- 8 Ocak 2017
- 141
- 336
- 103
- Konu Sahibi esereklikoala
-
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İş yerlerimiz yakın ben ondan daha geç çıktığım için hergün beni gelip alıyor iş yerinden. Dün aramalarına mesajlarına cevap vermedim. Akşam üstü ''Rica ediyorum beni almaya gelme, akşam eşyalarımı toplamaya geliyorum evde olmaz, işleri zorlaştırmazsan sevinirim anahtarı ve yüzükleri eve bırakırım, çocuk senin çocuğun görmek istediğin zaman görebilirsin ama ben yokum'' yazdım. Oda tipik edebiyatlara girdi gibi şeyler söyledi. Bende benim için kolay, ütülerini annene yaptırırsın davayı yılbaşından sonra açarım senden herhangi bir talebim yok dedim. Tutuşmuş iş yerine geldi insanlara malzeme olmamak için bindim arabaya eve geldik aldım bavulumu topladım eşyalarımı gitmeme izin vermedi ağladı öyle demek istemedim çok sinirlendim vs vs diye.
Dedim ki ''ben senin kıyafetini ütülemek zorunda değilim, sana hizmet etmek zorunda değilim, evi temizlemek zorunda değilim şimdi ayrılmasak çocuk doğunca benim yüküm 1000 olacak en azından annemin evine gider paşa paşa yaşarım sende anana ütületirsin donlarını'' Velhasıl baya yalvardı benim senden beklentim yok yemin ederim hiç birşey yapma o sinirle ağzımdan çıktı kaç gündür yüzüme bakmıyorsun ilgi istedim gibi şeyler söyleyip yemek hazırladı. Ben hala konuşmuyorum kendisiyle kapıyı kitlediği için gidemedim evden. Ama kendisine de söyledim bugün değilse yarın, yarın olmazsa öbür gün sen kapıdan çıktığın anda gideceğim bu evden dedim. Şuan tetikte gece uyurken bile kontrol etti evde miyim diye.
Korkmuş gerçekten.Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İş yerlerimiz yakın ben ondan daha geç çıktığım için hergün beni gelip alıyor iş yerinden. Dün aramalarına mesajlarına cevap vermedim. Akşam üstü ''Rica ediyorum beni almaya gelme, akşam eşyalarımı toplamaya geliyorum evde olmaz, işleri zorlaştırmazsan sevinirim anahtarı ve yüzükleri eve bırakırım, çocuk senin çocuğun görmek istediğin zaman görebilirsin ama ben yokum'' yazdım. Oda tipik edebiyatlara girdi herşey bu kadar kolay mı, işte daha dün iyi ki evlenmişiz diyorduk saçmalama gibi şeyler söyledi. Bende benim için kolay, ütülerini annene yaptırırsın davayı yılbaşından sonra açarım senden herhangi bir talebim yok dedim. Tutuşmuş iş yerine geldi insanlara malzeme olmamak için bindim arabaya eve geldik aldım bavulumu topladım eşyalarımı gitmeme izin vermedi ağladı öyle demek istemedim çok sinirlendim vs vs diye.
Dedim ki ''ben senin kıyafetini ütülemek zorunda değilim, sana hizmet etmek zorunda değilim, evi temizlemek zorunda değilim şimdi ayrılmasak çocuk doğunca benim yüküm 1000 olacak en azından annemin evine gider paşa paşa yaşarım sende anana ütületirsin donlarını'' Velhasıl baya yalvardı benim senden beklentim yok yemin ederim hiç birşey yapma o sinirle ağzımdan çıktı kaç gündür yüzüme bakmıyorsun ilgi istedim gibi şeyler söyleyip yemek hazırladı. Ben hala konuşmuyorum kendisiyle kapıyı kitlediği için gidemedim evden. Ama kendisine de söyledim bugün değilse yarın, yarın olmazsa öbür gün sen kapıdan çıktığın anda gideceğim bu evden dedim. Şuan tetikte gece uyurken bile kontrol etti evde miyim diye.
