Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

önce ben evde test yaptım pozitif çıkınca akşam eşim işten gelince alıştıra alıştıra sööledim şok geçirdi sevincinden garibim:) hep oğlum olucak dedi 9ay boyunca allah gönlüne göre verdi şimdi dünyalar tatlısı bi oğlumuz var.....

biz eşimle kavgalıydık uzunn süredir olmuyordu bende ihtimal vermiyordum adetim gecikti ama mevsimsel dedim tam 41.günümdü. arkadaşıma dedim ben adet olmadım diye oda hamilemisin dediyok canım bukadar zaman olmadı değilimdir dedim o tutturdu test yapalım diye yok dedim yinede gitti test aldı eczaneden ben evde yaparım dedim eve gittim umutsuzca testi yaptım bilgisayarı açtım sitelere bakıyorum gözüm teste kaydı bi an :KK53: çift çizgi ellerim titremeye başladı bayılıcam sandım ne ağlayabildim ne gülebildim şok oldum resmen.aradım arkadaşımı hamileyim ddedim hadicanım dedi neyse eşimi aradım normalde aramam kavgalıyken şaşırmış oda nezamn geliceksin geç kalma dedim tamam dedi hissetmiş güzel bi haber alıcağını halbuki geciktiğinibile bilmiyordu eve geldi üstünüdeğiştiriyordu suratı 5 karıştabi bende oturuyordum tv izlerken ben hamileyim dedimm ne dedii ciddimisinevet dedim 2 tane test yaptım uçtu havalara sarıldı saat 9 du akşam kalk dedihastaneye gidiyoruz yok geç oldu dedim dayanamam sabaha dedi gittik kan verdik dra muayne oldum idrarda çıktıysa kesin vardır daha yeni kese yok ddi kan testi yaptırıdk saat 10 da sonucu telefofnla öğrendim 195 çıkmış değerim çokgüzzeldi o duygu allahım tekrar yaşatır inşallah bebeğimi kalp atışının durması yüzünden kürtajla aldılar :KK43: kısmet değilmiş şimdi dr tedavisine başladım

eşimle taile çıkıcamız gece eşim, inşallah 2 kişi gidip 3 kişi döneriz demişti.tatilde de halsizlik belağrıları aşırı koku hassasiyeti yaşayınca gecenin 3ünde hastane hastane gezip kan testi yapabilecek bir hastane aradık.sonunda bulduk kan testinin sonuçlarını sabah de aldık.hayatımın en harika anıydı ve ben 7 haftalık hamileydim.aslında tatile 2 kişi değil 3 kişi çıkmıştık ve sanki eşimin içine doğmuştu.o günü asla unutamam.

benimki berbattı. genç kızlığımdan beri hayalini kurmuştum oysa. nasıl derim diye...

biz 6 ay kadar uğraştık. olmadı. o süreci yaşayan bilir. her ay bir iki gün geçince heyecanlanmalar... lanet olası tek çizgiler, 0 ı geçmeyen beta hcgler...

o gün 24 nisanda, adetime 4 gün varken. bir şey hissettim. anlatamam. sabah ilk iş test yaptım. çift çizgi:KK52: o ana kadar kurduğum tüm senaryoları unuttum. sevincimden çıldıracaktım. şansıma annemle babam da memleketten gelmişlerdi. hemen yatak odasına koştum. eşime gittim. "ne oldu" dedi. "çift çizgi, hamileyim" dedim. gösterdim. "bu çok silik. hem sen her ay hamilesin, dur bakalım" dedi. anneme gösterdim, "adete yakın hormonlar yükselebilir. kimseye söyleme bir kaç hafta bekle, günün geçsin" dedi...

26sında 228, 28inde 603 çıktı hcg. salak doktor 1000 olmadan bir şey diyemem dedi. eşim yine inanmadı. kaynanam da çocuk içinde kıpırdamadan günün 2 ay geçmeden inanmayanlardan zaten. o iki haftayı bir başıma bebeğime inanarak geçirdim.eşim bir daha hastanede betaya baktırmadı.salak laborant arkadaşı ve ona "hocam sürekli betaya baktırıyorsunuz. hayırdır sorun mu var" demiş. o da sen beni rezil ediyorsun diye bir daha götürmedi. 1000 oldu mu bilemedik. adetim tam 2 hafta geçince, doktor bi arkadaşımın zoruyla şehre kadın doğuma gittik. karnımdan baktı. hemen göründü kese. ve tabi içinde fındığım. 6 haftamız bitiyormuş. 5+ lar yani.kalp atışı da başlamış...çok şükür.

