hamileyim ve boşanma aşamasındayım:(

Kendisi görüşmese bile sizin aileniz onlar. .

Oturup konuşun. . Rahatsız olduğunu. .

Senin ailen,benim ailem çatışması başladığında
evliliğin ilk çatırtıları başlıyor.
çünkü saygı yitiyor..
hakaret etmeye kadar varan olay nedir bilmiyorum ama..
en azından bebeğin için şu resti çekmelisin..
herkes kendi ailesiyle görüşsün..en azından gördüklerinde birbirlerini. bir selam vermek kadar yakınlıkları olsun..
sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda..
keşke aileler geçinsede yuvalar dağılmasa..
annenin seni doğumdan sonra, bakması kadar -doğal bişi yok..
annendir tabiki yanında olucaktır..ama kaşlarını çatan bir damatta tahammül edilecek gibi değildir..
ister istemez annen sana onun hakkında bişi dedikçe..eşine karşı dolacaksındır..
boşan diyemem..ama kendin ve bebeğin için bir süre ..annenlerde kal.
ama ister istemez eşin bunuda,gurur yapıcaktır..
annesini seçti diye..
Ne denir bilmiyorum ama..
Allah yardımcın olsun.

Eşiniz tabiri caize kaşınıyor. Giderek ona en büyük dersi verin. Hiç kimse vazgeçilmez değildir.

hanımlar iyi günler benim bir sorunum var:KK43: yaklaşık 2 yıllık evliyim ve 32 haftalık hamileyim eşim düğün öncesinden beri ailemle anlaşamıyor.Zaten neredeyse hiç görüşmüyorlardı.Bi süre benim de onlarla görüşmeme izin vermiyordu ama ben bu duruma dayanamayınca izin verdi fakat bu kez de her görüştüğümde aşırı kavga çıkardı.Bu duruma rağmen çok istediğim için hamile kaldım:KK43: Biliyorum evliliğim düzene girmeden yapmam yanlıştı ama bebeğimi çok seviyorum:KK43: Şimdi ise araları iyice bozuldu eşim anneme karşı çok saygısızca laflar etti annem de ona hakaret etti bu halimle günlerdir ağlıyorum çok çaresizim.Doğumdan sonra boşanmak istiyorum artık dayanamıyorum ama cesaretim yok.Aslında çok iyi bir işim arkamda destek olacak ailem ve arkadaşlarım var ama yine de çok korkuyorum:KK43: Ne yapmalıyım doğumu nerde yapıcam eşim ailen gelemez onların aldıklarını da giydirmem diyor ama benim anneme çok ihtiyacım var:KK43:
Rabbim eşinin içine biraz acıma duygusu versin vicdanı onu titretip kendine getirsin Rabbim için her şey kolaydır dua edeceğim sana umarım her şey düzene girer

Aileler o kadar evlilikleri etkiliyor ki olan gençlere oluyor.
Hamile halinle yaşadıkların çok üzücü.
Bebek olduktan sonra torun sevme dert olacak.
Allah yardımcın olsun canım.
Bebeğini sağlıkla kucağına al.
Zaman en iyi ilaç geçecek inşallah sorunların.

Esinin ailenle sorunu ne peki? Yani belli bir sebebi var mi? Esiniz bahsetti mi hic?
Muhakkak vardir bir sebebi.. bence su an sakin olmaya calis uzme kendini, bebisine de stres yasatma yazik bebise.. sen en azinsan annecigine makul bir dille anlatmaya calis en azindan doguma kadar ortaligin sakin olmasi icin anlayis gosterecektir diye umuyorum canim.. bebis gelince belki durumlar degisir
eşim aslında önceden kafaya koymuş bizi görüştürmemeyi bunları yeni yeni anlıyorum sadece onlar da değil tüm arkadaşlarıma olumsuz davranıyor hiçbir arkadaşım eşim varken benimle görüşmek istemiyor amacı beni herkesten koparmak :KK43:

Ne annen ne eşin
Seni ve evladını düşünmüyo bence
Hamileyken bile ego savaşındalar

kesinlikle öyle.. kaç defa annemin elini düzgün öpmüyorsun diye kavga etti benimle:KK43:
Sırf bu cümlen bile yetti eşinin nasıl bi insan olduğunu anlamama.. yazıklar olsun. en güzel günlerin hamilelik zamanların nasıl geçiyor.. eşinin düzelmeyeceğine inanıyorsan ayrıl.. maddi imkanın aile desteğin varmış nasılsa.. ama eşine bi kere boşanalım dediğinde tutuşup da adam kendini toparlarsa evladın için bi şans verirsin...........

