çok sevındım cnm darısı bize olur ınsallah bu ay tutturum ınsallahta gerek kalmaz soğan suyunaçokk sağoll dua ediyorum herkese canım isteyen herkese nasip etsinn belki faydası olur sana ben 1 ay boyunca soğan suyu içtim ve aynı aynda eşimede keçiboynuzu kürü uyguladım sonraki ay hamile kaldım cuma günü öğrendim zaten daha çok yeni ve geç döllenme oldu sanırım suan adetim geçeli 16 gün oldu ayrıca bi önceki pazar saçımı boyatcaktım ve adetim geçtiği içinde gebelik ihtimalini göz önünde bulundurarak ilk kan testi yaptırdım ve negatif çıktı ve aradan 5 gün geçti eczaneden normal testlerden aldım ikinci çizgi silik çıktı hemen koştum hastaneye değerim düşüktü ama evet gebelik var dediler 2 gün sonra tekrarlamamı sölediler değerim 2 katına çıkmıştı bugün tekrar test aldım işyerinde yaptım ikinci çizgi kıpkırmızı çıkıverdi haftaya tekrar kan testi yaptırcam bakalım hayırlısı bebeğin kalp atışlarını duymadan rahatlıyamıcam sanırım
çokk sağoll dua ediyorum herkese canım isteyen herkese nasip etsinn belki faydası olur sana ben 1 ay boyunca soğan suyu içtim ve aynı aynda eşimede keçiboynuzu kürü uyguladım sonraki ay hamile kaldım cuma günü öğrendim zaten daha çok yeni ve geç döllenme oldu sanırım suan adetim geçeli 16 gün oldu ayrıca bi önceki pazar saçımı boyatcaktım ve adetim geçtiği içinde gebelik ihtimalini göz önünde bulundurarak ilk kan testi yaptırdım ve negatif çıktı ve aradan 5 gün geçti eczaneden normal testlerden aldım ikinci çizgi silik çıktı hemen koştum hastaneye değerim düşüktü ama evet gebelik var dediler 2 gün sonra tekrarlamamı sölediler değerim 2 katına çıkmıştı bugün tekrar test aldım işyerinde yaptım ikinci çizgi kıpkırmızı çıkıverdi haftaya tekrar kan testi yaptırcam bakalım hayırlısı bebeğin kalp atışlarını duymadan rahatlıyamıcam sanırım
klomen falan kullandınmı cnm sençok sevındım cnm darısı bize olur ınsallah bu ay tutturum ınsallahta gerek kalmaz soğan suyuna
ayyy hayırlı olsun bende eşime keçi boynuzu kürü yapıyorum kendimede incir inşAllah faydası olurçokk sağoll dua ediyorum herkese canım isteyen herkese nasip etsinn belki faydası olur sana ben 1 ay boyunca soğan suyu içtim ve aynı aynda eşimede keçiboynuzu kürü uyguladım sonraki ay hamile kaldım cuma günü öğrendim zaten daha çok yeni ve geç döllenme oldu sanırım suan adetim geçeli 16 gün oldu ayrıca bi önceki pazar saçımı boyatcaktım ve adetim geçtiği içinde gebelik ihtimalini göz önünde bulundurarak ilk kan testi yaptırdım ve negatif çıktı ve aradan 5 gün geçti eczaneden normal testlerden aldım ikinci çizgi silik çıktı hemen koştum hastaneye değerim düşüktü ama evet gebelik var dediler 2 gün sonra tekrarlamamı sölediler değerim 2 katına çıkmıştı bugün tekrar test aldım işyerinde yaptım ikinci çizgi kıpkırmızı çıkıverdi haftaya tekrar kan testi yaptırcam bakalım hayırlısı bebeğin kalp atışlarını duymadan rahatlıyamıcam sanırım
Merhaba canım çok sevindim çocuk sahibi olmaya öncelikle maşallah subhanallah , geç döllenmeden şüphelendi bende de doktor adetim 7gün gecikti ama HCG 0 çıktı. Ve normal gebelik idrar testinde de silik çizgi yok tek çizgi hep.doktor 1 hafta sonra kan testini tekrar uygulamalı önerdi. Bu durumu sana bir danışmak istedim.çokk sağoll dua ediyorum herkese canım isteyen herkese nasip etsinn belki faydası olur sana ben 1 ay boyunca soğan suyu içtim ve aynı aynda eşimede keçiboynuzu kürü uyguladım sonraki ay hamile kaldım cuma günü öğrendim zaten daha çok yeni ve geç döllenme oldu sanırım suan adetim geçeli 16 gün oldu ayrıca bi önceki pazar saçımı boyatcaktım ve adetim geçtiği içinde gebelik ihtimalini göz önünde bulundurarak ilk kan testi yaptırdım ve negatif çıktı ve aradan 5 gün geçti eczaneden normal testlerden aldım ikinci çizgi silik çıktı hemen koştum hastaneye değerim düşüktü ama evet gebelik var dediler 2 gün sonra tekrarlamamı sölediler değerim 2 katına çıkmıştı bugün tekrar test aldım işyerinde yaptım ikinci çizgi kıpkırmızı çıkıverdi haftaya tekrar kan testi yaptırcam bakalım hayırlısı bebeğin kalp atışlarını duymadan rahatlıyamıcam sanırım
Valla bende su kırmızıyı görmek için sırf hamile kaldıktan sonra alıp yapıcam hırs yaptım verem etti bu hcgler beniçok sağolunn kızlar teşekkür ederimm hiç belli olmuyo canım bak ben ayın 10 unda saçımı boyatıcam diye önce kan testi yaptırdım ve adetim 12 gün gecikmedeydi negatif çıktı tabi bende gönül rahatlığıyla saçımı boyattım ama bir yanım buruktu, nese aradan 5 gün sonra yani geçtiğimiz cuma günü eczaneden test aldım evde yaptım baktım ikinci silik çizgi ve hemen hastaneye koştum kan testi için değerim düşük çıktı ama vardı 2 gün sonra tekrarladık 2 katına çıkmıştı değer doktor bana tekrar bi hafta sonra geldi bende cuma yada pazartesi gitcem ve bu arada dün tekrar eczaneden test aldım baktım bu sefer 2. çizgi gayet net kıpkırmızı
Tebrikler Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.Maşallah çok sevindim saglıkla hayırla kucagina alırsın insallah :) ne guzel anlatmışsınız.ovulasyon testi hangi marka kullandınız peki?
Normalde bu kadar gecikme oluyor muydu pekiBenim 9 gün geçti ama adet oldum kızlar belim ağrıyordu falan hiç belli olmuyor Kaan testi yaptırın derim geçtikten bi 3 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?