Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

cok tşk ederim Allahımın takdiri hiç isyan etmiyorum elbet bir bildiği war hayırlısı buymus belkide diyorum.Seninde birkaç yazını okudum sakın umudunu yitirme benimde bir arkadasıma eşinde sorun war asla bebeginiz olmaz dediler ve şimdi hamile doktorlar bile şaşkın... Sadece hepimizin sırası war işte Allahım olmayan herkesin yüzünü güldürsün....

Bu süper bir fikir, bayıldım... İnşaallah bende bir gün hamile kalırsam aynısını yapıcam..

Allah razı olsun !

2 yıllık evliydik ve son 6 ay benim tayinimin izmire cıkmasından sonra ayrı kalmıştık ben zaten izmirliydim ailemle kadım 6 ay eşim yozgatta kaldı orda öğretmendi artık tüm herkes bizden bebek istiyordu ikimizde ailenn ilk cocuguyduk iki tarafında torunu yoktu biz eş durumundan atama olsun sonra dedik eşim subatta yanıma geldi evimizi tasıdık düzenledik bende işime gidiyordum mutluyduk 3 ay sonra hamile kaldım ve ben hiç ihtimal vermiyordum o ay sadece bi kaç kez yattık ve ayaküstü yani hemen banyoyaptık düğünler vardı işlerimiz cok yogundu uzanıp yatmadım bile olmasına imkan yoktu ama olmştu ha bugün adet olcam ha yarın derken 10 gün gecti ısrarlara dayanamadım test yaptım çift çizgi delirdim tabi hastaneye gittim kan testi yaptırdm 4700 cıktı hamileydm :)) hemen iki bebek ayakkabısı aldım pembe çiçekli yumuşacık cok cok tatlı iki minik ayakkabı içine not yazdım ...yola cıktım geliyorum seni cok seviyorum canım babacığım.. hediye paketi yaptırdım akşamı bekleyemedm eşimin okuluna gittim öğretmendi eşim dersteydi müdür bey sağolsn ilgilendi o cıkana kadar muhabbet ettk müdür cocugunuz varmı dedi varmış bende bugün öğrendim dedim elimdeki paketi görünce anladı tebrik etti sonra eşim geldi beni görünce şok oldu noldu hastamısın birine bişeymi oldu dedi sölicem dedim kalabalıktı oda müsade istedik müdür bey eşimi tebrik etti ama o anlamadı bön bön bakıyodu bahceye cıktık hediyeyi verdm noldu dedi panik halde soruyodu ilk kez işi bırakıp okuluna gitmiştim :))) aç dedim açtıı ayakkabıları görünce sırıtmaya basladı o gülüyo ben gülüyorum güldük güldükk sarıldık inanamadı bi kaç gün sürekli sordu çok mutlu olmuştu canım benimm yaa şimdi mide bulantısıhalsizlik derken bıktı ama olsn yinede bizi cok sevdiğini biliyorum

ayy kızlar ben de ilk bebeğime hamile olduğumu öğrenince eşimin dükkanına çiçek yolladım.tabi çiçeğin içine bir çift patik...
eşim hemen beni aradı kız mı erkek mi dedieşim bilmez çünkü bebeğin cinsiyetinin ne zmn öğrenileceğini
çok sevinmiştik.ikincide de pasta yaptım pastanın üstüne de küçük bebek maketi koydum pastayı çıkardım dolaptan
masaya koydum daha anlamasına fırsat kalmadan oğlum ''annnemin karnında bebek var baba'' dedi tabi biz yine çok
sevindik çünkü ikisi de isteyerek oldu...

canım büyük geçmiş olsun ALLAH ŞİFA VERSİN.inşallah tedavin bitince sen de çok istediğin bebeğine kavuşursun

