- 16 Eylül 2023
- 115
- 62
Yumurtlamadan önce birlikteliğim olmuştu yumurtlama günü geçtikten 2 gün sonra kasıklarımda Ağrı ve üşütmüşcesine bir karın,kasık ağırsı vardı ve ayaklarımı hiç ısıtamıyorum ayaklarımı yaklaşık 7 aydır deniyoruz ve yumurtlamanın ardından 5 gün geçti ve sol göğüs ucum yanmamı desem kaşıntı mı sızı mı anlam veremedim ikisinde vardı sağ taraf geçti şuan hala sol göğüs ucumda acı var böyle yara olmuş gibi ama değil yada psikolojikmen ben mi öyle düşünüyorum reglime 9 gün kaldı bakalım inşeallah olur bu ay yaHamileyimmmm
Sizlere de yardımcı olmak adına belirtilerimi gün gün yazmak istedim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Yumurtlamadan 2 sonra : Tansiyonum normal seyreder hep o gün sürekli düşük hissettiğim için devamlı ölçüm yaptım ve 9/5 tansiyon çıkıyordu. Hiş bu zamana kadar uçuk çıkmazdı ilk defa o gün dudağımın kenarında uçuk çıktı ertesi gün söndü.
Yumurtlamadan 3 gün sonra : Bel ağrısından gece defalarca uyandım bi rahat uyku uyuyamamıştım. Sabahına uyandığımda da hala devam ediyordu bel ağrım. Başım ağrıtmaya başlamıştı ara ara yükseliyordu ağrısı. Burnumun hassaslaştığını fark ettim normalde tıkanıklık yaşarım devamlı koku alma konusunda da hiç iyi değilimdirama o gün nedense kokulara karşı çok hassastı burnum.
Yumurtlamadan sonra 4 gün : Ateşim gün içinde ölçtüğüm de 37.2 ye ulaştı. Baş ağrım gün içinde yine ara ara kendini gösteriyordu. Vajinanın içinde bişey varmış gibi sanki hapşırıp öksürsem çıkacakmış gibi hissediyordum ve hep bi baskı vardı altımda. Gün içinde bel ağrısı devam etti. Akşam saat 10 civarında ise kasıklarımda iğnelenme ufak çaplı bi elektrik çarpması gibi bişey hissettim.
Yumurtlamadan sonra 5 gün : Öğlen çok gazım oldu normalde gazım hiç olmaz. Bel ağrısı devam ediyor. Adet sancısı gibi hafif hafif kasıklarımı yokluyor gelip gidiyor. Ara ara kasıklarıma inceden sızı gelip gidiyordu.
Yumurtlamadan sonra 6 gün : Gögüslerim de ağırlaşma hissettim. Gün içinde kasıklarıma inceden sızılar girmeye devam ediyordu.
Yumurtlamadan sonra 7 gün : Kasık ağrısı inceden sızı yerine bildiğiniz adet sancısına bırakmıştı. Yüzümde sivilcelenmeler başladı küçük küçük bir sürü. Göğüslerindeki ağrı koltuk altıma doğru devam etmeye başladı ve uçlarındaki kahverenginin büyüdüğünü fark ettim. Vajinamın iç dudakların da yumuşama olduğunu fark ettim. Devamlı büyük tuvaletim varmış gibi hissedip hep tuvalete gidiyordum.
Yumurtlamadan sonra 8 gün : Aşırı derece de kaşık ve bel ağrısı yaşıyordum. Ve test yaptım çok ince iplik gibi belli belirsiz çizgi gördüm pek inanamadım ve yarını beklemeye karar verdim.
Yumurtlamadan sonra 9 gün : Evet sabah yaptığım gebelik testinde bu sefer daha belirgin çizgi gördüm hamileydimGün içinde sık idrara çıkma ve açlık hissediyordum.
