hamileyim ve boşanma aşamasındayım:(

hanımlar iyi günler benim bir sorunum var:KK43: yaklaşık 2 yıllık evliyim ve 32 haftalık hamileyim eşim düğün öncesinden beri ailemle anlaşamıyor.Zaten neredeyse hiç görüşmüyorlardı.Bi süre benim de onlarla görüşmeme izin vermiyordu ama ben bu duruma dayanamayınca izin verdi fakat bu kez de her görüştüğümde aşırı kavga çıkardı.Bu duruma rağmen çok istediğim için hamile kaldım:KK43: Biliyorum evliliğim düzene girmeden yapmam yanlıştı ama bebeğimi çok seviyorum:KK43: Şimdi ise araları iyice bozuldu eşim anneme karşı çok saygısızca laflar etti annem de ona hakaret etti bu halimle günlerdir ağlıyorum çok çaresizim.Doğumdan sonra boşanmak istiyorum artık dayanamıyorum ama cesaretim yok.Aslında çok iyi bir işim arkamda destek olacak ailem ve arkadaşlarım var ama yine de çok korkuyorum:KK43: Ne yapmalıyım doğumu nerde yapıcam eşim ailen gelemez onların aldıklarını da giydirmem diyor ama benim anneme çok ihtiyacım var:KK43:
Bir kiz annesi olarak annen,kizinin en zor en mutlu gununde senin yaninda olamiyorsa,beyfendinin annesinin kapinin onunden dahi gecmeye hakki yok...

Esin'le ailenin arasinin acilmasi sebepsiz degil.. bir cok sebebi vardir elbet.. durduk yere esin bu sekilde davranmiyordur eminim ..

bırakın bir kaç gün gitmeyi telefonla konuştuğum için söylemediği kalmadı artık merhametsizliğine dayanamıyorum:KK43:
Senin ailenle gorusmen kadar dogal, esinin ne olmus olursa olsun sizin ailenle gorusmene tepki vermesi kadar anormal birsey olamaz. Arada birakmasinlar seni ailen de esin de. Izin verme buna.

Size bir sozum yokta.Kusura bakmayin ama esiniz resmen hasta.Tedavi olmasi lazim.Yoksa bir omur cekersiniz:KK43:(((

hanımlar iyi günler benim bir sorunum var:KK43: yaklaşık 2 yıllık evliyim ve 32 haftalık hamileyim eşim düğün öncesinden beri ailemle anlaşamıyor.Zaten neredeyse hiç görüşmüyorlardı.Bi süre benim de onlarla görüşmeme izin vermiyordu ama ben bu duruma dayanamayınca izin verdi fakat bu kez de her görüştüğümde aşırı kavga çıkardı.Bu duruma rağmen çok istediğim için hamile kaldım:KK43: Biliyorum evliliğim düzene girmeden yapmam yanlıştı ama bebeğimi çok seviyorum:KK43: Şimdi ise araları iyice bozuldu eşim anneme karşı çok saygısızca laflar etti annem de ona hakaret etti bu halimle günlerdir ağlıyorum çok çaresizim.Doğumdan sonra boşanmak istiyorum artık dayanamıyorum ama cesaretim yok.Aslında çok iyi bir işim arkamda destek olacak ailem ve arkadaşlarım var ama yine de çok korkuyorum:KK43: Ne yapmalıyım doğumu nerde yapıcam eşim ailen gelemez onların aldıklarını da giydirmem diyor ama benim anneme çok ihtiyacım var:KK43:

Bence eşinle iyi anlasiyorsan asla boşanma bir aile kolay kurulmuyor ve sizde artık herkesten bağımsız bir ailesiniz. Kendi aileni de at demiyorum ama esin olmadığında telefonla görüş onlarında gönlünü yap ama eşinin gözüne sokma bu durumu. Boşanmak hiç kolay değil emin ol. Ayrıca doğum için anneme ihtiyacım var demişsin, doğum aninda ve sonraki bir kaç gün ihtiyacın olur evet ama bunu yakın bir arkadaşında yapabilir. Doğum sonrası ve bebek bakımı konusunda da asla kimseye güvenme bebeğini en iyi sen bilirsin ve sen bakarsın. Benim annem çok yakın ama yinede bebeğimin herseyini ben yaptım ilgilendim çünkü o benim çocuğum. Annemde çok yardım etmek istedi ama ben çok gerek bırakmadım sonuçta hep yanımda olamaz. Birde böyle düşün derim...

