Hamileyim ve eşin topla eşyalarını git dedi

Ya okurken oh dedim valla burunlarını sürtmeyince hiçbir şeyi anlamıyorlar papucumun paşazadeleri.
Onlar sinirlenip kovarken kolay oluyor, kadınlar bu muameleye tepki gösterince, "herşey bu kadar kolay mı, daha dün iyi ki evlenmişiz diyorduk saçmalama" moduna giriyorlar. Madem o kadar kolay değil ağzından çıkanı kulağı duyacak ona göre davranacak. Size boşanın demeyeceğim ama duygusallığa bağlasa bile kesinlikle burnunu iyice sürtmeden yelkenleri suya indirmeyin. İki kişi de işte çalışıyorsa evde de işler beraber yapılır buna itirazı olan gitsin anasının dizinin dibinde yaşasın.

Korkmuş gerçekten.
Sizde çalışıyorsunuz sonuçta. Ona bunu anlatsanız herşey daha kolay olur. Yani herkes görevini yapacaksa bende çalışmayım evde akşama kadar ütünü temizliğini yaparım deyin. Belki şartların eşitliğini anlar.

Çocugunuz hatrı için, bi anlık öfke sonucu söylenmiş bi söz yüzünden yuvanızı yıkmayın. Çok güzel ders vermişsiniz zaten. Değişecektir. Konuşarak herşeyi halledebilirsiniz. Yuvanıza sahip çıkın. Her git dediginde gitmeyin. Yeri darsa o gitsin. Evcilik mi oynuyorsunuz canım en ufak şeyde git bitti demek nedir.

İyice burnunu sürmeden affetmeyin
Ayrıca ev işlerine bir süre yapmayın tavırlarını gözlemleyin

Tebrik ederim gerekeni yapabilmişsiniz tavrinizi görünce bindaha kolay kolay yeltenemez en azından Allah bundan sonra huzur versin yuvaniza

Yardımcı ayarlayacaksınız o zaman.. Ütüleri parça başı 2 tlye yaptıracaksınız.. Madem eskiye dönmeden alıştırmak lazım

valla ya sanki biz dogurdk onlari o akrabalarina gelincede yapma. yerinde olsam en nefret ettigim sey birierun. devamli yemege icmesi gelmesi alistrmayin isim varv yorgunum deyin o dediginiz yilda 1 kez olsa neyse. her zamn ne ys as eviy mis orasi
Bende anlamıyorum neden insanlar yemeğe giderler Vs vs. Neden erkekler bu kadar misafir ağırlamak istiyorlar da iş yapmıyorlar.. Hoş annelerinin evinde bunları biliyorlar mıydı? Biz alıştırıyoruz.. Sonra yapmasak en başta yaptığımız için bilerek yapmadığınız için fesat oluyoruz birde.. Yine elmahkum yapıyoruz.. Amaann.. Değişir inşallah bu düzen

İçimin yaeğllarııı eridi ohhhhhhhhhhhhhh aferin sana bacım devam böyle

his sanmiyorm. canmm .erkeklerin kafasinda inan iki tahta eksik cunku eslerini anlamiyorlar esleri yoruluyor mu uykusuz mu bilmem ne. evlenince eslerini kole gibi goruyorlar

Konu sahibinin son mesajına sevinenlerdenim ben de:)
Bence de çare yardımcı tutmak, madem yapmıyor.
En azından yaptinlarinizin gerçekten bir emek olduğunu anlar parça başı ütüye para verince, günlük yüz elli lirayı temizlikçi ablaya odeyince.
Çünkü ona gore 'aamaaaan alt tarafı ev işi, ne yani, annem de yaptı bunca zaman,herkes yapiyor'
Birşeyleri farkına varması lazım.

Kız keşke 150 olsa,200 istiyorlar şimdi burda..şaka gibi valla .. evimin yer zemini granit siliyorum, arkasindan eşim kuruluyor
Hangi insan boyle paralaniyordur acaba karşılığı
Ellerine saglik hayatım cillop gibi oldu ev

El sağlığıyla karın doğuyor sanki
Temizlikcilere para vermemek icin bana yardim eder oldu ev işlerinde
Aslında bu da guzel birsey dimi

Evet güzel birşey
Benim babam da çok yorucu bir işte çalışır,bazen haftanın 7 günü. Yine de evde bir işin ucundan tutar,perde asar çamaşır asar,kahvaltıları falan hazırlar...
Önemli olan evini sevmesi,benimsemesi bence insanların...
Bu arada sildiginin üstünden bir de kuru bezle mi geçiyorsun?
Çok uzağım böyle şeylere.
Üniversitede ilk evimi pis su basmıştı. Ama nasıl pis..her yer çamur.
Tesisatçı çağırdık, adam dedi ki: 'Allah Allah, bu boru patlamış ama bu temiz su. Ben de anlamadım ki nasıl her yer çamur'
Tabii biz anladık:)))
Evin yerleri taş parkeydi. Nasılsa temizlik pislik göstermiyor diye ayda bir temizlerdik. Bir de ayakkabıyla girdigimiz bölme :) meğer teRtemiz su bizim yerlere, halılara değince çamur olmuş

