- 20 Temmuz 2010
- 1.978
- 11
-
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
canım benim Rabbim sana önce sağlık versin daha sonra eminim ki bebeğin sana gelecektir.Çok duyguyla okudum yazdıklarını.Rabbim sana metanet versin öncelikle ben inanıyorum ki bu zorlu süreci atlatacaksın.Yazmadan edemedim .
Merhabalar, Biz aylarca deneyip hayal kırıklıkları yaşadıktan sonra nihayet bir sabah acaba mı derken çift çizgiyi gördüm. dayanamadım gittim bi test daha aldım çift çizgi. gene inanamadımgittim kan testi de 2.5 haftalık hamiş olduğumu söyledi. sevincimi tahmin edersiniz. Eşime haber vermem de şööle oldu. Gidip bebek mama tabağı ve biberon aldım. Sofrayı kurdum. bebişin tabağına da kocaman harflerle REZERVE yazdım altında da baboş ben geliyorum Junior diye ekledim. o suratındaki ifadeyi anlatamam. süperdi. nasıl sabrettim akşama kadar ama bi de bana sorun. .... Sevgiler
cok tşk ederim Allahımın takdiri hiç isyan etmiyorum elbet bir bildiği war hayırlısı buymus belkide diyorum.Seninde birkaç yazını okudum sakın umudunu yitirme benimde bir arkadasıma eşinde sorun war asla bebeginiz olmaz dediler ve şimdi hamile doktorlar bile şaşkın... Sadece hepimizin sırası war işte Allahım olmayan herkesin yüzünü güldürsün....
sürprizle gelen sonu mutsuzlukla biten bir öykü benimkisi...
9 aylık evliydim ilk 6 ay dk hapıyla korundum artık ewde tek basına zaman geçmek bilmiyordu eşime bir bebeğimiz olsun onunla oyalanırım diye ısrar ettim oda kabul etti hapı bıraktım ve rahim kendini toparlasın bir aksilik yaşamıyalım diye 3 ayda eşim korundu ve hazırdık artık 3 kişi olmaya...Hiç unutmam besmele cekerek başlamıstı sonu olmayan maceramızeşim memur oldugu için izmire annemlerin yanına tatile gitmiştim yanımada bolca ped almıstım adet olacagım için 2gün geçti tık yok 4 gün geçti tık yok 6 gün geçti ve test alıp yaptım silik bi çizgi ertesi gün tekrarladım koyulasmıstı ilkine göre neyse ertesi gün hastahaneye gidip kan verdim êşimede annemi göz doktoruna götürüyoruz dedim (anlamaması gerekiyordu) ve sonuç hamileydimmmm doktor gel bakalım dedi göbekten ultrasonla baktı birşey göremedi daha küçüktür ondandır dedi... eşimin haberi yoktu sürpriz yapacaktım tüm herkes biliyordu eşim haricinde facedeki tüm arkadaşlarımı tembihlemiştim söylemeyin sakın diye sağolsunlar kimsede çaktırmadı güyaaa bi tshırt yaptırıcaktım BABACIĞIM BEN GELİYORUM HAZIRMISIN??? yazacaktı testide içine koyup ewe döndüğümde hediye niyetine verecektim ve vıdeoya cekecektim verecegi tepkiyi görmek ve ilerde cocugumuza izletecektim!!!!dayanamadım içim içimi yedi herkes biliyor neden eşimde bilmesin diye aradım garibim hiçbirşeyden habersiz gülüyordu dedim sana bi sürprizim war ne dedi 3 haftalık bebegimiz war dedim..neeeeeeeeeeeeeeee ben babamı oluyorum dedi mutlulugumuzu aglayarak paylaştık dkda bir aradı şaka yapmıyorsun değilmi die inanamamıstı hemen gel yanıma dedi bende o heyecanla duramadım evime döndüm apar topar tatilimdende birşey anlamamıstım...yolda giderken özene bezene oturuyordum bebegime zarar gelmesin diye evimee geldim ve içeri ilk girdigimde giderken tek kişiydim şimdi ewe 2 kişi giriyorum ne garip bir duygu diye düşündüm özel doktor ayarladım ve sadece bu mutlulugu 3 hafta yaşayabildim 8 haftalık olmam gereken görüntü yoktu kese bozulmuştu ve 22 yasında KÜRTAJ ın ne oldugunu öğrendim oda yetmedi gelen patolojı sonucunda normal gebelik degil KANSER riski tasıyan mol gebelik(üzüm gebeliği) oldugunu...yani sadece kese görünümlü birşey war içinde bebek yok çekirdeksiz yumurtanın(anneden hiçbir kromozom alamamıs) babadan gelen kromozomla döllenememesi
herhafta gidip kan verdim kandaki beta değeri sıfıra düşsün diye düşmezse kemoterapi dendi cok şükür düştü ayda bir gidip yine kan veriyorum ....kanser riskinin diger organlara sıcrama ihtimali oldugunu öğrendim.şimdi 1 yıl korunma sürem war kesinlikle hamile kalmam yasak 2 ay oluyor Allahım kimselere yaşatmasın uzun oldu biraz ama içimi dökmek istedim.Hepinize hayırlı dogumlar....