ben eşime hamile olduğumu benden önce davranan görümcem sayesinde sinir harbiyle verdimumutsuzlukla geçen aylar hayal kırıklıklarıyla geçen birsürü gebelik testinin sonucu tedaviler derken en sonunda rahim filminide çektirdikten sonra2 ay geçmesine karşın tüplerimi açtığını söylemişti doktorum hamile kalamamıştım iyicede ümitsizdim.yanlız hiç olmadığım kadar yorgun ve bitkin hissediyordum kendimi sürekli uyuyordum görümcem test yapmak istedi o sırada eşimle onun eşide evdeydi hiç unutmuyorum bir pazar günüydü ve testi almayı reddetmiştim çok üstelemişti üstelik2 gün gecikmiştim hiçte heycanlı değildim.zorla çıkardı nöbetçi eczane buldurdu ve o testi aldırdı bana hamilesin biliyorum belirtiler bendeki gibi dedi ben hala çaresizce ve zorla tuvalete gidip o testi yaptım yapmadan öncede sıkı sıkı tembihledim abisine bahsetmemesini çünkü o kadar çok test hüsranla sonuçlanmıştıki eşim bidaha hayal kırıklığı yaşasın istemiyordum.neyse testi yaptım ve anında bi çif çizgi gördüm önce inanamadım onlarca test yapmış olan ben çif çizgiyi birkere görmemişken ne anlama geldiğinide biliyorken salaklaştım öylece dondum kaldım ben teste test bana bakıyo bidaha bidaha okuyorum çift çizgi ne anlama geliyordu diye sonra görümceme seslendim hamilesin diye havalara uçtu eşime yaklaştım ve sana bişey söylicem dedim patavatsız görümcem ya hala gülüyorum sinirimden yazarken bile canım ben dedim ve o anda abiii yengem hamile dedi ve yıkıldım dönüp boğasım geldi o aneim ilk önce inanmadı sonra test çubuğunu görmek istedi tabi hemen ertesi gün kan testi ya doğru değilse diye ve mutlu son hamileydim ve bir kızım olucak kısmetse ama tabi çoğu kişi gibi bir süprizle haber veremedim eşime

benimki çok tuhaf olacak ama hamile olduğumu bana eşim haber verdi

midemden rahatsızdım endoskopi filan yapılacaktı doktora gidip geliyordum doktor kan testi vermişti bi sabah gidip kan testimi yaptırdım akşamda sonucunu eşim işten gelince alacaktı eşim çocuğumuz olmasını çok istiyordu bende dalga geçtim eşimle bide testlerde hamile çıkıyormuşum dedim buda ciddiye almış akşam sonucu almaya gittiğinde ben aynı kanla bir test daha yaptırmak istiyorum tüpte kan duruyormudur demiş sağolsunlar tüpte kan varmış eşimde hamilelik testi yaptırmış benim hiç bişeyden haberim yok tabi sonucu alır almaz aradı beni hamilesin diyo ya git ne dalga geçiyorsun dedim kapattım telefonu eşimde dayımla karşılaşmış söylemiş sonra baktım dayım arıyor annemlerdeydim bende anneme hayırlı olsun anneanne oluyormuşsun dedi annemin bana bi bakışı vardı sormayın çekti beni kenara en son benmi duyacaktım diyor neyi diyorum hamile olduğunu neden söylemedin diyor yaa diyorum benim bişeyden haberim yokki sana söyleyeyim dedim inanmıyor ertesi gün gittik test yaptırdık baktım hamileyim ama şaşkınlıktan dilim tutuldu yani kan veren benim ama hiç bişeyden habersiz olanda benim mide ağrılarım için yaptırdığım testler yüzünden başıma böyle bi olay geldi heralde bu bir ilktir

bana bu tam bir hikaye g,b, geldii güzel sallanmış bir hikaye ama gerçekçi değil tamamen palavra

Üzerinden asır geçti ama aklıma geldikçe hala gülüyorum... Dokuz ay bulantı yaşadım ben ilk andan itibaren ve öyle şidetliydiki kim gördüyse beni hamilesin kesin dedi. Teste gittigimizde eşimde bende sagolsun eş dost anneler kardeşler sayesinde zaten biliyorduk eşe süpriz yapamadım sadece herkese siz haklıymışsınız dedim:))

