hamileyim ve boşanma aşamasındayım:(

Bende boşanmayı düşünüyorum bebekle zor olacak ama bıktım bizim de ailevi sebepler ve eşimin saygısızlığı dengesizliği yüzünden bitecek az kaldı iş arıyorum şuan. Zor bir durum Allah yardımcın olsun doğumdada tartışma gürültü çıkar mı acaba sonuçta annen gelmek isteyecek, ne biçim insanlar Allah ıslah etsin yapıcı olmak varken herşeyi yıkıyorlar. Benim annem rahmetli babam da ilgisizdi belki de seni ezebilmek için ailenden uzaklaştırıyordur bu şekilde güçlü ve dik durmandan rahatsızdır. Bebeğimden ben de hiç pişman değilim doğumdan sonra daha da iyi anlayacaksın, hayırlı bir evlat olsun yüzünü güldürsün inşallah.

Adam maaş kartımı elimden alacak beni sürekli ezecek ailemle görüşmemi kısıtlayacak istediği olmadım mı kavga çıkaracak...eldeki veriler bunlar

Buna rağmen bile isteye bir de bu adama çocuk yapılacak, aklıma bikaç soru geliyo, yatakta mı çok iyi b.kunda mı boncuk var nedir yani

Neden çekilir böyle bir adam, şu saatten sonra boşansan da rahat vermez ki, kaldı ki sindirir seni boşanamazsın ahanda yazıyorum buraya, boşanacak kadın bunca sıkıntıya bir de çocuk yapmazdı, çocuk yokken çektin çocuk varken mi boşanacaksın

Sakinlik sana iyi gelecek.ben burdaki çoğu herkese ragmen atip tutmaktan yana degilim.Allah bile peygamberimize yeri gelmis sans vermiş.bizim kullar olarak kuldan bunu esirgememize hakkimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…