Hep bu haberi bir hediyeyle ya da notlarla haber vermek ve sürpriz yapmak istemiştim eşime ama ondan çok bana sürpriz olduğu için bu tarz bir haber olmadı malesef.
1 sene bekledik çocuk sahibi olmak için ve bu zaman içinde yapılan gebelik testlerin haddi hesabı yoktu, hepsini de gizli gizli yapıyordum eşime sürpriz olsun diye. Tek çizgi görmekten bayağı bir sıkılmıştım, çift çizgi nasıl birşey diye o kadar merak ediyordum ki artık.
Sonra doktora gittik, gerekli testleri yaptırdık, eşimle ilgili bir sıkıntı çıkmadı, bana da doktor yumurtlama için o ay klomen ilacı verdi, kullandım ve kontrole gittim. Yumurtalarım gelişmemişti, moral bozukluğu ile çıktım doktordan. Bu arada doktor ilacı 2 gün daha kullanıp tekrar gelmemi söylemişti. Kullandım 2 gün daha ve tekrar kontrole gittim, yine aynı sonuç yumurtaların yeterli büyüklükte değil dedi doktorum, bir daha ki aya deneyeceğiz şansımızı, yine olmazsa beklemeden aşılamaya geçeriz demişti. Elimden geldiğince canımı sıkmadım ve o ay için umudumu bitirmiştim. Ama çok dua etmiştim yine de, Rabbim isterse yoktan var edeceğini biliyordum ve hep bu şekilde dua ettim.
Adet günüm geldi ve leke leke kanamam oldu ben de adet görüyorum sandım, ama sonra kesildi. Ben birkaç gün önemsemedim. Elimde de 1 tane gebelik testi vardı, gecenin bir körü nereden estiyse gittim bu testi yaptım ve silik 2. çizgi çıktı ama ben gözlerime inanamıyorum, öylesine yaptığım bir testti, çünkü doktor bu ay için umut yok demişti. Hemen gittim eşime gösterdim, ben mi yanlış görüyorum burada çizgi mi var diye, oda evet silik çizgi var dedi. Ben hala ısrarla yok olamaz, test yanlıştır diye ısrar ediyorum. Sabah eşim erkenden gidip bir test daha aldı onu yaptım, onda da çizgi çıktı ve ben hala inanmıyorum. Gidip kan testi yaptırdık, değerim küçük çıktı ve ben hala inanmıyorum.
Doktora gittik ,daha çok erken olduğunu, gebeliğin devam edip etmeyeceği için birşey söyelmeyeceğini söylerek, hevesimizi kursağımızda bıraktı. Pek hayal ettiğim gibi olmadı yani. Bebeğin kesesini görene kadar artık o ilk heyecan geçmişti zaten.
Bebeğim hiç olmayacak denildiği zaman da geldi, çok şükür Rabbime.
İsteyen herkese nasip etsin Rabbim.