yahu damat kayınvalideyi istemeyınce haksız,ama gelin kayınvalideyi istemeyınce haklı,mutlaka yapmıştır bır kötülük,demekki damata yapılmış,olamazmı???tuhafsınız hanımlar,hep haklı sizsiniz,sızın annenız istemeyınce olay,siz kocanızın annesini istemeyınce normal,konu sahıbı annedır,ama o da eşin,yanı sneı çekirdek ailen,bekle,doğumdan sonra belki buzlar erir,çocuğun babaya ıhtıyacı daha çok olacak ananedenseiböle bak,çocuğun için...bizim ailedede sorunlar vardı,küslükler,ama çocuklar dan sonra ooooo .ok kankayız,hep birlikte,ve çocuklar için çok sabırlı ve ıyı davranıyoruz,ben ınanıyorum,düzelir,unutma önce eşin,senın artık yuvan var,ve bebeğın dedğil bebeğinizzz var,ananeden çok babasının hakkı o bebek

herkes kendi yaşadığını bilir.aileme başından beri hem eşim hem ailesi çok gelip gitmezsiniz dimi gibilerinden laflar ediyorlarmış bunu bile çok sonradan öğrendim.eşim kendi ailesine toz kondurmazken benimkine hakaret ediyorsa ile onların suçunun mu olması lazım.gittiğimiz uzmana ikimiz de herşeyi anlattık.adam izan denen bişey var eşinizde buyok dedi. yani saygısızın biri. hadi annem haksız kardeşim haksız en yakın arkadaşlarım haksız.tüm akrabalarım haksız.iş arkadaşlarım haksız olsun. eşim haklı olsun ne çıkar bul halimle beni acımasızca ağlatan adama ben adam demem artık iki yıldır çözülür diye bekledim bişeyin de düzeldiği yok...

olay eşimin yanındayken kız kardeşim beni aradı ve en fazla bi iki dakika konuştuk onun yanında konuşamazmışım sonra ailesini aradı beni boşayacağını söyledi tek kelime cevap vermedim ama kalbim çok kırıldı düşünün onunla evliyken ailemle konuşamazmışım!!
Benim anlamadığım böyle bir psikopattan kurtulmak için neden doğurmayı bekliyorsun?kardeşim it ananın babanın yanına.en azından doğuma kadar ki 2 aylık kalan süreni huzur içinde geçirmeye bak.iyi de bir avukat bul kendine.ama ben sana diyeyim bu şimdi hamilesin diye çocuğa güveniyor.sen gidince tutuşuverir hemen.ama kararlı ol.bunla hayat da geçmez,çocuk da yetiştirilmez.
güven kendine,erteleme.topla eşyalarını bugün geldiğinde evi kapı duvar bulsun

yahu damat kayınvalideyi istemeyınce haksız,ama gelin kayınvalideyi istemeyınce haklı,mutlaka yapmıştır bır kötülük,demekki damata yapılmış,olamazmı???tuhafsınız hanımlar,hep haklı sizsiniz,sızın annenız istemeyınce olay,siz kocanızın annesini istemeyınce normal,konu sahıbı annedır,ama o da eşin,yanı sneı çekirdek ailen,bekle,doğumdan sonra belki buzlar erir,çocuğun babaya ıhtıyacı daha çok olacak ananedenseiböle bak,çocuğun için...bizim ailedede sorunlar vardı,küslükler,ama çocuklar dan sonra ooooo .ok kankayız,hep birlikte,ve çocuklar için çok sabırlı ve ıyı davranıyoruz,ben ınanıyorum,düzelir,unutma önce eşin,senın artık yuvan var,ve bebeğın dedğil bebeğinizzz var,ananeden çok babasının hakkı o bebek
Bu neyin kafası arkadaş?konu sahibi sen hatırlatmasan onun kocası olduğunu bilmiyordu sağol.kadının anası hata etse zaten farkında olur,annem de böyle yaptı der.he anlatmadığı şeyler de olabilir doğru.ama bu adamın psikopatlığını anlamak için annesinin elini öpüşünü beğenmediği için karısıyla kavga çıkarması yaterli değil mi senin için?
Ayrıca o bebek anasından çok nasıl babasının hakkı oluyormuş?senin çocuğun olmadığına eminim.bunu söyleyebildiğine göre...