merhaba benim hikayem hem karmaşık hem mucize gecen sene ilk bebeğim düşükle kaybettım daha sonrası ise kabustu regl olmuyor hiçbir tedavı ıle lekenmeler kesılemiyordu hergun aglıyordum bana kurtajda neoldu dıye gezmedıgımız dr kalmadı ve sonuc suan cocukolmaz rahım kötu durumda denıldı.tedavıler yanıt vermedıkce umudum kesildi aglıyordum sürekli 2010 temmuzdan buyana nısan 2011 kanamalar kesıldı aniden dr gittim dediği kist var 4mm ınanmadımruyamda hamıleoldugumu kulagıma birisi fısıldadı ona ınandımve inat ettım ılaçlar yazdı içmedim prof vardı eşimededim hamıleyım benı daha iyi yere götur randevu aldık gittik tahlıllerde gebelık yoktu farlutal verıldı kalınlasma var dedı hamıleyım dedım prof bana sen cok kapılmışsın dedı yok gebelık felan ben yıne agla ağla çıktım hastaneden eşimde kızdı haklı beni öyle gördukce üzülüyordu dediki iç ilaçlarını çocuk değil seni istiyorum delirceksin yine inatla ben ne olur içmicem ben hamıleyım dedim kandakı testte cıkmıyordu ultrasonda gören ya kist ya duvar kalınması bu dedi ilerleyen zamanda bir arkadasımdr önerdi git anlar seni dedi eşimden cekındım son şans istedim gittik dr hıkayemı anlattım dedki senı muayene edelım sonucu söylerım tedavı yapalım dedı ne çıkarsa çare var üzülme cocukiçin dedi veee ultrasondaki o kist benım bebişimdi tebrıkler kese bu dedi ben şokta eşim benım yanımda değildi merakta edıp aramadı aklında yoktu muayene gittim bılıyordu ve hemen yanına gittim bayılcak kadar tıtrıyordum ne oldu dıyordu ama söyleyemedım dılım tutuktu agladım hemen benım dunyam aşkım gelıyor dedım şok oldu eşimde sarıldı bana şimdi ise bebeiğim 14 haftalık dr sayesınde hersey cok guzel gidiyor kontrol altında rabbım aratmasın cumlemızın evlatlarını bagıslasın....

bana bu tam bir hikaye g,b, geldii güzel sallanmış bir hikaye ama gerçekçi değil tamamen palavra

ben sadece bi anımı paylaşmak istedim inanan inanır inanmayanda sesini çıkaramaz sende bu şekilde hakaret edemezsin haddini bil !!! Allah'a şükür aklımdan zorum yokki milleti yalan şeylerle kandırayım olanı söyledim demek ki sen çok kandırmışsınki herkesi öyle zannediyorsun !!!!!!!!

pylaşmak değil yutturmak istedin güzelim ama yemezlerr

bizde 3 yıllık evliyiz son 1buçuk yıldır bebek istiyoduk sonunda doktora gittik. ben sürekli sorun bende diye kendimi yiyip bitiriyodum. bütün testlerim normal çıktı en son eşimden test istediler 1. test şüpheli 2.sini istedilerrr veee tam 2. teste 4 gün kala ben sabah bulantıyla uyandım hamilelik testi yaptım daha önce ikinci çizgiyi yarım saat kızarması için beklemiştim. bu sefer anında kızardı dışarı çıktım defalarca doğrumu diye baktım evet hamileydimm
eşim aradığında sordu test yaptınmı diye gerek kalmadı hastalandım dedim. veee ona söylemedim farklı bişey yapmak istiyordum.

ertesi gün arkadaşımla doktora gittim. ultrason kağıdıyla 1 çift patiği kargoya vermeye gittim. kargodakiler abla bu saatten sonra kargo çıkmaz ancak yarına dediler. sonra adrese baktılar abla minibüse binsen 5 dk da ordasın ne uğraşıyon dediler :))).

neyse ben kargoya verdim paketi o akşamda söylemedim eşime ertesi gün sabah 10 da beni aradı bu ne anlama geliyo diye , ultrason kağıdını görmemiş :) bide kargo paketini başkalarının yanında açmış onlarda yenge çocuk istiyo galiba demişler. telefonda sesi şok geliyodu :)) yani ben 3 gün söylemedim. herkess nasıl kendimi tuttuğuma şaşırdı. ama değdi çünkü tam bir yıkım yaşamış ve test günü yaklaşmış stres içindeydi birden dünyası değişti aşkitomun şimdi çikomun gelmesine 2 ay kaldııı.

cık cık cık akrabalarınız ayıp etmiş size karşı, öyle küt diye söylenir mi bu, insan bir süpriz yapar değil mi ama :76:

Hahahha "yenge çocuk istiyor galiba" koptum. Ayy maşallah kaç gün nasıl dayandın söylemeden. Ben olsam kesin saklayamaz söylerdim.
Allah tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…