akşam hemen dışarı çıkıp iki test daha aldık garanti olsun diye. birini yaptım yine çift çıktı.. 2 gün sonra da kan testine gideceğim
benimkisi de böylee

Ne kadar güzel :) İşte bir kadının inceliği ve erkeklerin duygusuzluğu :))) Allah erkekleri bu kadar güzel bir duygudan mahrum bırakıp kadınlara vermiş galiba bu yüzden :))

Ben eşime malesef telefonda söyledim. İlk test tek çizgi çıkınca çok moralim bozulmuştu, 1 hafta sonra tekrar test yapınca iki çizgiyi görünce, eşime nasıl sürpriz yapacağım, nasıl ifade edeceğim hepsi aklımdan uçup gitti (şehir dışında olduğndan) bir anda heyecanla telefona sarıldım söyledim. Acayip tepkisiz bir eşim vardır. Telefonda sadece sürekli "gerçekten mi?" diye sorup durduğunu hatırllıyorum. Benim sürprizlerde uçup gitmişti aklımdan...

SENİ ÇOK SEVİYORUZ BABACIĞIM ile başlayan ben geliyorum odamı hazırla, kıyafetlerimi al , bezlerimi unutma yazılı notu kapıdan girince görebileceği yere astım girer girmez sok olsu yüzüme baktı ama tüm şaşkın ifadeleri aynı anda yansttı gercentenmi dedi inanamadı sarıldık birbirimize kocaman sonrası 3 saat telefon trafiği herkez cıldırmış gibiydi herkezde bir bayram havasıydı . aynı zamanda eşimin doğum gününden 2 gün önceydi ve en güsel doğum günü hediyesini almış oldu :)))

Biz 11 ay uğraştık bebek için artık ümidimiz çok azalmıştı..Adetimde düzensizdi ve defalarca test yaptım hep negatif..Günlerden bir gün adetim yine gecikti :) Ama ben negatif görmekten bıkmıştım artık ve tuttum kendimi test yapmadım..8 gün oldu ve eşim gündüz işten aradı "senin adet ne oldu, kaç gün oldu?" diye :) Test yapmaya karar verdik "2 tane al, gel" dedim nedense :) Eşim geldi,testleri masaya koydu ama ben hiç oralı olmadım çok korkuyordum.. "Ne bekliyorsun"dedi ve ben yine negatif çıkacak diye ağladım..Küçük bir iknadan sonra yaptım ve hemen ikinci çizgi çıktı inanamadık ve sarılıp ağlamaya başladık..İkimizinde eli titriyordu :) sonra ben hemen ikinciyide yaptım o da aynı,pozitif :) sonra ben teste güvenemedim,netten araştırma yaptık ve güvenilir bir test olduğunu okuduk :)) ayy çok güzeldi..Ben hep ondan önce öğrenmek isterdim ama iyiki beraber yapmışız testi :) Darısı tüm isteyenlerin başına.. Bebeğim doğsa,büyüse de ona da böyle anlatsam :))

Uzun oldu ama okuduğunuz için teşekkürler

allah sağsalim kucağna almayı nasip etsin inş...

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/306721-babasina-mujdeli-haberi-nasil-verdiniz.html

ben de korunmayı bıraktığımda buna benzer bir konu açmıştım.Heyecanla müjdeyi vermek için kuruyordum kafamda . Araştırmıştım böyle bir topiğe denk gelmemiştim nesee..

Şimdi mi ben hala uğraşıyorum hamile kalmak için ancak erkek inferlitesi bizimkisi yani dr un demesiyle şansımız %0 hamile kalmak için.ilk zamanlar bilmiyordum bunu öğreneli yeni oldu
Çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum arkadaşlarım Rabbim sizlerin bebeklerini sağlıklı etsin.Benim gibi isteyip de olmayanların ve uğraşanlara dualarınızı eksik etmeyin lütfen , Umutsuz yaşanmıyor çünkü..

Son düzenleme:

Bence ümitsizliğe kapılmamak lazım. Doktorlar ne derse desin, Allah ol der oluverir. Bu düşünceye teslim olmak gerekir galiba. Söylemesi kolaydır eminim, bir de yaşayana sormak lazım. Ama inş. olur. Bende Allah tüm isteyene bu duyguyu versin diye dua eder oldum, hamilelikten sonra. İnş. en hayırlı zamanda kucağınıza alırsınız.
Hem sizin üzülmeniz eşinizi daha da çok üzebilir.