eşim benim ısrarıma rağmen muayeneye girmemişti. çıkınca ultrason resmini gösterdim. kalp atışı başlamış dedim. "bu daha çok küçük" dedi. duygulandı. "fasulye kadar falan 9 mm" dedim.

evet.1 haftadır telefonda tüm arkadaşlarına haber verdi herhalde. sevincini bi bana gösteremiyor. kaç kişiye telefonda "bizimki daha fasulye kadarmış" deyip güldüğünü duydum...:97::97::97:

ah babacık... ne vardı o 2 haftayı burnumuzdan getirmek yerine bizimle olsaydın...

esim bana söylemisti tedavi asamasindaydim daha önce bi kac kez tek cizgi gördügümden dolayi idrari biraktim hemsireye gittim oturdum esime dedim bekle diye garibim bekledi oda tabi ben tek bekliyorum ne bileyim sonra esim geldi baktim gözleri dolu gülümsüyor demezmi askim hamilesin diye sok olmustum baktim cift cizgi kipkirmizi ALLAHIM dedim dualarim kabul oldu megersem bebislerim 4 haftadir benleymis:KK43::KK43:simdi cok sükür iyiler 16 haftalik olduk ALLAH sag salim kucagimiza almayida nasip etsin insallah olmayanlara versin :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

benımkısı pek supriz olmadı aslında...

kanser önleyici ası yaptırmıstım , adetten once(2haftaönce) siddetli bel agrım vardı bı arkadas bak dedi yaptım test II.cizgi çok hafif silik çıktı ..dedımkı bu test yanlıstır yaa.. sonra adetım 5gun gecıktı acaba demeye basladım ve tekrar test yaptım busefer kesın olarak kap kalın ıkı tane cızgıyı gordum şokkk gecırdım sevınemedım bile sonucta asılıyım ..sevıncım kursagımda kaldı.. eşimi aradım işteydi anlattım böle bölee oda bi şokk gecırdı yok canım emınmısın filan dedi.. dedım kan testı yaptım ondada pozitif çıktı.. napıcaz sımdı... eşim dıyoır üstüne ceketımı attım hamıle kaldın yanınd agecsem hamile kalcaksın dıyor deliii :KK60::KK60: neyse bulundugum bolgedeki adı duyulan bi doktora gıttım durumu anlattım doktor yarın yıne gel tek basıma karar veremem dedi..tabı ben moralımı bozdum eve geldım ağla ağla perişan oldum :KK43::KK14::KK14: eşimi tekrar aradım boyle boyle dedım..eşim nede niye bu kadar uzuluyosun yıne yaparıuz dedi :KK23: kolaydı canımdan canımı içimden aldırmak sankı erkek milleti işteee :63::63::63: ertesı gün yıne gıttım tabı ben olumsuz sonuc beklerken doktor hersey yolunda bebegınde sende ıyısın dedi tabı benım elim ayagım tıtredi gözlerım karardı hala daha ınanamıyorum 5hafatlıgım :nazar::nazar: doktordan cıktım kardesımı anneme ve babama haber verdım ama ağlaya ağlaya sevıncten busefer :KK64::KK66::KK66: eve geldım eşimi aradım 2 kez acmadı (duymamıs) sonra msj cektım babalıgın tescıllendı artık herkese haber verebılırsın dıyee :KK52::KK52: sonra esım aradı ben zaten bılıyodumki dedi sen bosa tasalandı filan dedi.. fazla ayakta gezınme mercimeğime iyi bak dedi,kılo alcam dıyede yememezlık yap dedi :KK19::KK61:

ama bende supriz yapmak isterdım kısmet değilmiş.. hatta 2.evlılık yıldonumunde hediye olarak testi paket yapacaktım :KK1::KK1: artık emzik alırım eşimde bebegıme annenden sana bi emzik diye verır artık yavruma :KK60::KK60::KK60::KK60:

Hep bu haberi bir hediyeyle ya da notlarla haber vermek ve sürpriz yapmak istemiştim eşime ama ondan çok bana sürpriz olduğu için bu tarz bir haber olmadı malesef.

