Canim anliyorum tabi elde degil tedirgin oluyor insan. Ama normal olduğunu bilip kafani dagitmaya calisBende 5 aydır uğraşıyorum daha yeni ,tedirgin olmamaliyim biliyorum ama işte insan beklentiye giriyor. Yarin adetimin ilk günü, yazdiklarinizi dikkate alacagim.. ovulasyon testini hangi marka ve nereden aldınız ?yardımcı olursanız sevinirim :)
Normalde 35 40 günde oluyodo ilkdefa çift cizgiyi gördüm kanama geldi anlamadim gittiNormalde duzenlimiydi adetin
İnşallah canım inşallah hepimize nasip etsinTebrikler..Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..tüm anne adaylarına inşallah
Canim gebelik testinde mi cift çizgi gördün anlamadim?Normalde 35 40 günde oluyodo ilkdefa çift cizgiyi gördüm kanama geldi anlamadim gitti
Misler gibi pozitifBayanlar bir sonucuma bakrmisiniz az evvel yaptim testi ?
Giz ben ona beklenmeyen adet diyom hahahahahahha sata da sonu gelen adet diyom ama gelmi yavvvv neyse insaAllah hamile kaliriz da sat bat derdi dokuz ay uzaklasir bizden rabbim hayirlisini versin bacularim az kaldi ya bakalim hayirlisi neyse o olsunBat beklenen adet tarihi demek canım
Evet erken gebelik testi çift cizgiyi görmüştüm şuanda hiç hayatımda olmadığı kadar üzüntülü ve ağrı içindeyim çok fazla kanamam varCanim gebelik testinde mi cift çizgi gördün anlamadim?
Ayyy gözün aydınMerhaba arkadaşlaaaaar evet elhamdülillah güzel haberler bizimle. Hamdolsun ki hamileyim dün öğrendim. Beta hcg:994, 5 çıktı. Haftaiçi doktora gideceğim inşallah. Etrafım en az 4 haftalık vardır diyorlar. Allahım herkese nasip etsin inşallah
Canim cok cok gecmis olsun...Evet erken gebelik testi çift cizgiyi görmüştüm şuanda hiç hayatımda olmadığı kadar üzüntülü ve ağrı içindeyim çok fazla kanamam var
Olabiliyor öyle, tutunamiyor bazen. Sıkıntı yapma boşu boşuna. Olacagi varsa olacaktır zaten. Olmaz inşallah. Boşa bebişe sıkıntı yaşatmaYalniz soyle ben de erken gebellik testinde cift cizgiyi gorup bu yorumu yazdim ama 2 ust mesajda arkadasin haberini okuyunca erken mi sevindim dedim herseyin hayirlisi guzel Allah im
Cook sevindim canım hadi hayırlı olsun inşallah. Darısı benim ve isteyen herkesin başına :))Merhaba arkadaşlaaaaar evet elhamdülillah güzel haberler bizimle. Hamdolsun ki hamileyim dün öğrendim. Beta hcg:994, 5 çıktı. Haftaiçi doktora gideceğim inşallah. Etrafım en az 4 haftalık vardır diyorlar. Allahım herkese nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah hepimizAyyy gözün aydın
Hayırlısıyla al bebisini kucağına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?