Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

:KK71::KK71::KK71:çok farklı bi nedenden dolayı ultrasona girdim dr bebeğin var dedi 2 ay 10 günlük, bende şaka yapıyorsunuz dedi kadın 2 3 kez yemin ettii yok dedim bebeği gösterdi ultrasonla baktım kımıl kımıl kımıldıyor ben yine inanamadım eşimi aldım odaya hamileyim dedim ama tir tir titriyorum bırak şakayı diyip inanmadı bana tabii ve şok oldu dr yanına gelince dr başladı eşiniz hamile dikkat etmeli sağlığına yorulmamalı vs vs... çocuk hareketsiz dr bakıyor elini tuttum çıktık odadan ama o hala konuşamıyor kan testi yaptırdık beklemek istemedi hadi başka bi dr gidelim dedi falan filan ben kendi heyecanımı unuttum onu kendine getirmeye çalıştım. 1-2 saat sonra eve geldiğimizde eşimin gözünde kırmızı bir leke oluşmuş ne oldu dedim şoktandır dediiii 1 hafta geçmedi o kırmızılık. çok mutluyuz çok güzel bi duygu allah isteyen herkese yaşatsın

kızlar dün hem idrar hem kanda öğrendim hamileliğimi ve eşime çook güzl bi süpriz yaptım oda şok oldu:)akşam eşimin işten çıkma satine yakın iş yerine elimde bi pasta ve içinde bi notla gitim hoşgeldin faln dan sonra hadi aç şu pastayı dedim oda içinden acaba bugün unuttugum özel bi gün gün mü diye tereedütle pakete yaklaştı çünkü hiç adetim değil onun iş yerine gitmek ve pasta faln çok şarırdr hele bi de notu görünce afalladı şapsallatı notta SEVGİLİ BABACIM ŞİMDİLİK ANNEMLEYİM 9 AY SONRA KUCAGINDA OLUCAM tabi eşim şoook şaka mı faln derken topladı kendini sarıldık sonra iş yeri arkadşları sarıldı tebrik etti foto faln çektirdik çok mutlu olduuuu

sonraaaa eşimin ailesine haber vermeye geldi eşimle iş çıkışı yine bi pasta hazırlattık bi notta onun üstüne yazdırdım SEVGİLİ AİLEM ŞİMDİLİK ANNEMLEYİM 9 AY SONRA YANINIZDAYIM:) onlarda idrak edemdiler şook oldular sarılıp tebrik faln yine fotolar çekildi yanii herkese güzel ve unutulmayacak bi süpriz yaşattım şimdi sıra benim ailemde onlarada ANKARAYA gidip sölicem:KK64:

Son düzenleme:
kızlar dün hem idrar hem kanda öğrendim hamileliğimi ve eşime çook güzl bi süpriz yaptım oda şok oldu:)akşam eşimin işten çıkma satine yakın iş yerine elimde bi pasta ve içinde bi notla gitim hoşgeldin faln dan sonra hadi aç şu pastayı dedim oda içinden acaba bugün unuttugum özel bi gün gün mü diye tereedütle pakete yaklaştı çünkü hiç adetim değil onun iş yerine gitmek ve pasta faln çok şarırdr hele bi de notu görünce afalladı şapsallatı notta SEVGİLİ BABACIM ŞİMDİLİK ANNEMLEYİM 9 AY SONRA KUCAGINDA OLUCAM tabi eşim şoook şaka mı faln derken topladı kendini sarıldık sonra iş yeri arkadşları sarıldı tebrik etti foto faln çektirdik çok mutlu olduuuu

sonraaaa eşimin ailesine haber vermeye geldi eşimle iş çıkışı yine bi pasta hazırlattık bi notta onun üstüne yazdırdım SEVGİLİ AİLEM ŞİMDİLİK ANNEMLEYİM 9 AY SONRA YANINIZDAYIM:) onlarda idrak edemdiler şook oldular sarılıp tebrik faln yine fotolar çekildi yanii herkese güzel ve unutulmayacak bi süpriz yaşattım şimdi sıra benim ailemde onlarada ANKARAYA gidip sölicem:KK64:

