Hadi kızlar gebelik belirtisi bekleyen gelsin

Tabi olabilir de ki yüksek ihtimalde öyledir hakkımızda hayırlısı
Benimde dün lekelenme oldu test yaptım sabah ama bu freely testler çizgi çıkartıyormuş emin olamadım 5 dakika içinde çektim

Eklentiler

• IMG_0199.png
    IMG_0199.png
    429,3 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_0198.jpeg
    IMG_0198.jpeg
    70,6 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_0193.jpeg
    IMG_0193.jpeg
    94,2 KB · Görüntüleme: 22
Bende göremedim canım üzgünüm eğer bu ay da olmazsa soğan suyu mu denesen ben bu ay onu denemiştim vesile oldu herkeste işe yaramıyor biliyorum ama bi doktoruna danışıp denesen? Düzenli de kullanmadım 5 6 gün içe bildim aklıma geldikçe
Ya bende kendime belirtiler ararken bu yorumu gördüm çok sevindim. Bu ay regl bitiminden 2 gün sonra soğan suyuna başladim. Çok fazla bel ve kasik ağrısı yaptığı için 4. gündr biraktim. Meğer o ağrı yumurtlama agrisiymis. Bıraktıktan iki gün sonra seffaf uzayan akıntı geldi. Gunleri degerlendirdik. Ağrılarım hala az az devam ediyor. Belimin sag tarafi ve boşluğum agriyo hafif hafif. Bide vajinama igne batması gibi oluyor. Sizin belirtileriniz neydi acaba?

Ya bende kendime belirtiler ararken bu yorumu gördüm çok sevindim. Bu ay regl bitiminden 2 gün sonra soğan suyuna başladim. Çok fazla bel ve kasik ağrısı yaptığı için 4. gündr biraktim. Meğer o ağrı yumurtlama agrisiymis. Bıraktıktan iki gün sonra seffaf uzayan akıntı geldi. Gunleri degerlendirdik. Ağrılarım hala az az devam ediyor. Belimin sag tarafi ve boşluğum agriyo hafif hafif. Bide vajinama igne batması gibi oluyor. Sizin belirtileriniz neydi acaba?
Insallah tutmustur cnm ben iki ay degerlendirdim yumurtlama gününü olmadi sonra bir sorun mu var diye dr gittim dr hic bir sorun yok hatta 3tane yumurtan var dedi adet bitince 2gun sonra gittim dr suan adete 6gun var iki gun once bel agrim başladı arada adet olucakmisim gibi kasik agrim var bide bacaklarim cok agiriyor ama goguslerde tik yok iki ay ayni belirtileri yasadim gogus agrisida vardi bu ay gogus agrim yok

X