Hamileyim🤰🥰 Pikten sonra ki belirtilerimden bahsetmek istiyorum belki sizlere yardımcı olur 🙏

Benimde kahve leke sürekli vardı canım ögrendigimden beri 3 gün varsa 3 gün yoktu. Progesteron fitil kullandım sonra 5. Haftanın içinde birden kanamam geldi acile gittim kese duyuyor düşük tehliken var yat dinlen başka yapacak bişe yok dediler. Ama ben düştü düye gittim adet gibi kıpkırmızı kanamam oldu bir gün sabahı özele gittim kanama alanı oldugunu söyledi doktorum fitile devam dedi düşük tehliken var dedi oda daha öncede düşügüm oldugu için korktum ama çok şükür bebegim beni bırakmadı canım kanama alanımda bir hafta sonra geçti sende umudunu kaybetme bol bol dua et dinlen

Ne guzel canim senin melegin seni birakmamis dun benim ilk sanciyla kahverengi lekelenmem oldu acile gittim alttan muayene ettiler mecbur 7mm filandi kese bir hafta once t haftalik dedi doktor kese icin acildeki de dun 4 haftalik dedi sabahta bir kactane et parcasi geldi devam ediyor malesef olmadi insallah rabbim kimseye yasatmasin

İnşallah dedigin gibi olmaz da bebegin seninle kalır canım normlade kaç haftalık olman gerekiyor

İnşallah dedigin gibi olmaz da bebegin seninle kalır canım normlade kaç haftalık olman gerekiyor
Ama birgun saglikli gebelik gecirirsem 12haftalik olana kadar doktora gitmicem kizimdan oncede iki uc kere dusuk yapmistim 12.haftada gitmistim direk cinsiyetide ogrenmistim folik asitimi icip beklicem nasip olursa

Gerçekten bravo vücudunu nasıl bu kadar iyi gozlemleyebiliyorsun vücudumu taniyamamis olmam beni çok üzmeye başladı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Benim adetim normalde 29 eylüldü ama o gün yumurtlama gördüm 1 ekimde çatladı ve bugün yumurtlamamın 7.günü dünden beri şiddetli bel ağrım var dün sabah belimin ağrısından yataktan kalkarken çok zorlandım bugün sabah baş ağrısıyla uyandım ara ara karın ağrısı oluyor birde beyaz akıntı geldi bugün çok az koku hassasiyeti var ama normalde de ben en olmadık kokuları uzaktan alabiliyorum maalesef göğüs hassasiyetim yok umarım adet olmam da pazar günü 10.gün olacak o gün test yapmaya niyetlendim bugün ara ara üşüdüm mü bilmiyorum sanki yüzüm yanıyor gibi geldi sürekli umarım bebiş tutunuyordur benim bu hissettiklerim psikolojik değildir inşallah

İnşallah Rabbim hayırlısını versin yeni gördüm benimde belirtilerim aynıydı ama 3gün reglm geçikti ve kan vereyim diyodum hasta oldum yine bir hayal kırıklığı olunca akışına bıraktım beynimiz gerçekten bazen oyun oynuyor kaç ay böyle şahit oldum bu duruma şimdi artık herşey Allah tan diyorum ve geleceği günü bekliyorum sizin durumunuz ne dir bu arada çıktı mı bir şey ?

Merhaba kızlar bende reglden 2 gün sonra yumurtlama gördüm , değerlendirdik normalde 1 hafta kala başlayan göğüs ağrım ovülasyondan itibaren başladı ve hala devam ediyor uçları ve sol koltuk altıma doğru olan taraftada hassasiyet var sütyensiz gezemiyorum o derece bir hassasiyet ilişki üzerinden 16 gün geçti reglime henüz var bu yüzden erkenden test yapıp üzülmek istemiyorum ama merakta ediyorum sizce bu erkenden başlayan göğüs hassasiyeti gebelik belirtisi olabilir mi? Ve daha önce sivilce tedavisi gördüm asla sivilce çıkmayan suratımda sivilce çıktı

Evet saydıkların belirti canım gebelik testi yapabilirsin etken değil ben yumurtlamadan 8 gün sonra pozitifi gördüm hakkında hayırlısı olsun.

Bu kadar takip bu kadar belirti aramak bence sizi yıpratır kızlar ovülasyon testi alın ve akışına bırakın stres herşeyin başı rahat olmaya çalışın , çocuk planı yapmadan önce mutlaka bi doktora görünün.

Ay yemin ederim şuan aynı belirtiler var ayaklarım buz kesiyor sonuç nedir hamilemisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…