• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim, yaptıklarım, belirtiler :)

Bende 5 aydır uğraşıyorum daha yeni ,tedirgin olmamaliyim biliyorum ama işte insan beklentiye giriyor. Yarin adetimin ilk günü, yazdiklarinizi dikkate alacagim.. ovulasyon testini hangi marka ve nereden aldınız ?yardımcı olursanız sevinirim :)
Canim anliyorum tabi elde degil tedirgin oluyor insan. Ama normal olduğunu bilip kafani dagitmaya calis ;)
Ovulasyon testini internette bir medikal siteainden almistim, bircok sitede var böyle. laboquick marka 50 lik paket 5 adet de gebelik testi hediye etmişti, kargoyla beraber 55 tl idi sanirim.

Okadar belirtinin üstüne bugün bide nefes darligim başladı hadi hayırlısı :110:

iyi akşamlar,ben de beklemedeyim.bat 22 nisan.9 gün önce aşılama yaptırdım.beyaz akıntılarım vardı ama progestanı fitil olarak kullandığımdan akıntının ondan kaynaklandığını düşündüm ve ilacı ağızdan almaya başladıktan sonra çok olmasa da gün içinde çamaşırda tortu bırakan akıntılarım olduğunu gördüm.21. gün progesteron değerim 60 çıktı.göğüs ağrısı sızısı vs. yok.bazen sıcak basması ve üşüme genelde ayak üşümesi var.karnımın alt tarafı şiş pantalonlar sıkıyor .sancılar ilk günler daha fazlaydı şimdi kasılma ve minik sızılar var ara sıra özellikle uzanırken. bugün dışarı çıktım çok çabuk yoruldum biryere uzanmak zorunda kaldım uzun süren bir sancı batma oldu.uzanarak tv seyrederken uykum geliyor.benimkileri psikolojik olarak hissediyorum gibi geliyor.düşünmek istemiyorum ama kendimi alamıyorum 6 gün nasıl geçecek bilemiyorum.

Bayanlar bir sonucuma bakrmisiniz az evvel yaptim testi ?

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    39,9 KB · Görüntüleme: 153
Bat beklenen adet tarihi demek canım :KK66:
Giz ben ona beklenmeyen adet diyom hahahahahahha sata da sonu gelen adet diyom ama gelmi yavvvv neyse insaAllah hamile kaliriz da sat bat derdi dokuz ay uzaklasir bizden rabbim hayirlisini versin bacularim az kaldi ya bakalim hayirlisi neyse o olsun

Merhaba arkadaşlaaaaar evet elhamdülillah güzel haberler bizimle. Hamdolsun ki hamileyim dün öğrendim. Beta hcg:994, 5 çıktı. Haftaiçi doktora gideceğim inşallah. Etrafım en az 4 haftalık vardır diyorlar. Allahım herkese nasip etsin inşallah :KK200::anneadayı:

Arkadaşlar uzun zamandir hamilelik belirtilerini okuyordum simdi de bildiklerimi paylasmak istedim cunku cift cizgiyi gorunce bildiklerimi yazacagim diye kendime soz verdim
Ilk once adetten 1 hafta once lekenme oldu 1 gunde gecti
Sonra gogus agrisi herzamankinden farkli icerden agridi ucu degil
Diger sancilar ayni adet sancisi gibiydi bi de yuzumde isilik gibi alerji gibi kabariklik olustu hafif duzeyde herseyin hayirlisi olsun herkes icin bayanlar

Yalniz soyle ben de erken gebellik testinde cift cizgiyi gorup bu yorumu yazdim ama 2 ust mesajda arkadasin haberini okuyunca erken mi sevindim dedim herseyin hayirlisi guzel Allah im

Merhaba arkadaşlaaaaar evet elhamdülillah güzel haberler bizimle. Hamdolsun ki hamileyim dün öğrendim. Beta hcg:994, 5 çıktı. Haftaiçi doktora gideceğim inşallah. Etrafım en az 4 haftalık vardır diyorlar. Allahım herkese nasip etsin inşallah :KK200::anneadayı:
Ayyy gözün aydın :nazar::KK200::nazar::anneadayı:
Hayırlısıyla al bebisini kucağına..

Evet erken gebelik testi çift cizgiyi görmüştüm şuanda hiç hayatımda olmadığı kadar üzüntülü ve ağrı içindeyim çok fazla kanamam var
Canim cok cok gecmis olsun...
Ama olabiliyor öyle , sıkıntı yapma, tutunamamış, ilk gebeligin mi?
İlk gebelikte olma olasılığı daha yüksekmiş dert etme bidahakinde olmaz inşallah :nazar::nazar::nazar:

Yalniz soyle ben de erken gebellik testinde cift cizgiyi gorup bu yorumu yazdim ama 2 ust mesajda arkadasin haberini okuyunca erken mi sevindim dedim herseyin hayirlisi guzel Allah im
Olabiliyor öyle, tutunamiyor bazen. Sıkıntı yapma boşu boşuna. Olacagi varsa olacaktır zaten. Olmaz inşallah. Boşa bebişe sıkıntı yaşatma ;)

Cook sevindim canım hadi hayırlı olsun inşallah. Darısı benim ve isteyen herkesin başına :))

Back