İyice burnunu sürmeden affetmeyinArkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İş yerlerimiz yakın ben ondan daha geç çıktığım için hergün beni gelip alıyor iş yerinden. Dün aramalarına mesajlarına cevap vermedim. Akşam üstü ''Rica ediyorum beni almaya gelme, akşam eşyalarımı toplamaya geliyorum evde olmaz, işleri zorlaştırmazsan sevinirim anahtarı ve yüzükleri eve bırakırım, çocuk senin çocuğun görmek istediğin zaman görebilirsin ama ben yokum'' yazdım. Oda tipik edebiyatlara girdi herşey bu kadar kolay mı, işte daha dün iyi ki evlenmişiz diyorduk saçmalama gibi şeyler söyledi. Bende benim için kolay, ütülerini annene yaptırırsın davayı yılbaşından sonra açarım senden herhangi bir talebim yok dedim. Tutuşmuş iş yerine geldi insanlara malzeme olmamak için bindim arabaya eve geldik aldım bavulumu topladım eşyalarımı gitmeme izin vermedi ağladı öyle demek istemedim çok sinirlendim vs vs diye.
Tebrik ederim gerekeni yapabilmişsiniz tavrinizi görünce bindaha kolay kolay yeltenemez en azından Allah bundan sonra huzur versin yuvanizaArkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İş yerlerimiz yakın ben ondan daha geç çıktığım için hergün beni gelip alıyor iş yerinden. Dün aramalarına mesajlarına cevap vermedim. Akşam üstü ''Rica ediyorum beni almaya gelme, akşam eşyalarımı toplamaya geliyorum evde olmaz, işleri zorlaştırmazsan sevinirim anahtarı ve yüzükleri eve bırakırım, çocuk senin çocuğun görmek istediğin zaman görebilirsin ama ben yokum'' yazdım. Oda tipik edebiyatlara girdi herşey bu kadar kolay mı, işte daha dün iyi ki evlenmişiz diyorduk saçmalama gibi şeyler söyledi. Bende benim için kolay, ütülerini annene yaptırırsın davayı yılbaşından sonra açarım senden herhangi bir talebim yok dedim. Tutuşmuş iş yerine geldi insanlara malzeme olmamak için bindim arabaya eve geldik aldım bavulumu topladım eşyalarımı gitmeme izin vermedi ağladı öyle demek istemedim çok sinirlendim vs vs diye.
Yardımcı ayarlayacaksınız o zaman.. Ütüleri parça başı 2 tlye yaptıracaksınız.. Madem eskiye dönmeden alıştırmak lazımDenedim de eşim 2 sene önce bir kaza geçirdi sağ kolunda sinir hasarı vardı. Şimdi şükür elini kullanıyor da bileğini kaldırmakta zorlanıyor bir tek. Neyi söylesem ben onu yapamam bileğim acıyor diyor. Motor kazası geçirdi ancak hala motor tepesinde işine gelen şeyleri yapınca çok iyi egzersiz oluyor koluma diyor ama böyle işlere gelince bileğim acıyor ütü yapamam bileğim acıyor ev süpüremem bileğim acıyor yer silemem vs vs dedi. Ben de eve yardımcı tutmayı teklif ettim ona bu olaylardan sonra sıcak bakmaya başladı bakalım umarım kabul eder.
Bende anlamıyorum neden insanlar yemeğe giderler Vs vs. Neden erkekler bu kadar misafir ağırlamak istiyorlar da iş yapmıyorlar.. Hoş annelerinin evinde bunları biliyorlar mıydı? Biz alıştırıyoruz.. Sonra yapmasak en başta yaptığımız için bilerek yapmadığınız için fesat oluyoruz birde.. Yine elmahkum yapıyoruz.. Amaann.. Değişir inşallah bu düzenvalla ya sanki biz dogurdk onlari o akrabalarina gelincede yapma. yerinde olsam en nefret ettigim sey birierun. devamli yemege icmesi gelmesi alistrmayin isim varv yorgunum deyin o dediginiz yilda 1 kez olsa neyse. her zamn ne ys as eviy mis orasi
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İş yerlerimiz yakın ben ondan daha geç çıktığım için hergün beni gelip alıyor iş yerinden. Dün aramalarına mesajlarına cevap vermedim. Akşam üstü ''Rica ediyorum beni almaya gelme, akşam eşyalarımı toplamaya geliyorum evde olmaz, işleri zorlaştırmazsan sevinirim anahtarı ve yüzükleri eve bırakırım, çocuk senin çocuğun görmek istediğin zaman görebilirsin ama ben yokum'' yazdım. Oda tipik edebiyatlara girdi herşey bu kadar kolay mı, işte daha dün iyi ki evlenmişiz diyorduk saçmalama gibi şeyler söyledi. Bende benim için kolay, ütülerini annene yaptırırsın davayı yılbaşından sonra açarım senden herhangi bir talebim yok dedim. Tutuşmuş iş yerine geldi insanlara malzeme olmamak için bindim arabaya eve geldik aldım bavulumu topladım eşyalarımı gitmeme izin vermedi ağladı öyle demek istemedim çok sinirlendim vs vs diye.