1 sene bekledik çocuk sahibi olmak için ve bu zaman içinde yapılan gebelik testlerin haddi hesabı yoktu, hepsini de gizli gizli yapıyordum eşime sürpriz olsun diye. Tek çizgi görmekten bayağı bir sıkılmıştım, çift çizgi nasıl birşey diye o kadar merak ediyordum ki artık.

Sonra doktora gittik, gerekli testleri yaptırdık, eşimle ilgili bir sıkıntı çıkmadı, bana da doktor yumurtlama için o ay klomen ilacı verdi, kullandım ve kontrole gittim. Yumurtalarım gelişmemişti, moral bozukluğu ile çıktım doktordan. Bu arada doktor ilacı 2 gün daha kullanıp tekrar gelmemi söylemişti. Kullandım 2 gün daha ve tekrar kontrole gittim, yine aynı sonuç yumurtaların yeterli büyüklükte değil dedi doktorum, bir daha ki aya deneyeceğiz şansımızı, yine olmazsa beklemeden aşılamaya geçeriz demişti. Elimden geldiğince canımı sıkmadım ve o ay için umudumu bitirmiştim. Ama çok dua etmiştim yine de, Rabbim isterse yoktan var edeceğini biliyordum ve hep bu şekilde dua ettim.
Adet günüm geldi ve leke leke kanamam oldu ben de adet görüyorum sandım, ama sonra kesildi. Ben birkaç gün önemsemedim. Elimde de 1 tane gebelik testi vardı, gecenin bir körü nereden estiyse gittim bu testi yaptım ve silik 2. çizgi çıktı ama ben gözlerime inanamıyorum, öylesine yaptığım bir testti, çünkü doktor bu ay için umut yok demişti. Hemen gittim eşime gösterdim, ben mi yanlış görüyorum burada çizgi mi var diye, oda evet silik çizgi var dedi. Ben hala ısrarla yok olamaz, test yanlıştır diye ısrar ediyorum. Sabah eşim erkenden gidip bir test daha aldı onu yaptım, onda da çizgi çıktı ve ben hala inanmıyorum. Gidip kan testi yaptırdık, değerim küçük çıktı ve ben hala inanmıyorum.
Doktora gittik ,daha çok erken olduğunu, gebeliğin devam edip etmeyeceği için birşey söyelmeyeceğini söylerek, hevesimizi kursağımızda bıraktı. Pek hayal ettiğim gibi olmadı yani. Bebeğin kesesini görene kadar artık o ilk heyecan geçmişti zaten.

Bebeğim hiç olmayacak denildiği zaman da geldi, çok şükür Rabbime.
İsteyen herkese nasip etsin Rabbim.

ben reglime 2 gün varken sabısızlıkla işten eve gittiğim gibi idrar testi yaptım ama 2 çizgi silikti acaba acaba diye diye evin içinde dolaşıyorum farkında değilim eşim beni takip ediyormuş odanın önünden geçince güldü sen neler karştırıyorsun dedi bende durumu anlattım rengi bembeyaz oldu kızmet olursa ocak 19 2012 de bebgımı kucagıma alacagım

Slm ben hastanede çalışıyorum testimi yaptırdım pozitif çıktığı halde bebek yok dedim eşime eve gelince sonucu gösterdim morali çok kötüydü sonra sarıldım 1 ay 1 haftalık hamileyim dedim.eşim çok mutlu oldu dünyaları ona vermişim gibi 32 disi uzun bir süre göründü :-):81:

5 gün gecikmiştim gebelik testi aldım uyguladım arkadaşım hemen testi elimden alıp diğer odaya geçti ben ellerimi yıkayana kadar içerden çığlıklarını duydum HAMİLESİN!!!!!

sanırım bu şok 15 / 20 dk sürdü sadece 'BEN HAMİLEYİM, BEN BEN YANİ BEN HAMİLEYİM' diyebildim.

arkadaşım bu sırada eşime haberi telefonla verdi, BABA OLUYORUMMMMM diye bi çığlık yarım saat yerinden kıpırdayamama ve bütün şirkete baklava ısmarlamış müstakbel babacık :))

akşamda barbekü partisi verdik :))):nazar::emir_bebek:

sabah erkenden test yaptım çift çizgi çıktı .eşim yatıyordu kalk dedim çift çizgi çıktı hayatımız bu iki çizginin arasında gidip gelecek dedim. o da ' hadi be ciddi misin ver bakayım' dedi. nasıl mutlu nasıl mutlu şimdi. ama ben hala inanamıyorum :KK66: eşim işte böyle görünüyor. ağzı kulaklarında

