Hamileyim🤰🥰 Pikten sonra ki belirtilerimden bahsetmek istiyorum belki sizlere yardımcı olur 🙏

Belirtiler benimkisine çok benziyor yumurtlamadan 9 10 gün sonra test yap varsa çıkıyor
Benimde 5 gün önce yumurtlama günüydü değerlendirirken ondan sonraki 3 gün ara ara şiddetli kasık ağrısı oldu.Bugünde ateşim vardı basım ağrıyor sürekli yorgunluk var dün gebelik testi yaptım negatifti gebelik olma ihtimali var mı

Allah senden razı olsun. Günlerdir bende bu soruya cevap arıyorum. Piki gördüğümden beri kasık ağrısı yaşıyorum ve bazen bi şey çıkacak gibi dışarı rahmime vuruyor ağrısı. Göğüslerimde hiç bir fark yok ama..

Kizlar yardim eder misiniz lütfen. Bu ayın 22 sinde pik gördüm. Adetimin 14.Gunu oluyor yani. Sonrasında Pik 3-4gun sürdü öyle çatladı yumurtam. Yani adetime 11 gun kala çatladı.. Adetime 8-9 gun var şuan. Kasiklarimda karnimda adet olacak gibi ağrılar var hafif hafif.. Normalde de zaten benim adetime 10 gun kala başlıyor böyle belirtiler. Çok erken başlar benim adet sancılarim yani 10 gün kala falan baslar adet belirtilerim her ay.. Simdi size sorum ben nasıl anlicam bu yine adet ağrıları mi hamilelik ağrıları mi ((

Sonucunuz ne çıktı hamile misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…