Cok daraliyorsan git bir sure ailende kal. Aman ha esine kus al bavulu git demiyoru. Her hamile kadinin yapabilecegi dinlenme amacli bi ziyaretten bahsediyorum. Toparlanip don cunku bu kadar kendini bogarak bebegine de zarar veriyorsun o yuzden en azindan bebek dogana kadar bencil olmanda fayda var. Sonra dusunursun.
bırakın bir kaç gün gitmeyi telefonla konuştuğum için söylemediği kalmadı artık merhametsizliğine dayanamıyorum:KK43:

daha önce de şans verdim özür diledi suç bende affet dedi döndüm şimdi artık kabul de etmiyor sanırım bebeğe güveniyor:KK43:
sende ara onun ailesine hakaret et ipleri komple kopar okeyse tamamdır eğer değilse doğurmayı bekleme geç ailenin evine doğumdan sonra açarsın davanı..

amin:KK43: Allah dermanını versin her derdi olanın inanın hamile olunca daha bir zor insan çok çaresiz hissediyor:KK43:
RABBİM DERMANSIZ DERT VERMESİN SEN BEBEĞİNE BOL BOL DUA ET ALLAH ÖYLE BİR ÇÖZÜM VERİR Kİ ANLAYAMAZSIN BİLE CANIM BEN DUA EDECEĞİM SANA

kesinlikle öyle.. kaç defa annemin elini düzgün öpmüyorsun diye kavga etti benimle:KK43:
bildigimiz kompleksli, empati kuramayan, sabit fikirli insan modeli..
kendi ailesine toz kondurmayan, en azindan karsi tarafa da saygi duymaz mi? bu kadar mi zor bunu anlamak? demek kapasite o kadar..

Senin ailen,benim ailem çatışması başladığında
evliliğin ilk çatırtıları başlıyor.
çünkü saygı yitiyor..
hakaret etmeye kadar varan olay nedir bilmiyorum ama..
en azından bebeğin için şu resti çekmelisin..
herkes kendi ailesiyle görüşsün..en azından gördüklerinde birbirlerini. bir selam vermek kadar yakınlıkları olsun..
sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda..
keşke aileler geçinsede yuvalar dağılmasa..
annenin seni doğumdan sonra, bakması kadar -doğal bişi yok..
annendir tabiki yanında olucaktır..ama kaşlarını çatan bir damatta tahammül edilecek gibi değildir..
ister istemez annen sana onun hakkında bişi dedikçe..eşine karşı dolacaksındır..
boşan diyemem..ama kendin ve bebeğin için bir süre ..annenlerde kal.
ama ister istemez eşin bunuda,gurur yapıcaktır..
annesini seçti diye..
Ne denir bilmiyorum ama..
Allah yardımcın olsun.
olay eşimin yanındayken kız kardeşim beni aradı ve en fazla bi iki dakika konuştuk onun yanında konuşamazmışım sonra ailesini aradı beni boşayacağını söyledi tek kelime cevap vermedim ama kalbim çok kırıldı düşünün onunla evliyken ailemle konuşamazmışım!!

sende ara onun ailesine hakaret et ipleri komple kopar okeyse tamamdır eğer değilse doğurmayı bekleme geç ailenin evine doğumdan sonra açarsın davanı..

Öyle yaparsa onunla aynı seviyeye inmez mi?
Haklıyken haksız duruma düşer bence..

Mahkeme için de iyi olmaz bu..

olay eşimin yanındayken kız kardeşim beni aradı ve en fazla bi iki dakika konuştuk onun yanında konuşamazmışım sonra ailesini aradı beni boşayacağını söyledi tek kelime cevap vermedim ama kalbim çok kırıldı düşünün onunla evliyken ailemle konuşamazmışım!!
yahu baştan sona şu yazdıkların bir tuhaf arkadaşımm kız kardeşinle bir iki dakika konuşamassın kelimesine yada ailesini arayıp seni boşamasına takılmadında şu soruyumu bize soruyorsun (düşünün kızkardeşimle konuşamazmışım.. teee ALLAHIMM.. ezin kendinizi ezdirin tepelerinize çıkartın bu erkek milletinii..

X