Hamileyim🤰🥰 Pikten sonra ki belirtilerimden bahsetmek istiyorum belki sizlere yardımcı olur 🙏

Yumurtlamadan önce birlikteliğim olmuştu yumurtlama günü geçtikten 2 gün sonra kasıklarımda Ağrı ve üşütmüşcesine bir karın,kasık ağırsı vardı ve ayaklarımı hiç ısıtamıyorum ayaklarımı yaklaşık 7 aydır deniyoruz ve yumurtlamanın ardından 5 gün geçti ve sol göğüs ucum yanmamı desem kaşıntı mı sızı mı anlam veremedim ikisinde vardı sağ taraf geçti şuan hala sol göğüs ucumda acı var böyle yara olmuş gibi ama değil yada psikolojikmen ben mi öyle düşünüyorum reglime 9 gün kaldı bakalım inşeallah olur bu ay ya

Duphaston dan sonra adet de olunuyor en iyisi bi test yap sen kuzum yarın sabah erkenden bebek varsa çıkart yumurladığın günü çatladığın günü kesin biliyorsan

Belirtiler benimkisine çok benziyor yumurtlamadan 9 10 gün sonra test yap varsa çıkıyor

Şimdi
Duphaston dan sonra adet de olunuyor en iyisi bi test yap sen kuzum yarın sabah erkenden bebek varsa çıkart yumurladığın günü çatladığın günü kesin biliyorsan
Evet ayın 6 ve 7 su yuksek 8 i yumurtlama gösteriyordu o hafta full atlamadm o ara duphaston da kullanmaya devam ettim regl düzenlemesi için vermişti doktor bugün de minik minik leke gibi hafif ağrı var anlamadm biraz daha bekleyip yapayım demiştim sizde 9. Günde pozitif olmuş bir bakaym deneyim

Belirtiler benimkisine çok benziyor yumurtlamadan 9 10 gün sonra test yap varsa çıkıyor
teşekkür ederim öncelikle normalde böyle durumlar oluyor ama bugün sizin yazınızı okumuştum dedim üye olup kafamdaki soru işaretleri gidermek istedim. Göğüs ucu acısı yoktu normalde ama bu ay dikkat ettim not aldım ve Ayriyetten B12vitamin iğne kullanıyorum iki kutu yazmıştı doktorum bi kutusu bitti şimdi haftalık olana geçtim onda da iki tane iğnem kaldı sonra aylık iğne yazacak yumurtlamadan sonra kasık ağrısı karnımda aşırı gaz sıkıntısı vardı acaba üşüttüğümden mi bilemiyorum akşamları oluyor genelde bügün tenime dokunduğumda ateşim olduğunu fark ettim ama fazla dikkate olmadım yani bilmiyorum nasıl geçecek bu süreç yani ne konuda dikkat etmem lazım bilmiyorum yeme içme vs oturup kalkma ne gibi durumlar riskli

Benimde 7 si yumurtlama oldu. İlişkimiz oldu 2 gün. Şuan reglime 9 gün var bugün iç çamaşırımda bordomsu lekelenmeler var ve hafif ağrım var üşüttüğümü düşünüyorum

Evde testin varsa dene istersen canım 9. Gün evet gördüm erken gebelik testinde ertesi gün daha da koyulaştı zaten

Bitki çayı ve kafeinden uzak dur canım. Oturup kalkma konusunda da hamileymişsin diye dikkatli davranmaya bak sıcak banyodan kaçın inşallah bebiş var gibi geldi bana hakkında hayırlısı olsun

Bitki çayı ve kafeinden uzak dur canım. Oturup kalkma konusunda da hamileymişsin diye dikkatli davranmaya bak sıcak banyodan kaçın inşallah bebiş var gibi geldi bana hakkında hayırlısı olsun
Teşekkür ederim tekrardaninşeallah bi 4.5 gün sonra test yaparım zaten 9 gün var regla o zaman muhakkak haber ederim inşeallah vardır ya

Ya bugün öyle bir sol ayağıma vuran sancı var ki çok acıtıyor dünde göğüs uçlarımın sızız diyodum ben mi çok fazla abartıyorum acaba sizdede olmuş muydu kasıktan sol bacağıma vuruyor ağrısı bilgisi olan

Evet canım kasıktan bacağıma vuruyordu bacağımda çekme oluyordu

Evet canım kasıktan bacağıma vuruyordu bacağımda çekme oluyordu
İnşeallah bu ay mutlu bir haber almak istiyorum umarım olur ya reglime 3-4gün kala kasık ağrı vs göğüslerde şişlik olurdu daha neredeyse 1hafta var 4gün sonra test yaparım inşeallah dua edin çıkar bu arada hangi marka testi yapmıştınız güvenemiyorum çoğusuna geçen ay yapmıştım erken gebelik testi ince çizgi baya silikti sonra kan verdim 0.03 çıktı olmadığını anladım adet gördüm zaten bu ayı değerlendirdim inşeallah olurum kusura bakmayın baya soru soruyorum ikiz kardeşim var oda 8.ayında 49 günü kaldı doğuma diyorum Allah nasip etse bir tane de bana verse beraber büyüyüp gitseler

Predictor yap canım en güvenilir erken test o bence beni hiç yanıltmadı inşallah bu ay nasip eder rabbim sağlıkla kucağına alsın kardeşin de canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…