Hamileyim, yaptıklarım, belirtiler :)

Evet erken gebelik testi çift cizgiyi görmüştüm şuanda hiç hayatımda olmadığı kadar üzüntülü ve ağrı içindeyim çok fazla kanamam var
geçmiş olsun herşey kader kısmet,birdahaki sefere olur inşallah.

Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin.

Merhaba sevgili annişler ben birşey sormak istiyorum. Hamile olduğunu anlayan hamişler , adete yakın illa kahverengi akıntı görmesimi gerek herkesin. Görmeyen oldu mu? Lütfen çok aciiil

Merhaba sevgili annişler ben birşey sormak istiyorum. Hamile olduğunu anlayan hamişler , adete yakın illa kahverengi akıntı görmesimi gerek herkesin. Görmeyen oldu mu? Lütfen çok aciiil
Canim ben görmedim herkesde olcak die bi şart yok. Hatta hiçbir belirti için herkesde olur kesin diye bisey söylenemez

merhaba bende 50 li li ovulasyon testi aldım adetim cumartesi bitti bir kac yerde okudum adet bitince hemen ilişki olsun die degerlendirdim eşime ve kendime kür yapıyorum eşime keçi boynuzu kürü kendime incir kürü testleri dünden itibaren basladım yapıyorum inşAllah bu ay iyi bir calısma ile hamile kalırım Allah hepimize nasip etsin :)

Hayır arkadaşım ben hiç kahverengi akıntı görmedim. Sadece adet olmadım. 4 gün sonrada kan testinden öğrendim.

hayirli olsun canim saglikla al bebisini kucagina bisey sorucam yaa gebelik testi ile erken gebelik testi birbirinden farkli mi
Sagol canim hepimize nasip olsun inşallah
Canim erken gebelik testi cok düşük seviye hcg hormonunu tespit edebiliyo, normal test ise daha yuksek hcg degerlerinde pozitif oluyo. O yuzden erken gebelik testinde daha cabuk gebeligini öğrenebiliyorsun. Normalde negatif çıkarken erkende pozitif cikabiliyo, ama tabi bekleyebilirsen birkaçgün sonra normalde de pozitif cikacaktir illa
Bide tabi fiyat farkı var, normal 5 iken erken 25-30 tl civarlarinda oluyo.

saolasin tatlim cvbin icin :)

Hayır arkadaşım ben hiç kahverengi akıntı görmedim. Sadece adet olmadım. 4 gün sonrada kan testinden öğrendim.
Teşekkür ederim canım saolasın :) yine olmadı adet değilim hala ama HCG 0 çıktı

Belirtilerime belirtiler eklendikce umut ta artiyo korkuda bugün olmayan bulantı ve kusmada başladı gecikmenin 13.günü umarım boşa çıkmazlar ve hislerimde yanilmam =(

Belirtilerime belirtiler eklendikce umut ta artiyo korkuda bugün olmayan bulantı ve kusmada başladı gecikmenin 13.günü umarım boşa çıkmazlar ve hislerimde yanilmam =(
İnşallah canım amiinn

bu ay bnde öyleydim ama ne yazkki çok sürmedi hayırlısı olsun balım cok sevndm
Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. Şimdi ikinciye hamileyim bunda da düşük tehlikesi var ama çok şükür sağlıklı görünüyor. Kendini kurtarır inşallah. Siz de üzmeyin fazla kendinizi düştüyse elbet bir hayır vardır. zaten bebekler anormal olduğu için düşermiş. Sağlıklı bir Bebek kolay kolay düşmezmiş. İnşallah ikinci bebişşş kucağına alırsın..

Bende de çikolata kisti var. Soğan kürünü denedim hiç bir faydası olmadı bana. Ama etki eden bir çok insan olmuş. Bünyeden bünyeye kistin çeşidine göre değişiyor olabilir. Bence de bir dene.

Ben de olmadı bu ikinci hamileliğim ilkinde de olmamıştı korkmayın herkeste olacak diye bişi yokmuş. :)

Amin balim aminnn bugun snuclarimi aldim dra gsferdim sadece prolaktin yukselmis onada ilac verdi zaten bu ay dinlenicem er yada gec olacak zaten bosuna sitres yapip bosuna uzuyorum kendimi yaradan verecekse her turlu verir bn kendi kendime yaptim stres bak yukseldi prolaktin daha da kafaama takmam rabbim buyuk er yada gec verecek bizede bebis cok mutluyum ya vallahi

Herkese Selamlar, kızlar bende uzun zamandır takip ediyorumm ama paylaşacak hiçbişeyim yoktu hep umutsuz vaka hep acı sonn ama sonunda çok şükür hamileyim pko lu olmama ve eşiminde sperm sayısı düşük ve hareketliliği az olmasına rağmen 6 ay sonunda Allahım çok şükür nasip etti Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu içim kıpır kıpır paylaşmak istedimm sizlerle...

gözün aydın canım benım sağ salım kucagına almayı nasıp etsın allahım banada dua et bu ay catlatma ıgnemı oldum 3 gun once

çokk sağoll dua ediyorum herkese canım isteyen herkese nasip etsinn belki faydası olur sana ben 1 ay boyunca soğan suyu içtim ve aynı aynda eşimede keçiboynuzu kürü uyguladım sonraki ay hamile kaldım cuma günü öğrendim zaten daha çok yeni ve geç döllenme oldu sanırım suan adetim geçeli 16 gün oldu ayrıca bi önceki pazar saçımı boyatcaktım ve adetim geçtiği içinde gebelik ihtimalini göz önünde bulundurarak ilk kan testi yaptırdım ve negatif çıktı ve aradan 5 gün geçti eczaneden normal testlerden aldım ikinci çizgi silik çıktı hemen koştum hastaneye değerim düşüktü ama evet gebelik var dediler 2 gün sonra tekrarlamamı sölediler değerim 2 katına çıkmıştı bugün tekrar test aldım işyerinde yaptım ikinci çizgi kıpkırmızı çıkıverdi haftaya tekrar kan testi yaptırcam bakalım hayırlısı bebeğin kalp atışlarını duymadan rahatlıyamıcam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…