1.5 yıllık evliyim.Doğum kontrol hapı kullanıyordum ve 4 ay boyunca hemen hemen her adet olacağım gün acaba mı diye test yaptım.En son bu sefer beklıycem test yapmıycam dedim 3 gün geçti annemin ısrarı üzerine test aldım testi yaptım ve sonuç herzamankinden farklıydı çift çizgi :)
Tuvalette ağlamaya başladım ve dondum kaldım çok tuhaftı..
Neyse eşimin tabi hiçbirşeyden geciktiğimden dahi haberi yoktu.
Aradım akşam 1 pasta almasını söyledim.Tabi meraklandı ben bişey mi unuttum bu pastada neyin nesi diye birşey demedim.Güzel bir makyaj yaptım, şık bir elbise giydim ve onun sevdiği yemekleri hazırladım.Eve geldi neden böylesin niye pasta aldım dedi.Mutfak önlüğünü giydirdim.Bundan sonra benım yorulmamam ve bana çok iyi bakman gerekiyor.Baba oluyosun dedim.Birbirimize defalarca sarılıp ağladık...Güzel bir andı...Tabi heyecandan o güzelim yemekleride yiyemedik :) Ve şuan bebişimiz 14 haftalık oldu.Hayırlısıyla kucağımıza almak için sabırsızlanıyoruz...

bhcg için kan verdim sonuç akşama dediler ben evde uyumuşum tabi akşam eşim geldi uykudan gözüm yarı açık yarı kapalı kalkıp kapıyı açtım bana sarıldı hamilesin hayatım yaşasın diye:)))hehe bende ney kimm benmii şoking uykudan tabii ama şimdi pembe akıntılarım var o anki kadar morlimiz yerinde değil..hayırlısı atık..:KK58:

:)) yaklaşık 2 yıl önce ölü bir gebelik ve arkasından kötü bir kürtaj deneyımı yasadım... bu defa da tam 9 aydır beklıyorduk bu bebek haberını ama yok her ay yenı bır hayal kırıklığı... 7 Şubatta dr.a gıttık neden bebeğimiz olmuyor dıye. dr. ultrasonla baktı muayene etti sonra da bır tedavı surecıne gırıp yumurta takıbı yapalım olmazsa dedı ve kan tahlılı ıstedı bız yıne de bır gebelık testı de ısteyelım dedı... Sonucu dr.a götürdüğümüzde şokkkk "eee sen gebesınnnn" dedi. çok güzel bır surprız oldu, şok olduk, çok sevındık, çok şaşırdık... Çarşamba günüde keseyı görmek için tekrar gideceğiz dr.a.. inşallah bu defa herşey yolunda gıder ve ekım ayında kucağımıza alabiliriz bebeğimizi...

arkadaslar benim ki çok tuhaf oldu anlatayım ben 6 aylık evlydim eşim asırı istiyordu bebegi kayınvalide baskısındanda bıkmıştım artık dayanamamıstım ve artık olsun diye cok dua ediyordum o ay asırı usutmustum hiç beklemiyordum adetim 10 gun gecti bende usutmeden kaynaklanıyordur diye heveslenmek istemedim ama yinede yapim dedim gittim aldım testi ve yaptım baktım cıkmadı uzuldum gittim 7 dk sonra geldim bi baktımki 2. çukuk silik cıkmıs sevindim eşim gelince sana bi suprizim var dedim hamileyiiiiiiiiiiiiim dedim kala kaldı inanmadı getir bakıcam dedi getirdim sen cizmişsindir dedi eliyle silmee calıstı silinmedi inandı ama kaptırmak istemedi pazartesi dokt. gittik test verdim bekliyoz 30 dk sonra cıkar dediler esimin işi vardı sonuc cıkmadan gelirim dedi gitti hemen sonuc geldi hamileymişiim cok mutlu oldum eşimi beklerken yuzum asıldı eşim geldi yokmu dedi seslenmedim hastaneden cıktık baba oluyon dedim yine inanmadı kagıdı istedi baktı kaldı sonrasında tahmin edeceginizz gibi bi ilgi ilgi:KK9::KK9:

bizde 1 yıldır bekliyorduk kistimi laparoskopiyle aldırdıktan 1 ay sonra hamile kaldım:KK49:
3+4 ken öğrendik...adet günüm bile gelmemişti:21:
gündüz fenalaştım akşama test yaptım çift çizgi:KK64:
hemen hastaneye gittim kan verdim sonuç pozitif:KK66:
kına gecesine gittim ordan saat 11de eve geldim
kocişime hediye paketi verdim açtı içinde bjk'li bebek kıyafetleri
neden hamile kalmadan aldı dedi
hamileyim kocacığım dedim şok oldu sarıldı kucaklaştıkk:KK69:
kayınvaldeme söledik ağladı annemgil falan herkes çok sevindii
Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah

ben de böyle haber verdim :KK49:

$DSCF0788.jpg $DSCF0790.jpg $DSCF0789.jpg $DSCF0788.jpg $DSCF0790.jpg $DSCF0789.jpg $DSCF0788.jpg $DSCF0790.jpg $DSCF0789.jpg

off kızlar ya her hikaye ayrı bi güzel okudukça ağladım rabbim hepinizin yolunu açık etsin inş günün birinde bende yazarım hamiş olduğumu

benim kafamda çook çook plan vardı ama tutmadı. aşılama tüp bebek derken bi türlü gelmedi beklenen bebeğimiz :KK59:
ama sonra kendiliğinden geldi. gittik labaratuvarakanı verdk sonucu almaya çıkarken park yeri bulamadık ben çıkar alırım sen otur dedim eşime nasıl olsa negatif. pozitifi duyunca görevli kızla paylaştım sevincimi sarıldım falan ama eşime söylemeye gelince tıkandım. sormadı noldu die bende baktım baktım nee noldu dedi. hamileymişim baba oluyosuuun dedim öpüştük sonrasını hatırlamıyorum desem yeridir. akşam ailece toplandık yemeğimizi yedik böyle işte...

Malesef ben oyle ozel seyler yasayamadim.. :KK59:
Ben ilk gebeligimde stress ve kavgalar yuzunden dusuk yapmistim. Esimle baristiktan sonra cok uzulduk, hazir degildik ama yinede boyle sonuclanmasi bizi cok etkiledi.

Simdi de hazir degiliz diyorduk ama olsa da bisey olmaz felan diye konusuyorduk.. Adetim gecikince test yapacam felan dedim, o okulda odevini yaparken dayanamadim yaptim ve cift cizgiyi gorunce bi suru duyguyu bi anda yasadim.. Sevinc.. heyecan.. panik.. aglayarak telefonla haber ettim. O da hemen eve geldi ve yuzunde kocaman bi tebessum vardi. Bu bizim ikinci sansimiz dedi ve sarildi bana.. O gunden beri bana cok hassas davraniyor ve ofkelenmeme izin vermiyor. Simdi 7 haftalik gebeyim ve bu guzel suprizle mutluyum :KK49:

Bende akşam eşimin telefonuna kendi numaramı bebeğim diye kaydettim...Tam yattığında telefonuna mesaj gönderdim "Babacım ben dokuz ay sonra Allah nasip ederse yanınızdayım diye..Ama kimseye söyleme nazar değmesin" mesajı okudu bu ne ya dedi şaşırdı önce sonra gülerek sen gönderdin değilmi dedi...Çok sevindi çünkü ilk hamileliğimde bebeğimizi kaybettik..Allah inşallah bunu kucağıma almayı nasip eder..kimseye söylemek istemiyorum tehlikeli dönemler geçene kadar..Hem daha çok yeni 5. haftadayız...Allah isteyen herkese nasip etsin...Hamile olduğunu bilmek bile bambaşka bir duygu..

X