Duphaston dan sonra adet de olunuyor en iyisi bi test yap sen kuzum yarın sabah erkenden bebek varsa çıkart yumurladığın günü çatladığın günü kesin biliyorsanBende yumurtlama günü ilişki girdim yani kaçırma yapmadım günleri şuan benimde 9.gunum hafif lekelenme var acaba yerleşme kanaması mi bilmiyotm doktor duphaston vermişti ilk ay biter bitmez adet gördüm şimdi hap bitti 6 gün oldu bugün leke geldi pembemsi
Belirtiler benimkisine çok benziyor yumurtlamadan 9 10 gün sonra test yap varsa çıkıyorYumurtlamadan önce birlikteliğim olmuştu yumurtlama günü geçtikten 2 gün sonra kasıklarımda Ağrı ve üşütmüşcesine bir karın,kasık ağırsı vardı ve ayaklarımı hiç ısıtamıyorum ayaklarımı yaklaşık 7 aydır deniyoruz ve yumurtlamanın ardından 5 gün geçti ve sol göğüs ucum yanmamı desem kaşıntı mı sızı mı anlam veremedim ikisinde vardı sağ taraf geçti şuan hala sol göğüs ucumda acı var böyle yara olmuş gibi ama değil yada psikolojikmen ben mi öyle düşünüyorum reglime 9 gün kaldı bakalım inşeallah olur bu ay ya
ŞimdiBende yumurtlama günü ilişki girdim yani kaçırma yapmadım günleri şuan benimde 9.gunum hafif lekelenme var acaba yerleşme kanaması mi bilmiyotm doktor duphaston vermişti ilk ay biter bitmez adet gördüm şimdi hap bitti 6 gün oldu bugün leke geldi pembemsi
Evet ayın 6 ve 7 su yuksek 8 i yumurtlama gösteriyordu o hafta full atlamadm o ara duphaston da kullanmaya devam ettim regl düzenlemesi için vermişti doktor bugün de minik minik leke gibi hafif ağrı var anlamadm biraz daha bekleyip yapayım demiştim sizde 9. Günde pozitif olmuş bir bakaym deneyimDuphaston dan sonra adet de olunuyor en iyisi bi test yap sen kuzum yarın sabah erkenden bebek varsa çıkart yumurladığın günü çatladığın günü kesin biliyorsan
teşekkür ederim öncelikleBelirtiler benimkisine çok benziyor yumurtlamadan 9 10 gün sonra test yap varsa çıkıyor
Benimde 7 si yumurtlama oldu. İlişkimiz oldu 2 gün. Şuan reglime 9 gün var bugün iç çamaşırımda bordomsu lekelenmeler var ve hafif ağrım var üşüttüğümü düşünüyorumŞimdi
Evet ayın 6 ve 7 su yuksek 8 i yumurtlama gösteriyordu o hafta full atlamadm o ara duphaston da kullanmaya devam ettim regl düzenlemesi için vermişti doktor bugün de minik minik leke gibi hafif ağrı var anlamadm biraz daha bekleyip yapayım demiştim sizde 9. Günde pozitif olmuş bir bakaym deneyim
Evde testin varsa dene istersen canım 9. Gün evet gördüm erken gebelik testinde ertesi gün daha da koyulaştı zatenŞimdi
Evet ayın 6 ve 7 su yuksek 8 i yumurtlama gösteriyordu o hafta full atlamadm o ara duphaston da kullanmaya devam ettim regl düzenlemesi için vermişti doktor bugün de minik minik leke gibi hafif ağrı var anlamadm biraz daha bekleyip yapayım demiştim sizde 9. Günde pozitif olmuş bir bakaym deneyim
Bitki çayı ve kafeinden uzak dur canım. Oturup kalkma konusunda da hamileymişsin diye dikkatli davranmaya bak sıcak banyodan kaçın inşallah bebiş var gibi geldi bana hakkında hayırlısı olsunteşekkür ederim önceliklenormalde böyle durumlar oluyor ama bugün sizin yazınızı okumuştum dedim üye olup kafamdaki soru işaretleri gidermek istedim. Göğüs ucu acısı yoktu normalde ama bu ay dikkat ettim not aldım ve Ayriyetten B12vitamin iğne kullanıyorum iki kutu yazmıştı doktorum bi kutusu bitti şimdi haftalık olana geçtim onda da iki tane iğnem kaldı sonra aylık iğne yazacak yumurtlamadan sonra kasık ağrısı karnımda aşırı gaz sıkıntısı vardı acaba üşüttüğümden mi bilemiyorum akşamları oluyor genelde bügün tenime dokunduğumda ateşim olduğunu fark ettim ama fazla dikkate olmadım yani bilmiyorum nasıl geçecek bu süreç yani ne konuda dikkat etmem lazım bilmiyorum yeme içme vs oturup kalkma ne gibi durumlar riskli
