Hamileyim, yaptıklarım, belirtiler :)

Hayırlısı olsun tabi. İnan vardir bir hayır. Ne kadardi gebelik. Bide ilk gebeliginmiydi
üçüncü gebelik tutunamamış yeniydi daha rahim duvarı ilk düşüükten snra incelmiş sanırım bebek tutunamıyo dedi dr smdi hrmonlara bakacak bakalım bi yol cizilcek işte hsg cekilicekmiş bde belki mayısta olur rabbim hayırlısını versin cnm ya bunada süküür deyip gecicez kistte olusmuş daha dün adet grmeye basladım leke leke bu sabahta kan verdm hrmonlar için pazartesi cıkar snuc bakalım

Canim benim cok gecmis olsun. İnsallah geçecek bu günler. Olur böyle sıkma canını iyi düşün iyi şeyler olsun .
Saglikli beslen egzersiz falan yap, cok etkisi oluyomuş. Bude soğan kürü yaptin mi hiç. Kist için cok iyiymiş

yapmadım ama yapıcam bebeğim yaa önce su testelerin sonucunu alayımda bi bakalım nolcak allah razı olsun bebeğim

Canım sana sorularım olucaktı ben geçen ay denedim olmadı bu ay 6 nisan tarihinde adet oldum 11 nisan tarihi bitiş bu ay tekrar denemek istiyorum neler yapmalıyım daha beraber olmadık tahmini yumurtlama günüm ne zamadır neler yapmalıyım ayrıca çok stres yapıyorum hep düşünüyorum çalışmıyorum evdeyim bana yardımcı olur musun çok güzel paylaşmışsın bu arada yazıyı

Canim walla sana en buyuk tavsiyem kendini mesgul edecek biseyler bul, hic dusunme, hep biseyler yap, aklina gelince bi is bul kendine, yada misafir cagir, yorul biraz ki gece guzel guzel uyu hemen, yani yatakta da dusunme :)
Yumurtlama tarihini de tahmin etmek cok zor canim, ya test al sende benim gibi yada vucudundaki degisimleri takip et, yumurtlamada akinti olur agri olur, o yogun akinti oldugu gun basla 3 gun ustuste birlikte ol esinle sonra bekle bakalim neler olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…