- 20 Ağustos 2022
- 3.811
- 3.254
Canım hamilesin bu sonuca göre 2 gün sonra aynı kan verdiğin yerde tekrar ver daha yeni yerleşmiş muhtemelen sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederimMerve3553 sence ? Nedir bilgisi olan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hamilesin bu sonuca göre 2 gün sonra aynı kan verdiğin yerde tekrar ver daha yeni yerleşmiş muhtemelen sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederimMerve3553 sence ? Nedir bilgisi olan
İnşallah ya regl 4.günü bugün regl iken kan verdim başka sebepten vermiştim beta hgc vardı tabi değer bu çıktı kadın doğuma gittim yine doktorum dedi olmuş belki düşmüş olabilir diye perşembe tekrar kan vericem yükselirmi sizce yaCanım hamilesin bu sonuca göre 2 gün sonra aynı kan verdiğin yerde tekrar ver daha yeni yerleşmiş muhtemelen sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederim
Ümitsizliğe kapılma Tabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordurMerhaba arkadaşlar bugün itibariyle ilaçla düşük yaptım. 8+5 günlük hamile idim bana göre. Bugün doktor kontrolüm vardı 6+3te bebeğin kalp atışı zayıftı 2 hafta sonra gel bir daha bakalım demişti doktorum bugün gittim kese 45 mm 9 hafta ile uyumlu olmuş Bebek 4mm de kalmış 6+3 günlük dedi kalp atışını duyamadım dedi beni doplere gönderdi orada da kalp atışı duyulmadi düşük yada kürtaj olmam gerekiyordu bende kürtajdan korktum ilaçla düşük oldum sağlıklı bi gebelik değilmiş rabbimin takdiri böyle imiş nasipte yokmuş ben size veda ediyorum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah sıkıntısız doğum yapın
Evet herşey perşembe gününe bağlı inşallah gönlünce olur canımİnşallah ya regl 4.günü bugün regl iken kan verdim başka sebepten vermiştim beta hgc vardı tabi değer bu çıktı kadın doğuma gittim yine doktorum dedi olmuş belki düşmüş olabilir diye perşembe tekrar kan vericem yükselirmi sizce ya
Rabbim yardımcın olsun en kısa zaman da inşallah tekrar güzel haber alman dileğiyleMerhaba arkadaşlar bugün itibariyle ilaçla düşük yaptım. 8+5 günlük hamile idim bana göre. Bugün doktor kontrolüm vardı 6+3te bebeğin kalp atışı zayıftı 2 hafta sonra gel bir daha bakalım demişti doktorum bugün gittim kese 45 mm 9 hafta ile uyumlu olmuş Bebek 4mm de kalmış 6+3 günlük dedi kalp atışını duyamadım dedi beni doplere gönderdi orada da kalp atışı duyulmadi düşük yada kürtaj olmam gerekiyordu bende kürtajdan korktum ilaçla düşük oldum sağlıklı bi gebelik değilmiş rabbimin takdiri böyle imiş nasipte yokmuş ben size veda ediyorum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah sıkıntısız doğum yapın
Umarım herşey yolundadır hayırlısıylaEvet herşey perşembe gününe bağlı inşallah gönlünce olur canım
Aynen canım Allah razı olsun sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah rabbimÜmitsizliğe kapılma Tabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Canım senin tekrar kan vermen lazım evet testte çizgi var baya da belli gölge gibi değil ayrıca senin kan verip kanda takip ettirmen gerekiyor geçende sanırım 5 çıkmıştı demi sonucunKızlar kuruma çizgisimi bu test yaptıktan sonra kahvaltı falan derken unuttum bakmayı ve neredeyse 3 saat geçti baktığımda çizgi vardı suyla ıslattım çizgi hala duruyor böyle bir şey yaşayan var mı acaba Merve3553
Evet evet doğru yarın kan vereceğimCanım senin tekrar kan vermen lazım evet testte çizgi var baya da belli gölge gibi değil ayrıca senin kan verip kanda takip ettirmen gerekiyor geçende sanırım 5 çıkmıştı demi sonucun
Evet ver canım mutlaka 2 günde bir de ver takip ettir bana da haber verEvet evet doğru yarın kan vereceğim
Kan verdim sabah heyecanla bekliyorum sonucuEvet ver canım mutlaka 2 günde bir de ver takip ettir bana da haber ver
Çıkmadı mı daha kuzumKan verdim sabah heyecanla bekliyorum sonucu
Yok hayır çıkmadı daha bekliyorumÇıkmadı mı daha kuzum
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım bende merak ettim inşallah bebiş vardır büyümüştürYok hayır çıkmadı daha bekliyorum
İnşallah ya heyecanla sonuç bekliyorum resmen saatte bir kontrol ediyorum nerdeyse:))Hadi hayırlısı olsun inşallah canım bende merak ettim inşallah bebiş vardır büyümüştür
Ne yaptın canımİnşallah ya heyecanla sonuç bekliyorum resmen saatte bir kontrol ediyorum nerdeyse:))