benimki çok tuhaf olacak ama hamile olduğumu bana eşim haber verdi
midemden rahatsızdım endoskopi filan yapılacaktı doktora gidip geliyordum doktor kan testi vermişti bi sabah gidip kan testimi yaptırdım akşamda sonucunu eşim işten gelince alacaktı eşim çocuğumuz olmasını çok istiyordu bende dalga geçtim eşimle bide testlerde hamile çıkıyormuşum dedim buda ciddiye almış akşam sonucu almaya gittiğinde ben aynı kanla bir test daha yaptırmak istiyorum tüpte kan duruyormudur demiş sağolsunlar tüpte kan varmış eşimde hamilelik testi yaptırmış benim hiç bişeyden haberim yok tabisonucu alır almaz aradı beni hamilesin diyo ya git ne dalga geçiyorsun dedim kapattım telefonu eşimde dayımla karşılaşmış söylemiş sonra baktım dayım arıyor annemlerdeydim bende anneme hayırlı olsun anneanne oluyormuşsun dedi annemin bana bi bakışı vardı sormayın çekti beni kenara en son benmi duyacaktım diyor neyi diyorum hamile olduğunu neden söylemedin diyor yaa diyorum benim bişeyden haberim yokki sana söyleyeyim dedim inanmıyor ertesi gün gittik test yaptırdık baktım hamileyim ama şaşkınlıktan dilim tutuldu yani kan veren benim ama hiç bişeyden habersiz olanda benim mide ağrılarım için yaptırdığım testler yüzünden başıma böyle bi olay geldi heralde bu bir ilktir
bana bu tam bir hikaye g,b, geldii güzel sallanmış bir hikaye ama gerçekçi değil tamamen palavra
ben sadece bi anımı paylaşmak istedim inanan inanır inanmayanda sesini çıkaramaz sende bu şekilde hakaret edemezsin haddini bil !!! Allah'a şükür aklımdan zorum yokki milleti yalan şeylerle kandırayım olanı söyledim demek ki sen çok kandırmışsınki herkesi öyle zannediyorsun !!!!!!!!
Üzerinden asır geçti ama aklıma geldikçe hala gülüyorum... Dokuz ay bulantı yaşadım ben ilk andan itibaren ve öyle şidetliydiki kim gördüyse beni hamilesin kesin dedi. Teste gittigimizde eşimde bende sagolsun eş dost anneler kardeşler sayesinde zaten biliyorduk eşe süpriz yapamadım sadece herkese siz haklıymışsınız dedim:))
pylaşmak değil yutturmak istedin güzelim ama yemezlerr
bizde 3 yıllık evliyiz son 1buçuk yıldır bebek istiyoduk sonunda doktora gittik. ben sürekli sorun bende diye kendimi yiyip bitiriyodum. bütün testlerim normal çıktı en son eşimden test istediler 1. test şüpheli 2.sini istedilerrr veee tam 2. teste 4 gün kala ben sabah bulantıyla uyandım hamilelik testi yaptım daha önce ikinci çizgiyi yarım saat kızarması için beklemiştim. bu sefer anında kızardı dışarı çıktım defalarca doğrumu diye baktım evet hamileydimm
eşim aradığında sordu test yaptınmı diye gerek kalmadı hastalandım dedim. veee ona söylemedim farklı bişey yapmak istiyordum.
ertesi gün arkadaşımla doktora gittim. ultrason kağıdıyla 1 çift patiği kargoya vermeye gittim. kargodakiler abla bu saatten sonra kargo çıkmaz ancak yarına dediler. sonra adrese baktılar abla minibüse binsen 5 dk da ordasın ne uğraşıyon dediler :))).
neyse ben kargoya verdim paketi o akşamda söylemedim eşime ertesi gün sabah 10 da beni aradı bu ne anlama geliyo diye , ultrason kağıdını görmemiş :) bide kargo paketini başkalarının yanında açmış onlarda yenge çocuk istiyo galiba demişler. telefonda sesi şok geliyodu :)) yani ben 3 gün söylemedim. herkess nasıl kendimi tuttuğuma şaşırdı. ama değdi çünkü tam bir yıkım yaşamış ve test günü yaklaşmış stres içindeydi birden dünyası değişti aşkitomun şimdi çikomun gelmesine 2 ay kaldııı.
yaa gerçek bu kesin ama sende bu kdr kesin konuşma sonuçta tanımıyorsunda