daha bir tatile de ağlatmadan götürmedi sağolsun hikaye hep aynı maaş kartın elimde olsun yakınlarınla görüşme ben ne istersem sadece o yıldım yeminle

daha bir tatile de ağlatmadan götürmedi sağolsun hikaye hep aynı maaş kartın elimde olsun yakınlarınla görüşme ben ne istersem sadece o yıldım yeminle
sanki sadece maaşın için seviyormuş gibi neden onun elinde olacakmış maaş kartın her harcamanın hesabını mı istiyor

sanki sadece maaşın için seviyormuş gibi neden onun elinde olacakmış maaş kartın her harcamanın hesabını mı istiyor
tüm kredi kartlarım onda zaten bazısının internet bankaclığı maili bile onda ki kontrol edebilsin maaşı da kartı vermedim ama her ay direk onun hesabına aktarıyorum çünkü diğer türlü hep kavga çıkıyordu sen bu paraları ne yapıyosun diye. zaten madem aileyiz hesabımız ortak olsuun dedim ne var ne yok onun denetiminde

tüm kredi kartlarım onda zaten bazısının internet bankaclığı maili bile onda ki kontrol edebilsin maaşı da kartı vermedim ama her ay direk onun hesabına aktarıyorum çünkü diğer türlü hep kavga çıkıyordu sen bu paraları ne yapıyosun diye. zaten madem aileyiz hesabımız ortak olsuun dedim ne var ne yok onun denetiminde
tamam ortak olur da bu kadar sık boğaz hayat yaşanır mı sevgiye dair bir şey yok mu içinde görünen de yok gibi gözüküyor

tamam ortak olur da bu kadar sık boğaz hayat yaşanır mı sevgiye dair bir şey yok mu içinde görünen de yok gibi gözüküyor
bilmem çok sevdiğini o yüzden dengesizleştiğini ve kimseyle paylaşamadığını söylüyor ama ben boğuluyorum

bilmem çok sevdiğini o yüzden dengesizleştiğini ve kimseyle paylaşamadığını söylüyor ama ben boğuluyorum
sevebilir tabii içini bilemeyiz de ama hareketleriyle gösterse maddi konuda seni bu kadar sık boğaz etmese senin emeğinde onun hakkı yok ki hem zaten yuvanız için sen de katkıda bulunursun düşünürsün bunun derdine neden düşüyor ki

Bu neyin kafası arkadaş?konu sahibi sen hatırlatmasan onun kocası olduğunu bilmiyordu sağol.kadının anası hata etse zaten farkında olur,annem de böyle yaptı der.he anlatmadığı şeyler de olabilir doğru.ama bu adamın psikopatlığını anlamak için annesinin elini öpüşünü beğenmediği için karısıyla kavga çıkarması yaterli değil mi senin için?
Ayrıca o bebek anasından çok nasıl babasının hakkı oluyormuş?senin çocuğun olmadığına eminim.bunu söyleyebildiğine göre...
anasından çok babası demedım,ananeden çok babasının hakkı,herhalde babadan çok ananenın olmaz çocuk dimi,birde damadı savunmuyorum,ama hoşlanmayabilir,en doğal hakkı,ille kadının birşey yapmış olamasınada gerek yok,kımse kımseyı semek zorunda değil,tabiki yapıcı olucam,babasız çocuk ne demek çok ıyı bılırım,kımse mutlu değil,ama çoluk cocuk ıçın sabır edıyor,yangına körükle gıdelım,mıllet boşansın,

anasından çok babası demedım,ananeden çok babasının hakkı,herhalde babadan çok ananenın olmaz çocuk dimi,birde damadı savunmuyorum,ama hoşlanmayabilir,en doğal hakkı,ille kadının birşey yapmış olamasınada gerek yok,kımse kımseyı semek zorunda değil,tabiki yapıcı olucam,babasız çocuk ne demek çok ıyı bılırım,kımse mutlu değil,ama çoluk cocuk ıçın sabır edıyor,yangına körükle gıdelım,mıllet boşansın,
her anne baba birlikte olan evliliklerdeki çocuklar mutlu o zaman senin teorine göre.mdem damat k.vyi sevmek zorunda değil(ki bence de değil fakat karısını doğuran kadına saygı duymak zorunda) neden mesele kendi annesine gelince karısının el öpmesine bile kabahat bulabiliyor?bu iş böyle gitmez.böyle evlilik eninde sonunda biter.bu ailede büyüyen çocuk da mutsuz olur

aferin arkadaş iyi yapmışsın :stop: madem ortak olacak senin elinde birleşseymiş.eskiden evin kadınları tutardı hesabı.şimdi erkekler eşinin maaşına ipotek koyuyor

zaten beni asıl rahatsız eden eğer eşim ailemin kusurları varsa bunları bana düzgün anlatsa ve çözüm bulsak birlikte sıkıntı yok. ama o bunu konuşmaya bile dayanamıyor ve hareketleriyle annemi istemediğini belli ediyor ve saygısızca davranıyor bu beni çok üzüyor:KK43: bunu kaç kez anlatım anlamadı:KK43:

X