Test yapın bence gebelik olabilirBenimde 7 si yumurtlama oldu. İlişkimiz oldu 2 gün. Şuan reglime 9 gün var bugün iç çamaşırımda bordomsu lekelenmeler var ve hafif ağrım var üşüttüğümü düşünüyorum
Daha önce yaptığım testler negatif çıktı şimdi 9 gün var diye bekliyim diyorum çünkü regli belirtilerim de var gerçi 9 gün var kafam allak bullak olduTest yapın bence gebelik olabilir
Teşekkür ederim tekrardanBitki çayı ve kafeinden uzak dur canım. Oturup kalkma konusunda da hamileymişsin diye dikkatli davranmaya bak sıcak banyodan kaçın inşallah bebiş var gibi geldi bana hakkında hayırlısı olsun
Benimde regl 21 ama bugun pembemsi kahve leke geldi koku yok çok az anlamadmBenimde 7 si yumurtlama oldu. İlişkimiz oldu 2 gün. Şuan reglime 9 gün var bugün iç çamaşırımda bordomsu lekelenmeler var ve hafif ağrım var üşüttüğümü düşünüyorum
Yaptım erken gebelik ama tek çizgiTest yapın bence gebelik olabilir
Tekrarlayın yarın sabah yumurtlamadan sonra en erken 9 gün sonra çıkıyor bende çıkmıştı erken gebelik testinde ama inşallah hepiniz de bebiş vardır dua ediyorumYaptım erken gebelik ama tek çizgi
Teşekkür ederim dua edin regl oldumTekrarlayın yarın sabah yumurtlamadan sonra en erken 9 gün sonra çıkıyor bende çıkmıştı erken gebelik testinde ama inşallah hepiniz de bebiş vardır dua ediyorum
Ya bugün öyle bir sol ayağıma vuran sancı var ki çok acıtıyor dünde göğüs uçlarımın sızız diyodum ben mi çok fazla abartıyorum acaba sizdede olmuş muydu kasıktan sol bacağıma vuruyor ağrısı bilgisi olanBitki çayı ve kafeinden uzak dur canım. Oturup kalkma konusunda da hamileymişsin diye dikkatli davranmaya bak sıcak banyodan kaçın inşallah bebiş var gibi geldi bana hakkında hayırlısı olsun
Evet canım kasıktan bacağıma vuruyordu bacağımda çekme oluyorduYa bugün öyle bir sol ayağıma vuran sancı var ki çok acıtıyor dünde göğüs uçlarımın sızız diyodum ben mi çok fazla abartıyorum acaba sizdede olmuş muydu kasıktan sol bacağıma vuruyor ağrısı bilgisi olan
İnşeallah bu ay mutlu bir haber almak istiyorum umarım olur ya reglime 3-4gün kala kasık ağrı vs göğüslerde şişlik olurdu daha neredeyse 1hafta var 4gün sonra test yaparım inşeallah dua edin çıkar bu arada hangi marka testi yapmıştınız güvenemiyorum çoğusuna geçen ay yapmıştım erken gebelik testi ince çizgi baya silikti sonra kan verdim 0.03 çıktı olmadığını anladım adet gördüm zaten bu ayı değerlendirdim inşeallah olurumEvet canım kasıktan bacağıma vuruyordu bacağımda çekme oluyordu
Predictor yap canım en güvenilir erken test o bence beni hiç yanıltmadı inşallah bu ay nasip eder rabbimİnşeallah bu ay mutlu bir haber almak istiyorum umarım olur ya reglime 3-4gün kala kasık ağrı vs göğüslerde şişlik olurdu daha neredeyse 1hafta var 4gün sonra test yaparım inşeallah dua edin çıkar bu arada hangi marka testi yapmıştınız güvenemiyorum çoğusuna geçen ay yapmıştım erken gebelik testi ince çizgi baya silikti sonra kan verdim 0.03 çıktı olmadığını anladım adet gördüm zaten bu ayı değerlendirdim inşeallah olurumkusura bakmayın baya soru soruyorum ikiz kardeşim var oda 8.ayında 49 günü kaldı doğuma diyorum Allah nasip etse bir tane de bana verse beraber büyüyüp gitseler
Aminn çok teşekkür ederimPredictor yap canım en güvenilir erken test o bence beni hiç yanıltmadı inşallah bu ay nasip eder rabbimsağlıkla kucağına alsın kardeşin de canımm