- 6 Mayıs 2010
- 2.650
- 348
-
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
Bende akşam eşimin telefonuna kendi numaramı bebeğim diye kaydettim...Tam yattığında telefonuna mesaj gönderdim "Babacım ben dokuz ay sonra Allah nasip ederse yanınızdayım diye..Ama kimseye söyleme nazar değmesin" mesajı okudu bu ne ya dedi şaşırdı önce sonra gülerek sen gönderdin değilmi dedi...Çok sevindi çünkü ilk hamileliğimde bebeğimizi kaybettik..Allah inşallah bunu kucağıma almayı nasip eder..kimseye söylemek istemiyorum tehlikeli dönemler geçene kadar..Hem daha çok yeni 5. haftadayız...Allah isteyen herkese nasip etsin...Hamile olduğunu bilmek bile bambaşka bir duygu..
Bende akşam eşimin telefonuna kendi numaramı bebeğim diye kaydettim...Tam yattığında telefonuna mesaj gönderdim "Babacım ben dokuz ay sonra Allah nasip ederse yanınızdayım diye..Ama kimseye söyleme nazar değmesin" mesajı okudu bu ne ya dedi şaşırdı önce sonra gülerek sen gönderdin değilmi dedi...Çok sevindi çünkü ilk hamileliğimde bebeğimizi kaybettik..Allah inşallah bunu kucağıma almayı nasip eder..kimseye söylemek istemiyorum tehlikeli dönemler geçene kadar..Hem daha çok yeni 5. haftadayız...Allah isteyen herkese nasip etsin...Hamile olduğunu bilmek bile bambaşka bir duygu..
ya cnm cok sevındım bde pkoluyum pazartesı gunu yumurtalar toplancakk.saglıklı bı donem gecırmen ve saglıklı b ı bebek sahıbı olman dılegıylebenim adetime 4 gün kala öğrendim yani dün 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim...anneme babama ve kardeşlerime notlar yazdım canım dedecim canım aneanecim canım teyzecim ve canım dayıcım diye başlayan içimden ne geliyosa yazdığım notlardı...ayrı ayrı zarflara koydum ve herkese sırayla verdim lütfen okuyun çok güzel bi şiir dedim herkes okuyunca inanamadı babamda dahil herkes sevinçten ağladı çünkü ilk torun olacak bizde ve 2 yıllık evliyim pkoluyum...eşimede bir bebek emziği aldım bana 2 gün önce bir cep tlf almıştı ...bende ona sen bana tlf aldın diye sana çok istediğin bişey aldım dedim. içine de güzel bebekli bir karta BABACIM BEN GELİYORUM HAZIRMISIN yazdım..hadi aç lütfen hediye paketini dedim...açtı önce anlamadı emziği görünce şaka yapıyorum sandı notu oku lütfen dedim okudu ve beni kucakladı sarıldı ağladık beraberrr çok güzel bir andı ben pkoluydum ve doktorum 2 ay sonra aşılamaya geçicekti....
benim adetime 4 gün kala öğrendim yani dün 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim...anneme babama ve kardeşlerime notlar yazdım canım dedecim canım aneanecim canım teyzecim ve canım dayıcım diye başlayan içimden ne geliyosa yazdığım notlardı...ayrı ayrı zarflara koydum ve herkese sırayla verdim lütfen okuyun çok güzel bi şiir dedim herkes okuyunca inanamadı babamda dahil herkes sevinçten ağladı çünkü ilk torun olacak bizde ve 2 yıllık evliyim pkoluyum...eşimede bir bebek emziği aldım bana 2 gün önce bir cep tlf almıştı ...bende ona sen bana tlf aldın diye sana çok istediğin bişey aldım dedim. içine de güzel bebekli bir karta BABACIM BEN GELİYORUM HAZIRMISIN yazdım..hadi aç lütfen hediye paketini dedim...açtı önce anlamadı emziği görünce şaka yapıyorum sandı notu oku lütfen dedim okudu ve beni kucakladı sarıldı ağladık beraberrr çok güzel bir andı ben pkoluydum ve doktorum 2 ay sonra aşılamaya geçicekti....