Bizde 8 ay bekledik bebeğimizi hastanede çalşyorum ve hergün test 1 gecikti test sabah olmadım öğlen test o ay tedaviye başlıyalım dedik doktora gittim herşey çok güzel dedi ilaç yazdı ewe geldim ilaçlara bakıp ağladım çünkü benim teyzeminde 18 sene olmamıştı benide böle zorlu bir yolmu bekliyo die içmiycem dedim ilaçları kendi kendime.sonra adetime 4 gün kala çok hastalandım tansiyonum düştü kusmalar ve doktor test yazdı ve ewet hamileydim.rabbim okadar büyük ki beklemediğin anda yada umudunu yitirdiğin anda çok büyük çok.ewe gitmeyi bekleyemedim acilde yatarken aradım eşimi ben çok hastayım hastaneye gel die koşa koşa geldi ya aşkım bu bebek beni hemn hasta yaptı 9 ay napıcaz biz dedim eşim anlamadı yüzüme baktı boş boş ne dedi ewet baba oluyosun dedim çooook sewindim.allah'ım isteyen herkese wersin...

merhaba arkadaşlar,ben pek hamile olduğuma inanamıyordum ama bütün belirtiler o yöndeydi. eşim testi almış gelmiş ben testi yaptım gittim oturdum o hemen banyoya gitti teste bakmış manasız bi sırıtmayla iki çizgide kabak gibi çıkmış dedi...:KK49:

şuan kesinleşmedi ama galiba bende hamişim ..iki gün geçti test almadım ..bigün daha bekleyim sonra moralim bozulmasın die bigün daha beklicem ..bugün sabah eşimin elini karnım akoyup galiba hamileyim dedim ama inanmadı:KK43: gecikmedir ..yine abartıyosun dedi(hastalıklarımı abarttığımı düşünürde hep)
gecikmeden kaynaklanıyordur dedi.bende sen misin bunalrı söyleyen evet zaten şaka yaptım hastalığım devam ediyor dedim:)

burayı okuyunca karar verdim eğer gerçekten nasip olmuşşa test pozitiv çıkarsa işyerine paket göndreyim bende ..üstüne de ben yanına gireyim bakalımmm ozaman da inanmayacak mıııııı eşekkim:KK43:

merhaba arkadaşlar,ben pek hamile olduğuma inanamıyordum ama bütün belirtiler o yöndeydi. eşim testi almış gelmiş ben testi yaptım gittim oturdum o hemen banyoya gitti teste bakmış manasız bi sırıtmayla iki çizgide kabak gibi çıkmış dedi...:KK49:

:KK60::KK60::KK60: ay o testi eline alıp tutmaz bizimki asla...:KK60:

Bizde 8 ay bekledik bebeğimizi hastanede çalşyorum ve hergün test 1 gecikti test sabah olmadım öğlen test o ay tedaviye başlıyalım dedik doktora gittim herşey çok güzel dedi ilaç yazdı ewe geldim ilaçlara bakıp ağladım çünkü benim teyzeminde 18 sene olmamıştı benide böle zorlu bir yolmu bekliyo die içmiycem dedim ilaçları kendi kendime.sonra adetime 4 gün kala çok hastalandım tansiyonum düştü kusmalar ve doktor test yazdı ve ewet hamileydim.rabbim okadar büyük ki beklemediğin anda yada umudunu yitirdiğin anda çok büyük çok.ewe gitmeyi bekleyemedim acilde yatarken aradım eşimi ben çok hastayım hastaneye gel die koşa koşa geldi ya aşkım bu bebek beni hemn hasta yaptı 9 ay napıcaz biz dedim eşim anlamadı yüzüme baktı boş boş ne dedi ewet baba oluyosun dedim çooook sewindim.allah'ım isteyen herkese wersin...

tebrik ederim hayırlı al kucağına inş darısı başımıza....:KK9:

ben nişanlıyım burda yazılanları okuyunca çok duygulandm bende bebeğim olsun istiyorum sevdiğimden ve ona haberi verince vereceği tepkiyi çok merak ediyorum RABBİM isteyen herkese nasip etsin çift çizgiyi görmeyi

X