hamileyim ve boşanma aşamasındayım:(

Allahım ne zordur aile ile eş arasında kalmak Allah yardımcınız olsun .şimdi düşünmeyin bunları bebeğinize odaklanın

Offf ne işin var o okuzun yaninda hala yaaaa en azindan ailenin yanin da ol da hamileligin rahat gecsin... sinir oldum yaa... beni ailemle gorusturmemek ne demek ya baslarim onun kocaligindan...herkes de senden yanayken seni bu evde tutan ne allasen??? Sakin cocugumun babasi falan deme çünkü daha çocuğun dogmadan seni gozden cikarmis adam senin bu caban ne????

seni anlayabiliyorum canım,benimde başımda vardı öyle bir bencil koca..
annesi sürekli gelecek.saygı gösterilecek..
annem telefonla aradığında.
hangisi diye çıkışıyordu..kendi annemin aramasını istemiyordu..
saygıda sevgide tek taraflı olmaz canım..
tartışarakta ömür geçmez..
annem beni aradığında,beni dolduyor sanıyordu..
tek amaçları benim ailem,benim kurallarım diye.saçma bir egonun içinde olması..
yıpratıyorlar farkında değiller.
ben boşandım kurtuldum.
ama sende bebek var canım,umarım düzelirsiniz.
Bir büyüğün onunla konuşması lazım.

Bildiğin terbiyesiz ve saygısız bir adammış. Allah kolaylık versin.

amin Allah dermanını versin her derdi olanın inanın hamile olunca daha bir zor insan çok çaresiz hissediyor
Ben sizi cok iyi anliyorum, bizde aileler yuzunden cok kavga ettik esimle. Hamile oldugumu ogrendigimde ayrilma asamasina geldik, ben iki bucuk uc hafta fln annemlerde kaldim oda annesigilde. Sonra akli basinami geldi neoldu bilmiyorum ama illa oturup konusmak istedi. Suan iyiyiz cok sukur, demek istedigim sizi anliyorum ve belki sizide kararli görürse onunda akli basina gelir, umuyorum akli basina gelir diye insallah.

bir koca olabilir benim annemi sevmez sevemez görüşmez olur biter .. ama beni annemle görüştirmicek alnını karışlarım onunn..bu erkek milletine çok yüz verir oldukk ..
be
elimde ayarsız bi bomba var napayım :) adama ne söylesem olmadı iyi yaklaştım kavga ettim boşayacam dedim olmadı tek derdim bebeğim onu babasız büyütmenin zorluğu da değil ama babasız kalacak diye vicdan azabından ölüyorum zati hamileyim alt üst hormonlar

KENDİNİ ÇOK HIRPALAMA KARNINDAKİ BEBEK SENDEN DAHA FAZLA ETKİLENİYORDUR UNUTMA

valla evlilik terapisine bile gittik psikolog da eşiniz benim verdiğim yolu istemiyor yapabileceğim bir şey yok dedi bu adam saygılı olsa ben ailemin hatalarında da eşimin yanında olurum ama o kadar seviyesiz lafları var ki kendime inanamıyorum nasıl bu lafları kaldırdım diye en son ilk defa kız kardeşim abla sen bu halinle hakareti nasıl kaldırıyorsun bu kadar gurursuzmusun dedi cevap bile veremedim haklı yani

Doğumdan sonra düşünün bence. Bir de aileler yüzünden niye boşanıyorsunuz anlamadım.
gerçi kimse ailesine laf söyletmez o ayrı bir dava.
Neyse bence doğumdan sonra düşünün.
duygusal davrandığınımı düşünüosun şu aşamada hormonlardan dolayı.

Halin vaktin yerinde arkanda duranında var senin ailenle görüşmeye karışacak kadar bencil bi adamla ne işin var. Kendi görüşmesine sana karışmaya hakkı yok. Kaldıki annene agır konuşmuş bu saatten sonra annenin yüzüne nasıl bakacak terbiyesiz herif. Hiç kimse anneden daha değerli değil annemi kimsenin üzmesine izin vermem kurban ederim tırnağına. Eşimde benim gibi düşünüyor oyüzden herkes mesafeli kimse kimseye karışma hakkında bulamıyor. Bu şekilde bi ortaya bulursanız ne ala bulamazsanız Allah yardımcın olaun

Bir kadının annesine en çok ihtiyacı olduğu zaman hamilelik ve doğumdur manevi destek açısından. Eşinin seni bundan mahrum etme hakkı yok. Ne demek aldıklarını giydirmemek.. Annenizle görüşmeyebilir ama sana karışmamalı saygı duymalı. Arada bu yoksa ayrılmalısın zaten ailen arkanda

Bu ne hadsizlik, bu ne terbiyesizlik. Kim oluyor da ailenizle gorusmenize IZIN vermiyor. Kendinde bu hakki nasil buluyor?? Bence esinize kim oldugunu ve yerini ogretin. Kendini bilmez adam..

Bence sen de eşin olacak saygısız, terbiyesiz gibi sorunlu bir insansın. =)
Birbirinize layıksınız.
Bir de çocuk geliyor bu ruh hastalarının arasına.
Ne kadar güzel. Topluma hayırlı bir birey olacaktır kesin(!)
Bu bilinçsizlik haliyle hiçbir şeyi düşünmeden yaşamak da ayrı bir dünya cidden. Devam...

hanımlar hepinize çok teşekkür ederim beni aç kalma pahasına temizliğe giderek okutan annemi ve Allah ın emaneti kardeşimi asla bırakamam onlar bana hep koşulsuz destek verdi

senin işin yokmu başka forumlarda at stresini hadi

Tek bizler evleniyo olsak ortada bir sorun olmazdı ama ailelerde evleniyo malesef taş kovuğundan çıkmıyoruz çünkü.. Eşiniz yada siz onun yada sizin ailenizi sevmek zorunda değilsiniz ama sevdiğiniz için saygı duymak zorundasınız.. Eşinizi ailenize karşı iten sebepler olmuş belliki ama eşinizi karşınıza alıp konuşmalısınız boşanmak yerine ailenizi kabul etmesi gerektiğini belli aralıklarla görüşmek istediğinizi onunda buna saygı duyması gerektiğini anlatmalısınız..

canım inan senin yaşadıkların gibi birebir yaşayan bi tanıdığım oldu ve şuan ayrı boşandı iki yaşında kızı var ,kızına annesi bakıyor, kendi çocuğuyla hiç ilgilenmiyor paraya ihtiyacı yokken gitti işe girdi,evde durmamak için.Eşi halen hırçın ters bir adam bebeği 15 günde bir aracı eşliğinde veriyorlar aracıda dayısını seçmişler .Eski eşi dayısını darp etmiş adam 10 gün hastanede yattı .Çocuğunu bile sinirinden almıyor kıza ceza gibi.
Sana demem şu bebek doğsun belki yumuşar ya da mutluluğun için görüştürmessin aileni.Biraz sabret sonrasında bu tarz şeyler gelir başına

orta yolu vardır elbet .
keske kendınızın ıstegı uzerıne hamıle kalmak yerıne cozseydınız once problemlerınızı.
ama olan olmus bıle.
ama sahsı fıkrım ıkı tarafında aıleyle gorusturmemek gıbı bır luksu olamaz.
sorunun en basından cozebılseydınız keske.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…