benim adetime 4 gün kala öğrendim yani dün 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim...anneme babama ve kardeşlerime notlar yazdım canım dedecim canım aneanecim canım teyzecim ve canım dayıcım diye başlayan içimden ne geliyosa yazdığım notlardı...ayrı ayrı zarflara koydum ve herkese sırayla verdim lütfen okuyun çok güzel bi şiir dedim herkes okuyunca inanamadı babamda dahil herkes sevinçten ağladı çünkü ilk torun olacak bizde ve 2 yıllık evliyim pkoluyum...eşimede bir bebek emziği aldım bana 2 gün önce bir cep tlf almıştı ...bende ona sen bana tlf aldın diye sana çok istediğin bişey aldım dedim. içine de güzel bebekli bir karta BABACIM BEN GELİYORUM HAZIRMISIN yazdım..hadi aç lütfen hediye paketini dedim...açtı önce anlamadı emziği görünce şaka yapıyorum sandı notu oku lütfen dedim okudu ve beni kucakladı sarıldı ağladık beraberrr çok güzel bir andı ben pkoluydum ve doktorum 2 ay sonra aşılamaya geçicekti....[/QUOTE
ya bonbonnn sana cvp yazarken eşim ne yaazıosun dedıı ona da okudumm yarısında zaten ıkımızde tutamadıkkk sarıldık agladıkkkk...ilk defa esımı bu durum ıcınn agladıgını grdumm..dolduk iiice dua et nolurr tutsun olsun bebeklerımız olmayan herkesin inşaalla
benim adetime 4 gün kala öğrendim yani dün 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim...anneme babama ve kardeşlerime notlar yazdım canım dedecim canım aneanecim canım teyzecim ve canım dayıcım diye başlayan içimden ne geliyosa yazdığım notlardı...ayrı ayrı zarflara koydum ve herkese sırayla verdim lütfen okuyun çok güzel bi şiir dedim herkes okuyunca inanamadı babamda dahil herkes sevinçten ağladı çünkü ilk torun olacak bizde ve 2 yıllık evliyim pkoluyum...eşimede bir bebek emziği aldım bana 2 gün önce bir cep tlf almıştı ...bende ona sen bana tlf aldın diye sana çok istediğin bişey aldım dedim. içine de güzel bebekli bir karta BABACIM BEN GELİYORUM HAZIRMISIN yazdım..hadi aç lütfen hediye paketini dedim...açtı önce anlamadı emziği görünce şaka yapıyorum sandı notu oku lütfen dedim okudu ve beni kucakladı sarıldı ağladık beraberrr çok güzel bir andı ben pkoluydum ve doktorum 2 ay sonra aşılamaya geçicekti....[/QUOTE
ya bonbonnn sana cvp yazarken eşim ne yaazıosun dedıı ona da okudumm yarısında zaten ıkımızde tutamadıkkk sarıldık agladıkkkk...ilk defa esımı bu durum ıcınn agladıgını grdumm..dolduk iiice dua et nolurr tutsun olsun bebeklerımız olmayan herkesin inşaalla
CANIM DİLERİM ALLAHTAN D,LEYEN İSTEYEN HERKESE VERSİN BU MUTLULUĞU KİMSEYİ BU KUTSAL GÖREVDEN MAHRUM BIRAKMASIN DUALARIM SİZLERLE İNŞ SİZDE MUTLU HABERİ ALIRSINIZ....
babacığım ben geliyorum hazırmısın :)) bayıldımm, seneye inşallah evlendikten hemen bi kaç ay sonra bende bu cümleyi kullanacam. Tebrik ederim sizi
ya cnm cok sevındım bde pkoluyum pazartesı gunu yumurtalar toplancakk.saglıklı bı donem gecırmen ve saglıklı b ı bebek sahıbı olman dılegıyle