Ohh masallah babana canim..boyle erkeklere helal olsun.. benim enistem de oyle. Recel falan yapar babamda onla dalga gecerdi simdi yaslandi babamda yapar oldu evde bazi isleri
Koptummmm amaaa,ayda bir de baya bir süreymiş toz,ayakkabiyla basma parkeyi kirletmistir ve göstermediği dogrudur
Ahşap esyalar tv uniteleri falanda mesela tozu göstermez.
Benim yerlerim beyaz daha dogrusu krem
Saç düşse görünür
Granit yüzeyler kurulama gerektiriyor malesef,yoksa iz iz buğu buğu oluyor..
Parkede buna gerek yok acarsın cami kurur mesela yazin..
Parke kolay temizlenir azicik sirke azicik ahşap temizleyici 10 numara olur..
Seramikte de silersin viledayla cillop gibi hangi malzemeyi kullanirsan kullan
Bu evden de taşıncam sinirlerim yıpranıyor sil arkadan kurula sanki derdim yok
Tezgahtada su izi hep o da granit
Sanki işyeri burası da boyle yapmis ev sahibi.

Ne insan demeğe bin şahitler var ya böyle olacağıma hiç evlenmem ya lanet olsun bu erkeklere bu neyin kafası hıyara bak psikolojik şiddet görmüşsün bacım bunun sonu çocuk doğduktan sonra fiziksel şiddettir bu yaptığını asla unutmayacaksın boşuna kendini kandırma derim. Ben olsam boşardım maddi durumdan ötürü boşanamıyorsan da bacım kafanda b planı kur o çocuğa acıdım

İyi yapmışsın canım hak etmiş ama uzatma daha fazla dersini almış gün

Biz de ücretsiz iznim bitince cagirayim diyordum temizlikçi düzenli, fiyatları duyunca kalsın ailecek yaparız dedik

Çok fahiş fiyatlar, zaten herkesin temizlik anlayışı farklı.yüzde yuz memnun da kalmadım hiçbir zaman

Evet korkmuş sizi kaybetmekten ama şunu söylemek istiyorum size kendi durumumu anlatayım size başlangıçta. Her hata yaptığında bende sizin gibi tepki verirdim.çok korkardı yalvarırdı ve sadece biraz ilgi istediğini söylerdi.sonra bu tepkilerim yetmedi boşanma davası açtığımda böyle oldu.artık o da normalleşti.şimdi mi şimdi yine sürekli hata yapıyor hem de en hassas olduğum konularda ve ben boşanmak istiyorum artık tabi şu anda o da boşanmak istediğini söylüyor.sözün özü şu asla değişmeyecek ve asla ders almayacak .sizi kaybetmekten çok korksa da asla sizi sizin istediğiniz gibi sevmeyecek ve değer vermeyecek.hep hayal kırıklığı yaşayacaksınız.siz bilirsiniz tabi tekrar şans vericeksiniz büyük ihtimalle ben kaç kez tekrar şans verdiğimi bile unuttum.bana köpeğin olurum diye yalvaran adam bir kaç hafta sonra beni ısırdı.canımı yaktı hem de kaç kez.sevgi istedim olmadı.şefkat istedim olmadı ilgi istedim hiç olmadı.hepsinden vazgeçtim saygı istedim adam yerine konmak istedim o da olmadı.biz onlara yüzbin kez şans tanırken hayat bize bize bir şans daha verecekmi bilmiyorum kırılan kalbim kolum kanadım nasıl tamir olacak hiç bilmiyorum.ama yaşadıklarım umarım bana güç katmıştır.çünkü çok güçlü olmaya ve ondan medet ummamaya ihtiyacım var.
Anlattıklarınız benim yaşadıklarıma çok benziyor kapıyı kilitlemesi ağlaması kontrol etmesi.allah sonunuzu aynı etmez inşallah.

bence ilk adimi guzel bir sekilde tamamlamissiniz, bundan sonra mutlaka yardimci alin haftada bir yeter, yemek yapabiliyorsaniz yaparsiniz yapamazsaniz disardan soyleyin, utulerini en yakin utucuye gonderin donuste kendi alsin, ya da yardimci hanima yaptirabilirsiniz cok ütü oluyorsa.zamanla oyle bir alisacak ki şaşıracaksıniz kimsenin hizmetcisi degiliz, yardim yoksa parayla yaptirilir.

Çoğu erkekleri böyle aciz yetiştiren yine anneler, koskocaman adamlar
Bu şekilde dediğimde ne de çok eleştiren olmuştu, çoğunluk böyle,
Konu sahibi suç birazda sende evlenir evlenmez ona anası gibi hizmet etmeyecektin, zaman zaman eşim ağrısından dolayı kendisine masaj yaptırıyor bende ona yaptırıyorum şimdiden alışsın ki yaşlandığında yapmaz yoksa sizde ona göre davranın ki bebekte geliyor bebeğin bakımını onu da dahil edin herşey yapmaya kalkışmayın yoksa psikolojiniz bozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…