his sanmiyorm. canmm .erkeklerin kafasinda inan iki tahta eksik cunku eslerini anlamiyorlar esleri yoruluyor mu uykusuz mu bilmem ne. evlenince eslerini kole gibi goruyorlarBende anlamıyorum neden insanlar yemeğe giderler Vs vs. Neden erkekler bu kadar misafir ağırlamak istiyorlar da iş yapmıyorlar.. Hoş annelerinin evinde bunları biliyorlar mıydı? Biz alıştırıyoruz.. Sonra yapmasak en başta yaptığımız için bilerek yapmadığınız için fesat oluyoruz birde.. Yine elmahkum yapıyoruz.. Amaann.. Değişir inşallah bu düzen
Konu sahibinin son mesajına sevinenlerdenim ben de:)
Bence de çare yardımcı tutmak, madem yapmıyor.
En azından yaptinlarinizin gerçekten bir emek olduğunu anlar parça başı ütüye para verince, günlük yüz elli lirayı temizlikçi ablaya odeyince.
Çünkü ona gore 'aamaaaan alt tarafı ev işi, ne yani, annem de yaptı bunca zaman,herkes yapiyor'
Birşeyleri farkına varması lazım.
Evet güzel birşeyKız keşke 150 olsa,200 istiyorlar şimdi burda..şaka gibi valla .. evimin yer zemini granit siliyorum, arkasindan eşim kuruluyor
Hangi insan boyle paralaniyordur acaba karşılığı
Ellerine saglik hayatım cillop gibi oldu ev
El sağlığıyla karın doğuyor sanki
Temizlikcilere para vermemek icin bana yardim eder oldu ev işlerinde
Aslında bu da guzel birsey dimi
Ohh masallah babana canim..boyle erkeklere helal olsun.. benim enistem de oyle. Recel falan yapar babamda onla dalga gecerdi simdi yaslandi babamda yapar oldu evde bazi isleriEvet güzel birşey
Benim babam da çok yorucu bir işte çalışır,bazen haftanın 7 günü. Yine de evde bir işin ucundan tutar,perde asar çamaşır asar,kahvaltıları falan hazırlar...
Önemli olan evini sevmesi,benimsemesi bence insanların...
Bu arada sildiginin üstünden bir de kuru bezle mi geçiyorsun?
Çok uzağım böyle şeylere.
Üniversitede ilk evimi pis su basmıştı. Ama nasıl pis..her yer çamur.
Tesisatçı çağırdık, adam dedi ki: 'Allah Allah, bu boru patlamış ama bu temiz su. Ben de anlamadım ki nasıl her yer çamur'
Tabii biz anladık:)))
Evin yerleri taş parkeydi. Nasılsa temizlik pislik göstermiyor diye ayda bir temizlerdik. Bir de ayakkabıyla girdigimiz bölme :) meğer teRtemiz su bizim yerlere, halılara değince çamur olmuş
İyi yapmışsın canım hak etmiş ama uzatma daha fazla dersini almış günArkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İş yerlerimiz yakın ben ondan daha geç çıktığım için hergün beni gelip alıyor iş yerinden. Dün aramalarına mesajlarına cevap vermedim. Akşam üstü ''Rica ediyorum beni almaya gelme, akşam eşyalarımı toplamaya geliyorum evde olmaz, işleri zorlaştırmazsan sevinirim anahtarı ve yüzükleri eve bırakırım, çocuk senin çocuğun görmek istediğin zaman görebilirsin ama ben yokum'' yazdım. Oda tipik edebiyatlara girdi herşey bu kadar kolay mı, işte daha dün iyi ki evlenmişiz diyorduk saçmalama gibi şeyler söyledi. Bende benim için kolay, ütülerini annene yaptırırsın davayı yılbaşından sonra açarım senden herhangi bir talebim yok dedim. Tutuşmuş iş yerine geldi insanlara malzeme olmamak için bindim arabaya eve geldik aldım bavulumu topladım eşyalarımı gitmeme izin vermedi ağladı öyle demek istemedim çok sinirlendim vs vs diye.