Evet canım ben ,işin kötü tarafı kimseye eşime dahil belli etmiyorum.Rabbim ol desin yeter buna kesinlikle inanıyorum emin olabilirsin.Ancak umutsuz gerçekten yaşanmıyor umutluyum çok şükür ki ancak üzüntümü yok edemiyorum.Teşekkürler arkadaşım.

Son düzenleme:
sürprizle gelen sonu mutsuzlukla biten bir öykü benimkisi...
9 aylık evliydim ilk 6 ay dk hapıyla korundum artık ewde tek basına zaman geçmek bilmiyordu eşime bir bebeğimiz olsun onunla oyalanırım diye ısrar ettim oda kabul etti hapı bıraktım ve rahim kendini toparlasın bir aksilik yaşamıyalım diye 3 ayda eşim korundu ve hazırdık artık 3 kişi olmaya...Hiç unutmam besmele cekerek başlamıstı sonu olmayan maceramızeşim memur oldugu için izmire annemlerin yanına tatile gitmiştim yanımada bolca ped almıstım adet olacagım için 2gün geçti tık yok 4 gün geçti tık yok 6 gün geçti ve test alıp yaptım silik bi çizgi ertesi gün tekrarladım koyulasmıstı ilkine göre neyse ertesi gün hastahaneye gidip kan verdim êşimede annemi göz doktoruna götürüyoruz dedim (anlamaması gerekiyordu) ve sonuç hamileydimmmm doktor gel bakalım dedi göbekten ultrasonla baktı birşey göremedi daha küçüktür ondandır dedi... eşimin haberi yoktu sürpriz yapacaktım tüm herkes biliyordu eşim haricinde facedeki tüm arkadaşlarımı tembihlemiştim söylemeyin sakın diye sağolsunlar kimsede çaktırmadı güyaaa bi tshırt yaptırıcaktım BABACIĞIM BEN GELİYORUM HAZIRMISIN??? yazacaktı testide içine koyup ewe döndüğümde hediye niyetine verecektim ve vıdeoya cekecektim verecegi tepkiyi görmek ve ilerde cocugumuza izletecektim!!!!dayanamadım içim içimi yedi herkes biliyor neden eşimde bilmesin diye aradım garibim hiçbirşeyden habersiz gülüyordu dedim sana bi sürprizim war ne dedi 3 haftalık bebegimiz war dedim..neeeeeeeeeeeeeeee ben babamı oluyorum dedi mutlulugumuzu aglayarak paylaştık dkda bir aradı şaka yapmıyorsun değilmi die inanamamıstı hemen gel yanıma dedi bende o heyecanla duramadım evime döndüm apar topar tatilimdende birşey anlamamıstım...yolda giderken özene bezene oturuyordum bebegime zarar gelmesin diye evimee geldim ve içeri ilk girdigimde giderken tek kişiydim şimdi ewe 2 kişi giriyorum ne garip bir duygu diye düşündüm özel doktor ayarladım ve sadece bu mutlulugu 3 hafta yaşayabildim 8 haftalık olmam gereken görüntü yoktu kese bozulmuştu ve 22 yasında KÜRTAJ ın ne oldugunu öğrendim oda yetmedi gelen patolojı sonucunda normal gebelik degil KANSER riski tasıyan mol gebelik(üzüm gebeliği) oldugunu...yani sadece kese görünümlü birşey war içinde bebek yok çekirdeksiz yumurtanın(anneden hiçbir kromozom alamamıs) babadan gelen kromozomla döllenememesi
herhafta gidip kan verdim kandaki beta değeri sıfıra düşsün diye düşmezse kemoterapi dendi cok şükür düştü ayda bir gidip yine kan veriyorum ....kanser riskinin diger organlara sıcrama ihtimali oldugunu öğrendim.şimdi 1 yıl korunma sürem war kesinlikle hamile kalmam yasak 2 ay oluyor Allahım kimselere yaşatmasın uzun oldu biraz ama içimi dökmek istedim.Hepinize hayırlı dogumlar....

canım benim Rabbim sana önce sağlık versin daha sonra eminim ki bebeğin sana gelecektir.Çok duyguyla okudum yazdıklarını.Rabbim sana metanet versin öncelikle ben inanıyorum ki bu zorlu süreci atlatacaksın.Yazmadan edemedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…