eşin olgunlaşmamış maalesef..belkide problemleri var ruhsal olarak..Ben zaten günahini kaldiramiyacagimdan böyleyim. Iliskim inisli cikisli da olsa evlisin. Ne olursa olsun. Cinsel iliskini kesmende sorun . Bir erkek icin büyük sorun.
Ben lösemi hastasi oldum 18 yasimda. Ailem beni kaybedecegini sandiginda gözlerindeki korku, cagresizlik hala aklimda. Birakin cicek koparmayi , bir karinca ezilse bile insan yazik diyor.
hepsini biliyorum ben. Kizginligim kendim. Esime. Ben bu kadar salak miyim ki her defasinda tmm inaniyorum dedim. Salaklik bu evet. Bu bebek masum. Benim icimde tutunmaya calisan masum bir bebek. Allahin bana lutfu. Ben hepsini biliyorum ama çok ama çok yorgunun. Gozumu kapatigim an gece aklima tek gelen o bebegin gunahi. Canim yanmiyor iliklerime kadar sizliyor
Olgunlasmadi dogru. Calismadi babasi parasini hic eksik etmedi. Paralari bitirdi babasi gitti son model telefon koydu cebine. Cikti gezdi bagardi oglum hakli sen eve gec gelince bagariyon ona dedi.eşin olgunlaşmamış maalesef..belkide problemleri var ruhsal olarak..
sürekli geç gelmeye hakkı yok..41 kere maaşallah 12 senede eşim sadece 1 defa 22.30 da eve geldi..Olgunlasmadi dogru. Calismadi babasi parasini hic eksik etmedi. Paralari bitirdi babasi gitti son model telefon koydu cebine. Cikti gezdi bagardi oglum hakli sen eve gec gelince bagariyon ona dedi.
Başkalari için yaşamayin millet konuşsun ne önemi var?Hemen söyleyim, gelir isvicreden geliyor. Biz tam sinirdayiz. Kucuk bir yer dedigim gibi. 3000 kisi var .
aldir lafinimi duymak istiyorsun.Siz anlamiyor musunuz acaba? Benim burda aldigim aylik 7000 tl . Bebegime rahatlikla bakarim maddi yónden. Benim derdim manevi. Ben bunun günahindan, altindan kalkamamaktan korkuyorum. Bebegime kiyamiyorum zaten derdim baska. AnlamadaN yargilamayin
Haklisin.. zaten onun kalbini duymak çok canimi yakti. Sanki cirpiniyor tutunmak icin..
Cocuk ellime bag olucak diye degil . Ben geceleri karnima sarilip uyuyorum. Sorun esimin istememesi. Ben kendi basima büyütürüm. Nasil böyle sey dusunurum. Durumumun bebege yansimasi yeterince üzüyor beni zaten . Derdim milletde degil. Babasiz degil ki o bebek, kanli canli var. Ya keske icimi anlatabilsemaldir lafinimi duymak istiyorsun.
yasin cok genc.parada kazaniyorsun .sorun ne.yoksa bosanirsam cocuk elime ayagima bag mi olur diyosun
Yuhhhhh. Pes dogrusu maddi acidanda bir.sikintin yok.hala maneviyat diyorsun. Herkezin sorunlari.var.. benim yerimde.olsan kimbilir.napardin.. bende gebeyim.. senin yerinde olmak.bile.isterdim.suan....Siz anlamiyor musunuz acaba? Benim burda aldigim aylik 7000 tl . Bebegime rahatlikla bakarim maddi yónden. Benim derdim manevi. Ben bunun günahindan, altindan kalkamamaktan korkuyorum. Bebegime kiyamiyorum zaten derdim baska. AnlamadaN yargilamayin
Hayatimi bilmeden özenme. Emin ol istemezdin. O kadar basit degil. Para ne ki ya ne? Ô cocuk büyünce Baban seni istemedi ama simdi görmen lazim demek zoruma gidiyor . Aslina bakarSan salakligim çok zoruma gidiyor . Nasil bu hale geldim diye.Yuhhhhh. Pes dogrusu maddi acidanda bir.sikintin yok.hala maneviyat diyorsun. Herkezin sorunlari.var.. benim yerimde.olsan kimbilir.napardin.. bende gebeyim.. senin yerinde olmak.bile.isterdim.suan....
Gözünü sende açıcak senelerce sen bakıcaksın istemez merak etme. Babasını isticek diye yavruna kıyma senKararimi verdim cogunlukla evet. Deminden beri diyorum zaten bebegime kiyamiyorum diye. Ben allahsiz degilim. Esim istemiyor diye benim derdim . Dogucak bebek babasi isticek. Ne hakla?
Rabbim sizin yüreginize göre versin herseyi insallah ...Ailen sahip çıkıyosa da çıkmıyosa da aldırma güzel kardeşim.
Sen onun annesisin. Ha doğduğunda kıymışsın canına ha şimdi. O sana arkadaş olucak, yoluna yoldaş olucak.. Annenlerle aranı düzelt, bi işe gir.. Minicik kıyafetler minicik çoraplar dolucak dolabın. Küçücük elleri olucak annesi.. Nasıl kıyıcaksın ona sen.. Babanın evindesin de nolmuş.. Bunca sene nasıl durdunsa gene durursun allah yardım eder sana. Sen yavruna sakın kıyma. Şimdi çaresizlikten düşünüyosun ama acın dinince vicdanın sızlar..
Onun senden yiyecek ekmeği, senden alacak rızkı olmasaydı düşer miydi rahmine senin.. Bunca insan dualar ediyo onların da olsun diye. Sakın yapma annesi minişe kıyma babası saana koca olamadı diye.
Adını da biz koyarız burda düşünürüz konu da açarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?