Biz de ücretsiz iznim bitince cagirayim diyordum temizlikçi düzenli, fiyatları duyunca kalsın ailecek yaparız dedikKız keşke 150 olsa,200 istiyorlar şimdi burda..şaka gibi valla .. evimin yer zemini granit siliyorum, arkasindan eşim kuruluyor
Hangi insan boyle paralaniyordur acaba karşılığı
Ellerine saglik hayatım cillop gibi oldu ev
El sağlığıyla karın doğuyor sanki
Temizlikcilere para vermemek icin bana yardim eder oldu ev işlerindeki
Aslında bu da guzel birsey dimi
Evet.. düzenli geldiklerinde de yârim gun geliyorlar 100 tl,yarim gün yarım iş.. Bir sure sonra zaten bastan savma yapiyorlarBiz de ücretsiz iznim bitince cagirayim diyordum temizlikçi düzenli, fiyatları duyunca kalsın ailecek yaparız dedik
Evet korkmuş sizi kaybetmekten ama şunu söylemek istiyorum size kendi durumumu anlatayım size başlangıçta. Her hata yaptığında bende sizin gibi tepki verirdim.çok korkardı yalvarırdı ve sadece biraz ilgi istediğini söylerdi.sonra bu tepkilerim yetmedi boşanma davası açtığımda böyle oldu.artık o da normalleşti.şimdi mi şimdi yine sürekli hata yapıyor hem de en hassas olduğum konularda ve ben boşanmak istiyorum artık tabi şu anda o da boşanmak istediğini söylüyor.sözün özü şu asla değişmeyecek ve asla ders almayacak .sizi kaybetmekten çok korksa da asla sizi sizin istediğiniz gibi sevmeyecek ve değer vermeyecek.hep hayal kırıklığı yaşayacaksınız.siz bilirsiniz tabi tekrar şans vericeksiniz büyük ihtimalle ben kaç kez tekrar şans verdiğimi bile unuttum.bana köpeğin olurum diye yalvaran adam bir kaç hafta sonra beni ısırdı.canımı yaktı hem de kaç kez.sevgi istedim olmadı.şefkat istedim olmadı ilgi istedim hiç olmadı.hepsinden vazgeçtim saygı istedim adam yerine konmak istedim o da olmadı.biz onlara yüzbin kez şans tanırken hayat bize bize bir şans daha verecekmi bilmiyorum kırılan kalbim kolum kanadım nasıl tamir olacak hiç bilmiyorum.ama yaşadıklarım umarım bana güç katmıştır.çünkü çok güçlü olmaya ve ondan medet ummamaya ihtiyacım var.Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İş yerlerimiz yakın ben ondan daha geç çıktığım için hergün beni gelip alıyor iş yerinden. Dün aramalarına mesajlarına cevap vermedim. Akşam üstü ''Rica ediyorum beni almaya gelme, akşam eşyalarımı toplamaya geliyorum evde olmaz, işleri zorlaştırmazsan sevinirim anahtarı ve yüzükleri eve bırakırım, çocuk senin çocuğun görmek istediğin zaman görebilirsin ama ben yokum'' yazdım. Oda tipik edebiyatlara girdi herşey bu kadar kolay mı, işte daha dün iyi ki evlenmişiz diyorduk saçmalama gibi şeyler söyledi. Bende benim için kolay, ütülerini annene yaptırırsın davayı yılbaşından sonra açarım senden herhangi bir talebim yok dedim. Tutuşmuş iş yerine geldi insanlara malzeme olmamak için bindim arabaya eve geldik aldım bavulumu topladım eşyalarımı gitmeme izin vermedi ağladı öyle demek istemedim çok sinirlendim vs vs diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?