Hamileyim, yaptıklarım, belirtiler :)

Hmm pardon ben bi sonrakini anlamışım. Bu ayı yukarıda yazmıştım da. Bu ay da 13 nisanda adet olacaktım olmadım.
Canim walla cok kisi takip edince karisiyo herkesin tarihi kusura bakma.
Bence hassas test yapabilirsin ama normal test şimdi cikmaz gibi, benim negatif cikio normal testde

Benim de o ay içinde iki kere kaldırıma çıkarken sağ yumurtalığıma bıçak saplanır gibi baya canımı acıtan,bir kaç saniye hareket etmeme engel olan bir ağrı girmişti. Ben bunu da ipucu kabul ediyorum. Ayrıca benim kahverengi yerleşme kanamam olmuştu adetten önceki 4 gün boyunca, günde 1 er kere, bir peçete kirletecek kadar. Umarım Allah isteyen herkese nasip eder.

Kizlar bisey sorcam benim adetim 4gūn geçti dūn gece bulantıyla yattim ve gece 4te bulantiyla uyandim kalp çarpintisi vardı ve sıcak basıyordu neredeyse bayilcam gibi hissedip su içip balkona çıktım yavaşladi kalbim.sonra yattım yine aynisi oldu eşimde uyandi yanimda durdu biraz sonra yattim buseder ūşūdūm kalin giyindim yattim eşim ısıttı beni.uyuduk sabahta terlemiştim.bu sabah hafif bulanti vardi geçti sonra.ve daha sonra yine bi kalp çarpintisi oldu sanki göğūs kafesim sıkışıyo ve Dūnden beride biraz fazla hareket edince nefes nefese kalıyorum göğūs kafesim sıkışıyo sanki
BUNA BENZER YAŞAYAN VARMİ??

Kizlar bende pko sebebiyke duzensizlik vardi 21 kilo verdim 6 aya yakındır günü gününe adet oluyordum taki bu aya kadar sat 5 Mart 5 nisan adet olmam lazımdi geçen ay bi çalışma olmadı atamam oldu başka ile git gel üzerine dusemedim adete 5 gün felan kala birliktelik oldu okadar bu sürede hamile kalabilindigini okudum bu sitede beklenen adet günü sulu kan gibi pembe akıntı oldu bi miktar sonra kesildi gecikmenin 6. Günü test negatif çıktı geç dollenme için erken bi zaman mi test için bi akıl verirmisiniz bu arada belirtilerim şunlar

Adet gecikmesi
Koltuk altlarıma kadar şişen hassas damarli gogusler
Kokusuz bazen beyaz bazen şeffaf sumuksu yogun akıntı (yanma kaşıntı yok)
Grip olmuş gibi halsizlik bütün kemiklerim ağrıyor
Adet olmam gereken tarihten beri sol kasık ağrısı bele ve bacağa vuran
Göbeğin alt orta kısmında sertlik
Bulantı baş dönmesi koku hassasiyeti yok ama söktürücü kullanıp kullanmamakonusunda kararsizim 11 günlük gecikmedeyim ayın 20 sinde kan vermeyi düşünüyorum

Inşallah sağlıkla alırsınız bebisinizi kucaginiza:)
Benim adetim bugün dokuz gün gecikti. Iki gün önce test yaptığımda negatif çıkmistı. sizce hamile olma ihtimalim hala var mi? Testte çıkmamış olabilir mi? Doktora pazartesi gideceğim kan tahlili henüz yaptırmadım

Amiin canim cok sagol
Canim tabi ihtimal belli gev dollenmedir. normal mi test yaptin hassas mi? benim gecen ay 12 gun gecikmisti ama negatifti, bu ay ppzitif, yani negatif olsa da üzülme belki vücut hazirlaniyordur

Bende 5 aydır uğraşıyorum daha yeni ,tedirgin olmamaliyim biliyorum ama işte insan beklentiye giriyor. Yarin adetimin ilk günü, yazdiklarinizi dikkate alacagim.. ovulasyon testini hangi marka ve nereden aldınız ?yardımcı olursanız sevinirim :)

Amiin canim cok sagol
Canim tabi ihtimal belli gev dollenmedir. normal mi test yaptin hassas mi? benim gecen ay 12 gun gecikmisti ama negatifti, bu ay ppzitif, yani negatif olsa da üzülme belki vücut hazirlaniyordur
Normal test yapmıştım canim. Ya çok sevindim, o zaman hala umut var bende de inşallah:)) ama test yapmayacağım tekrar, pazartesi doktora gidicem.hayırlısıyla ben de isteyen herkes de olumlu sonuç alırız inşallahh. :))

Canım umarim hamilesindir, oyle görünüyor ama degerin sınırda. Bekle biraz daha tekrar yaptir test :) hadi hayirlisiyla insallah hamilesindir
Teşekkür ederim canm benm bide bugün kanama oldu normalde çok erken oldu bukadar olayın üstüne bu olması korkuttu beni

Canim selamlar, belirtiler iyi, gec yumurtlama olduysa, gec dollenme olmus olabilir :) söktürücünün gebeysen bile bi zarari yok bilgin olsun. Bence ya simdi kan testi yap yada 1 hafta daha bekle yine test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…