Hamileyim🤰🥰 Pikten sonra ki belirtilerimden bahsetmek istiyorum belki sizlere yardımcı olur 🙏

Kac haftaliksin canim

Sağol canım darısı hepinizin başına inşallah
Olmadi canim malesef savah sancim vardi kahverengi lekelenmem oldu acile gittim kese var ve kese duzgun ama icinde beebk yoktu
Sağol canım darısı hepinizin başına inşallah
Malesef olmadi canim kanamam basladi dusuk yapiyorum rabbim isteyen butun kadinlarin. Kucagini bos birakmasin hamile olanlari da saglikli sihhatli kucaklarina almayi nasip etsin

Canım hemen düşük yapıyorum deme lekelenme olabilir kaç haftalık ki şuan kese var bebek hemen gözükmez zaten 6 haftaya kadar anca gözükür bebek

Canım hemen düşük yapıyorum deme lekelenme olabilir kaç haftalık ki şuan kese var bebek hemen gözükmez zaten 6 haftaya kadar anca gözükür bebek
Gec dollenme bile olsa 6 haftalik olmasi gerekirken acildeki ultrasonda 4 haftalik gorundu kese bebekte yok umidim kalmadi malesef canim

Gec dollenme bile olsa 6 haftalik olmasi gerekirken acildeki ultrasonda 4 haftalik gorundu kese bebekte yok umidim kalmadi malesef canim
Progestan vermediler mi canım fitil neden ilgilenmediler ben anlamadım şaşırdım şuan başka doktora gitmelisin burda lekelenme yaşayıp geç döllenme olan arkadaşlarım var bence yarın başka bi doktora gözükmelisin

Yok canim progestan verdiler ama benim hic umidim yok cunku leke degil suan baya yogun kahverengi kanamam var acildeki d
Yok canim verdiler cokta ilgilendiler ama olmayica olmuyor hafif leke degil baya yogun umidim kesildi rabbim kimseye yasatmasin canim

Kuzum hemen ümitsizliğe kapılma arkadaşın kırmızı kanaması bile oldu şükür şuan durumu iyi melegim can kuzum arkadaşla bi konuşur musun içi rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…