Hamileyim, yaptıklarım, belirtiler :)

çok sevındım cnm darısı bize olur ınsallah bu ay tutturum ınsallahta gerek kalmaz soğan suyuna

çok sevındım cnm darısı bize olur ınsallah bu ay tutturum ınsallahta gerek kalmaz soğan suyuna
klomen falan kullandınmı cnm sen

hayır hiçbişi kullanmadım doktorum bana progestan verdi 1-2 kere içtim onu bile bıraktım dediğim olacağı varsa doğal şeylerle olsun dedimm ama soğan suyu hem iltihabı flnda temizliyo tavsiye ederim açıkcası tadı hiç kötü deil sadece sabahları aç karna biraz zor oluyodu ama onada alışıyo insan

kızlar bide kan tetsinde ki değerlerim biraz düşük evet çok yeniyken öğrendim ama aklım suan tek ona takılıyoo

ayyy hayırlı olsun bende eşime keçi boynuzu kürü yapıyorum kendimede incir inşAllah faydası olur

Merhaba canım çok sevindim çocuk sahibi olmaya öncelikle maşallah subhanallah , geç döllenmeden şüphelendi bende de doktor adetim 7gün gecikti ama HCG 0 çıktı. Ve normal gebelik idrar testinde de silik çizgi yok tek çizgi hep.doktor 1 hafta sonra kan testini tekrar uygulamalı önerdi. Bu durumu sana bir danışmak istedim.

tebrikler cnm ckk sevindim dina ben iki kez düsük yasadim ve 7 aydir hamile kalamiyorum kurtaj oldugumdan beri bu ay kesin var dedim kan testi yineee negativ ama ben surekli aklıma getiriyorum acaba hamile kaldim mi diye bir ay boyunca hep böyle aklimdan cikaramiyorum stress cok yapiyorum

çok sağolunn kızlar teşekkür ederimm hiç belli olmuyo canım bak ben ayın 10 unda saçımı boyatıcam diye önce kan testi yaptırdım ve adetim 12 gün gecikmedeydi negatif çıktı tabi bende gönül rahatlığıyla saçımı boyattım ama bir yanım buruktu, nese aradan 5 gün sonra yani geçtiğimiz cuma günü eczaneden test aldım evde yaptım baktım ikinci silik çizgi ve hemen hastaneye koştum kan testi için değerim düşük çıktı ama vardı 2 gün sonra tekrarladık 2 katına çıkmıştı değer doktor bana tekrar bi hafta sonra geldi bende cuma yada pazartesi gitcem ve bu arada dün tekrar eczaneden test aldım baktım bu sefer 2. çizgi gayet net kıpkırmızı

Valla bende su kırmızıyı görmek için sırf hamile kaldıktan sonra alıp yapıcam hırs yaptım verem etti bu hcgler beni

Aynen canım çok tesekkür ederim bakalım bizimki ne olacak

Kizlarsize bi sorum olacak ben 4 nisanda iliskiye girdim 9 nisanda adet oldum aslinda 12sinde olmam gerekiyrdu kasiklarimda agri var özelliklede sol da batma gibi basim ağrıyor ama hic uykum gelmiyor bide bugun istifraettim sizce hamile miyimdir merak ediyorum

Mervecim buna cevap vermek cok zor bence , en iyi kan testiyle anlaşılır ama bence güç bi ihtimal

çok sevindim senin adına bende 2 aydır ugrasıyorum 2dir adet oldugumda sanki dünya basıma yıkıldı suan yine adetim ve bende ovulasyon testi aldım internetten sen testi kullanmaya ne zaman basladın.

hayırlı uğurlu olsun canım Allah om nazarlardan saklasın. Sağlıklı blrsekılde kucağına alırsın inşallah :) hamişlerin duaları kabul olur derler :) sende duaları eksik etme bizden :*

prettymamyy M mmavi_21 Selam kizlar, ortalıkta bolca gebe var, tebrikler kime gidiyor anlaşılamıyor bazen ben üzerime alip teşekkür edeyim dedim

Walla bolca dua ediyorum her isteyenin hayırlısıyla ki bu kısım çok önemli, hayırlısıyla doğru zamanda gebe kalsın cok beklemeden stres yapmada bebislerini kucaklarina alsin insallah
M mmavi_21 Bide ovulasyon testi içinde ben 4.ayimda yani bu ay yani hamile kaldığım ay kullandim
Ovulasyon testini ilk denememde tuttu anlayacağın sanada uğur getirsin inşallah

Kızlar iyi akşamlar adetimin bugün 2.günü ve ben henüz adet olmadım belim ara ara adet olacakmisim gibi agriyor akıntı var idrarın köyu renkli ve goguslerim çok hassas sizce hamile olabilrmiyim

Slm kızlar. Benimde adetim 5 gün var normalde oluyor mu şimdi karşılaştırma yapamıyorum ama hafif kasik agrisi ve bacaklarıma arada ağrı vuruyor bi de gögüslerin normalde adete yakın dolgunlasir ya benim ilk defa bu kadar aşırı dolgun oldu. Hayırlısı inşallah şimdi yapsam daha erken dimi test için

Benim 9 gün geçti ama adet oldum kızlar belim ağrıyordu falan hiç belli olmuyor Kaan testi yaptırın derim geçtikten bi 3 gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…